Results 16 to 18 of 18
Thread: Εξώδικο :)
-
10-06-2025, 17:39 #16
Αν δε θες να επιβαρυνεις τους δικους σου, να πας να τους μιλησεις τωρα, να τους πεις τι συμβαινει και να το αντιμετωπισετε ολο αυτο μαζι, σαν οικογενεια. Επιβαρυνση ειναι το παιδι τους να εχει αυτο και εκεινοι να μενουν στο σκοταδι, να μην ξερουν. Ετσι κι αλλιως αργοτερα που θα το μαθουν θα σου το πουν αυτο, γιατι δεν μας μιλησες? Και θα εχουν δικιο. Πολυ καλυτερα θα αντιμετωπιστει σαν οικογενεια, και δικηγορο θα βαλετε και ολα, θα σας καθοδηγησει σωστα τι πρεπει να γινει. Δε θα παθεις τιποτα, δεν εγινε κατι φοβερο και μπορεις να υποστηριξεις οτι ησουν σε κακη ψυχικη κατασταση οταν εγιναν ολα αυτα. Υπαρχουν τα χαρτια της ακουσιας υποχρεωτικης νοσηλειας σου που αποδεικνυουν την ψυχικη κατασταση στην οποια ησουνα, δεν ειναι απλα ενας δικος σου ισχυρισμος αυτο. Αλλα αυτα ολα πρεπει να τα δειτε με τη βοηθεια δικηγορου, οικογενειακως, οχι μονη σου. Πηγαινε πιασε τον πατερα, τη μανα σου, πες ας τα βαλουμε ολα στην ακρη, τα συζηταμε εμεις αλλη φορα τα μεταξυ μας ο,τι εχετε να μου πειτε, μη θυμωσετε, αλλα υπαρχει ενα προβλημα που εχω τωρα και εχω αναγκη να το αντιμετωπισουμε μαζι, θα χρειαστουμε και νομικη βοηθεια. Μιλησε τους, αυτο πρεπει να κανεις.
- 10-06-2025, 17:43 #17
Εγω πιστευω οτι θα νιωσεις και εσυ καλυτερα να τους τα πεις ολα αυτα, να μην το περνας μονη σου. Ειδικα απο τη μανα σου που ειναι και γυναικα, εχω και μια απαίτηση αλλα και ελπιδα να καταλαβει λιγο παραπανω αυτα που περασε το παιδι της απο αυτον τον τυπο. Ακομη κι αν στην αρχη λιγο ταραχτουν και θυμωσουν στο τελος θα σου πουν καλα εκανες και μας μιλησες. Και θα σε βοηθησουν, θα στο λυσουν το ζητημα.
10-06-2025, 17:43 #18
Συμφωνώ πολύ με αυτό, Βασίλη. Μακάρι να το κάνει... Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, πρέπει να πάρει δραστικές αποφάσεις, να φανεί δυνατή και ώριμη και σαν στόχο να έχει να τιμωρηθεί ο ένοχος και όχι για μια ζωή να είναι ένα θύμα που δεν βοηθήθηκε ποτέ και έκρυψε την κακοποίηση της κάτω από τα παπλώματα.
Δεν κάνω τίποτα
13-06-2025, 01:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή