Δεν θα ζήσω ποτέ τίποτα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Το γράφω κι εδώ για να το δεις

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ρε κοπέλα μου, βρες έναν δικηγόρο να σε βοηθήσει. Κατ' αρχήν αυτά που λέει, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις εναντίον του.
    Τις νοσηλείες μπορείς να πεις ότι σου τις προκάλεσε αυτός μετά τον βιασμό του.
    Το ότι σε παρακολουθούσε ονλάιν κι αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ενάντιον του. Αυτό λέγεται stalker ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ή παραβίασε τα προσωπικά σου δεδομένα.
    Εναντίον του είναι τα μισά απ' όσα γράφει το εξώδικο.
    Πήγαινε με ένα δικηγόρο και θα βρεις άκρη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Πώς νιώθετε όσοι έχετε καταλάβει πως δεν θα έχετε ποτέ σας σχέση (και δεν είχατε ποτέ πριν);

Έχω παγιδευτεί σε μια ζωή στην οποία δεν μπορώ να ζήσω τίποτα. Δεν θα ζήσω ποτέ την σχέση, που όλοι έχουν ζήσει στην ηλικία μου και πολύ πολύ πολύ πιο πριν από αυτή!! Δεν θα ζήσω την σωματική υγεία ποτέ ξανά. Δεν θα ζήσω χωρίς νοσοκομεία. Δεν θα ζήσω την ανεξαρτησία. Δεν θα ζήσω ... Είναι τελειωμένη. Και να πω ότι άρχισε και ποτέ ή ότι έζησα κάτι; Δεν άρχισε ποτέ. Απλά τελείωσε.

A bullet please? Στο κεφάλι.
    Δεν πρόκειται να πάω σε ψυχίατρο ούτε να πάρω φάρμακα, επειδή εσένα δεν σου αρέσουν οι αλήθειες που γράφω ή επειδή δεν έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Λυπάμαι :(
    μπορεις να μην πας ποτε σε ψυχιατρο και να μην παρεις ποτε φαρμακα, αλλα ετσι οπως σκεφτεσαι για τον εαυτο σου και τους αλλους, ετσι οπως εχεις παρατησει τον εαυτο σου λογω των προβληματων σου, δεν μπορεις να γινεις ελκυστικη για τους αλλους και ειδικα για ερωτικους συντροφους, αλλα ουτε και για φιλους, γιατι εσυ εκτος απο τον εαυτο σου, μισεις κι ολον τον κοσμο..
    οποτε, η επιθυμια σου για μια σχεση με φυσιολογικο ανδρα και οχι κακοποιητη, μαλλον θα απομακρυνεται...

Senior Member
    Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Μην πω τι να τον κάνεις τον ψυχίατρο και τα φάρμακα και γενικά όλες αυτές τις μλκιες.

Δεν έχω ιδέα τι να κάνω με το εξώδικο. Δεν μπορώ να αποφασίσω. Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος και έχω μόνο 2 μέρες να αποφασίσω. Δεν ξέρω πώς θα πάει το καθένα. Εδώ καίγομαι, έχω πάρει φωτιά, σταμάτα πια με τον ψυχίατρο, έλεος.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή τη στιγμή ο σύντροφος, ούτως ή άλλως είμαι αηδιαστική, δεν θα έβρισκα τίποτα. Έχω μηνύματα στα οποία δεν έχω απαντήσει, είμαι σίγουρη από κοντά θα με έβρισκαν αηδιαστική, δεν έχω εμφάνιση, είμαι χοντρή και σκουπίδι, ποιος χ€στηκε για τον ψυχίατρο, εδώ δεν έχω εμφάνιση. Για να σε γνωρίσει κάποιος ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Βαρέθηκα να σας λεω ότι ο ουρανός είναι μπλε, αν δεν θέλετε να δείτε την πραγματικότητα, μην την βλέπετε. Όμορφη σε πλησιάζουν και μετά εξαρτάται το εσωτερικό κομμάτι, αν δεν σε πλησιάζουν καν ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΛΕΟΣ. Πιστέψτε σε μονόκερους, τέρμα με αυτό.

Δεν μπορώ να δώσω σημασία σε τίποτα από άλλο από τότε που μου ήρθε το χαρτί. Δεν έχω ΙΔΕΑ τι είναι σωστό και τι λάθος, ποιος φταίει, αν είναι όλο δικό μου λάθος και απλά είμαι πολύ κακός άνθρωπος. Δεν ξέρω. Είναι κάτι που δεν έχω ξεκαθαρίσει 4+ μήνες, πώς θα το ξεκαθαρίσω σε 2 μέρες για να πάρω την σωστή απόφαση και να μην καταλήξω φυλακή;

Senior Member
    Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Πρέπει να παραιτηθώ. Όλα ήταν για το τίποτα, εγώ είμαι η "τρελή", η "ψυχωτική" όπως με αποκαλεί και στο χαρτί (εν τω μεταξύ δεν έχω πάθει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ψύχωση). Εκείνος έχει πράγματα για αυτά που με κατηγορεί. Εγώ δεν έχω τίποτα. Πώς θα αποδείξω ότι τον έσπρωξα; Πώς θα αποδείξω ότι πονούσα; Ότι με απείλησε; Πώς θα αποδείξω την αιμορραγία που δεν σταματούσε; Πώς θα αποδείξω οτιδήποτε. Εκείνος έχει τις απειλές μου, έχει αυτό που έγραψα πως τον κατήγγειλα για να βρω τα στοιχεία του ακόμη κι αν η αστυνομία δεν έκανε τίποτα, και νομίζει ότι για αυτό τον κατήγγειλα και με κατηγορεί για ψευδή καταγγελία με απώτερο σκοπό/δόλο, που ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ πιο βαριά. Ξέρει για τον Σ. Τα ξέρει όλα. Και τα έχει όλα. Εγώ δεν έχω τίποτα. Μόνο τις αναμνήσεις.

Senior Member
    Να πεις την αλήθεια. Αν υπαρχει κακοποίηση να το πεις, γιατί θα το κάνει και σε άλλες αυτό. Αν δεν υπάρχει και το έκανες από εκδίκηση για να του κάνεις ζημιά, τότε να προχωρήσεις σε συμβιβαστική επίλυση γιατί υπάρχει καλή πιθανότητα να βρεθείς κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμιση με ότι συνέπειες έχει αυτό.

Senior Member
    Εγώ θα τιμωρηθώ. Αν δεν πω ότι είπα ψέματα, θα τιμωρηθώ για απειλές κατά τη σωματικής ακεραιότητας και ζωής, ψευδή καταγγελία με δόλο, δυσφήμιση και ηθική βλάβη. Πόσα χρόνια θα φάω; Εγώ θα τιμωρηθώ.

Θα του περάσει. Δεν θα πληρώσει για αυτό που έκανε. Θα αναγκαστώ να πω ότι είπα ψέματα σε αστυνομικούς που με πίστεψαν και μου στάθηκαν, και εγώ θα πάω να τους πω ότι τους είπα ψέματα. Και αν χρειαστώ κάτι στο μέλλον, κανένας δεν θα με πιστεύει αυτή τη φορά. Και ποιος ξέρει. Ποιος ξέρει αν με το να πάω να πω ότι ήταν ψέματα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει ούτως ή άλλως για να με καταγγείλει για ψευδή καταγγελία και ηθική βλάβη; Ποιος ξέρει αν έχω καταστραφεί ούτως ή άλλως, όποια απόφαση κι αν πάρω;

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνεις ninja πως είναι ενδιαμεσα. ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ. Αλλά ΉΘΕΛΑ εκδίκηση και το είχα γράψει πως δεν τον κατήγγειλα γιατί πίστευα ότι θα τον τιμωρήσουν αλλά γιατί έτσι θα έβρισκα τα στοιχεία του και θα έβρισκα τρόπο να πάρω εκδίκηση. Και το έχει καταγράψει αυτό.

Γιατί στον διάολο να θέλω εκδίκηση αν δεν μου είχε κάνει τίποτα; Δεν καταλαβαίνεις.

Και τα δύο ισχύουν αλλά αυτό που έγραψα χρησιμοποιείται ως αποδεικτικό πως δεν υπήρχε κακοποίηση και το έκανα για να βρω τα στοιχεία του απλώς.

Senior Member
    Ninja δεν καταλαβαίνεις! Νομίζεις είναι ή το ένα ή το άλλο; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Έγινε ότι έγινε και ήθελα εκδίκηση. Την οποία απείλησα να πάρω μόνη μου, αν δεν τιμωρούνταν από την αστυνομία.

Senior Member
    Έχασα όλο το δίκιο μου με την μετέπειτα συμπεριφορά μου και τα όσα είπα. Δεν είπα ψέματα, αλλά δεν το βούλωσα όταν έπρεπε να το βουλώσω. Και με παγίδεψε, μια ακόμη φορά.

Senior Member
    Ειδικά αυτό που έγραψα πως θα έβρισκα τα στοιχεία του μέσω της αστυνομίας, με εκαψε. Άντε τώρα να αποδείξω μια κακοποίηση για την οποία ΔΕΝ έχω ούτε ΕΝΑ αποδεικτικό.

Ναι, θα το κάνει και σε άλλες, αλλά απέτυχα να τις προστατέψω. Συγνώμη.

Senior Member
    Δεν απέτυχες να προστατέψεις κανέναν, οι ενήλικες έχουν την ευθύνη της προστασίας του εαυτού τους, δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη γι' αυτό.

Senior Member
    Αν και είχα πει ότι σου κάνουμε κακό με το να σε κανακεύουμε και να σε παρηγορούμε όλη την ώρα, παρεμβαίνω για να σου πω ότι αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις που δεν μπορείς να πάρεις μόνη σου, γιατί δε γνωρίζεις τις έννομες συνέπειες. Ούτε και θα σου δώσουν νομικές συμβουλές άτομα ανώνυμα σε ένα φόρουμ ψυχολογίας. Χρειάζεσαι δικηγόρο. Πάρε τηλέφωνο στο 15900 που είναι η γραμμή για κακοποιημένα άτομα και παρέχουν μεταξύ άλλων και νομική συμβουλευτική. Αν το εισόδημά σου είναι μόνο ένα επίδομα αναπηρίας, ζήτησε δωρεάν παροχή νομικής βοήθειας λόγω χαμηλών εισοδημάτων, όπως σου είπε η Χάρλεϊ. Μαζί με τον δικηγόρο σου θα συναποφασίσετε αν και πώς θα απαντήσετε. Ελπίζω μόνο να μην υπάρχει κάποιο μήνυμα που να ζητάς τίποτα συγγνώμες και να λες ότι θες να τον ξαναδείς. Αλλά κι αυτό να υπάρχει, και πάλι δεν αποδεικνύει ότι δεν έχεις πέσει θύμα βιασμού, ιδίως αν ληφθεί υπόψιν και η ψυχική σου κατάσταση. Το ότι το θύμα βιασμού δεν πήγε ή άργησε να πάει σε ιατροδικαστή, δε σημαίνει ότι αυτομάτως απαλλάσσεται ο θύτης. Μπορεί να υπάρχουν πχ μάρτυρες που είδαν το θύμα να τρέχει, να κλαίει, να είναι ταραγμένο, ξεμαλλιασμένο, να τρέμει, κάμερες που το κατέγραψαν να τρέχει με σκισμένα ρούχα κλπ. Αυτός κρατήθηκε προσωρινά όταν τον κατήγγειλες για βιασμό, του επέβαλαν τίποτα περιοριστικούς όρους ή τον άφησαν έτσι;
    Μου κάνει εντύπωση που είχες γράψει ότι οι γιατροί σού πρότειναν να πάρεις αντιψυχωτικά, ενώ λες ότι δεν έχεις ψύχωση. Όπως μου έκαναν εντύπωση και τα περί δεσίματος, απαγόρευση λήψης τροφής, αλλά το κινητό ok και να γράφεις δεμένη μέσα από την κλινική και να έχεις μάθει να λύνεσαι από μόνη σου. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Στη χειρότερη περίπτωση, αν φτάσεις στο σημείο να κατηγορείσαι εσύ και πάει για δική σου καταδίκη το πράγμα, ας πει ο δικηγόρος σου ότι είσαι ακαταλόγιστη και έχεις αφεθεί για χρόνια χωρίς φάρμακα, που είναι και αλήθεια.
    Μην κάνεις τίποτα από μόνη σου, βρες δικηγόρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Χρειάζεσαι δικηγόρο. Πάρε τηλέφωνο στο 15900 που είναι η γραμμή για κακοποιημένα άτομα και παρέχουν μεταξύ άλλων και νομική συμβουλευτική. Αν το εισόδημά σου είναι μόνο ένα επίδομα αναπηρίας, ζήτησε δωρεάν παροχή νομικής βοήθειας λόγω χαμηλών εισοδημάτων, όπως σου είπε η Χάρλεϊ. Μαζί με τον δικηγόρο σου θα συναποφασίσετε αν και πώς θα απαντήσετε.
    Αυτό. Η βέλτιστη λύση.

Senior Member
    Δεν ήταν η τυπική κακοποίηση. Στην αρχή υπήρξε συναίνεση όπως όμως υπήρξε και αλκοόλ. Είναι πολύ περίεργη ιστορία. Δεν πρόκειται για κάτι ξεκάθαρο. Δεν είπα όχι, αντέδρασα με άλλους τρόπους.

Δεν έχω πει ψέματα για τίποτα. Έγραφα με το ένα χέρι τότε. Τέλος πάντων δεν είναι ανάγκη να με πιστέψετε.

Senior Member
    Ειδικά αυτό που έγραψα πως θα έβρισκα τα στοιχεία του μέσω της αστυνομίας, με εκαψε. Άντε τώρα να αποδείξω μια κακοποίηση για την οποία ΔΕΝ έχω ούτε ΕΝΑ αποδεικτικό.

Ναι, θα το κάνει και σε άλλες, αλλά απέτυχα να τις προστατέψω. Συγνώμη.
    Μίλα στους δικούς σου και βρείτε δικηγόρο να σας καθοδηγήσει. Αυτος έχει δικηγόρο. Είναι άνιση η μάχη έτσι. Πιάσε τη μανα σου, κλείστε την πόρτα και πες της το και το συμβαίνει. Ας αντιμετωπισουμε τώρα το εξωτερικο προβλημα και ο,τι εχεις να μου πεις ας το πουμε αλλη φορα που να ειμαι κι εγω πιο ηρεμη να μπορω να σε ακουσω προσεκτικα. Τωρα δεν μπορω να μαλωσουμε και εμεις. Ο δικηγορος θα σας καθοδηγησει πως να το αντιμετωπισετε. Και ο αλλος σε φοβαται και προσπαθει να σε τραμπουκισει τωρα και να κανεις αυτα που λεει χωρις να το καλοσκεφτεις. Ο δικηγορος σου ομως εχει και τη γνωση αλλα και την ψυχραιμια να σου πει τι πρεπει να γινει. Νομιζεις ο αλλος δε φοβαται τη δικη σου καταγγελια? Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση, γι αυτο σου κανει αυτα που κανει. Μιλα στους γονεις σου, δεν εισαι σε θεση να το αντιμετωπισεις μονη σου ολο αυτο. Ετσι κι αλλιως παρακατω θα το μαθουν, ας το μαθουν εγκαιρως ωστε να μπορουν να επεμβουν, να σε βοηθησουν. Ηρεμησε και ολα θα αντιμετωπιστουν. Ασε τους γονεις σου να το αντιμετωπισουν, εσυ απλα πανε και μιλα τους.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast