Θέλω να ξεφύγω από όλο αυτο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997athens1987 View Post
    Από τότε ούτε δουλεύω ούτε τίποτε ούτε μπάνιο κάνω κάνω δηλαδή αλλά όχι συνέχεια δεν έχω όρεξη για τίποτε τα γατάκια φροντιζω
    Σε μια σχεση ποτέ δεν φταιει μονο ο ενας, δεν ειπες εσυ που εφταιξες και οτι εχεις καταλαβει τα λαθη σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Σε μια σχεση ποτέ δεν φταιει μονο ο ενας, δεν ειπες εσυ που εφταιξες και οτι εχεις καταλαβει τα λαθη σου.
    ωχ με τις καραμελες ρε παιδακι μου!!!!!
    μια χαρα μπορει να φταιει μονο ενας σε μαι σχεση!
    αν ειναι μαλακας και κοπροσκυλο ενω ο αλλος ειναι ενταξει, μπορει να φταιει μονο ενας. εχει συμβει πολλες φορες..

Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Πριν από πόσο καιρό χώρισες αν επιτρέπεται; Πριν ένα χρόνο περίπου βρέθηκα στην ίδια κατάσταση και αναγκάστηκα να τερματίσω μακροχρόνια σχέση. Αλλά είναι καλύτερο να φεύγεις πριν σε διώξουν. Καλύτερο να διαλέγεις, παρά να σε διαλέγουν. Φυσικά και είναι μεγάλο το βήμα. Εμένα μου βγήκε περισσότερο θυμός και απογοήτευση. Εσύ από ό,τι καταλαβαίνω παίρνεις αγωγή για κατάθλιψη; Είσαι του '97 ή του '87; Σε κάθε περίπτωση, του όποτε και να είσαι, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, αν νιώθεις την ανάγκη πάρε τηλέφωνο κάποια φίλη, αδερφή, ξαδέρφη να βγείτε και τα καλύτερα θα 'ρθουν. Επίσης, σε εμένα τότε έκανε καλό να ακούω χαρούμενα τραγούδια, ξέγνοιαστα.
    Άκου και την Ιουλία Καλλιμάνη που ξέρει:

Σιγά τι είναι ο χωρισμός
    εφτά στα εφτά ξενύχτι
    στις δυο πρώτες μέρες
    νύχτες καπνός ουίσκι,
    στην τρίτη και την τέταρτη
    βγαίνουν τα απωθημένα
    στην πέμπτη η φωτογραφίες
    στα διαγραμμένα.

Δεν έχει άλλο δάκρυα
    στην έκτη έχουν περάσει
    στην έβδομη τον χωρισμό
    τον έχω ξεπεράσει.
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Και'συ γιατι ψαχνεις για αντρα που σου υποσχεται τον ουρανο με τα αστρα, ο κοινος παρανομαστης εισαι εσυ.
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο που λες ειναι περιεργο, γιατι αν εισασταν παντρεμενοι, ΔΕΝ μπορει να σε διωξει απο το σπιτι... πως σε εδιωξε, με τι δικαιολογια; γιατι δεν εφυγε εκεινος; εσυ, σηκωθηκες κι εφυγες; παιδια ειχατε;
    τινος ειναι το σπιτι;;;;
    και γιατι πρεπει να χασεις φιλες και ξαδερφες επειδη χωρισες; που κολλαει αυτο;

τις διαταραχες διαθεσης, τις ειχες και πριν τον χωρισμο, ή εμφανιστηκαν ξαφνικα μολις χωρισες;
    με τι δικαιολογια σε εδιωξε δηλαδη; εσυ, σηκωθηκες κι εφυγες;
    δενε χει σημασια που ειναι δικο του το σπιτι. δεν εχει δικαιωμα να σε διωξει, αν ειστε παντρεμενοι. μονο αν παρετε διαζυγιο. αν φυγεις μαλιστα πριν το διαζυγιο, ειναι ακτι που σε επιβαρυνει, γιατι μπορει να ισχυριστει οτι εγκατελειψες την οικογενειακη εστια...
    δηλαδη, ετσι στα καλα καθουμενα, ενω εισασταν μια χαρα, εβαλε τους γονεις να σε διωξουν;;;; κι εσυ τι εκανες;
    σε παρακολουθει καποιος γιατρος;
    με παρακολουθεί ψυχίατρος στο Αττικό .παίρνω σολμπεν και ζυπρεξα.ενα τη μέρα των 20.δεν υπέγραψα διαζύγιο έφυγα γιατί το σπίτι ήταν δικό του δεν ήθελα να με χτυπήσει ούτε φασαρίες.οι δικοί του μιλάνε τυπικά μαζί μου το διαζύγιο δεν το έχω υπογράψει.

Senior Member
    δε σε καταλαβα
    με τι δικαιολογια σε εδιωξε δηλαδη; εσυ, σηκωθηκες κι εφυγες;
    δενε χει σημασια που ειναι δικο του το σπιτι. δεν εχει δικαιωμα να σε διωξει, αν ειστε παντρεμενοι. μονο αν παρετε διαζυγιο. αν φυγεις μαλιστα πριν το διαζυγιο, ειναι κατι που σε επιβαρυνει, γιατι μπορει να ισχυριστει οτι εγκατελειψες την οικογενειακη εστια...
    δηλαδη, ετσι στα καλα καθουμενα, ενω εισασταν μια χαρα, εβαλε τους γονεις να σε διωξουν;;;; κι εσυ τι εκανες;
    σε παρακολουθει καποιος γιατρος;

Senior Member
    ωχ με τις καραμελες ρε παιδακι μου!!!!!
    μια χαρα μπορει να φταιει μονο ενας σε μαι σχεση!
    αν ειναι μαλακας και κοπροσκυλο ενω ο αλλος ειναι ενταξει, μπορει να φταιει μονο ενας. εχει συμβει πολλες φορες..
    Και τα ματακια σου που ηταν οταν τον πηρες, αγαπη μου;

Με διώξε με τη δικαιολογία ότι τελείωσε Κ ότι έχει άλλη σχέση Κ ήτανε πολύ απότομος μαζί μου έπρεπε να φύγω αλλιώς σίγουρα θα με χτυπούσε Κ δε θα με άφηνε να πάρω τα πράγματα μου

Τον πήρα κάποτε πολύ παλιά Κ δεν ήταν έτσι καθόλου νόμιζα ότι με εκτιμούσε όχι μόνο από αγάπη.δεν ήταν έτσι έχω μετανιώσει που τον πηρα

Senior Member
    με παρακολουθεί ψυχίατρος στο Αττικό .παίρνω σολμπεν και ζυπρεξα.ενα τη μέρα των 20.δεν υπέγραψα διαζύγιο έφυγα γιατί το σπίτι ήταν δικό του δεν ήθελα να με χτυπήσει ούτε φασαρίες.οι δικοί του μιλάνε τυπικά μαζί μου το διαζύγιο δεν το έχω υπογράψει.
    δεν ειμαι δικηγορος, αλλα κατα την γνωμη μου δεν επρεπε να φυγεις. μπορει να βγαλει το διαζυγιο σε βαρος σου. γιατι φοβοσουν μην σε χτυπησει; σε ειχε χτυπησει;
    για ποιον λογο σε εδιωξε; ετσι, στα καλα καθουμενα;

Senior Member
    Με διώξε με τη δικαιολογία ότι τελείωσε Κ ότι έχει άλλη σχέση Κ ήτανε πολύ απότομος μαζί μου έπρεπε να φύγω αλλιώς σίγουρα θα με χτυπούσε Κ δε θα με άφηνε να πάρω τα πράγματα μου
    το ξαναλες οτι θα σε χτυπουσε.. γιατι το λες; οι νορμαλ ανθρωποι δεν χτυπανε. σε εχει χτυπησει;
    εσυ εχεις πορους να επιβιωσεις; εχεις δουλεια; εχεις χρηματα; πως ζεις;

Είχε άσχημη συμπεριφορά πολύ σε μένα τελευταία και με απειλούσε ήθελε να φύγω από το σπίτι με διώξε με τη δικαιολογία ότι είχε κάποια άλλη Κ χάλια συμπεριφορά άσχημη πολυ

Δε μπορούσα να μείνω μπορεί να με σκότωνε στο ξύλο τόσα έχουμε δει να γινονται

Senior Member
    εχουν περασει ηδη χρονια απο τον χωρισμο.
    δεν προκειται να γυρισει.
    εσυ, πρεπει να συνεχισεις την ζωη σου.
    παιρνεις αγωγη εδω και χρονια αλλα εισαι ακομα "ετσι" . ειδα και το αλλο θεμα σου. παιρνεις αγωγη, αλλα ψυχοθεραπεια με κουβεντα νομιζω οτι δεν εχεις κανει. καντο κι αυτο μηπως βοηθηθεις.
    δεν εχει νοημα να χασεις ολη την ζωη σου επειδη δεν σε ηθελε εκεινος. εισαι νεα ακομα. συνερθε. ζητα βοηθεια.

Τώρα δε δουλεύω δεν έχω σεντ.ζω με τη μητριά μου που παίρνει κάποια σύνταξη όχι μεγάλη.τωρα δε δουλεύω δούλευα παλιά παρέδιδα μαθήματα όταν ήμουν παντρεμένη είμαι άσχημα ψυχολογικά για αυτό και δε μπορώ όλο κλαίω στο πάρκο είτε σπιτι

Δεν έχω για ψυχοθεραπεία αλλά πήγα σε ψυχίατρο στο αττικο

Senior Member
    Δεν έχω για ψυχοθεραπεία αλλά πήγα σε ψυχίατρο στο αττικο
    οι ψυχιατροι δινουν χαπια. σπανια εχουν εκπαιδευτει και σε συνεδριες. να βρεις εναν καλο ψυχοθεραπευτη να κανεις συνεδριες, μηπως σε βοηθησει να το διαχειριστεις.
    επειγει να γινεις καλα και για να επιβιωσεις αφου δεν ε χεις χρηματα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast