Results 136 to 150 of 153
Thread: Δεν θελω να αυτοκτονησω
-
30-09-2009, 18:44 #136
Originally posted by gigi
Οχι ακομη δεν συγκαταλεγομαι στις λεπτες πρεπει να παω 65 κιλα!!Μετα ακολουθουν οι πλαστικες!!!
Ναι συνηθως σε αυτες τις επεμβασεις πρεπει να εισαι πανω απο 100 κιλα για να στην κανουν!!!Οσο γαι τα χαπια που παιρνεις αν δεν εχεις εσυ η ιδια την θεληση να αντιμετωπισεις την κατασταση δεν θα σε βοηθησουν!!
με αυτο τον πακτωλο των μηχανηματων που ξεπηδανε απο την βιομηχανια ευεξιας των μπειμπυ μπουμερς καθε μερα !
- 30-09-2009, 18:47 #137
πανο θα σταματησεις να πεταεσε σαν ψωλη οταν μιλαω με αλλες κοπελες?
30-09-2009, 18:52 #138
Originally posted by liveloula
gigi ειχα γνωρησει εναν αντρα ο οποιος αποδειχτηκε παντρεμενος.
ηταν 160 κιλα και εχασε και οτνα τον γνωρισα ηταν 125.καναμε σεξ και κρεμοταν τα δερματα του αλλα για μενα ηταν ο πιο σεξι και ο πιο ομορφος αντρας π γνωρησα.ειχε προσωπικοτητα ,μυαλο ξιραφι,ηταν πεντακαθαρος μυριζε υπεροχα ειχε κουκλιστικο προσωπο,υπεροχη φωνη.
πυστευω δεν παιζουν τοση σιμασια τα κιλα οσο ο χαρακτηρας.
30-09-2009, 18:54 #139
απο οσους εκανα σχεση και σεξ αν μου δινοταν η ευκαιρια να διαλεξω μονιμο συντροφο θα ηταν αυτος.
30-09-2009, 19:04 #140
πανο θα σταματησεις να πεταεσε σαν ψωλη οταν μιλαω με αλλες κοπελες?
30-09-2009, 22:20 #141
μου ειπε ο γιατρος να μην δω τον ψυχιατρο.θα μ πει αυτος τι να κανω.και με τα ζαναξ ξεχασα να ρωτησω.τι θα κανω με αυτα?μπρρρρρρρρρρρ.
30-09-2009, 23:59 #142
καλά εσύ παίρνεις θεραπεία ο ψυχολόγος τι θέλει και ανακατεύεται αν θα πρέπει να σταματήσεις και πότε;εγώ θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τον γιατρό σχετκά με την θεραπεία σου.
01-10-2009, 07:44 #143
θα του πω σχετικα με τα φαρμακα οτι δεν κανει να τα κοψω αποτομα κλπ.
01-10-2009, 08:53 #144
Liveloula, χαίρομαι που ενδιαφέρθηκε σοβαρά ο ψυχολόγος για σένα. Ότι είναι δημόσιος όπως λες, δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί να είναι καλύτερος από πολλούς ιδιωτικούς. Μπορεί να έχει και περισσότερες γνώσεις αλλά και μεγαλύτερο κέφι για τη δουλειά του, αν πχ. είναι φρεσκοδιορισμένος. Αλήθεια, είναι ψυχολόγος ή ψυχίατρος?
Θέλω να σου κάνω καλοπροαίρετα ένα σχόλιο. Εδώ σ’ αυτό το θρεντ και σ’ αυτή ακόμα τη σελίδα, βρίζεις, χωρίς σοβαρό λόγο.
Αυτό το σχολιάζω για 2 λόγους:
1) Δεν μου αρέσει να επικοινωνούν οι άνθρωποι με βρισιές, βρίσκω ότι έτσι, μπαίνουν σε πόλεμο χωρίς λόγο, σπαταλιέται ενέργεια και χαλιέται η ατμόσφαιρα, και
2) Εσύ η ίδια, στην αρχή του θρεντ, λες ότι σε βαρέθηκες με τα ελαττώματά σου και ένα από αυτά που δεν σου αρέσουν πάνω σου είναι «το βοθρόστομά σου» όπως η ίδια λες. Πολλά ελαττώματα που προσάπτεις στον εαυτό σου, αγαπητή λιβελούλα, δεν ισχύουν, νομίζω ότι είσαι υπερβολικά αυστηρή. Όμως αυτό με τις βρισιές, ισχύει. Τι θάλεγες να έκανες σιγά σιγά την αρχή να το βγάλεις από πάνω σου? Να πεις αυτό που θέλεις να πεις με λόγια κανονικά, χωρίς βρισιές. Nα δείξεις και τη χαρά σου και το θυμό σου και τη λύπη σου, χωρίς βρισιές. Θα το ήθελες αυτό? Με το βήμα αυτό θα εξολοθρεύσεις κάτι που δεν σου αρέσει πάνω σου και επίσης θα δώσεις χαρά σε πολλούς συνομιλητές σου, μεταξύ των οποίων και σε μένα.
Καλή σου μέρα.
01-10-2009, 09:43 #145
πυστευετε οτι θα με βοηθησει που ειναι δημοσιος?την τριτη εχω παλι ραντευου στης 6 του αλλουνου.
Και κάποιο άλλο μέλος σε άλλο θέμα δε θυμάμαι τώρα έγραψε ότι πήγαινε-νει σε δημόσιο και τον βοήθησε πολύ.
Αλλά πέρα από τα παραδείγματα έτσι όπως τα λες ο ψυχολόγος φαίνεται να ενδιαφέρεται,να έχει όρεξη(αυτό είναι το αρνητικό του δημοσίου μερικές φορές πως δεν έχουν όρεξη για δουλειά επειδή το τι θα πάρουν είναι δεδομένο)άρα αν είναι και καλός μπορεί να σε βοηθήσει πολύ και μπορεί και περισσότερο από πολλούς ιδιωτικούς.
Καλή αρχή!Το βασικό πάντως είναι να το πάρεις εσύ απόφαση μέσα σου και να λάβεις τη βοήθεια που σου προσφέρεται.....
01-10-2009, 11:13 #146
φυση εχεις δικο σε αυτο αλλα μονο εδω μεσα βριζω αλλα και με αντρα δν ξερω μ βγενει εχω προβλημα θα το αναφερω και αυτο στον ψυχολογο.
αλλα ρε παιδια επεμενε πολυ στο θεμα του σεξ.μην θελει να με ριξει ε?αλλα αν ηταν δεν θα ρωταγε κα τοσα αλλα.
και επιμενει κυριως στο θεμα με τα σεξουαλικα μου ονειρα.γιατι βλεπω συνεχεια οτι κανω ερωτα με διαφορους αντρες.
χθες ειδα 2 φορες την οτι το εκανα με 2 διαφορετικους.ο ενας ενας πολυ γοητευτικος γκριζομαλης με σακρωδη χειλια και ωραια ματια,βαθεια φωνη σταθερη και ο αλλος ενας πιτσιρικος ξανθος.λολ.ελεος.
ο ξανθος εμοιαζε με αυτον π εβγαλα κατι φωτος του μικρου στο μαγαζι του χθες αλλα ο γκριζομαλης?πρωτη φορα τον βλεπω στα ονειρα μου.συνηθως βλεπβ να κανω ερωτα με γνωστους αντρες,:P
01-10-2009, 11:17 #147
επισης απο τοτε που με θυμαμαι μου αρεσ να μηλαω προστυχα.τωρα ομως δεν θελω που ειμαι μανα αλλα καμια φορα μ βγενει ειδηκα εδω μεσα.
01-10-2009, 11:49 #148
mhn ανησυχεις που επεμενε στο θεμα σεξ.ειναι κατι το οποιο θεωρειται πολυ σημαντικο για την ψυχολογια του ανθρωπου και κατα τον freud συνδεεται με ολες τις νευρωσεις.
ειναι απο τα δυο στανταρ πραγματα που με ρωταγαν και εμενα, για τις σεξουαλικες μου εμπειριες η αν παινρω ναρκωτικα..
01-10-2009, 11:51 #149
επισης απο τοτε που με θυμαμαι μου αρεσ να μηλαω προστυχα.τωρα ομως δεν θελω που ειμαι μανα αλλα καμια φορα μ βγενει ειδικα εδω μεσα.
εμενα δεν με ενοχλει καθολου που με βριζεις εσυ , γιατι εχω καταλαβει οτι δεν το κανεις απο κακια και οτι η βρυσια απλα ειναι ενα οχημα που βγαζει προς τα εξω την επιθετικοτητα
η οποια συσωρευεται απο το γεγονος οτι δεν εχεις βρει
τον καταλληλο ανθρωπο να ζησετε μαζι και να μεγαλωσετε
το παιδι σου και να κανετε πολλα παιδια ,
οπως χαρακτηριστικα περιγραφεις .
Γιαυτο ομως η φυση σου λεει προσεχε την γλωσσα σου γιατι τρομαζει τους ανδρες αυτη σου η επιθετικοτητα!
καλυτερα ειναι να τους την βγαλεις ολη , μεσα απο ερωτικα παιχνιδια , αφου ομως πρωτα , βρεις μια ηρεμη γλωσσα επικοινωνιας μαζι τους για να σε αφησουν να τους πλησιασεις και να τους καταλαβεις !
Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα δεν ηθελα να γεμιζεις απο τυψεις τουλαχιστον απο μερια μου!
01-10-2009, 11:59 #150
μην σκας την βγαζω και ερωτικα και λεκτικα την γλωσσαρα μου λολολ.
μην ακουσεις εσυ για σεξ αμεσως να πεταχτεις.
κανεις ακομα σεξ πανουλη?:P:P
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή