Τρέμω για ανεπιθυμητη εγκυμοσύνη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Τρέμω για ανεπιθυμητη εγκυμοσύνη

στις 10 Μαΐου ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου, φορούσε προφυλακτικό σε όλη τη διάρκεια, τελείωσε στο προφυλακτικό απλά όταν πήγε να βγει το προφυλακτικό έμεινε μέσα μου. Δεν ξέρω αν υπήρχε διαρροή. Στην επόμενη ώρα πήρα το χάπι της επομενης μερας της ellaone. Στις 11 Μαΐου ήταν η πιθανή μέρα για περίοδο, αν και έχω πολυκυστικες ωοθήκες. Στις 12 Μαΐου πονουσα κάτω δεξιά σαν τράβηγμα σαν πόνο περιόδου. Στις 13 Μαΐου είδα αίμα, με έντονο κόκκινο ανοιχτό χρωμα ,με λίγο λιγότερο ροή από άλλες φορές και πονουσα πολύ στην κοιλιά. Αυτό διήρκεσε 7 μέρες, τις δύο τελευταίες είχα καφέ αίμα. Φοβάμαι πάρα πολύ για εγκυμοσυνη. Ήταν περίοδος το αίμα που είδα? Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης? Αγχώνομαι πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary098 View Post
    στις 10 Μαΐου ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου, φορούσε προφυλακτικό σε όλη τη διάρκεια, τελείωσε στο προφυλακτικό απλά όταν πήγε να βγει το προφυλακτικό έμεινε μέσα μου. Δεν ξέρω αν υπήρχε διαρροή. Στην επόμενη ώρα πήρα το χάπι της επομενης μερας της ellaone. Στις 11 Μαΐου ήταν η πιθανή μέρα για περίοδο, αν και έχω πολυκυστικες ωοθήκες. Στις 12 Μαΐου πονουσα κάτω δεξιά σαν τράβηγμα σαν πόνο περιόδου. Στις 13 Μαΐου είδα αίμα, με έντονο κόκκινο ανοιχτό χρωμα ,με λίγο λιγότερο ροή από άλλες φορές και πονουσα πολύ στην κοιλιά. Αυτό διήρκεσε 7 μέρες, τις δύο τελευταίες είχα καφέ αίμα. Φοβάμαι πάρα πολύ για εγκυμοσυνη. Ήταν περίοδος το αίμα που είδα? Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης? Αγχώνομαι πολύ.
    εφοσον πηρες χαπι επομενης μερας, εγκυμοσυνη δεν υπαρχει. ξεχνα την.
    επειδη ομως οι πολυκυστικες φερνουν ετσι κι αλλωις ανωμαλιες στην περιοδο, αλλα και τα χαπια της επομενης μερας φερνουν ανωμαλιες στην περιοδο, να πας στον γυναικολογο σου, να σε δει, να τα συζητησετε.
    εγκυος παντως δεν εισαι αφου πηρες χαπι. επισης, εχει περασει ενας μηνας πλεον. κανε τεστ αν ανησυχεις, να σου φυγει. τα τεστ ειναι αξιοπιστα.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εφοσον πηρες χαπι επομενης μερας, εγκυμοσυνη δεν υπαρχει. ξεχνα την.
    επειδη ομως οι πολυκυστικες φερνουν ετσι κι αλλωις ανωμαλιες στην περιοδο, αλλα και τα χαπια της επομενης μερας φερνουν ανωμαλιες στην περιοδο, να πας στον γυναικολογο σου, να σε δει, να τα συζητησετε.
    εγκυος παντως δεν εισαι αφου πηρες χαπι. επισης, εχει περασει ενας μηνας πλεον. κανε τεστ αν ανησυχεις, να σου φυγει. τα τεστ ειναι αξιοπιστα.
    Έχω διαβάσει ότι ακόμα και με το χάπι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Επίσης δεν ξέρω αν αυτό το αίμα που είχα ήταν περίοδος κανονική η από το χάπι και δεν ξέρω πότε να περιμένω την επόμενη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary098 View Post
    Έχω διαβάσει ότι ακόμα και με το χάπι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Επίσης δεν ξέρω αν αυτό το αίμα που είχα ήταν περίοδος κανονική η από το χάπι και δεν ξέρω πότε να περιμένω την επόμενη
    σου ειπα, δεν διαβασες;
    το χαπι φερνει ανωμαλιες στην περιοδο.
    αλλα και οι πολυκυστικες φερνουν ανωμαλιες. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ.
    γιατι δεν πας και καθομαστε να τα συζηταμε εμταξυ μας;
    εγκυος, αποκλειεται να εισαι με το χαπι.

Senior Member
    Καλα, τελειωσαν τα τεστ στα φαρμακεια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Καλα, τελειωσαν τα τεστ στα φαρμακεια;
    προφανως εχει κανει, αλλα αμφιβαλλει και για το τεστ και δεν θελει να το πει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προφανως εχει κανει, αλλα αμφιβαλλει και για το τεστ και δεν θελει να το πει...
    Ε, καλα που σε εχουμε να μεταφραζεις γυναικεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ε, καλα που σε εχουμε να μεταφραζεις γυναικεια.
    αυτο δεν ειναι "γυναικεια", ειναι "εμμονικα" και εμμονες δεν εχω (πολλες), τις μεταφραζω ομως..