Δεν θελω να αυτοκτονησω - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 153
    Senior Member
    χεστικα

Senior Member
    λολ

Έλα ρε για σύνερθε ρώτα τι συμεπριφορά είναι αυτή κοτζαμ κοπέλα wtf

Senior Member
    εγο φταιω π ξενικτουσα μαζι του οταν ειχε σαλταρει επει 22 μερες ο κιπ.και αυτος τωρα με κλανει.
    απο τοτε αρχησα τα ζαναξ.

Senior Member
    λολ?εμενα δε μου φαινεται και τοσο αστειο παντως..
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    ποιο δεν σου φενετεα στειο?για κλαματα ειμαι.γελοια ηλιθικα αχρηστη

Senior Member
    ρε πανικουλα τι θες να σου κανω...τεσπα θα τα πουμε σε κανα chat...δεν αντεχω αλλο τωρα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    μαλλον για γελια ειμαι και για κλαματα μαζι

Senior Member
    δεν 8ελω να μ κανεις τπτ.να πας να κοιμηθεις σαν πουλακι οπως παντα.εγω φταιω εγω.
    μπορει να μην ζω να τα πουμε στο κωλο ιρκ σου

Senior Member
    Τι σε κλάνει εδώ ολόκληρο κανάλι έφτιαξε ο άνθρωπος τόσες προσκλήσεις σου έκανε.

Και φυσικά καλά έκανες και τον υποστήριξες, όπως και ο keep σε υποστηρίζει και εσένα και όλους, τι ήθελες δηλαδή να έχεις αποκλειστικό ιντερνετικο κώλακα? Έλα μην ξεφεύγουμε από τα όρια της πραγματικότητας δεν μπορώ να βλέπω κοτζαμ άτομα με παιδιά να κάνουν οι ίδιοι σαν μικρότεροι από τα παιδιά τους. Θα δεις ότι θα πας αύριο στον ψυχολόγο και όλα θα πάνε καλά. Η υστερία δεν βγάζει πουθενά.

Senior Member
    θα σου λεγα τωρα τπτ.αντε!!!μια ζωη δινω και δεν περνω τπτ απο τους αντρες.
    και σε δημισιο ψυχολογο π θα παω δεν περημενω και τπτ.
    θα λεω τα ιδια βαρετα που εχω μαθει απο εξω και στο τελος δεν θα βγει ακρη.τα εχω κανει τοοοοοοοοσο σκατα στην ζωη μου πδεν υπαρχει λυση.

Senior Member
    μην το λες για τον ψυχολόγο,κάτσε να δεις.και τι αν είναι δημόσιος,σημασία έχει να είναι καλός.θα δεις αύριο.

Senior Member
    ναι παλι θα μ αλλαξει φαρμακα και κανενα δεν θα εχει αποτελεσμα.εχω καταθλυψη δεν φευγει με τπτ.και εχω και τις κωλοκρησεις.
    αφου πηγα σε γυναικολογο γι α την καθηστερηση μου .φυσικα δεν ειμαι εγκυος αλλα δεν μπορουσε να μ γραψει φαρμακα γιατι θα εχουν παρενεργεις με τα ψυχοφαρμακα π περνω.

Senior Member
    και επισης αυριο μετα της 10 ανιγει το ιαττρειο και στησ 12 πιανω δουλεια.να δω ποτε διαολο θα προλαβω.ολα δυσκολα.μια ζωη παλευω.μια ζωη αιμα φτυνω!!

Senior Member
    Μην τα μπερδεύεις όλα ασχολείσου με το να βρείς τρόπο να διαχειριστείς την κατάσταση.Πήγαινε σε δημόσιο ψυχολόγο και εγώ το έχω κάνει αλλά καλύτερα να πας και στον γιατρό σου να κοιτάξεις ξανά την θεραπεία σου να ηρεμήσεις γιατί με το να φωνάζεις κάνεις κακό και στο παιδί σου.Εχω κάνει και εγώ πολλά λάθη και εγώ έφτανα στα όρια μου και φώναζα και ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεις ότι έχει φάει ξύλο ο γιός μου απο μένα.Οι αντοχές μου είχαν τελειώσει τώρα που τα σκέφτομαι λέω όχι έπρεπε να δείξω περισσότερη υπομονή να μην χτυπήσω το παιδί μου μήπως δεν έφταιγε και το περιβάλλον που υπήρχε ένταση;

Senior Member
    γιωτα εγω σπανια να τον χτηπισω τον μικρο και δεν του φωναζω.με τον εαυτο μου τα βαζω.ολοι μ λενε να τον δερνω γιατι ειναι θηριο αλλα δεν θελω με τπτ.

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast