Results 16 to 19 of 19
Thread: τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
-
22-06-2025, 21:00 #16
Ούτε τοξικοί φίλοι ούτε προδότης. Γιατί τόσο δράμα. Εγώ θα πρότεινα απλά να είσαι ειλικρινής πρώτα με τα συναισθήματα σου, δηλαδή με τον εαυτό σου, και μετά και με τους άλλους. Ναι, το ξέρω δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι μόνο πιο έντιμο αλλά πιο αποτελεσματικό με την έννοια της ανάληψης της ευθύνης. Και επιτρεψε μου να μην συμφωνώ a priori ότι από καλοσύνη βρέθηκες στο ρόλο του γεφυροποιου. Ίσως να υπάρχουν άλλες ερμηνείες, λιγότερο προφανείς εκ πρώτης αλλά περισσότερο ακριβείς. Αλλά αυτό μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις ή κάποιος που να σε ξέρει πολύ καλά (π.χ.ενας ψυχοθεραπευτής).
- 23-06-2025, 01:08 #17
σε ευχαριστω φιλε μου. αυτο το ναμαι ειληκρινης με μενα ναι θελει συχνα μες στοις καταστσεις της ζωης οπως και τωρα. παντος για την ωρα το καλυτερο πουχω να κναω ειναι να μην ξεκοψω αλλα να βαζω ορια. ετσι σεβωμαι εμενα. επεισης η αληθεια εινια πως οταν ειχα φτασει να βρεθω σε ρολο γεφυρας ημουν για ενα διαστημα πουχα πεσει και ψυχολογικα αισθανωμουν αδυναμος ηταν και με εκεινη την σχεση μαλλον συχνρονος που ετυχε. ηταν φσασεις που ουτε να φερω αντιρηση δεν μπορουσα. συμβαινουν ολα στην ζωη και πανω και κατω αυτο ειναι το μωραιο υποτιθεται αλλα μονο οταν το δεις στην μεγαλη εικονα.χαχαχ
23-06-2025, 09:44 #18
κατ αρχας, βρισκω τους χαρακτηρισμους σου υπερβολικους. ουτε σημαινει οτι ειναι "τοξικοι" οσοι δεν γουσταρεις η δεν σε γουσταρουν, ουτε χρειαζεται να εισαι "προδοτης" για να σταματησεις να κανεις παρεα με καποιον...
νομιζω οτι εσυ ο ιδιος εισαι μπερδεμενος και δεν ξερεις τι θελεις να κανεις, γι αυτο και μπερδευεις και τα εξω σου...
εσυ, αφου ηθελες να τους ξεφορτωθεις απο χρονια τους παλιους οπως ειπες, τι ηθελες να τους φερεις σε επαφη με τους νεους και να μπλεχτειτε ολοι;
ας κρατουσες τις δυο παρεες ξεχωριστες κι ας τους εβλεπες οποτε ηθελες κι οποτε μπορουσες.
οι παλιοι που στο τελος παραπονεθηκαν κιολας, γιατι μπλεχτηκαν με την νεα παρεα, αφου δεν τους αρεσε;;; ας εφευγαν. τους φωναξε κανεις τελικα; ή μονοι τους χωθηκαν και γκρινιαζαν κι απο πανω;;;
μονο τους νεους βρισκω οκ, οι οποιοι ειδαν οτι δεν γουσταρουν την φαση τελικα και απομακρυνθηκαν. ενω οι 2 που κανατε καλη παρεα, σε ψαχνουν ακομα, οταν βρεθουν στην πολη.
παντως, προδοτης δεν εισαι, δεν ειναι προδοσια να αλλαζουν οι αναγκες μας μεσα στα χρονια και να μην ταιριαζουμε με παιδικες παρεες του παρελθοντος, ουτε οι παλιοι ειναι τοξικοι επειδη δεν σου αρεσουν πια...
ξεμπρδεψου μεσα σου εσυ, και διεκδικησε τις παρεες που θελεις ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και οχι απο συνηθεια ή απο ντροπη, κι αν σε θελουν κι εκεινοι, καντε παρεα...
25-06-2025, 03:52 #19
γεια σου ρεντεμυ. σε ευχαριστω για την απαντηση. καταρχας μπραβο που εκανες μια σημαντικη παρατηριση. πως κανω απολητους χαρακτηρισμους. η αληθεια ειναι πως για μια αρκετα μικρη επαρχιακη πολη που ζω και οι περισωτεροι που ζουνε εδω ειμαστε συνηθησμενοι συχνα σε αποτομες συμπεριφορες και εναν πιο χυμα τροπο στην καθημερινωτητα. ειμαστε συνηθησμενοι και απλα ο καθενας βρισκει δικες του ισοροπιες. τωρα η αληθεια ειναι πως τωρα τελευταια (μπορει και σχεδον μισο χρονο) εχουν ξεμπερεδεψει αρκετα τα πραγματα, μονο που προτυτερα ειχε τραβηξει μεγαλο χρονικο διαστημα η ιστορια και αυτο ηταν κυριος που την εκανε και αυτο την εκανε βαρος οχι τοσο η πλοκη της. και τελος να πω πως πως την μεγαλυτερη βαρυτητα θα την δωσω σε αυτο που λες για μενα οτι ημουν μπερδεμενος καθως ψυχολογικα εκεινο το διαστημα ειχα πεσει και η ολη φαση συνεπεσε με την δικια μου ψυχολογικη πτωση. κοιταξε γενικα και αυτο νομιζω για ολους υσχυει πως καλουμαστε να διατηρουμε ισοροπιες στην προσωπικη μας ζωη. ολα αυτα ηταν μια καλη υπενθυνηση. του να μην αφηνεις τον εαυτο σου. (παραπονεθηκαν γιατι δεν τους δεχωνται ενω, εμφανος ειχαν καποια θεματα εμμονικα ο ενας με οτι φανταζεται και μια συμπεριφορα αυτο θελω τωρα το θελω. και ο αλλος καποια προβληματα επικοινωνιας.) ενω απο την αλλη παρεα ισως ηταν και καποιοι εγωιστες λιγο παραπανω. πολλες φορες για παραδειγμα εχω μπει στην διαδικασια να τιθασευω ατομα του κυκλου μου που κανουν σαν μωρα παιδια. αλλα κυριος θελω να φυγω απο ατομα οταν πετανε κοτσανες και καταλαβαινω οτι δεν εχω τιποτα να πω. οκ εχω και καποιες αλλες συναναστροφες με πιο ορημους χαρακτηρες (ναι ξερω πλεον εμαθα απο τα λαθοι μου) χαχαχαχα. αυτο απλα ηθελα την γνωμη σας.