Δεν ξέρω αν έχω κρίση πανικού ή παθαίνω κάτι σοβαρό
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Δεν ξέρω αν έχω κρίση πανικού ή παθαίνω κάτι σοβαρό

Αισθάνομαι σαν στιγμιαίο κάψιμο στο στήθος που πάει και έρχεται συνέχεια,όπως όταν τρομάζουμε και νιώθουμε ένα "χρακ" στο κέντρο του στήθους,αυτό το παθαίνω μερικές φορές όλη μερα ....αγχωθηκα πολύ...το παθαίνω χρόνια αλλά δεν έχω βρει τι είναι αυτό,έχω κάνει καρδιολογικό έλεγχο και είμαι καλά...το έχει πάθει κανείς αυτό που περιγράφω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Αισθάνομαι σαν στιγμιαίο κάψιμο στο στήθος που πάει και έρχεται συνέχεια,όπως όταν τρομάζουμε και νιώθουμε ένα "χρακ" στο κέντρο του στήθους,αυτό το παθαίνω μερικές φορές όλη μερα ....αγχωθηκα πολύ...το παθαίνω χρόνια αλλά δεν έχω βρει τι είναι αυτό,έχω κάνει καρδιολογικό έλεγχο και είμαι καλά...το έχει πάθει κανείς αυτό που περιγράφω?
    Αυτός είναι ο μόνιμος φόβος μου. Ότι πώς θα καταλάβω αν έχω κάτι σοβαρό αν πάντα λόγω άγχους κάτι έχω;
    Από τη στιγμή που σου έχει συμβεί τόσες φορές πρόδωσαν δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως εγώ επειδή αγχώνομαι πολύ είπα στον εαυτό μου ότι εάν φτάσω σε σημείο που πραγματικά αναρωτιέται και φοβάμαι ΤΟΣΟ πολύ, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προτιμότερο να λειτουργούμε εκ τους ασφαλούς, ειδικά σε θέματα ζωτικής σημασίας όπως πχ καρδιά.
    Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι σοβαρό όπως το γράφεις, όμως επειδή δεν είμαστε στο σώμα σου, εάν έχεις αμφιβολίες καλό θα είναι να το κοιτάξεις. Θα σου φύγει κ ο φόβος έτσι

Senior Member
    Έχω πάει άπειρες φορές σε καρδιολόγο.....δεν βρίσκουν τίποτα...δεν αντέχω να τρέχω πάλι σε γιατρούς είναι τόσο μα τόσο ψυχοφθόρο....είμαι χάλια αυτή τη στιγμή..νιώθω πολύ ηττημένη

Senior Member
    Μην αγχώνεσαι. Ξεκάθαρα κοινό σύμπτωμα άγχους η πανικού, του μυαλού σου δλδ, όχι της καρδιάς.
    Και ειδικά αφού έχεις κάνει εξετάσεις και είσαι οκ. Κράτα αυτό, είσαι καλά.
    Είναι μια αντίδραση του οργανισμού, δεν τρέχει τίποτα. Στο λέω γιατί το έχω πάθει κ εγώ, κ πολύς κόσμος μη νομίζεις, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Όσο το σκέφτεσαι το αναπαράγεις. Αγνόησε το και σιγά σιγά θα ξεθωριάζει. Οπότε πάρε μια ανάσα.

Senior Member
    Είχα και εγώ όχι κάψιμο στο στήθος αλλά σαν σουβλιά κάτι στο μέρος της καρδιάς. Πήγα σε καρδιολόγο και όλα ήταν μια χαρά, μάλιστα τα πήγα πολύ καλά αν και δεν το περίμενα στο τεστ αντοχής που μου έκανε, 95% έφτασα.

Senior Member
    Δεν ξέρω παιδιά ...ειλικρινά έχω κουραστεί πολύ να είμαι κάθε μέρα "άρρωστη" να νιώθω άρρωστη...είναι ψυχοφθόρο είναι κουραστικό....θέλω να νιώθω καλά...μου λείπει το να νιώθω καλά...έχω χρόνια να νιώσω καλα

Senior Member
    Δεν ξέρω παιδιά ...ειλικρινά έχω κουραστεί πολύ να είμαι κάθε μέρα "άρρωστη" να νιώθω άρρωστη...είναι ψυχοφθόρο είναι κουραστικό....θέλω να νιώθω καλά...μου λείπει το να νιώθω καλά...έχω χρόνια να νιώσω καλα
    Γιατί δεν επισκέπτεσαι κάποιον ειδικό;

Senior Member
    Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα..

Senior Member
    Αισθάνομαι πολύ έντονο άγχος και έντονες ενοχλήσεις από χθες βράδυ ως σήμερα...προσπαθώ να το κοντρολαρω αλλά είναι πολύ πολύ δύσκολο..τι να κάνω σε αυτή τη περίπτωση? Πως αντιμετωπίζεται μια πολύ έντονη έξαρση άγχους ,νιώθω κάψιμο στο στήθος ζάλη φόβο ότι θα πεθάνω ή θα τρελαθώ...άσχημα συναισθήματα,συν η ζέστη κάνει ακόμη χειρότερες όλες τις ενοχλήσεις..είναι κανείς στην ίδια φάση με εμένα? Και αν ναι πως το αντιμετωπίζει?

Senior Member
    Αισθάνομαι πολύ έντονο άγχος και έντονες ενοχλήσεις από χθες βράδυ ως σήμερα...προσπαθώ να το κοντρολαρω αλλά είναι πολύ πολύ δύσκολο..τι να κάνω σε αυτή τη περίπτωση? Πως αντιμετωπίζεται μια πολύ έντονη έξαρση άγχους ,νιώθω κάψιμο στο στήθος ζάλη φόβο ότι θα πεθάνω ή θα τρελαθώ...άσχημα συναισθήματα,συν η ζέστη κάνει ακόμη χειρότερες όλες τις ενοχλήσεις..είναι κανείς στην ίδια φάση με εμένα? Και αν ναι πως το αντιμετωπίζει?
    Παίρνεις τίποτα για αγχωτικη διαταραχη?

Senior Member
    Όχι δεν παίρνω κάτι...υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που να βοηθάει κανέναν σας?

Senior Member
    Όχι δεν παίρνω κάτι...υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που να βοηθάει κανέναν σας?
    Ειτε αποφευγεις αυτο που σε αγχωνει, ειτε εκτιθεσαι στο φουλ να μουδιασεις - ο,τι εχεις το κουραγιο να κανεις.

Senior Member
    Η αποφυγή δεν νομίζω ότι βοήθεια, χειρότερο το κάνει.το να εκτιθομαι θα το κάνει καλύτερο αλλά το άγχος θα ανεβει