Την έχασα από λάθη μου… Αλλά δεν σταματώ να ελπίζω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Junior Member

Την έχασα από λάθη μου… Αλλά δεν σταματώ να ελπίζω

Ήμουν με ένα κορίτσι που ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της – και ακόμα είμαι. Ήταν πάντα πολύ ντροπαλή. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα να τη φιλήσω, γύρισε από την άλλη, όχι επειδή δεν ένιωθε κάτι, αλλά επειδή ντρεπόταν.

Ήταν εξαιρετική μαθήτρια και έβαζε το σχολείο και τα φροντιστήριά της πάνω από όλα, κι αυτό με πονούσε κάποιες φορές, αλλά το σεβόμουν. Πήγαινα και σπίτι της – ήμουν παρών στη ζωή της, με αγάπη.

Σε ένα διήμερο, όμως, έγινε κάτι που δεν μπορώ να πάρω πίσω: μια άλλη κοπέλα, που δεν ξέρω καν πώς βρέθηκε στο δωμάτιο όπου θα κοιμόμουν με έναν φίλο μου, με φίλησε. Και δυστυχώς, ανταποκρίθηκα. Το κορίτσι μου το έμαθε, πληγώθηκε βαθιά και χωρίσαμε.

Κάποια στιγμή τα ξαναβρήκαμε – και ήμασταν καλά. Όμως, τρεις μήνες αργότερα, μια φίλη της της έστειλε μηνύματα που έδειχναν ότι όσο ήμασταν χωρισμένοι, είχα μιλήσει με μια άλλη κοπέλα. Της είχα στείλει για λίγες μέρες κάποια μηνύματα, στα οποία την ρωτούσα γενικά πράγματα, όπως αν κάνει “φάσεις” ή αν θέλει μόνο σχέση. Δεν είχε γίνει τίποτα παραπάνω και σύντομα σταμάτησα να της μιλάω.

Εκείνη πληγώθηκε και πάλι και χωρίσαμε οριστικά. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τα ξαναβρούμε, αλλά εκείνη παραμένει αρνητική.

Την αγαπάω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Δεν είναι απλώς ένα κορίτσι – είναι το άλλο μου μισό. Νιώθω χαμένος και δυστυχισμένος χωρίς αυτήν. Δεν θέλω απλώς να επιστρέψει· θέλω να μου δώσει μια τελευταία ευκαιρία να της δείξω ότι αυτή τη φορά δεν θα τη χάσω ξανά.

Senior Member
    Αν δεν την αγαπουσες πόσες θα φιλούσες? Το έχεις σκεφτεί?

Πόσο είσαι? Το κορίτσι πόσο είναι?

Senior Member
    Το αλλο σου μισο στα 15-16 σου λιγο δυσκολο το βλεπω… ; )

Junior Member
    Με φίλησε και ανταποκρίθηκα όταν κατάλαβα τι έκανα σταμάτησα αμέσως

Junior Member
    Ειμαι 25 και η κοπελα 22

Senior Member
    Quote Originally Posted by Andy00 View Post
    Με φίλησε και ανταποκρίθηκα όταν κατάλαβα τι έκανα σταμάτησα αμέσως
    Με φίλησε.. Ανταποκρίθηκα.. Αλλα όταν το κατάλαβα σταμάτησα.. Χμ.. Τότε αλλάζει το πράγμα..
    Ο τρόπος που μιλάς πάντως για πολύ μικρότερος φαίνεσαι. Την αγάπησες από πριν ή αφού την έχασες και μετά?

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Με φίλησε.. Ανταποκρίθηκα.. Αλλα όταν το κατάλαβα σταμάτησα.. Χμ.. Τότε αλλάζει το πράγμα..
    Ο τρόπος που μιλάς πάντως για πολύ μικρότερος φαίνεσαι. Την αγάπησες από πριν ή αφού την έχασες και μετά?
    Την αγαπησα απο την πρωτη στιγμή που την είδα! Την κυνήγησα για αρκετό καιρό οπως ειπα και στο αρχικό μου μηνυμα η κοπελα σπουδαζει είναι πολύ σοβαρή και ντροπαλή! Τα έκανα μαντάρα!

Senior Member
    Την αγαπησα απο την πρωτη στιγμή που την είδα! Την κυνήγησα για αρκετό καιρό οπως ειπα και στο αρχικό μου μηνυμα η κοπελα σπουδαζει είναι πολύ σοβαρή και ντροπαλή! Τα έκανα μαντάρα!
    Δεν την αγαπας, Το high που σου φερνει αγαπας.

Senior Member
    ειχατε ολοκληρωμενες σχεσεις;
    εσυ, ειχες ποτε ολοκληρωμενη επαφη με κοπελα;
    εκεινη ειχε;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειχατε ολοκληρωμενες σχεσεις;
    εσυ, ειχες ποτε ολοκληρωμενη επαφη με κοπελα;
    εκεινη ειχε;
    Δεν είχαμε ολοκληρωμενη σχεση! Ούτε καν της πρότεινα ποτέ! Ειχα με άλλες κοπελες πριν! Ακόμα και φιλί εκανα 3 μήνες να προσπαθήσω πρώτη φορά!

Junior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν την αγαπας, Το high που σου φερνει αγαπας.
    Πρόσφατα έκανε εγχείρηση μια εγχείρηση ημουν ολη μερα κατω απο το νοσοκομείο χωρις να με δει! Μόνο η μητέρα της με ειδε! Κανένα high όμως είχα αλλες σχεσεις πριν με αυτή την κοπελα έζησα τα πάντα κι ας μην ειχαμε ολοκληρωμενη σχεση

Senior Member
    Δεν είχαμε ολοκληρωμενη σχεση! Ούτε καν της πρότεινα ποτέ! Ειχα με άλλες κοπελες πριν! Ακόμα και φιλί εκανα 3 μήνες να προσπαθήσω πρώτη φορά!
    γιατι δεν της το προτεινες και γιατι 3 μηνες για ενα φιλι; εχει προβλημα με την σωματικη επαφη;

Senior Member
    Ήμουν με ένα κορίτσι που ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της – και ακόμα είμαι. Ήταν πάντα πολύ ντροπαλή. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα να τη φιλήσω, γύρισε από την άλλη, όχι επειδή δεν ένιωθε κάτι, αλλά επειδή ντρεπόταν.

Ήταν εξαιρετική μαθήτρια και έβαζε το σχολείο και τα φροντιστήριά της πάνω από όλα, κι αυτό με πονούσε κάποιες φορές, αλλά το σεβόμουν. Πήγαινα και σπίτι της – ήμουν παρών στη ζωή της, με αγάπη.

Σε ένα διήμερο, όμως, έγινε κάτι που δεν μπορώ να πάρω πίσω: μια άλλη κοπέλα, που δεν ξέρω καν πώς βρέθηκε στο δωμάτιο όπου θα κοιμόμουν με έναν φίλο μου, με φίλησε. Και δυστυχώς, ανταποκρίθηκα. Το κορίτσι μου το έμαθε, πληγώθηκε βαθιά και χωρίσαμε.

Κάποια στιγμή τα ξαναβρήκαμε – και ήμασταν καλά. Όμως, τρεις μήνες αργότερα, μια φίλη της της έστειλε μηνύματα που έδειχναν ότι όσο ήμασταν χωρισμένοι, είχα μιλήσει με μια άλλη κοπέλα. Της είχα στείλει για λίγες μέρες κάποια μηνύματα, στα οποία την ρωτούσα γενικά πράγματα, όπως αν κάνει “φάσεις” ή αν θέλει μόνο σχέση. Δεν είχε γίνει τίποτα παραπάνω και σύντομα σταμάτησα να της μιλάω.

Εκείνη πληγώθηκε και πάλι και χωρίσαμε οριστικά. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τα ξαναβρούμε, αλλά εκείνη παραμένει αρνητική.

Την αγαπάω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Δεν είναι απλώς ένα κορίτσι – είναι το άλλο μου μισό. Νιώθω χαμένος και δυστυχισμένος χωρίς αυτήν. Δεν θέλω απλώς να επιστρέψει· θέλω να μου δώσει μια τελευταία ευκαιρία να της δείξω ότι αυτή τη φορά δεν θα τη χάσω ξανά.
    συγνωμη... ειναι 22 κι εσυ 25 και τα ειχατε απ οταν ηταν αυτη μαθητρια.
    ποσα χρονια τα ειχατε δηλαδη χωρις να εχετε κανει σεξ;

Senior Member
    Την πείραξε που όσο ήσασταν χωρισμένοι, έγραψες μηνύματα σε άλλη, οκ. Αλλά σε χώρισε για αυτό; Εγώ αν μου την έλεγαν για το σε ποιον μίλησα όσο ήμουν ελεύθερη, θα έτρωγαν και κράξιμο, και μετά όντως θα με χώριζαν δίκαια. (Όχι ότι είχα ή θα έχω ποτέ σχέση, αλλά λέμε τώρα.)

Φίλησες άλλη όσο είσασταν μαζί; Αυτό σίγουρα έσπασε την εμπιστοσύνη και σίγουρα επηρέασε την αντίδρασή της και τον δεύτερο χωρισμό λόγω των μηνυμάτων.

Δεν θα πάει καλά, μην ασχοληθείς άλλο.

Senior Member
    Φιλική συμβουλή: ΔΕΝ είναι το "άλλο σου μισό", ακούγεσαι 17-18, πολύ ανώριμη έκφραση

και μην συνεχίσεις να επιμένεις. Δεν είναι ρομαντικό, ξεπερνάς τα όρια, γίνεσαι ενοχλητικός και θα γίνεις και αντιπαθητικός επειδή δεν σέβεσαι το ότι δεν θέλει.

Δεν θα την πείσεις, ούτε θα αλλάξει το όχι σε ναι αν ρωτήσεις 5000 φορές.

Θα σε σιχαθεί. Αυτό σκέψου.