Results 31 to 37 of 37
Thread: Γεροντοκόρη
-
03-06-2025, 15:38 #31
ναι το δελφίνι αναφέρθηκε αρχικά στο οτι δεν έχει παντρευτεί, και μετά ανέφερε οτι έχει έρθει σε ερωτική επαφή.. Εγώ απάντησα σε αυτό που έγραψε άλλος πιο πάνω, και είπε οτι κάτι δεν πάει κάλα με αυτά τα άτομα και ως προβληματική κατάσταση το να μην έχεις κάνει σεξ μετα τα 30. Εγώ πιστεύω οτι κάποιος που δεν έχει κάνει σεξ ή σχέση μέχρι τα 30 μπορεί να υποβόσκει μια κακοποίηση όπως έγραψα και πριν, μια ψυχική ασθένεια ή μπορεί να μην έτυχε ρ παιδιά.. Δεν σημαίνει σον και καλά οτι υπάρχει πρόβλημα ! Δηλαδή αν γνώριζα ένα παιδί 30 χρονών που δεν έχει κάνει σεξ και σχέση, θα μου ακούγονταν περίεργο στην αρχή αλλά δεν θα τον απέρριπτα γι' αυτό το λόγο, θα έδινα χρόνο να τον γνωρίσω.
Τώρα σχετικά με το δελφίνι, δεν έχω γνωρίσει παλαιοημερολογήτες ούτε έχω ακούσει κάτι γι' αυτό, οπότε δεν ξέρω τι πιστεύουν..αλλά για να λέτε οτι έχουν αυτές τις αντιλήψεις τοτε έτσι θα είναι. Πάντως και εγώ πιστεύω αλλά δεν έχω συντηρητικές απόψεις.. Εγώ αυτό που θα σου έλεγα δελφίνι, είναι να μην στεναχώριεσαι και να μην επηρεάζεσαι, πίστεψε με δεν υπάρχει χειρότερη μοναξιά απο το να είσαι με τον λάθος άνθρωπο. Καλύτερα μόνη σου παρά να είσαι με κάποιον που δεν ταιριάζεις, δεν υπάρχει επικοινωνία κτλ. Αν είσαι στην ηλικιά που έγραψαν παραπάνω 45-50 δεν είναι αργά για να κάνεις μια γνωριμία, ποτέ δεν είναι αργά. Αλλά να το κάνεις γιατί το θέλεις όχι γιατί επηρεάζεσαι. Άσχετο αλλά πως μπορείς και μένεις τόσα χρόνια με τους δικούς σου έχοντας αυτές τις αντιλήψεις ?
- 03-06-2025, 15:55 #32
03-06-2025, 16:00 #33
Το έγραψα με την άποψη οτι όταν θέλεις να γνωρίσεις κάποιον, με κάποιο τρόπο το επιδιώκεις. Δηλαδή βγαίνεις έξω, γνωρίζεις κόσμο κτλ. Και απο εκεί και πέρα μπορεί να προκύψει κάτι. Απαντάω εδώ και για τις άλλες αναρτήσεις που έκανες, στο έχω ξαναπεί, εσύ δεν κάνεις αυτές τις συναντήσεις με σκοπό τη σχέση, αλλά για να σε αποδεχτούν. Δηλαδή ξεκινάς λάθος, οι σχέσεις δεν γίνονται για να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε, ούτε τα φτιάχνουμε με τον πρώτο τυχόντα που μας κάνει κοπλιμέντο.
Η άποψη που έχεις για τον εαυτό σου είναι λάθος, και στο λέω χωρίς να σε ξέρω. Εγώ ξέρω κοπέλα που είναι παχύσαρκη με αρκετά κιλά, εμφανές αυτοάνοσο στην εμφάνιση, κωλοχαρακτήρα αλλά ΦΟΥΛ αυτοπεποίθηση, η συγκεκριμένη είχε σχέση όταν είχαμε γνωριστεί, μετά χώρισε και παντρεύτηκε άλλον. Πίστεψε με είχε πολλή αυτοπεποίθηση, εσύ περά απο το οτι γνωρίζεις άτομα απο το τιντερ, που εκεί θα βρεις τον κάθε πικραμένο, είμαι σίγουρη οτι πριν ακόμα σου στείλουν , θα στέλνεις απο μόνη σου είμαι χάλια λυπηθείτε με ! στανταρ ! δηλαδή αν δεν έχεις έστω και λίγο αυτοεκτίμηση τι περιμένεις ? και σου μιλάω εγώ που έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και με την αυτοεκτίμηση το παλεύω.. Είμαι σίγουρη οτι πριν ακόμα σε προσεγγίσει κάποιος θα κάθεσαι και θα στέλνεις αηδίες. Εγώ στο έχω ξαναπεί, απο την εφαρμογή γνωριμιών μόνο χειρότερα θα γίνεσαι. Ξεκίνα ένα γυμναστήριο, ένα χόμπι κάτι. Επίσης αν έχεις διαγνωσθεί με 67% αναπηρία μπορείς να εισαχθείς σε όποια σχολή θέλεις χωρίς εξετάσεις. Το λέω γιατί είχες γράψει οτι παράησες τη σχολή..
03-06-2025, 16:03 #34
03-06-2025, 16:17 #35
03-06-2025, 16:24 #36
ναι το κατάλαβα οτι δεν μιλάς για μένα απλά δεν κατάλαβα που κολλούσε στη συζήτηση
συμφωνώ αλλά θεωρώ οτι είναι και κομπλεξ αυτό το να μην χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου
03-06-2025, 16:40 #37