Results 106 to 120 of 153
Thread: Δεν θελω να αυτοκτονησω
-
30-09-2009, 14:59 #106
Originally posted by liveloula
Εχω βαρεθει την ζωη μου,συχενομαι την υπαρξη μου.
Δεν εχω παρεες δε εχω φιλες δεν ερχεται κανεις σπιτι μου.εχω σηχαθει την μοναξια,
οι αντρες με θελουν μονο για ενα πηδημα.ο γιος μου φερεται σκατα,κανενας αντρας δεν με θελει γιατι εχω παιδι και ειμαι ηλιθια.
δεν μπορω να κανω διαιτα.δεν μπορω να κρατησω μια δουλεια π περνω 5 φραγκα.δεν μπορω να κοψω τα φαρμακα και καθε εμρα περνω ζαναξ.
ΜΕ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ.ΣΥΧΕΝΟΑΜΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ Π ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ.
κατι μου λεει οτι το φτιαξες απο χθες το βραδυ !
μολις ειδες οτι ο κιπακος ετρεξε πρωτος να ριξει νερο στην φωτια !
χαχαχαχαχα
Υ.Γ
θα σε καλεσω συντομα σε ενα σαιτ οπου θα αρχισει να μετραει η γνωμη των μελων για το μις και μιστερ μελος !
εκει θα καταλαβεις ποσες παπαριες μας γεμισες απο χθες και δεν μας αφησες να κοιμηθουμε ησυχα !
ετοιμαζε και καποιες φωτογραφιες , οχι με γκριματσες ομως μην μας μαυρισουν !!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχ
- 30-09-2009, 15:04 #107
Originally posted by πανος12345
Εχω βαρεθει την ζωη μου,συχενομαι την υπαρξη μου.
Δεν εχω παρεες δε εχω φιλες δεν ερχεται κανεις σπιτι μου.εχω σηχαθει την μοναξια,
οι αντρες με θελουν μονο για ενα πηδημα.ο γιος μου φερεται σκατα,κανενας αντρας δεν με θελει γιατι εχω παιδι και ειμαι ηλιθια.
δεν μπορω να κανω διαιτα.δεν μπορω να κρατησω μια δουλεια π περνω 5 φραγκα.δεν μπορω να κοψω τα φαρμακα και καθε εμρα περνω ζαναξ.
ΜΕ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ.ΣΥΧΕΝΟΑΜΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ Π ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ.
κατι μου λεει οτι το φτιαξες απο χθες το βραδυ !
μολις ειδες οτι ο κιπακος ετρεξε πρωτος να ριξει νερο στην φωτια !
χαχαχαχαχα
Υ.Γ
θα σε καλεσω συντομα σε ενα σαιτ οπου θα αρχισει να μετραει η γνωμη των μελων για το μις και μιστερ μελος !
εκει θα καταλαβεις ποσες παπαριες μας γεμισες απο χθες και δεν μας αφησες να κοιμηθουμε ησυχα !
ετοιμαζε και καποιες φωτογραφιες , οχι με γκριματσες ομως μην μας μαυρισουν !!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχ
δεν καταλαβα που θες να καταλυξεις?με ειρωνευεσε?
30-09-2009, 15:06 #108
Oxi βρε Πανικουλα! σαγαπαει!
30-09-2009, 15:06 #109
ουτε θελω να μπω στο σαιτ σου ουτε να ασχολησε μαζι μου.μπηκες?
30-09-2009, 15:07 #110
μαγαπαει και λεει παπαριες τα χθεσηνα π εγραψα κλεγοντας?αντε μην τα παρω.αντε
!!!!!!!!!
30-09-2009, 15:17 #111
και συνεχως ανακατεβει τον κιπ με μενα.
ασετον υσηχο μωρε.θες να μπλεξει?λολ.
υ.γ ειπα για το σαιτ στον ψυχολογο μου λολολ και του φανικε ενδιαφερον.λετε να μπει να με παρακολουθει?λολ.
30-09-2009, 15:27 #112
και συνεχως ανακατεβει τον κιπ με μενα.
ασετον υσηχο μωρε.θες να μπλεξει?λολ.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ...
ΓΙΑΙΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΝΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ
ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.....................
υ.γ ειπα για το σαιτ στον ψυχολογο μου λολολ και του φανΗκε ενδιαφερον.λετε να μπει να με παρακολουθει?λολ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ...
30-09-2009, 15:28 #113
τι λες πανο?ακαταλαβιστικα γραφεις.
30-09-2009, 15:30 #114
μαγαπαει και λεει παπαριες τα χθεσηνα π εγραψα κλεγοντας?αντε μην τα παρω.αντε
!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ [ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ] ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ Ας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΟΛΥΡΙΟ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
30-09-2009, 15:31 #115
εισαι τρελος για δεσιμο γερο.τρελλογερε.αχαχχααχ
30-09-2009, 15:32 #116
τι λες πανο?ακαταλαβιστικα γραφεις.
το να μπλεξει καποιος που μεχρι σημερα το φοβαται ,
ειναι σαν να αναπνευσει με τα πνευμονια του ενα μωρακι
που οσο ζουσε στην κοιλια της μαμας του ,
αναπνεε σαν τα ψαρια....
30-09-2009, 15:33 #117
Δε σημαίνει οτι επειδη ειναι στο δημόσιο δε θα είναι καλός.. Μάλιστα εφόσον ενδιαφέρθηκε και σου έκανε τόσες ερωτήσεις καλός θα είναι.. Πραγματικά πιστεύω πως αν και εσυ προσπαθήσεις θα σε βοηθήσει πολύ και θα πάνε όλα πολύ καλύτερα στη ζωή σου. Το θέμα είναι όμως να το πάρεις απόφαση να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Οπώς λέει και το - όχι και τοσο αστείο - ανέκδοτο: \"Πόσοι ψυχολογοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα? Ένας.. αρκει να το θέλει και η ίδια..\"
Δεν είναι τόσο αστείο αλλά νομίζω λέει πολλά..
30-09-2009, 15:34 #118
εισαι τρελος για δεσιμο γερο.τρελλογερε.αχαχχααχ
οσο για το τρελος εχω σπουδασει ψυχολογια,
οποτε το παιρνω σαν κοπλιμεντο!
χαχαχαχαχα
30-09-2009, 15:37 #119
Originally posted by evath
Δε σημαίνει οτι επειδη ειναι στο δημόσιο δε θα είναι καλός.. Μάλιστα εφόσον ενδιαφέρθηκε και σου έκανε τόσες ερωτήσεις καλός θα είναι.. Πραγματικά πιστεύω πως αν και εσυ προσπαθήσεις θα σε βοηθήσει πολύ και θα πάνε όλα πολύ καλύτερα στη ζωή σου. Το θέμα είναι όμως να το πάρεις απόφαση να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Οπώς λέει και το - όχι και τοσο αστείο - ανέκδοτο: \"Πόσοι ψυχολογοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα? Ένας.. αρκει να το θέλει και η ίδια..\"
Δεν είναι τόσο αστείο αλλά νομίζω λέει πολλά..
30-09-2009, 15:42 #120
ολα εχουν γινει ενα μπαχαλο στο μυαλο μου.τι να πρωτοξεκινησω να αλλαζω και πως?
ενα κουβαρι γινανε ολα.και χανω ευκολα την ψυχραιμια μου.
παντως το μονο καλο ειναι στην δουλεια.ειμαι ελος του δοιηκιτικου συνβουλιου και ολα τα αλλα μελη με συμπαθουν και θελουν εμενα για την δουλεια στο ζεσταμα των φαγητων,για τι ειμαι καθαρη και νεα.ειδηκα ενα μελος δειχνει ιδιαιτερο ενδιαφερον αλλα ειναι παντρεμενος ειναι και γιατρος ειναι και πεδαρος.λολ.
η παλια π δουλευε λεει μαλακιες οτι βρωμαει το ψυγειο π βαζουν τα φαγητα τα παιδια οι γονεις λενε οτι εινια πιο καθαρο και απο το δικο τους.κλπ κλπ.
μετα τις εκλογες θα ψηφησουμε πια τελικα θα ζεστενει τα φαγητα ολο τον χρονο.οι γονεις και τα μελη του συλλογου γονεων θελουν εμενα και το πιο πι8ανο ειναι να μηνω εγω,
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία