Results 31 to 35 of 35
Thread: Επανήλθε......
-
24-07-2025, 16:48 #31
Ζαναξ τέλος siranalen os αρχή.....
Σήμερα πήγα στον ψυχίατρο μου με ελπίδα για να είμαι ειλικρινής να μην μου κόψει το ζαναξ. Ευσεβείς πόθοι....
Η διακοπή ισχύει δεν αλλάζει γνώμη αυτή την φορά και μου έδωσε siranalen os σιρόπι.
Δεν άντεξα (κακώς το ξέρω) το έψαξα και είναι η ίδια ουσία με το lyrica.
Και δεν διάβασα καλά λόγια.....
Πήρα το πρωί σήμερα 25g και είναι να πάρω και το βράδυ άλλα 25g για 5 μέρες και μετά οι δύο δόσεις των 25g γίνονται 50g μέχρι τον Σεπτέμβριο λέει ο ντοκ.
Καινούριο άγχος τώρα.... Τί παρενέργειες θα έχει, αν και πότε θα δουλέψει και επίσης μετά από 35 μέρες αύξησής του ladose από 20 σε 40 ακόμη περιμένω αποτελέσματα.....
Και τα συμπτώματα μου παραμένουν....
Ξενερώνω με τον εαυτό μου που δεν μπορώ να ηρεμήσω, που ενώ έχω την γνώση η πράξη και η αντίδραση είναι λες και δεν ξέρω τίποτα....
- 31-07-2025, 17:09 #32
Καλησπέρα! Για αρχή θα πω περαστικά να είναι και εύχομαι γρήγορα να είσαι όπως ήσουν! Αντιμετωπίζω και εγώ αγχώδης διαταραχή πριν χρόνια ήμουν σε αγωγή αλλά μετά την πάλεψα και συνέχισα χωρίς! Α που τώρα νιώθω και εγώ ότι επέστρεψε όλη αυτή η μαυρίλα ! Στρες άγχος κρίσεις παίρνω ζαναξ οπότε νιώθω ότι δεν θα την παλέψω εντωμεταξύ παίρνω 0.25 το μισό και νομίζω ότι με βοηθάει αλλά ο γιατρός μου με κοροϊδεύει! Έχω ραντεβού μαζί του την Δευτέρα να δούμε τι θα μου πει ! Πιστεύω ξέρω από τι είναι αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να γυρίσω εκεί που ήμουν!
31-07-2025, 19:41 #33
Ευχαριστώ φίλε!
Είμαι στις 45 μέρες μετά την αύξηση του αντικαταθλιπτικού και περιμένω να με πιάσει. Το σιρόπι που αντικατέστησε το ζαναξ νομίζω ότι αρχίζει και δουλεύει. Θα δούμε.
Ότι και να είναι, ότι και να χρειαστεί θα επιστρέψεις και πάλι στο να είσαι 100% καθαρός από αγχωδη διαταραχή. Τώρα το πως το ξέρει ο γιατρός σου.
Απλά έχε στο νου σου ότι όλη η μαυρίλα, όλα τα συμπτώματα, όλες οι σκέψεις είναι από υπερ ευαίσθητο νευρικό σύστημα.
Παθολογικά δεν θα πάθεις τίποτα. Μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω.
Εντόπισε αν είναι εφικτό τα trigger που προκαλούν το άγχος σου, δούλεψε τα με τον γιατρό σου και αν τυχόν κρίνει ότι θα χρειαστείς αγωγή, τότε μπες και σε 2 μηνακια το πολύ θα είσαι μια χαρά.
Υπομονή, κουράγιο και όλα θα πάνε καλά.
01-08-2025, 07:49 #34
Καλημέρα!!!!! Ευχαριστώ! Και ελπίζω! Είμαι στην φάση που λέω γιατί να μην μπορώ να είμαι σαν τους άλλους και να αγχώνομαι με το παραμικρό! Επίσης αυτό που με αγχώνει είναι η δουλειά μόλις επέστρεψα από εξωτερικό και μετά το 15αυγουστο είναι να φύγω Αγγλία! Με σκοτώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσω την δουλειά από τον φόβο του φόβου! Πφφφφφ
01-08-2025, 13:15 #35
Κάνε κανονικά την ζωή σου όπως θα την έκανες χωρίς το άγχος. Έχοντας την γνώση ότι παθολογικά δεν θα πάθεις τίποτα.
Νοητικά ούτε θα τρελαθείς ούτε έχεις κάτι επίσης. Κρίσεις αγχώδους διαταραχής έχεις και ψυχοσωματικά. Δεν είσαι ούτε άρρωστος ούτε τίποτα.
Και με τα εφόδια που θα κρίνει να σου παρέχει ο γιατρός σου θα είσαι μια χαρά.
Απλά μην επιτρέπεις στην γαδ να γίνει το κέντρο της ζωής σου και προτεραιότητα σου.