Κυριακή Γρίβα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 29-07-2025 at 12:03.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    εσένα δεν σου φίνεται περίεργο οτι δεν είχε διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή πριν το έγκλημα, και επικαλέστηκε αυτή την ασθένεια μετά το έγκλημα ?
    ναι, είναι σύνηθες να επικαλούνται ψυχικές ασθένειες στα δικαστήρια για να το χρησιμοποιήσουν ως ελαφρυντικό.
    Από την άλλη, έχω παρασταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης σε δικαστήριο για αυτό το συγγενικό μου πρόσωπο με την δδ (έφτασε στα 37 για να καταφέρει να απεξαρτηθεί και να πάρει την διάγνωση) και το ανέφερα ο ίδιος στο δικαστήριο οπότε και ο εισαγγελέας μου απαίτησε διάγνωση -ο ίδιος ο συγγενής μου δεν το επικαλέστηκε γιατί δεν το παραδεχόταν για τον εαυτό του, εγώ όμως που τον ήξερα από μικρό ήμουν σίγουρος- και εγώ του εξήγησα τα παραπάνω, πως επειδή είναι χρήστης ουσιών η ψυχίατρος δεν μπορούσε να δώσει διάγνωση και του ανέφερα περιστατικά από τα ψυχωσικά επεισόδια του συγγενή μου. Τελικά δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό, αν και τώρα έχει αποδειχτεί πως το δικαιούταν (στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή την ψυχωτική του πλευρά, δηλαδή την αδυναμία του να αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους που τον χρησιμοποιούν όπως φυσικά την εξάρτησή του από την ηρωίνη αφού του είχαν συμφωνήσει να του δώσουν αρκετή για να φέρει εις πέρας μια «δουλειά», εκμεταλλεύτηκε μια συμμορία που του την ανέθεσε ενώ παράλληλα ειδοποίησαν οι ίδιοι την αστυνομία ώστε να συλληφθεί, ώστε να κάνουν χρήση του νόμου περί συνεργασίας με τις αρχές και για να ελαφρύνουν την ποινή τους -ήταν καταδικασμένοι. Δεν του αναγνωρίστηκε ούτε καν η τοξικομανία του)

Κατά την γνώμη μου και σε ψυχωσικό επεισόδιο να ήταν ο δολοφόνος: όχι, η ασθένειά σου είναι ευθύνη σου και πρέπει εσύ να αποτανθείς για να βοηθηθείς, το ότι εσύ περνάς ψυχωσικό επεισόδιο δεν αναιρεί πως ο αθώος δολοφονήθηκε. άντε να είσαι 20, εκεί ίσως υπάρχει χώρος για ελαφρυντικό ' όταν έχεις περάσει τα 30 οφείλεις να έχεις βρει τι έχεις και να το φροντίσεις

Senior Member
    Last edited by Aeon; 29-07-2025 at 12:03.

Banned
    Έχεις προσβάλει επανειλημμένα τη μνήμη του θύματος, έχεις βρίσει και τώρα έχεις το θράσος να ζητάς και συγγνώμη ? Αυτό ξεπερνά κάθε όριο. Οι απόψεις σου δεν είναι απλώς προκλητικές, είναι επικίνδυνες και μηνύσιμες. Ειλικρινά απορώ πώς η διαχείριση του φόρουμ επιτρέπει να δημοσιεύονται τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Σε έχω κάνει ήδη αναφορά, το λιγότερο που αξίζει κάποιος που επιλέγει να προσβάλλει δημόσια μια δολοφονημένη γυναίκα, είναι μπλοκ και μόνιμη διαγραφή από οποιαδήποτε δημόσια πλατφόρμα !

δεν εχω προσβαλει καμια γυναικα δολοφονημενη . μιλαω γαι την ψυχιατρικη ασθενεια ! ειπα απο την αρχη οτι τον πιστευω σε οτι ειπε . δεν ειπα σε καμια εκφραση τπτ για την δολοφομενη . ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ! παρε πισω οτι εχεις γραψει για μενα ! ειπα οτι τον πιστευω , οχι οτι ειναι ΑΘΩΟΣ . φυσικα να μπει φυλακη , αλλα ο τυπος εχει τα ζητηματα του . τεχνιωντως αποκρυπτεις στοιχεια ενω υπαρχουν καταθεσεις οτι ειχε διπολικη διαταραχη . προπαγανδιζεις οτι ειναι ενα ρεμαλι , ενω ειναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ! προσεχε τι γραφεις !

τα ιδια προσαπτεις σε μενα , σαπιο , και εν δυναμει κακοποιητη ? ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by salvador View Post
    ναι, είναι σύνηθες να επικαλούνται ψυχικές ασθένειες στα δικαστήρια για να το χρησιμοποιήσουν ως ελαφρυντικό.
    Από την άλλη, έχω παρασταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης σε δικαστήριο για αυτό το συγγενικό μου πρόσωπο με την δδ (έφτασε στα 37 για να καταφέρει να απεξαρτηθεί και να πάρει την διάγνωση) και το ανέφερα ο ίδιος στο δικαστήριο οπότε και ο εισαγγελέας μου απαίτησε διάγνωση -ο ίδιος ο συγγενής μου δεν το επικαλέστηκε γιατί δεν το παραδεχόταν για τον εαυτό του, εγώ όμως που τον ήξερα από μικρό ήμουν σίγουρος- και εγώ του εξήγησα τα παραπάνω, πως επειδή είναι χρήστης ουσιών η ψυχίατρος δεν μπορούσε να δώσει διάγνωση και του ανέφερα περιστατικά από τα ψυχωσικά επεισόδια του συγγενή μου. Τελικά δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό, αν και τώρα έχει αποδειχτεί πως το δικαιούταν (στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή την ψυχωτική του πλευρά και την αδυναμία του να αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους που τον χρησιμοποιούν εκμεταλλεύτηκε μια συμμορία και του ανάθεσαν μια παράνομη «δουλειά» ενώ παράλληλα ειδοποίησαν οι ίδιοι την αστυνομία ώστε να συλληφθεί, ώστε να κάνουν χρήση του νόμου περί συνεργασίας με τις αρχές και για να ελαφρύνουν την ποινή τους -ήταν καταδικασμένοι)

Κατά την γνώμη μου και σε ψυχωσικό επεισόδιο να ήταν ο δολοφόνος: όχι, η ασθένειά σου είναι ευθύνη σου και πρέπει εσύ να αποτανθείς για να βοηθηθείς, το ότι εσύ περνάς ψυχωσικό επεισόδιο δεν αναιρεί πως ο αθώος δολοφονήθηκε. άντε να είσαι 20, εκεί ίσως υπάρχει χώρος για ελαφρυντικό ' όταν έχεις περάσει τα 30 οφείλεις να έχεις βρει τι έχεις και να το φροντίσεις

salvador εγώ δεν έγραψα πουθενά για το τι πιστεύω εγώ για τον δολοφόνο, παρέθεσα οτι έχει ειπωθεί στα site για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν αμφισβητώ αυτό που λες. Στη συγκεκριμένη υπόθεση όπως ανέφερα και πριν η εισαγγελέας είπε οτι δεν είχε διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή πριν το έγκλημα, και μετα το έγκλημα απο τους 3 ψυχιάτρους που τον εξέτασαν μονο ο 1 είπε για διπολική. Μπορεί να είναι και αυτό που λες εσύ, δεν κάνω υποθέσεις μίλησα γι' αυτα που έχουν δημοσιευτεί. Συμφωνώ σε αυτό που λες, ακόμη και αν ήταν σε ψυχωσικό επεισόδιο δεν τον κάνει λιγότερο δολοφόνο. Αν δεις προηγούμενες αναρτήσεις η συζήτηση ξέφυγε όταν έγιναν ερωτήσεις γιατί το θύμα πήγε με τον πρωην και γιατί δεν πήγε με τη φίλη.. Όταν ο άλλος φτάνει στο σημείο να υπονοήσει οτι το θύμα είχε σχέση για να δικαιολογήσει τον δολοφόνο και όταν προσπαθεί εδώ και ώρα να πείσει οτι ήταν σε ψυχωσικό επεισόδιο λες και είναι γιατρός τι να πω..

Banned
    Last edited by Aeon; 29-07-2025 at 12:04.

Banned

Senior Member

Banned
    Εισαγγελέας (του δίνει να αναγνώσει τη γνωμάτευση του): Έχετε διαγνώσει διπολική διαταραχή;

Κ. Γεωργιάδης: Ναι είναι πάθηση δια βίου και υποτροπιάζουσα. Παλιά τη λέγαμε μανιοκατάθλιψη γιατί έχουμε δύο πόλους: από τη μια μανία και από την άλλη κατάθλιψη. Στη μανία ο άνθρωπος είναι διαρκώς σε μια ένταση δεν μπορεί να ηρεμήσει μπορεί να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Εισαγγελέας: Η νόσος αυτή μείωσε την ικανότητα του κατηγορούμενου να αντιληφθεί το άδικο των πράξεων του;

Κ. Γεωργιάδης: Ναι. Εάν εκείνη τη στιγμή είχε ένα μανιακό επεισόδιο θα μπορούσε.

Senior Member
    salvador εγώ δεν έγραψα πουθενά για το τι πιστεύω εγώ για τον δολοφόνο, παρέθεσα οτι έχει ειπωθεί στα site για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν αμφισβητώ αυτό που λες. Στη συγκεκριμένη υπόθεση όπως ανέφερα και πριν η εισαγγελέας είπε οτι δεν είχε διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή πριν το έγκλημα, και μετα το έγκλημα απο τους 3 ψυχιάτρους που τον εξέτασαν μονο ο 1 είπε για διπολική. Μπορεί να είναι και αυτό που λες εσύ, δεν κάνω υποθέσεις μίλησα γι' αυτα που έχουν δημοσιευτεί. Συμφωνώ σε αυτό που λες, ακόμη και αν ήταν σε ψυχωσικό επεισόδιο δεν τον κάνει λιγότερο δολοφόνο. Αν δεις προηγούμενες αναρτήσεις η συζήτηση ξέφυγε όταν έγιναν ερωτήσεις γιατί το θύμα πήγε με τον πρωην και γιατί δεν πήγε με τη φίλη.. Όταν ο άλλος φτάνει στο σημείο να υπονοήσει οτι το θύμα είχε σχέση για να δικαιολογήσει τον δολοφόνο και όταν προσπαθεί εδώ και ώρα να πείσει οτι ήταν σε ψυχωσικό επεισόδιο λες και είναι γιατρός τι να πω..
    Σωστά, όλα τα παραπάνω είναι τα απολύτως εύλογα για να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε σχετικά με την υπόθεση. Και εσύ το έκανες και δείχνει λογικότητα. Κατά την γνώμη μου και χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υπόθεση αλλά διαβάζοντας περιληπτικά, άνθρωπος που δολοφονεί άνθρωπο λόγω κτητικότητας (α) και μπροστά σε αστυνομικό τμήμα, δηλαδή χωρίς να φροντίσει να προφυλαχτεί από τις αρχές (β), θεωρώ ότι υπάρχουν πιθανότητες να βρισκόταν σε ψυχωσικό επεισόδιο ΄φυσικά μπορεί και όχι.

σίγουρα προκαλεί δυσφορία αν βλέπουμε ανθρώπους να δείχνουν κατανόηση ή ταύτιση με την πράξη, μένει να διατυπωθεί ξεκάθαρα αν εννοείται αυτό
    Last edited by salvador; 29-07-2025 at 01:30.

Banned
    Μου ζητάς να πάρω πίσω τη λέξη ρεμάλι για έναν δολοφόνο ? Πραγματικά, αν αυτό σου φαίνεται υπερβολικό, θα έπρεπε να αναρωτηθείς για τις δικές σου αξίες. Ξαφνικά τώρα λες ότι εκφράζεις απλώς τη γνώμη σου, ενώ προηγουμένως με αποκαλούσες άσχετη και επέμενες ότι εγώ δεν ξέρω τι λέω. Ώρες τώρα προσπαθείς να μου επιβάλεις τη δική σου άποψη, ενώ εγώ απλώς ανέφερα τι έχει ειπωθεί από τα μμε. Αντί να διαβάσεις σωστά τι έγραψα για τον εν δυνάμει κακοποιητή, διαστρεβλώνεις. Ξαναδιαβασέ το, ξεστραβώσου και μετά έλα να κάνεις επίθεση. Και ναι, εδώ και ώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι ο δολοφόνος ήταν απο πριν διπολικός χωρίς καν να υπάρχει διάγνωση, και πετάς φράσεις του τύπου τι δουλειά είχε να πάει με τον πρώην της εκει, λες και αυτό δικαιολογεί κάτι. Εδώ έγραψες οτι σιγά τι ξέρει εισαγγελέας και θες να μας πεις οτι ξέρεις εσύ !Αυτές οι τοποθετήσεις είναι επικίνδυνες. Και ναι ονομάζω τα πράγματα με το όνομά τους και εσύ μάλλον δεν αντέχεις την αλήθεια. Δεν έχω να συζητήσω κάτι άλλο μαζί σου
    Εισαγγελέας (του δίνει να αναγνώσει τη γνωμάτευση του): Έχετε διαγνώσει διπολική διαταραχή;

Κ. Γεωργιάδης: Ναι είναι πάθηση δια βίου και υποτροπιάζουσα. Παλιά τη λέγαμε μανιοκατάθλιψη γιατί έχουμε δύο πόλους: από τη μια μανία και από την άλλη κατάθλιψη. Στη μανία ο άνθρωπος είναι διαρκώς σε μια ένταση δεν μπορεί να ηρεμήσει μπορεί να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Εισαγγελέας: Η νόσος αυτή μείωσε την ικανότητα του κατηγορούμενου να αντιληφθεί το άδικο των πράξεων του;

Κ. Γεωργιάδης: Ναι. Εάν εκείνη τη στιγμή είχε ένα μανιακό επεισόδιο θα μπορούσε.

δεν ειναι ρεμαλι , ειναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ . και ναι ηταν απο πριν !

και σε ξαναρωταω εχεις δει πολλους να σκοτωνουν εξω απο αστυνομικο τμημα ? ουτε σε αυτο απαντησες !

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    την απολογια του την εχεις διαβασει η΄ διαβαζεις μονο οτι βολευει ?

εδω ειχαν σχεση τοσα χρονια και πηγαιναν μαζι στα νοσοκομεια . το προηγουμενο βραδυ ηταν μαζι .

εξαλλου η γριβα χωρισε με τον πρωην για τον νυν και μετα πηρε τον πρωην και πηγε τμημα . ΓΙΑΤΙ δεν πηγε με τον πατερα της , την μητερα της , η με μια φιλη ? απαντησε σε αυτο .
    αυτη ειναι η αποψη του εισαγγελεα . διαβαζεις και γραφεις επιλεκτικα . σε ρωτησα καποια ζητηματα και δεν απαντησες . και ξαναρωταω γιατι δεν πηγε με τον πατερα της , την μητερα της η΄μια φιλη της .......γνωριζαν φαινεται οτι ο συντροφος ειχε θεμα ? ????? ενω ο τεως ...σιγουρα δεν γνωριζε . να σε ρωτησω και κατι αλλο , ενας δολοφονος δολοφονει εξω απο αστυνομικο τμημα και μετα καθεται να του περασουν χειροπεδες ? ......εχεις δει πολλους εσυ τετοιους ? .....

οταν θα βρεις απαντηση σε αυτη , ριξτην και στον εισαγγελεα .....παντως για ενορκος δεν κανεις . σκεπτεσε οτι σου πασαρουν . δεν εχεις κριτικη σκεψη και ασχολεισαι με το συναισθηματικο κομματι και μονο

Με ρωτάς όχι μία, αλλά δύο φορές γιατί το θύμα πήγε στο αστυνομικό τμήμα με τον πρώην της και όχι με τη φίλη της. Ήταν τυχαία αυτή η ερώτηση? Όχι. Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθείς, με τρόπο έμμεσο αλλά επίμονο, να υπονοήσεις κάτι για τη συμπεριφορά του θύματος, σαν να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον δράστη. Εδώ και ώρα είτε αμφισβητείς τη γυναίκα που δολοφονήθηκε, είτε υπερασπίζεσαι τον δολοφόνο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήταν διπολικός πριν το έγκλημα χωρίς καμία επίσημη διάγνωση, την οποία αρνήθηκε η ίδια η εισαγγελέας.

Ακόμη κι αν στη χειρότερη περίπτωση το θύμα έκανε λάθη, αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να την ακουμπήσει, πόσο μάλλον να της αφαιρέσει τη ζωή. Και όμως, εκείνη είχε ήδη υποστεί κακοποίηση για καιρό, πριν φτάσει το νήμα της ζωής της να κοπεί με τον πιο βίαιο τρόπο.

Και κάτι τελευταίο ακόμη κι αν δεχτούμε ότι ο δράστης ήταν σε ψυχωσικό επεισόδιο, ακόμη κι έτσι δεν παύει να είναι ένοχος.

Senior Member

δεν ειναι ρεμαλι , ειναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ . και ναι ηταν απο πριν !

και σε ξαναρωταω εχεις δει πολλους να σκοτωνουν εξω απο αστυνομικο τμημα ? ουτε σε αυτο απαντησες !
    Τziovani το έγραψα και πριν, 1 απο τους 3 ψυχιάτρους ΜΕΤΑ το έγκλημα μίλησε για διπολική διαταραχή. Δεν είμαι γιατρός για να εκφέρω άποψη, πόσο μάλλον για να προσπαθώ να σου επιβάλλω τη δικιά μου άποψη, όπως κάνεις εσύ εδω και ώρα. Παρέθεσα οτι έχει γραφτεί στα άρθρα, και ναι ακόμη και ψυχικά ασθενής να είναι, δεν τον κάνει λιγότερο δολοφόνο. Αυτα

Banned
    Με ρωτάς όχι μία, αλλά δύο φορές γιατί το θύμα πήγε στο αστυνομικό τμήμα με τον πρώην της και όχι με τη φίλη της. Ήταν τυχαία αυτή η ερώτηση? Όχι. Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθείς, με τρόπο έμμεσο αλλά επίμονο, να υπονοήσεις κάτι για τη συμπεριφορά του θύματος, σαν να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον δράστη. Εδώ και ώρα είτε αμφισβητείς τη γυναίκα που δολοφονήθηκε, είτε υπερασπίζεσαι τον δολοφόνο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήταν διπολικός πριν το έγκλημα χωρίς καμία επίσημη διάγνωση, την οποία αρνήθηκε η ίδια η εισαγγελέας.

Ακόμη κι αν στη χειρότερη περίπτωση το θύμα έκανε λάθη, αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να την ακουμπήσει, πόσο μάλλον να της αφαιρέσει τη ζωή. Και όμως, εκείνη είχε ήδη υποστεί κακοποίηση για καιρό, πριν φτάσει το νήμα της ζωής της να κοπεί με τον πιο βίαιο τρόπο.

Και κάτι τελευταίο ακόμη κι αν δεχτούμε ότι ο δράστης ήταν σε ψυχωσικό επεισόδιο, ακόμη κι έτσι δεν παύει να είναι ένοχος.

ποιος ειπε οτι ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ? ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !

ρωταω απλα πραγματα γιατι εξω απο αστυνομικο τμημα ? ειπα τι πιστευω ! πιστευω οτι το επεισοδιο ηταν μανιακο - ψυχωσικο ! πιστευω στον μειωμενο καταλογισμο , οχι οτι ειναι αθωος !

πιστευω λοιπον οτι το επεισοδιο ηταν μανιακο- ψυχωσικο με μειωμενο καταλογισμο . εχω το δικαιωμα αποψης η΄ειμαι εν δυναμει κακοποιητης και σαπιος και μισογυνης ? αυτη η καραμελιτσα εδω μεσα θα κοπει απο συγκεκριμενα και επιτηδευμενα προπαγανδιστικα ακαουντ !

οσες και αναφορες να μου κανεις , για το συγκεκριμενο ζητημα γνωμη δεν αλλαζω . εγκλημα με μειωμενο καταλογισμο !

και αν θες να στο παω μακρυα , δεν υπαρχουν δομες υποστηριξης για τετοια ατομα ....αρα το εν δυναμει κακοποιητης καλυτερα να πηγαινει στις κρατικες δομες που τους πετανε και κατι εισαγγελεις που δεν ξερουν την τυφλα τους .

γιατι ειναι και μερικοι εισαγγελεις που προτεινουν εγκλεισμο . εχεις δει πως τους πανε σαν τα ζωα στα ψυχιατρεια ? για αυτο εισαι ασχετη και επικινδυνη , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ασχολεισου με το τικ τοκ !

υγ. με χειροπεδες τους πανε και περιπολικο στα ψυχιατρεια οταν δεχονται παραγγελια . γι αυτο σου λεω , δεν ξερεις . ασχολεισου με τικ τοκ !

Banned
    Last edited by Aeon; 29-07-2025 at 12:06.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast