Γυναικες-Αγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Senior Member

Γυναικες-Αγχος

Καλησπερα,
    στο θεμα...το προβλημα ειναι οτι ειμαι λιγο αντικοινωνικος,αγχος κτλ αλλα μπορω να λειτουργησω,δεν μπορω ομως οταν βρεθω σε παρεα με κοπελες συνηθως.Με πιανουν κατι στιγμες αμηχανιας και κυριολεκτικα με λουζει το αγχος και ειμαι για κανα 5λεπτο στο κοσμο μου χωρις να ακουω και να αντιλαμβανομαι τι γινεται τριγυρω.Αυτο συμβαινει στην πρωτη επαφη ας πουμε,τις πρωτες στιγμες που θα βρεθουμε κοντα σε επαφη κ ειδικα στις στιγμες που δεν μιλαει κανεις. Εχω ενα ιστορικο του στυλ ντροπαλος αγχος,αλλα αυτο με κανει να ντρεπομαι περισσοτερο.ΕΙδικα με τις μεγαλυτερες σε ηλικια δεν το σκεφτομαι καν.πχ μου ειπε μια να παμε για φαγητο δεν υπαρχει περιπτωση θα τα καταστρεψω ολα ως συνηθως.κ ετσι αρνηση στην αρνηση κ αγχος δεν παει αλλο.Παλιοτερα εχω κανει αλλα χειροτερα,του στυλ βρισκομουν για φαγητο με παρεα και μολις καθομουν απεναντι απο αγνωστες κοπελες συνηθως εφευγα.Σιγουρα υπαρχει η αιωρειται κατι το ερωτικο αναμεσα σε μενα κ στη γυναικα οταν συμβαινει αυτο.ΤΟ εχει κανεις?Μπορει να εξηγησει κανεις τι σκατα ειναι?

Senior Member
    Το ειχα marley εγω το αποδιδω σε ελλειψη αυτοπεποιθησης μου!Μ΄αυτο το κομματι πως τα πας γενικοτερα?