Δεν θελω να αυτοκτονησω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 153
    Senior Member
    ζαλιζομαι ανακατευομαι.νιωθω απαισια.αυριο εχω ραντευουμε δημοσιο ψυχολογο.
    μεγαλη βοηθεια θα μ ρποσφερει που ειναι δημοσιος.σκατα.θα λεω απο την αρχη τα ιδια σκατα για να μην καταληξουμε πουθενα.

Senior Member
    ετσι μ ρχετε να παρω το αμακσι να φουνταρω.δεν αντεχω αλλο.νιωθω παααρα πολυ απαισια.

Senior Member
    γαμω την μοιρα μου την *******.

Senior Member
    αν δεν το δοκιμασεις πως το προδικαζεις οτι θα ειναι ματαιο?ενα αυτο.
    δευτερο καποια πραγματα εχουν εναλλακτικες λυσεις και δεν ειναι για απελπισια .γραφεις οτι δεν μπορεις να κανεις διαιτα.γιατι δεν προσπαθεις να αυξησεις την κινηση αντι γι αυτο ?ετσι και κιλα θα χανεις σιγα σιγα και κυριως θα μπορεις να απολαμβανεις το ιδιο φαγητο χωρις να <χτιζεις>
    και γω εχω παρει κατι κιλα τα τελευταια χρονια και με ριχνουν ψυχολογικα..αλλα εχω πεισμωσει οτι κατι θα κανω η ετσι η αλλιως
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    ελενα δεν ειναι μονο τα κιλα.εγω βαρεθει τα παντα.ολα!!!
    δεν μπορω να κανω οτι δεν βλεπω οτι ολα μου φενονται ασημαντα.ουτε ταινια εχω ορεξη να δω ουτε μπανιο να κανω.ζωη ειναι αυτη?

liveloula iremise σιγουρα υπαρχουν στιγμες π ολοι λεμε οτι ειναι ολα σκατα.ποτε δεν ειναι ομως ολα σκατα παντα υπαρχει κατι καλο.μη λες τετοια λογια δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην αξιζει.εισαι ακομη 30 και εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να χαρεις
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ολγα εγω ποτε δεν λιγησα.για να το επαθα τωρα ειναι μια και καλη.θα βαλω τελος στην ζωη μου.δεν υπαρχει ελπηδα για τπτ για μενα.θα ειναι καλυτερο για τον μικρο να μην ειναι με μια μανα νεκρη ζωντανη.γιατι απο τοτε π χωρισα αυτο ειμαι.ζωντανη νεκρη.
    ο πρωιν αντρας μ μου ζητησσε να ζησουμε παλι μαζι .οι δικοι μ αν το μαθουν θα με ξεγραψουνε για παντα μην πω οτι θα πεθανουν απο εφραγμα.
    δεν υπαρχει μελον για μενα.σταματαει η ζωη μου στα 30.τελος.

Senior Member
    κανεις δεν με συμποαθει.ειμαι αντηπαθιτικια.δεν θελω κνανενας να ερχεται σπιτι μου δεν εχω τι να πω και τι να κανω.βαριεμαι.

Senior Member
    περιμενε.θα σε ξεγραψουν επειδη στο ζητησε η για την δικη σου αντιδραση? εσυ τι σκεφτεσαι γι αυτην την <προταση>?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by Helena
    περιμενε.θα σε ξεγραψουν επειδη στο ζητησε η για την δικη σου αντιδραση? εσυ τι σκεφτεσαι γι αυτην την <προταση>?
    δεν ξερω.το ονειρο μου ηταν παντα ια μεγαλη ευτηχησμνεη οικογενεια.τωρα ειμαι διαμελισμενη.

Senior Member
    ακομα αι εδω οταν ειπ α οτι αποχορω ολοι με γραψανε στα αρχιδακια τους η με δουλευανε.
    ειμαι αχρηστη και εικονικα.τι να πω.ντρεπομαι που υπαρχω.

Senior Member
    λιβελούλα αυτή τη στιγμή τα βλέπεις όλα μαύρα,προσπάθησε να ηρεμήσεις.Μια κακιά στιγμή είναι θα περάσει.

Senior Member
    επρεπε να μην εχω νιψκ πανικουλα η λιβελουλα αλλα αχρηστουλα.

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3182 ...αντε να μαζευομαστε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ναι νομιζω οτι χρειαζεται
    Dum spiro spero (?)

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast