Θέλω να ξεφύγω από όλο αυτο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997athens1987 View Post
    Τι να πω η ζωή έχει γίνει πολύ δυσκολη
    Γιατί, όταν ήσουν μαζί του ήταν εύκολη; Πώς ήταν η ζωή σου μαζί του;
    Στεναχωριέσαι που σε έδιωξε κακήν κακώς αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σε στεναχωρεί αλλά να σε νευριάζει γιατί σου φέρθηκε άδικα και με κακό τρόπο.
    Η ζωή σου θα συνεχιστεί αν το θέλεις και κάνεις προσπάθειες, όταν είσαι έτοιμη. Και όπως είπαν και άλλοι, δεν εξαρτιέται η ζωή μας από έναν άνδρα αλλά από τον εαυτό μας.
    Δύσκολη γιατί είναι η ζωή σου; Δεν έχεις χρήματα; Τότε πρέπει να ορθωθείς και να βάλεις προτεραιότητα στο να βρεις.
    Δεν έχεις φίλους; Πιάσε για φίλη μια γειτόνισσα να πίνετε έναν καφέ. Όλα θα γίνουν. Φτιάξε ένα σχέδιο κι από κάπου ξεκίνα σιγά-σιγά.

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Γιατί, όταν ήσουν μαζί του ήταν εύκολη; Πώς ήταν η ζωή σου μαζί του;
    Στεναχωριέσαι που σε έδιωξε κακήν κακώς αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σε στεναχωρεί αλλά να σε νευριάζει γιατί σου φέρθηκε άδικα και με κακό τρόπο.
    Η ζωή σου θα συνεχιστεί αν το θέλεις και κάνεις προσπάθειες, όταν είσαι έτοιμη. Και όπως είπαν και άλλοι, δεν εξαρτιέται η ζωή μας από έναν άνδρα αλλά από τον εαυτό μας.
    Δύσκολη γιατί είναι η ζωή σου; Δεν έχεις χρήματα; Τότε πρέπει να ορθωθείς και να βάλεις προτεραιότητα στο να βρεις.
    Δεν έχεις φίλους; Πιάσε για φίλη μια γειτόνισσα να πίνετε έναν καφέ. Όλα θα γίνουν. Φτιάξε ένα σχέδιο κι από κάπου ξεκίνα σιγά-σιγά.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή .η ζωή μου τώρα δεν είναι εύκολη απομονώθηκαν από κοινούς φίλους έμεινα μόνη μου μετά το χωρισμό.σαν να μην υπάρχει η παλιά μου ζωή πια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997athens1987 View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή .η ζωή μου τώρα δεν είναι εύκολη απομονώθηκαν από κοινούς φίλους έμεινα μόνη μου μετά το χωρισμό.σαν να μην υπάρχει η παλιά μου ζωή πια.
    αυτο που σε βγαζει απ την ζωη (σου), ειναι το οτι παρατησες την δουλεια.
    τι ζωη μπορεις να εχεις χωρις οικονομικη ανεξαρτησια, περιμενοντας απο την συνταξη μια συγγενους;;; και μεχρι ποτε;;;
    κανε τα αδυνατα δυνατα να ξαναμπεις στηνα γορα εργασιας, ειτε με την παλια ειτε με αλλη δουλεια.
    οσο μενεις ανεργη θα βουλιαζεις. παρε την ζωη σου στα χερια σου, για να μπορεσεις να προχωρησεις. και σταματ ανα κλαις για εναν ανδρα που ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ!!! δεν χωρισατε απο καποια παρεξηγηση! ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ!!!! τι να τον κανεις κοπελα μου; να του κλαιγεσαι η να τον παρακαλας;;; μαθε οταν δεν σε θελει ενας ανδρας μια, εσυ να μην το θελεις 100.
    να του γυρνας μονη σου την πλατη, οχι να κλαις που σε παρατησε!!!
    ελεος, βρες την αξιπρεπεια σου και ριξτου μια μουντζα!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234