Results 16 to 30 of 85
-
15-06-2025, 16:24 #16
Η τελευταία συνάντηση (η οποία οδήγησε σε απόρριψη πάλι) ήταν η τελευταία φορά που έδωσα σημασία στην εμφάνιση. Από τότε παραιτήθηκα, πήρα και τα 2 κιλά που έχασα, και δεν κάνω απολύτως τίποτα για την εμφάνισή μου - ποιος θα με δει ούτως ή άλλως; Στην καλύτερη, με βλέπουν τα αδέσποτα γατιά.
- 15-06-2025, 16:27 #17
Δεν βλεπομαι που δεν βλεπομαι, δεν κάνω και τίποτα για αυτό, γύρισα πάλι ακριβώς όπως ήμουν πριν τις γνωριμίες.
Με είχαν βοηθήσει στο να κινητοποιηθω, αλλά
Μα την Παναγία, ΔΕΝ θέλω να δω τον 27ο κύκλο.
15-06-2025, 16:32 #18
Αν είσαι οριακή σε οξεία κατάσταση πας. Αλλά δεν το αφήνεις εκεί. Ακούς τις συμβουλές και το σίγουρο είναι πως σου δίνουν φάρμακα. Έστω τα τυπικά για να συνέλθεις. Εκείνη ποτέ δεν φαίνεται να έκανε κάτι τέτοιο και να εξήγησε τα πράγματα όπως είναι.
Και φυσικά ψάχνεις έναν καλό γιατρό ΄που να τον συμπαθείς και από εκεί και πέρα συνεχίζεις την ζωή σου με την φαρμακευτική αγωγή και την τρίμηνη παρακολούθηση. Που στην αρχή μπορεί να είναι και κάθε μήνα.
Απορώ τόσα χρόνια πώς ποτέ δεν το έπιασε από την αρχή του νήματος, γιατί κατά τα άλλα είναι έξυπνη.
Δεν θέλει να γίνει καλά; Πιστεύει ότι είναι καλά; Αφού εδώ όλο κλαίγεται και λέει πως δεν είναι καλά. Άρα όλα οδηγουν εκεί που λες στον ΓΙΑΤΡΟ.
Πού πάει...
15-06-2025, 16:36 #19
Εγώ δεν θα περάσω ποτέ τον εφιάλτη του στερητικού, γιατί δεν τους επέτρεψα να με εθισουν σε αυτά για όλη μου τη ζωή
15-06-2025, 16:37 #20
Να κλείσεις ραντεβού στο Δρομοκαϊτειο. Έχει πολύ καλούς γιατρούς εκεί. Κι αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να πεθάνεις, να πας στα εφημερεύοντα του, να το πεις, να κάτσεις 2 εβδομάδες εκούσια νοσηλεία να ηρεμήσεις.
15-06-2025, 16:38 #21
Έναν μήνα στο abilify, με έστειλε στην ψυχιατρική... Μισό χρόνο στο Seroquel και το Zoloft, μου άλλαξαν χαρακτήρα τελείως σε άσχημο επίπεδο, και με έστειλαν πάλι στην ψυχιατρική...
Να μου λείπουν.
15-06-2025, 16:40 #22
15-06-2025, 16:46 #23
Χάρλεϊ μετά από όλα αυτά με αυτόν που πήρε την αστυνομία, είχα πάει στα επείγοντα και τους είχα πει ότι σκεφτόμουν να κάνω. Κακό στον εαυτό μου και σε άλλους. Συγκεκριμένα τους είπα πως αυτήν την φορά πήγα εκεί γιατί έβλεπα πως είχα αρχίσει να ξεφεύγω και προς τους άλλους.
Και μου είπαν ότι δεν ήταν κακό που πήγα στο σπίτι του, ότι είμαι απλά ενοχική, και με έδιωξαν χωρίς καμία βοήθεια. Μου είπαν αφού ξέρεις πως η νοσηλεία δεν σε βοηθάει. Να πω εδώ πως ήταν οι ίδιοι ψυχίατροι στο ίδιο νοσοκομείο που είχα κάνει απόπειρα τον Φεβρουάριο, και όταν το κατάλαβαν, δεν με βοήθησαν καθόλου, παρά μου πήραν μια πίεση τα ξημερώματα. Με φοβούνται. Δεν με θέλουν στο νοσοκομείο.
Μετά, όταν κινδύνεψε η ζωή μου, κατέληξα στο ίδιο νοσοκομείο και ήρθε ο ίδιος ψυχίατρος που με είχε απορρίψει πριν κάποιες μέρες και είχε το θρασος να με ρωτήσει αν θέλω να μείνω κάποιες μέρες στην ψυχιατρική και του απάντησα "ήρθα να σας ζητήσω βοήθεια πριν γίνουν όλα αυτά και με απορριψατε", τα αρνήθηκε όλα!! (Δεύτερο ΘΡΆΣΟΣ) και τελικά δέχτηκα.
Μετά έγινε εισαγγελική από εδώ το φόρουμ και τι έκαναν οι μαλάκες; Κανόνισαν να φύγω την μέρα που δεν εφημερεύε το δικό τους, για να πάω σε άλλο :) και έφεραν την αστυνομία να με μεταφέρει σε άλλο :)
ενώ είχαμε συμφωνήσει να μείνω άλλη μια μέρα στην παθολογική.
ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ.
Σε παρακαλώ, μην μου ξαναπείς να πάω στα επείγοντα. Το έχω κάνει.
Απλά με διώχνουν. Κάθε μα κάθε φορά.
15-06-2025, 16:51 #24
Αν δεν με είχαν διώξει, αν με είχαν ακούσει, αν τους ένοιαζε να με βοηθήσουν και όχι να με διώξουν για να μην έχουν ευθύνη, δεν θα είχα κινδυνέψει λίγες μέρες μετά, και δεν θα είχα κάνει αυτό με τα κλειδιά.
Αλλά πάντα τα ίδια, πάντα με διώχνουν. Μόνο με αστυνομία με κρατούσαν πάντοτε. Όσες φορές πήγαινα μόνη μου, τίποτα δεν έκαναν. Και τώρα στην τελευταία, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ. Πριν την εισαγγελική. Είχα. Πάει. Μόνη. Τους είπα ότι ήθελα να κάνω κακό σε άλλους, το διανοεισαι; Και ΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ.
15-06-2025, 16:53 #25
Δεν έχεις ιδέα τι σαπίλα είναι το όλο σύστημα. Δεν τους ενδιαφέρει τί πο τα. Αν όμως εγώ είχα πάει όντως και τον είχα χτυπήσει αντί να διαλέξω να κάνω κακό στον εαυτό μου, ποιος θα έφταιγε;
Είχα ζητήσει βοήθεια. Πριν την οξέωση, είχα ζητήσει βοήθεια...
Εγώ αυτά θα τα πω στο δικαστήριο αν υπάρχω μέχρι τότε. Θα τα πω όλα. Τις απορρίψεις από τα επείγοντα, ότι τους ξεκαθάρισα τον λόγο που πήγα, ότι τους μίλησα για βλάβη προς τρίτους, θα τους πω και για την κακοποίηση την οποία ανέφερα στην αστυνομία από την πρώτη στιγμή και δεν με πήρε σοβαρά γιατί υπήρχε εισαγγελική, και δεν έκανε τίποτα, για την αιμορραγία που ζητούσα γιατρό και δεν μου έφεραν ΠΟΤΕ, για την καταγγελία που δεν με άφηναν να πάω να κάνω, για τον ιατροδικαστή που θυμήθηκαν να μου φέρουν 2 εβδομάδες μετά για να μην έχω καθόλου αποδείξεις.
Έχω φάει ένα βουνό απορρίψεις. Σε όλα.
Και αν νομίζεις ότι λέω ψέματα, μείνε στην ψευδαίσθησή σου.
Είμαι εκείνη που πήγε και τους είπε πως θέλει να φύγει και την έστελναν έξω. Και όχι μόνο μια φορά. Και το μέλλον πάντα ήταν άσχημο, γιατί ποτέ δεν τους ένοιαξε, ποτέ δεν με βοήθησαν.
15-06-2025, 17:02 #26
Ωραία. Έτυχες πες σε μαλάκες και σε κακό νοσοκομείο. Γιατί δεν κλείνεις ραντεβού με έναν ψυχίατρο να αρχίσει να σε παρακολουθεί συστηματικά;
Τηλ. για Δρομοκαϊτειο 2132046343
Μπορώ να σου συστήσω και 2 ψυχίατρους γυναίκες αν θες και διαλέγεις.
15-06-2025, 17:02 #27
Δεν έχεις ιδέα τι σκατάνθρωποι και τι σαπίλα είναι ΟΛΟΙ τους.
Μόνο ένα συγκεκριμένο τμήμα με βοήθησε πάρα πολύ και είμαι ευγνώμων. Οι υπόλοιποι είναι ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.
15-06-2025, 17:09 #28
Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς πήγαν όλα τόσο στραβά με εσένα...
15-06-2025, 18:07 #29
Χαρλει, για την συγκεκριμενη κοπελα μιλαμε... δεν συζηταμε γενικα.
Το εχει πει 250 φορες οτι αγωγη δεν εχει σκοπο να παρει!!!
Να παει να κανει τι στην εφημερια;;; να τους λεει οτι αν δεν ασχοληθουν μαζι της θα στειλει πιτσες στον τυπο;;;;
Εκει ασχολουνται με εγκεφαλικα και ανοιγμενα κεφαλια, θα καθονται να την παρακαλανε να παρει αγωγη;;;;;
15-06-2025, 18:10 #30