Γειά σας.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Γειά σας.

Γειά σας παιδιά.
    Ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο, όσον αφορά τις σχέσεις των δύο φύλων, βιώνοντας την σχιζοφρένεια, σε ίδιους δρόμους και όχι από διαφορετικό πρίσμα, εννοώντας την κάποια λειτουργικότητα και συγχρόνως καλή πορεία της ασθενείας, πάντα σε ύφεση.

Σε εμάς τούς άνδρες μας βλέπουν ως λυπητερή, αποτυχημένο μνημόσυνο, όπως λέει ένας φίλος μου.

Ενώ είμαστε γαμω τα παιδιά και έξυπνοι άνθρωποι, και χίλια δυο καλά, πάντα θα χτυπήσει το χέρι στην πλάτη του ύφους feel sorry ????.

Για αυτό λοιπόν το πήρα απόφαση, αν θα κάνω κάποια σχέση, εννοείται χωρίς παιδιά, μια κανονική
    συμβίωση, με όλες τις ευθύνες συνεπάγεται, θα είναι και αυτή τουλάχιστον, στην ίδια φάση, με ψυχική πάθηση,.

Το δύσκολο είναι ότι δεν πηγαίνω σε κέντρα ψυχικής υγείας, να γνωρίσω κάποια, μένω επαρχία, και το στίγμα όπως αντιλαμβάνεστε, είναι ισχυρότερο σε κλειστή κοινωνία.

Δεν με νοιάζει πλέον αυτό, προσωπικά , το θέμα είναι ότι κλείνουν πόρτες.

Senior Member
    Σε καταλαβαινω Σακη, αλλα να εχεις σχεση ειναι προνομιο και οχι δικαιωμα. Δεν πρεπει να νοιωθεις οτι υστερεις καπου, που ειναι ντεκαυλε απο μονο του και θα διωξει οποια κοπελα εχει ενδιαφερον για σενα.

Senior Member
    θα ταν καλό να σκεφτείς ότι δεν είναι κάτι για το οποίο φταις εσύ, είναι μια ασθένεια που δυστυχώς σου έτυχε. Ο κόσμος και όχι μόνο οι κοπέλες που λες εσύ, κρίνει πολύ εύκολα, ανεξαρτήτως αν πάσχεις από κάποια ψυχική ασθενεια. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε εμποδίσει στο να βγεις από το σπίτι και να κάνεις πράγματα. Δεν χρειάζεται να είναι αυτό το κέντρο ψυχικής υγείας που λες, μπορείς να ξεκινήσεις κάτι άλλο για να γνωρίσεις κόσμο ( γυμναστήριο, χορό, κάποιο σεμινάριο κτλ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Γειά σας παιδιά.
    Ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο, όσον αφορά τις σχέσεις των δύο φύλων, βιώνοντας την σχιζοφρένεια, σε ίδιους δρόμους και όχι από διαφορετικό πρίσμα, εννοώντας την κάποια λειτουργικότητα και συγχρόνως καλή πορεία της ασθενείας, πάντα σε ύφεση.

Σε εμάς τούς άνδρες μας βλέπουν ως λυπητερή, αποτυχημένο μνημόσυνο, όπως λέει ένας φίλος μου.

Ενώ είμαστε γαμω τα παιδιά και έξυπνοι άνθρωποι, και χίλια δυο καλά, πάντα θα χτυπήσει το χέρι στην πλάτη του ύφους feel sorry ????.

Για αυτό λοιπόν το πήρα απόφαση, αν θα κάνω κάποια σχέση, εννοείται χωρίς παιδιά, μια κανονική
    συμβίωση, με όλες τις ευθύνες συνεπάγεται, θα είναι και αυτή τουλάχιστον, στην ίδια φάση, με ψυχική πάθηση,.

Το δύσκολο είναι ότι δεν πηγαίνω σε κέντρα ψυχικής υγείας, να γνωρίσω κάποια, μένω επαρχία, και το στίγμα όπως αντιλαμβάνεστε, είναι ισχυρότερο σε κλειστή κοινωνία.

Δεν με νοιάζει πλέον αυτό, προσωπικά , το θέμα είναι ότι κλείνουν πόρτες.
    Έχεις κοντά σου κάποια πόλη;
    Να ξεκιναγες κάποιο χόμπι; Να δουν ότι δεν δαγκώνεις γενικά; Για πόσο κλειστή κοινωνία μιλάμε; Αν δεν είναι χωριό και έχει κοντά καμία πόλη, ίσως να πηγαίνεις βολτουλες εκεί, υπάρχει και το τιντερ πάντα.

Και εγώ κάτι τέτοιες μαλακίες έκανα, άρχισα να λέω σε όλους ότι έχω κρίση πανικού , κατάθλιψη , Γαδ, φοβίες και παίρνω χάπια.

Όπως και να έχει εκτός από την κοπέλα που θα συναναστραφεί μην κάθεσαι και λες τι έχεις ειδικότερα σε κλειστή κοινωνία.

Senior Member
    Είμαι 45 από 19 έχω σχιζοφρένεια, το ξέρουν όλοι από την πρώτη στιγμή.

Για τις βιολογικές σεξουαλικές ανάγκες, πήγαινα με γυναίκες επί πληρωμή.

Χορτατος είμαι από αυτά, και τα σιχαθηκα κιόλας, πάντα με γεμάτο κεφάλι, και ενθουσιασμένος από την παρανομία, ίσως να είναι κατάλοιπο της παρανοϊκής σχιζοφρένειας, μιας και την πυροδότησαν οι ναρκωτικές ουσίες, όταν ήμουν νέος

Παρ όλα αυτά, συνήλθα, από τα 23 που τελείωσα φαντάρος Ι4 άοπλο, και έπιασα δουλειά εποχιακός ρεσεψιόν μέχρι τα 32 έπαιρνα την ελάχιστη δόση, και τα έβγαζα πέρα, ήμουν οικονομικά ανεξάρτητος.

Τώρα παίρνω το επίδομα επ αόριστον, δεν ξαναπερναω ΚΕΠΑ, τώρα έχω το μυαλό, να έχω, μια συνειδοπορο, για τα επόμενα χρόνια, όσο είμαι καλά.

Μεγαλώνουμε, και η μοναξιά είναι ότι χειρότερο, και δεν λέω μοναχικότητα, αν και για μένα η μοναχικοτητα είναι, υπερεκτιμενη, το γεγονός, να έχεις έναν άνθρωπο να σε στηρίζει, να σε εκτιμάει, σε όλα, στα εύκολα και δύσκολα.

Senior Member
    Е ναι, αλλα δεν πιανεις γκομενα με την κακομοιρια για σημαια, πρεπει να αλλαξεις νοοτροπια. Πρεπει να αποδεχθεις τον εαυτο σου και να εισαι περιφανος για σενα. Δλδ αν ειχες μια κοπελα και ελεγε στις φιλες τις τα ιδια που λες εσυ για σενα τι θα της λεγανε;

Senior Member
    νομιζω οτι ειναι αρκετο το να μην αποκλειεις καποια ψυχικα ασθενη, εφοσον ειναι σε θεραπεια, οπως εσυ ομως, γιατι η σοβαρη ψυχικη παθηση χωρις θεραπεια, δεν παλευεται...
    δεν χρειαζεται να την ψαχνεις κιολας... μπορει να τυχει κατι διαφορετικο...
    παντως, αν εισαι σε μικρη πολη, για γνωριμιες υπαρχει παντα και το ιντερνετ. αρκει να βρεθει χρονος να γνωριστειτε καλα, ωστε να μην υπαρξουν παρατραγουδα...

Senior Member
    Σάκη η επαρχία είναι δύσκολη.
    Αλλά μην πτοείσαι μπορείς να βρεις κάποια από dating sites.
    Έχω πολλούς γνωστούς που βρήκαν!
    Σημασία έχει να είσαι λειτουργικός και καλά. Τα άλλα έρχονται.
    Keep up!