Θέλω να ξεφύγω από όλο αυτο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Ήμουν στη πλατεία Κ στο σπίτι νταντευα τα γατάκια που έχω.μρ αγαπάνε Κ μου δίνουν σημασία.νομιζω τα γατάκια.δε με κοροϊδεύουν ούτε μου λένε ψέματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997athens1987 View Post
    Δε μπορούσα να μείνω μπορεί να με σκότωνε στο ξύλο τόσα έχουμε δει να γινονται
    Δηλαδή 1) σου είπε να φύγεις από το σπίτι, 2) σου είπε ότι βρήκε άλλη, 3) σε απείλησε 4) σου έχει γυρίσει την πλάτη. Οποιαδήποτε στη θέση σου θα ευγνωμονούσε τον Ύψιστο που χώρισε και θα βρει την υγειά της. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Εσύ δουλεύεις; Έχεις εισοδήματα; Έχεις πάει σε δικηγόρο να ενημερωθείς για τα δικαιώματά σου; Αν δεν έχεις κανένα εισόδημα και δεν μπορείς να αυτοσυντηρηθείς, μπορείς να ζητήσεις διατροφή, ακόμα κι αν είστε σε διάσταση. Ειλικρινά, δεν αξίζει να θρηνείς για έναν τέτοιο τύπο. Φαίνεται ότι τον φοβάσαι. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου, άρχισε να κοινωνικοποιείσαι, να βρεις νέους φίλους και σιγά-σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα, είτε με νέο σύντροφο, είτε και μόνη σου, δεν έχει σημασία. Ίσως επειδή δεν έχει βγει το διαζύγιο, νιώθεις ότι όλο αυτό σε κρατάει πίσω. Επίσης, δε θεωρείται εγκατάλειψη συζυγικής εστίας, όταν ο άλλος σου ζητάει απειλητικά να φύγεις και σου αποκαλύπτει ότι έχει και εξωσυζυγική σχέση.

Senior Member
    Ήμουν στη πλατεία Κ στο σπίτι νταντευα τα γατάκια που έχω.μρ αγαπάνε Κ μου δίνουν σημασία.νομιζω τα γατάκια.δε με κοροϊδεύουν ούτε μου λένε ψέματα.
    ε καλα, κατσε με τα γατακια τοτε. τι να σου πω... η ζωη σου ειναι αυτο που περναει, δεν ειναι τρενο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Δηλαδή 1) σου είπε να φύγεις από το σπίτι, 2) σου είπε ότι βρήκε άλλη, 3) σε απείλησε 4) σου έχει γυρίσει την πλάτη. Οποιαδήποτε στη θέση σου θα ευγνωμονούσε τον Ύψιστο που χώρισε και θα βρει την υγειά της. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Εσύ δουλεύεις; Έχεις εισοδήματα; Έχεις πάει σε δικηγόρο να ενημερωθείς για τα δικαιώματά σου; Αν δεν έχεις κανένα εισόδημα και δεν μπορείς να αυτοσυντηρηθείς, μπορείς να ζητήσεις διατροφή, ακόμα κι αν είστε σε διάσταση. Ειλικρινά, δεν αξίζει να θρηνείς για έναν τέτοιο τύπο. Φαίνεται ότι τον φοβάσαι. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου, άρχισε να κοινωνικοποιείσαι, να βρεις νέους φίλους και σιγά-σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα, είτε με νέο σύντροφο, είτε και μόνη σου, δεν έχει σημασία. Ίσως επειδή δεν έχει βγει το διαζύγιο, νιώθεις ότι όλο αυτό σε κρατάει πίσω. Επίσης, δε θεωρείται εγκατάλειψη συζυγικής εστίας, όταν ο άλλος σου ζητάει απειλητικά να φύγεις και σου αποκαλύπτει ότι έχει και εξωσυζυγική σχέση.
    και πως θα το αποδειξει οτι της το ζητησε εκεινος και μετα απο χρονια, χωρις να εχει κανει καμια ενεργεια; λες να ειναι τοσο βλακας να το παραδεχτει;
    αυτος ειναι δασκαλεμενος. την εδιωξε για να μην διεκδικησει τπτ απο τον γαμο. αν τολμησει να διεκδικησει, αυτος θα πει οτι μονη της εφυγε..

Άνεργος είναι τώρα καιρό τον ταιζουν
    οι δικοί του.ναυτικος άνεργος.προς το παρόν από τότε που με διώξε .

Ήταν απειλητικός Κ θα με χτυπούσε πολύ εάν εμένα .έγραψα Κ την ιστορία μου σε ένα φόρουμ στο ίντερνετ.και μου απάντησαν να μείνω σπίτι

Η ζωή είναι σκληρή έκανα Κ γνωριμίες δε βγήκαν όμως καλες

Senior Member
    Με έδιωξε από το σπίτι απότομα μια μερα μου πε ότι τελείωσε μεταξύ μας Κ να φύγω από τότε δεν εμπιστεύομαι τους άντρες γενικά.γιατι λένε ψέματα τάζουν τα πάντα Κ στο τέλος πας σπίτι σου μόνη Κ κλαις τη μοιράσου χάνεις τις φίλες σου τα πάντα τις ξαδέρφες του τα πάντα.δεν έχω τίποτε πια
    Δεν νομίζω ότι όλοι οι άντρες είναι έτσι.. Αυτό το έχει ο άνθρωπος.. Είχες μια σύνδεση με έναν άνθρωπο και αυτός αποφάσισε να την κόψει. Αυτός προφανώς προχώρησε (ή απλά δεν κλαίει) και εσύ έμεινες στάσιμη και κλαις. Βοηθάει κάπου αυτό πέρα από το να γίνεσαι χειρότερα? 4 χρόνια είναι υπερβολικά για να μην θες να πας παρακάτω. Τα χάπια από μόνα τους δεν κάνουν θαύματα.. Ταρακούνησε λίγο τον εαυτό σου, κάνε κάτι για να πας παρακάτω.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν νομίζω ότι όλοι οι άντρες είναι έτσι.. Αυτό το έχει ο άνθρωπος.. Είχες μια σύνδεση με έναν άνθρωπο και αυτός αποφάσισε να την κόψει. Αυτός προφανώς προχώρησε (ή απλά δεν κλαίει) και εσύ έμεινες στάσιμη και κλαις. Βοηθάει κάπου αυτό πέρα από το να γίνεσαι χειρότερα? 4 χρόνια είναι υπερβολικά για να μην θες να πας παρακάτω. Τα χάπια από μόνα τους δεν κάνουν θαύματα.. Ταρακούνησε λίγο τον εαυτό σου, κάνε κάτι για να πας παρακάτω.
    Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου με βοήθησες.

Δε κλαίω για αυτόν για τη ζωή μου που δε προχωρησε

Senior Member
    Δε κλαίω για αυτόν για τη ζωή μου που δε προχωρησε
    Μόνη της δεν προχωράει η ζωή.. Εμείς την σπρωχνουμε.

Senior Member
    Μην το λες αυτό ότι η ζωή σου δεν προχώρησε, επειδή χώρισες ή δεν έτυχε να κάνεις άλλη σχέση μέχρι σήμερα.
    Η ζωή κάποιου προχωρά και χωρίς έναν άνδρα ή μια γυναίκα δίπλα του. Δεν χρειάζεται κανείς τον άλλο για να ολοκληρωθεί. Ολοκληρωμένοι άνθρωποι είμαστε από μόνοι μας. Ούτε σε πήραν τα χρόνια. Αν σου λείπει τόσο μια συντροφιά, μπες σε μια εφαρμογή γνωριμιών, γράψε τι ψάχνεις και αμέσως-αμέσως θα εμφανιστούν 10 άνδρες. Βέβαια, δες τι θα κάνεις και με το διαζύγιο, γιατί είναι άδικο να συντηρείς έναν νεκρό γάμο στα χαρτιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Μην το λες αυτό ότι η ζωή σου δεν προχώρησε, επειδή χώρισες ή δεν έτυχε να κάνεις άλλη σχέση μέχρι σήμερα.
    Η ζωή κάποιου προχωρά και χωρίς έναν άνδρα ή μια γυναίκα δίπλα του. Δεν χρειάζεται κανείς τον άλλο για να ολοκληρωθεί. Ολοκληρωμένοι άνθρωποι είμαστε από μόνοι μας. Ούτε σε πήραν τα χρόνια. Αν σου λείπει τόσο μια συντροφιά, μπες σε μια εφαρμογή γνωριμιών, γράψε τι ψάχνεις και αμέσως-αμέσως θα εμφανιστούν 10 άνδρες. Βέβαια, δες τι θα κάνεις και με το διαζύγιο, γιατί είναι άδικο να συντηρείς έναν νεκρό γάμο στα χαρτιά.
    Oχι αν εχεις το μυαλο 5χρονου και θες την μαμα και τον μπαμπα απο ενα συντροφο.

Τι να πω η ζωή έχει γίνει πολύ δυσκολη

Senior Member
    Τι να πω η ζωή έχει γίνει πολύ δυσκολη
    Ίσως αυτό σου δώσει την ευκαιρία να επανενταχθείς στην αγορά εργασίας και να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου εκεί. Προσωπικά, όταν χώρισα αυτό έκανα, εργασιοθεραπεία και η απόδοσή μου ανέβηκε τρομερά. Όταν έκανα νέα σχέση, πάλι επανήλθα στους φυσιολογικούς εργασιακούς ρυθμούς, αλλά ισχύει ότι οι χωρισμένοι αποδίδουν περισσότερο, ιδίως όταν είναι ελεύθεροι οικογενειακών ευθυνών. Όμως, για τα άτομα που παλεύουν με την κατάθλιψη, είναι διαφορετικά τα πράγματα και το κατάλαβα με την καλύτερή φίλη μου. Είναι δύσκολο να ξεφύγουν από τη συνήθεια, από τους ρυθμούς που έχουν δώσει στην καθημερινότητά τους. Δε δείχνουν ενθουσιασμό για νέες δραστηριότητες, για αναζήτηση εργασίας, για να επανεκπαιδευτούν ώστε να μπουν στην αγορά εργασίας. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, ότι δεν μπορούν παρόλο που θα το ήθελαν, ότι διστάζουν, ότι υπεραναλύουν, ότι δύσκολα ξεκολλάνε απ' το σπίτι κλπ. Δεν ξέρω τι να σου πω, πρώτα φρόντισε να φέρεις την ψυχική σου υγεία σε μια καλύτερη κατάσταση.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast