Δεν θα ζήσω ποτέ τίποτα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
    Senior Member
    Ότι και να κάνω, θα με χτυπήσει. Δικηγόρο δεν μπορώ να πληρώσω, μόνο αν μου ορίσουν κάποιον.

Ότι και να κάνω, έχω χάσει.

Δεν ξέρω, η ψυ με έκανε να πιστέψω πως δεν είναι έτσι, αλλά διαβάζοντας πάλι εσάς εδώ, μου υπενθυμίζεται ότι είμαι χαμένη.

Μόνο αν ζητήσω βεβαίωση από την δικηγόρο του πως θα κάνω αυτό που θέλουν, αν και εκείνος δεν κάνει τίποτα μετά, και μόνο αν το δεχτεί. Νομίζω αυτό θα ήταν το καλύτερο δυνατό.

Senior Member
    Πήγα ένιωσα πολύ καλύτερα, γύρισα άνοιξα το thread, πάλι κατηφόρα.

Senior Member
    Εντάξει και τι θα κάνει, λέμε, θα έρθει η ψυχολόγος, θα έρθουν οι αστυνομικοί από τα δύο τμήματα, θα έρθουν οι αστυνομικοί της κατάθεσης, θα έρθουν οι ψυχίατροι που σε εξέτασαν τότε, θα έρθει και ο διευθυντής της ψυχιατρικής

Και γέλασα.

Ζητάει ως μάρτυρα τον πρώην που πήγα σπίτι του.

Γελάω και κλαίω μαζί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Ότι και να κάνω, θα με χτυπήσει. Δικηγόρο δεν μπορώ να πληρώσω, μόνο αν μου ορίσουν κάποιον.

Ότι και να κάνω, έχω χάσει.

Δεν ξέρω, η ψυ με έκανε να πιστέψω πως δεν είναι έτσι, αλλά διαβάζοντας πάλι εσάς εδώ, μου υπενθυμίζεται ότι είμαι χαμένη.

Μόνο αν ζητήσω βεβαίωση από την δικηγόρο του πως θα κάνω αυτό που θέλουν, αν και εκείνος δεν κάνει τίποτα μετά, και μόνο αν το δεχτεί. Νομίζω αυτό θα ήταν το καλύτερο δυνατό.
    Ρε κοπέλα μου, θα πας να πάρεις τηλέφωνο τη δικηγόρο του αντιδίκου σου για να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί;;; Στο στόμα του λύκου κατευθείαν; Μάρτυρες να επιβεβαιώσουν ότι αιμορραγούσες δεν υπάρχουν να καταθέσουν; Και συνεννόηση με την δικηγόρο του να κάνεις, πρέπει να σε εκπροσωπήσει δικός σου δικηγόρος. Εσύ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ούτε συνειδητοποιείς τις συνέπειες των επιλογών σου.

Καμιά πρώην συμμαθήτριά σου που να τέλειωσε τη νομική και να δουλεύει δικηγόρος σε γραφείο δεν έχεις; Οι γονείς σου δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ δικηγόρο για υπόθεσή τους να σε πάνε; Σε τελική, πάρε ταξί, πήγαινε στο Πρωτοδικείο της περιοχής σου με το εξώδικο στο χέρι, ρώτα ποιο γραφείο δέχεται τις αιτήσεις για δωρεάν παροχή νομική βοήθεια, πες στον Γραμματέα να σε βοηθήσει με την αίτηση, γιατί είσαι ΑΜΕΑ, προσκόμισέ τους τη φορολογική σου δήλωση, ένα εκκαθαριστικό, δήλωση περιουσιακής κατάστασης να δουν ότι έχεις χαμηλό εισόδημα, μαζί με την απόφαση που σε κρίνει ΑΜΕΑ και σου χορηγεί αναπηρικό επίδομα, και ζήτα να σου ορίσουν δικηγόρο δωρεάν για να αμυνθείς στο εξώδικο. Τόσες λύσεις σου είπαμε όλοι εδώ.

Senior Member
    Δεν θα δικαιούμαι τίποτα, γιατί φαίνεται το εισόδημα του σπιτιού και όχι το δικό μου. Και τέτοιες υπηρεσίες από όσο ξέρω θέλουν να μην έχεις απολύτως τίποτα, να είσαι με το ενα πόδι στον τάφο για να σε βοηθήσουν.

Δεν θα κάνω τίποτα. Ωραία τα λες, αλλά εμένα με ρωτάς αν έχω κουράγιο να πάω να τρέχω; Σερνομαι να πάω μέχρι το πάρκο της γειτονιάς και έχω πνιγεί στο άγχος στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να πάω σε όλα αυτά που λες. Ούτε στο τμήμα δεν έχω το κουράγιο να πάω. Πώς να το εξηγήσω; Δεν μπορώ. Δεν μπορώ. Με πιάνει δύσπνοια μόνο που το σκέφτομαι. Δεν μπορώ να πάω. Δεν μπορώ να τα εξηγώ όλα πάλι από την αρχή, τα έχω πει 500 φορές σε τόσους διαφορετικούς ανθρώπους κάθε φορά. Δεν. Μπορώ. Άλλο. Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω την αντοχή να κάνω τίποτα από αυτά, δεν έχω καν την αντοχή να πάω στο τμήμα. Δεν έχω καμία αντοχή.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα αυτήν την περίοδο, δεν είμαι καλά, δεν μπορώ.

Ας κάνει ότι θέλει. Δεν μπορώ άλλο. Δεν με νοιάζει. Ας κάνει ότι θέλει, δεν. μπορώ. άλλο.

Senior Member
    Θέλω μόνο να τελειώσουν όλα. Σκοτιστηκα αν με στείλει φυλακή, ούτως ή άλλως, εγώ δεν έχω καμία ζωή. Δεν θα μου στερήσει κάτι που ήδη στερούμαι.

Απλά θα στεναχωρήσω τους γονείς μου. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πάθω εγώ. Εγώ δεν έχω τίποτα πλέον.

Senior Member
    Δεν έχω ούτε το κουράγιο να πάρω την δικηγόρο του, ούτε αυτό. Παλεύω τόσες ώρες να σηκωθώ από τον καναπέ. Ποιο τμήμα; Ποιο πρωτοδικείο; Ποια χαρτιά; Ποιες αιτήσεις; Ούτε που ξέρω πώς να βγάλω αυτά τα χαρτιά που λες. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω την υπόθεση από την αρχή, δεν μπορώ πάλι. Δεν μπορώ.

Senior Member
    Ωραίες λύσεις για καποιον που είναι λειτουργικός για να παλέψει, να πάει εκεί και εκεί και παραπέρα να βγάλει χαρτιά και βλακείες, να πάει να πάει να πάει.

Εγώ δεν δεν, ξέρω πώως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Ξέρω. Απλά ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να μιλήσω. Και δεν έχω. Και δεν θα έχω. Είμαι μόνη μου.

Senior Member
    Παραιτούμαι. Hell το πιο πιθανό να μην ζω μέχρι το δικαστήριο ούτως ή άλλως

Senior Member
    Δεν θα δικαιούμαι τίποτα, γιατί φαίνεται το εισόδημα του σπιτιού και όχι το δικό μου. Και τέτοιες υπηρεσίες από όσο ξέρω θέλουν να μην έχεις απολύτως τίποτα, να είσαι με το ενα πόδι στον τάφο για να σε βοηθήσουν.

Δεν θα κάνω τίποτα. Ωραία τα λες, αλλά εμένα με ρωτάς αν έχω κουράγιο να πάω να τρέχω; Σερνομαι να πάω μέχρι το πάρκο της γειτονιάς και έχω πνιγεί στο άγχος στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να πάω σε όλα αυτά που λες. Ούτε στο τμήμα δεν έχω το κουράγιο να πάω. Πώς να το εξηγήσω; Δεν μπορώ. Δεν μπορώ. Με πιάνει δύσπνοια μόνο που το σκέφτομαι. Δεν μπορώ να πάω. Δεν μπορώ να τα εξηγώ όλα πάλι από την αρχή, τα έχω πει 500 φορές σε τόσους διαφορετικούς ανθρώπους κάθε φορά. Δεν. Μπορώ. Άλλο. Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω την αντοχή να κάνω τίποτα από αυτά, δεν έχω καν την αντοχή να πάω στο τμήμα. Δεν έχω καμία αντοχή.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα αυτήν την περίοδο, δεν είμαι καλά, δεν μπορώ.

Ας κάνει ότι θέλει. Δεν μπορώ άλλο. Δεν με νοιάζει. Ας κάνει ότι θέλει, δεν. μπορώ. άλλο.
    Η φορολογική σου δήλωση βρε κορίτσι μου που γράφει το ονοματεπώνυμό σου και το ΑΦΜ σου πάνω, το εισόδημα των γονιών σου γράφει;;; Το εκκαθαριστικό σου σημείωμα πώς βγαίνει; Με βάση αυτά που παίρνουν οι γονείς σου φορολογείσαι εσύ;;;!!! Πολίτες χαμηλού εισοδήματος, δικαιούχοι νομικής βοήθειας, είναι εκείνοι των οποίων το ετήσιο εισόδημα δεν υπερβαίνει τα δύο τρίτα των κατώτατων ετήσιων ατομικών αποδοχών που προβλέπει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. 880*14*2/3=8213,33. Βγάζεις πάνω από 8.000 ευρώ τον χρόνο; Αν σε δηλώνουν εξαρτώμενο μέλος ως ΑΜΕΑ 67%, γιατί δεν πληρώνουν οι γονείς σου έναν δικηγόρο; Τους έχεις εξηγήσει τι περνάς;

Senior Member
    Βρε wanderer.. Τι θα γινει με σενα? Λες δεν εχω ανθρωπο να μιλησω. Μα μιλας, μας γραφεις, τοσοι ανθρωποι εδω διαβαζουν αυτα που γραφεις και προσπαθουν να σου πουν, να σε συμβουλευσουν. Με οποιο τροπο μπορει ο καθενας. Αλλα δεν ακους. Το μεγαλυτερο ελαττωμα που εχεις ειναι οτι δεν ακους. Βγες λιγο απο το κεφαλι σου, πες εγω τωρα δε νιωθω καλα, ας ακουσω τι μου λενε τοσοι ανθρωποι. Λες δεν ειμαι λειτουργικη. Προσπερναω αυτο που ηθελα να πω παλι για βοηθεια απο γιατρους κλπ. Ετσι κι αλλιως κι εγω ο ιδιος σηκωθηκα και εφυγα και απο αυτους και απο τα φαρμακα τους εδω και ενα χρονο. Οποτε σε αυτο σε καταλαβαινω. Αλλα αμα ξαναενιωθα τοσο χαλια που λες, θα ξαναπηγαινα να παρω καθε δυνατη βοηθεια. Αν μου συμβει θα το κανω, δε θα αφησω τον εαυτο μου ετσι. Τελοσπαντων, σκεψου το, δεν μπορω να πω κατι παραπανω εδω, απο το δικο σου χερι περναει. Λες λοιπον δεν ειμαι λειτουργικη, πως θα τα κανω ολα αυτα κλπ. Εκει που καθεσαι στον καναπε σου, γιατι δεν μιλας στους γονεις σου? Ασε μετα και θα τα κανουν ολα αυτοι που ειναι λειτουργικοι, εσυ θα ασχοληθεις μονο με την υγεια σου, την ψυχολογικη και τη σωματικη, τιποτε αλλο. Ετρεχα εξω σε δουλειες ολη μερα και εσκασα στη ζεστη, δεν την αντεχω τη ζεστη και τωρα καθισα σπιτι με το κλιματιστικο στο φουλ συν τον ανεμιστηρα. Ταυτοχρονα. Ειμαι πολυ ευγνωμων. Αυτος που ανακαλυψε το κλιματιστικο ειδικα εχει την αιωνια ευγνωμοσυνη μου. Σκεφτομαι ομως οτι αλλου δε θα ειχα κλιματιστικο. Η ακουσια νοσηλεια δεν εχει κλιματιστικο. Η φυλακη δεν εχει. Αυτη τη στιγμη εισαι μεσα σε μια τρικυμια αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα, μην τα κανεις εσυ χαλια. Αν δηλαδη κρυφα απο τους γονεις σου πας και κανεις αυτα που απαιτει ο ανθρωπος που σε κακοποιησε με τη συμβουλη του δικηγορου του, ποιος σου φταιει μετα? Πηγαινε μιλα τους τωρα, μην καθεσαι, δωσε τους την ευκαιρια να σε βοηθησουν. Ετσι κι αλλιως αργα η γρηγορα θα χρειαστει να ασχοληθουν με ολο αυτο, μιλα τους τωρα, μην τους το κανεις χειροτερο, θες να τους ταλαιπωρησεις? Εχεις αναγκη απο βοηθεια κοπελα μου, και απο ιατρικη βοηθεια. Να παρεις φαρμακα, να βοηθηθεις, να περασει ολο αυτο. Και θα γινει εκτος κι αν εσυ η ιδια μπεις εμποδιο στον εαυτο σου. Μην τα κανεις τα πραγματα χειροτερα. Ενα μονο πραγμα χρειαζεται να κανεις και αυτο μπορεις να το κανεις κι ας μην εισαι λειτουργικη οπως λες. Μιλησε στους γονεις σου και ασε τους να αναλαβουν αυτοι ολα τα υπολοιπα. Ελα σε παρακαλω. Και μην παιζεις και με τη φωτια. Αυτες οι σκεψεις που κανεις ειναι επικινδυνες. Χρειαζεσαι στηριξη για να το ξεπερασεις αυτο. Και θα ξεπεραστει. Μην καταστρεφεις τον εαυτο σου. Λυπησου τον. Εχει περασει τοσα..

Senior Member
    Ωραίες λύσεις για καποιον που είναι λειτουργικός για να παλέψει, να πάει εκεί και εκεί και παραπέρα να βγάλει χαρτιά και βλακείες, να πάει να πάει να πάει.

Εγώ δεν δεν, ξέρω πώως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Ξέρω. Απλά ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να μιλήσω. Και δεν έχω. Και δεν θα έχω. Είμαι μόνη μου.
    Δε θα πας ούτε εκεί ούτε παραπέρα. Ηλεκτρονικά βγαίνουν πλέον ΟΛΑ τα λογιστικά με τους κωδικούς σου. Όπως έμαθες να μπαίνεις σε χίλιες δυο εφαρμογές dating, έτσι εύκολα μπορείς να μπεις και στον λογαριασμό σου στην ααδε. Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να ζητήσεις δωρεάν παροχή νομικής βοήθειας ώστε να μην το μάθουν οι γονείς σου, απλά μίλα στους γονείς σου να σου βρουν έναν δικηγόρο. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνει κάποιο δικαστήριο και θα το μάθουν. Καλύτερα να γνωρίζουν από τώρα τι θα γίνει, παρά να τους έρθει ο ουρανός σφοντύλι αργότερα.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234