Να πάω ή όχι; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Ασχολήθηκες με μια "οριακή" που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις ΚΑΝ, και έβαλες προτεραιότητα σε αυτό, και τώρα ο Διαβήτης πήρε προβάδισμα, γιατί δεν έκανες αυτό που θα τον σταματούσε έστω και λίγο. Τώρα, wanderer, θα κινείται χωρίς καν να τον βλέπεις. Αλλά εσύ ήθελες να βάλεις προτεραιότητα στις μη υπαρκτές μαλακίες που σου λένε οι άλλοι. Καλά να πάθεις. Κάτσε ασχολησου με μαλάκες και μαλακίες όσο ο Διαβήτης σου διαλύει τα όργανα. Αντί να σκεφτείς ότι δεν νιώθεις το πόδι σου μήνες τώρα, αντί να πας στο ραντεβού για τον Διαβήτη και να γράψεις τους μαλάκες μια για πάντα, πήγες και πέταξες την μέρα σου μια ακόμη φορά.

Και άφησες την πραγματική αρρώστια να κερδίσει.

Senior Member
    Όταν δεν θα έχεις πόδι καλή μου, να πας στον ψυχίατρο να του το πεις, για να αδιαφορήσει και πάλι, και να σε δουλέψει και πάλι, και να σου πει να πας σε έναν μήνα και πάλι.

Senior Member
    Αν σου πω ότι, όσο εσύ ζητούσες "βοήθεια" από έναν μαλάκα που δεν ενδιαφέρεται αν ζεις ή πεθ@νεις, για μια "ασθένεια" που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, όσο λοιπόν έκανες αυτήν την ανούσια μαλακία, η ΣΚΠ ήταν ελεύθερη να σου διαλύει περιοχές του εγκεφάλου και ο διαβήτης κομμάτια των οργάνων σου;

Συγχαρητήρια, wanderer, είσαι πανηλίθια. <3

Senior Member
    Το θέμα είναι να μαθεις απο το λαθος σου και την επόμενη φορα να διαχειριστεις καλύτερα τις προτεραιότητες σου. Καλες ειναι οι βρισιες στον εαυτό μας αλλα αυτο δεν φτιάχνει τα πράγματα, αν απο καθε μικρο ή μεγαλο λαθος μαθαίνουμε κατι αυτο μας κανει σοφοτερους

Senior Member
    Κουράστηκα. Και αύριο το ίδιο τίποτα θα είναι. Είμαι μόνη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Από το να τρέχω το μεσημέρι, μέσα στα μέσα σαν σαρδέλες και να καίγομαι, για να πάω να περιμένω μια ώρα, και όλα αυτά απλά για να μπω μέσα σε ένα γραφείο 5 λεπτά, να μου μιλήσει προσβλητικά, να μην δώσει καμία σημασία σε κάτι πολύ σοβαρό που του είπα, και να μου πει να έρθω πάλι σε έναν μήνα, και ότι ΑΝ με βάλει στο πρόγραμμα που μπορεί και να μην (δεν εξαρτάται λέει από εκείνον) (τις ίδιες μλκιες μου έλεγαν και πέρσυ και περίμενα 4 μήνες για να με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν πως δεν με έβαλαν σε κανένα πρόγραμμα), θα είναι από Σεπτέμβρη.

ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ για τον διαβήτη και το έχασα για να πάω σε αυτή τη μλκια. Και τώρα δεν έχω ούτε μηχάνημα μέτρησης, δεν έχω ούτε αισθητήρα, δεν έχω τί πο τα για να δω τι ζάχαρο έχω. Έβαλα προτεραιότητα αυτόν τον μαλάκα για να μη μου δώσει καμία μα καμία σημασία.

Αλλά και αυτό να μην έχανα, που δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι πως είμαι χωρίς παρακολούθηση για τον διαβήτη, νομίζω δεν θα το καταλάβεις, και απλά στο σπίτι να καθόμουν, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ από το να παρακαλώ για βοήθεια ανθρώπους που τους λέω πως κόντεψα να πέσω και με έχουν γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια. Πόσο μετάνιωσα που δεν είχα ένα μπουκάλι νερό να του το ρίξω.

Σκέφτομαι να πάω την επόμενη φορά αν ζω ακόμη, απλά για να του ρίξω αυτό που του χρωστάω. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω σε αυτόν τον μαλάκα.

Ναι, έχω κάτι καλύτερο να κάνω. ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    αν το τιποτα ειναι καλυτερο, εσυ αποφασιζεις.

αν θελεις να πιστεψω οτι εσυ που ολη μερα σερνεσαι και δεν εχεις ουτε δουλεια, ουτε ασχολιες και βαριεσαι που ζεις, δεν βρηκες χρονο και τροπο να κανεις 2 ραντεβου σε εναν ολοκληρο μηνα, ενα για το ζαχαρο κι ενα για θεραπεια, σορι αλλα ψαχνεις για χαζους....

υ.γ. σου ειπα οτι οσο μισεις και απαξιωνεις τονε αυτο σου, το ιδιο θα κανουν και οι γυρω σου;
    στο ξαναλεω..

Senior Member
    Σε παρακαλώ δεν μπορώ άλλο δεν μπορεί να συνεχιστεί δεν μπορεί

Senior Member
    Αν δεν είμαι σκουπίδι, γιατί με πέταξε με αιμορραγία στον δρόμο;

Αν δεν είμαι σκουπίδι, γιατί δεν μου μίλησε 5 ηλίθια λεπτά και κάλεσε την αστυνομία κατευθείαν;

Αν δεν είμαι σκουπίδι, γιατί δεν έχω ούτε έναν άνθρωπο να στείλω ένα μήνυμα και εξαρτώμαι από φόρουμ;

Αν δεν είμαι σκουπίδι, γιατί το reddit δεν με αφήνει να έχω έναν λογαριασμό;

Αν δεν είμαι σκουπίδι, γιατί μου κούνησε το χέρι με αυτήν την αδιαφορία ο "ειδικός";

Αν δεν είμαι σκουπίδι, γιατί μόνο ο ένας από τους 2.000 που μίλησα, με συνάντησε πάνω από μια φορά; Γιατί συνάντησα συνολικά μόνο 3;

Αν δεν είμαι σκουπίδι, γιατί δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ στη ζωή μου ενώ φτάνω τα ΤΡΙΑΝΤΑ;
    Βρε σκουπιδάκι? Τι θα γίνει με σενα? Θα μας σκάσεις εσύ.. Ηρέμησε κοπέλα μου, δεν είσαι σκουπίδι, μια χαρά άνθρωπος είσαι. Σκουπίδια είναι η δημόσια υγεία μας (και όλοι αυτοί που την καταντήσαν έτσι διαχρονικά) που έναν άνθρωπο που νιώθει σκουπίδι τον ξεπετάνε μηχανικά σε πέντε λεπτά και του λενε ξαναέλα τον άλλο μήνα ή από Σεπτέμβρη για άλλα πέντε λεπτά. Αλλά μιας και νιώθεις σκουπίδι κάτσε κι εσύ στον μπλε κάδο σου (και λόγω ανακύκλωσης αλλά και επειδή το feeling είναι blue) και περίμενε παρέα με τα άλλα σκουπιδάκια να ανακυκλωθείς. Κύκλους κάνει και η διάθεση αλλά και η ζωή μας όλη wanderer. Δε θα είσαι πάντα έτσι, θα ανέβεις, θα το ξεπεράσεις, θα κάνεις ωραία πραγματάκια.. Κι ύστερα μπορεί πάλι κάτι να συμβεί και να πέσει η διαθεση και μετά να φτιάξει πάλι κ.ο.κ. Ξέρεις τι ωραία πραγματα μπορεί κανείς να βρει στα σκουπίδια? Εγώ πριν μερικές μέρες βρήκα μια τελεια καρέκλα γραφείου διπλα σε εναν καδο, πολύ καλύτερη από αυτή που έχω, και της έλειπε απλά μια βίδα από το πλαϊνό μπρατσο. Ε, ή θα βρω μια βίδα να βάλω, ή ακόμα καλύτερα θα το ξεβιδώσω εντελώς το μπρατσο γιατί δεν το θέλω, δε με βολεύει. Μια χαρά.. Ψυχραιμία wanderer, φρόντισε όσο μπορείς τα της υγείας σου, το διαβήτη, τη σκλήρυνση και πρόσθεσε και το ψυχολογικο. Δες το κι αυτό σαν ενα σοβαρό ζήτημα που θελει τη φροντίδα σου. Τι εχειτο φορουμ δηλαδή, δεν κατάλαβα? Μονο τα καλυτερα θα βρεις εδω Εγω δεν μπορώ να μιλάω για λογαριασμό άλλων, τον εαυτο μου εκφραζω, ο,τι ειχα να πω ως Βασίλης το είπα. Σου είπα στη διαθεση σου να τα πουμε και εκτος φορουμ. Αμα ειτε εσυ ησουν αγορι ειτε εγω ημουν κοριτσι θα μπορουσα να επανελθω και να επιμεινω λιγο παραπανω χωρις να υπαρχει κινδυνος να παρεξηγηθω σε αυτο που σου προτεινω. Ελπιζω τα κοριτσια του φορουμ να το δουν πιο ζεστα λιγο αυτο που ενα σκουπιδακι που ζει στην Αθηνα εχει αναγκη απο παρεουλα και να πραξουν αναλογα. Ο,τι μπορει και ο,τι θελει ο καθενας. Μην ξεχνας και οτι ο καθενας που ειναι εδω (και δεν εξαιρω ουτε εμενα βεβαια) εχει τα δικα του βασανακια. Μια χαρα ειναι το τιποτα wanderer, ολα ειναι θεμα οπτικης. Καταλαβαινω πως αισθανεσαι και δεν το ακυρωνω αυτο, αλλα ξερεις ποσο πολυ θα ηθελε να μην εχει τιποτα ας πουμε ενα παιδακι που ζει τον πολεμο στην Ουκρανια? Κατσε εδω, περιμενε, θα περασει ολο αυτο. Οταν παιζεις μποξ με τη ζωη και σε χτυπαει με εξακολουθητικα χτυπηματα μπορει να κανεις λιγα βηματα πισω ωστε να αμυνθεις, να ανασυνταχθεις και να παρεις ωθηση να ξαναβγεις μπροστα με σφιγμενη τη γροθια σου. Ολα θα γινουν, μην το βαζεις κατω. Δωσε μια ευκαιρια στο αυριο, στην ελπιδα, την ανελπιστη ελπιδα, οσο οξυμωρο η και λαθος να ακουγεται αυτο. Πες, ας κατσω εδω, τι εχω να χασω? Που ξερεις, μπορει να γινει τιποτα διαφορετικο απο αυτα που υπολογιζω. Θα σου πω κατι που ισως σου ακουστει παραξενο αλλα δωσε λιγο προσοχη σε παρακαλω. Αυτο που περνας τωρα, αυτο που εχεις, ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια πουδεν πρεπει να την αφησεις ανεκμεταλλευτη. Νιωθεις χαλια και δεν εχεις κανεναν, σωστα? Δεξου λοιπον το challenge, δες το ως τετοιο και πες, οσο χαλια και να νιωσω εγω θα αντεξω, θα το αντιμετωπισω. Ναι, μονη μου. Is that all you got? Ετσι πες του αυτου εκει εξω που σε βαραει με δυσκολιες. Γινε εσυ σιγα σιγα και βημα βημα ο ανθρωπος τον οποιοτοσο αναγκη εχεις να στηριχτεις, να ακουμπησεις και να ανθισεις οπως ελεγες. Και λιγο να το καταφερεις θα ειναι μια τεραστια νικη και θα σου δωσει απιστευτη δυναμη. Δεν εχεις αναγκη να ακουμπησεις σε κανεναν, νομιζεις οτι εχεις αναγκη. Και οταν λιγο το προχωρησεις αυτο, τοτε θα ερθουν και οι ανθρωποι και οι ανθρωπινες σχεσεις. Οι καθε ειδους ανθρωπινες σχεσεις, οι φιλικες, οι αισθηματικες, οι επαγγελματικες, ολες. Θα εισαι σε θεση να σταθεις αλλιως απεναντι στους ανθρωπους. Τωρα λιγο τους τρομαζεις χωρις να το θελεις, βγαινει πολυ εντονο το προβλημα που σε ταλαιπωρει και αυτο καπως τους απομακρυνει. Οχι ολους, αλλα τους περισσοτερους. Και προσπαθησε να μην εστιαζεις οτι για να γνωρισω καλο κοσμο μπαινω στην ταδε κακοφημη εφαρμογη και συνομιλω με 2000 ατομα. Ποσο καλα μπορει να παει αυτο? Σκεψου το λιγακι. Να πας να φροντισεις αυτο με το μετρητη του ζαχαρου, οριστε, αφου ολα ειναι τιποτα σου λεω εγω τι να κανεις για να γεμισεις το τιποτα. Και να προσεχεις τι τρως και πόσο. Κι εγω σκατα τα εχω κανει. Η διαιτα εχει κανει κοιλια (ελέω αγχους) και η κοιλια μεγαλωσε παλι. Προχτες ειχα πει δε θα φαω για βραδυ και κατεληξα με τεσσερα πιτόγυρα στο χερι να κανω πλανο για το πως θα συνεχισω τη διαιτα παρακατω. Ολοι εχουμε τις καλες και τις κακες μας στιγμες. Ψυχραιμια σκουπιδακι μου και όλα θα περασουν. Μπαινε εδω και γραφε, εκτονωσου, βγαζε το απο μεσα σου αν αυτο σε ανακουφιζει. Καλυτερα να γραψεις «ηθελα να του πεταξω ενα μπουκαλι με νερο» παρα να πας και να το κανεις, εχει τεραστια διαφορα το ενααπο το αλλο.Μπραβο σου που δεν ενεδωσες στην παρορμηση σου και συγκρατηθηκες. Αντε, και αμα σε πετυχω εκει σε καναν καδο θα φερω το κατσαβιδι να σφιξουμε ολες τις βιδες να γινεις παλι καινουρια, απο το εργοστασιο Μα εισαι απο το εργοστασιο βρε wanderer.. Εισαι μια νεοτατη κοπελα που εχει πολλα ωραια πραγματα να κανει και να ζησει στη ζωη της παρακατω απλα τωρα δεν εισαι σε θεση να το δεις, να το νιωσεις αυτο. Θα περασει η μπορα και ολα θα αστραποβολήσουν παλι πεντακαθαρα κατω απο τον καλοκαιρινο ηλιο κοπελα μου, θα το δεις. Βγες λιγο κατσε στον ηλιο, βοηθαει σε πολλα. Βγες λιγο απο τον εαυτο σου, απο την καταιγιδα που ζεις τωρα και πες εγω μπορει να νιωθω μεν σκατα αλλα ταυτοχρονα και ανεξαρτητα απο εμενα ειναι και μια ωραια μερα. Γενικοτερα. Θα παω να καθισω στο παρκο, στο παγκακι, θα παρω (αν εχεις να διαθεσεις μισο ευρω) και μια κονσερβουλα να ταΐσω τη γατουλα και κανα ψωμακι για τα περιστερια. Εγω τις προαλλες πεταγα κατι κομματακια για τα περιστέρια απο ενα κουλουρι Θεσσαλονικης που ετρωγα και ειχε πλακα γιατι εκει που πηγαινε να φαει το περιστερι ερχοταν ενα ιπταμενο σπουργιτι, χωρις να προσγειωθει βουταγε το κομματι και συνεχιζε την πτηση και το περιστερι εμενε μλκς να το κοιταζει.. Για να δουμε, θα χωρέσει το μήνυμα? Εγώ ειμαι λιγο μπολικος, large, δεν μπορω να με περιορίζουν. Θελω ανετο νουμερο ειτε σε ρουχα, ειτε σε αυτοκινητο, ειτε σε τσατ, παντου. Τα λεμε παλι, να προσεχεις..

Senior Member
    Ασχολήθηκες με μια "οριακή" που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις ΚΑΝ, και έβαλες προτεραιότητα σε αυτό, και τώρα ο Διαβήτης πήρε προβάδισμα, γιατί δεν έκανες αυτό που θα τον σταματούσε έστω και λίγο. Τώρα, wanderer, θα κινείται χωρίς καν να τον βλέπεις. Αλλά εσύ ήθελες να βάλεις προτεραιότητα στις μη υπαρκτές μαλακίες που σου λένε οι άλλοι. Καλά να πάθεις. Κάτσε ασχολησου με μαλάκες και μαλακίες όσο ο Διαβήτης σου διαλύει τα όργανα. Αντί να σκεφτείς ότι δεν νιώθεις το πόδι σου μήνες τώρα, αντί να πας στο ραντεβού για τον Διαβήτη και να γράψεις τους μαλάκες μια για πάντα, πήγες και πέταξες την μέρα σου μια ακόμη φορά.

Και άφησες την πραγματική αρρώστια να κερδίσει.
    Όντως είσαι πανηλίθια αφού κανόνισες 2 ραντεβού την ίδια μέρα.
    Ωστόσο μπορείς να πας σε ιδιωτικό γιατρό για τον διαβήτη και να σου γράψει αυτά που πρέπει να σου γράψει και να μην περιμένεις μήνες ως το επόμενο ραντεβού.
    Ορίστε η λύση και μην μου πεις ότι θα λυπηθείς το 50άρικο. Προτεραιότητα όπως λες έχει η υγεία σου.

Page 3 of 3 FirstFirst 123