Δεν θελω να αυτοκτονησω - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 153
    Originally posted by liveloula
    Εχω βαρεθει την ζωη μου,συχενομαι την υπαρξη μου.
    Δεν εχω παρεες δε εχω φιλες δεν ερχεται κανεις σπιτι μου.εχω σηχαθει την μοναξια,
    οι αντρες με θελουν μονο για ενα πηδημα.ο γιος μου φερεται σκατα,κανενας αντρας δεν με θελει γιατι εχω παιδι και ειμαι ηλιθια.
    δεν μπορω να κανω διαιτα.δεν μπορω να κρατησω μια δουλεια π περνω 5 φραγκα.δεν μπορω να κοψω τα φαρμακα και καθε εμρα περνω ζαναξ.
    ΜΕ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ.ΣΥΧΕΝΟΑΜΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ Π ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ.
    \"Δεν θελω να αυτοκτονησω\"
    κατι μου λεει οτι το φτιαξες απο χθες το βραδυ !
    μολις ειδες οτι ο κιπακος ετρεξε πρωτος να ριξει νερο στην φωτια !
    χαχαχαχαχα
    Υ.Γ
    θα σε καλεσω συντομα σε ενα σαιτ οπου θα αρχισει να μετραει η γνωμη των μελων για το μις και μιστερ μελος !
    εκει θα καταλαβεις ποσες παπαριες μας γεμισες απο χθες και δεν μας αφησες να κοιμηθουμε ησυχα !
    ετοιμαζε και καποιες φωτογραφιες , οχι με γκριματσες ομως μην μας μαυρισουν !!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχ

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Εχω βαρεθει την ζωη μου,συχενομαι την υπαρξη μου.
    Δεν εχω παρεες δε εχω φιλες δεν ερχεται κανεις σπιτι μου.εχω σηχαθει την μοναξια,
    οι αντρες με θελουν μονο για ενα πηδημα.ο γιος μου φερεται σκατα,κανενας αντρας δεν με θελει γιατι εχω παιδι και ειμαι ηλιθια.
    δεν μπορω να κανω διαιτα.δεν μπορω να κρατησω μια δουλεια π περνω 5 φραγκα.δεν μπορω να κοψω τα φαρμακα και καθε εμρα περνω ζαναξ.
    ΜΕ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ.ΣΥΧΕΝΟΑΜΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ Π ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ.
    \"Δεν θελω να αυτοκτονησω\"
    κατι μου λεει οτι το φτιαξες απο χθες το βραδυ !
    μολις ειδες οτι ο κιπακος ετρεξε πρωτος να ριξει νερο στην φωτια !
    χαχαχαχαχα
    Υ.Γ
    θα σε καλεσω συντομα σε ενα σαιτ οπου θα αρχισει να μετραει η γνωμη των μελων για το μις και μιστερ μελος !
    εκει θα καταλαβεις ποσες παπαριες μας γεμισες απο χθες και δεν μας αφησες να κοιμηθουμε ησυχα !
    ετοιμαζε και καποιες φωτογραφιες , οχι με γκριματσες ομως μην μας μαυρισουν !!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχ

δεν καταλαβα που θες να καταλυξεις?με ειρωνευεσε?

Senior Member
    Oxi βρε Πανικουλα! σαγαπαει!

Senior Member
    ουτε θελω να μπω στο σαιτ σου ουτε να ασχολησε μαζι μου.μπηκες?

Senior Member
    μαγαπαει και λεει παπαριες τα χθεσηνα π εγραψα κλεγοντας?αντε μην τα παρω.αντε
    !!!!!!!!!

Senior Member
    και συνεχως ανακατεβει τον κιπ με μενα.
    ασετον υσηχο μωρε.θες να μπλεξει?λολ.

υ.γ ειπα για το σαιτ στον ψυχολογο μου λολολ και του φανικε ενδιαφερον.λετε να μπει να με παρακολουθει?λολ.

και συνεχως ανακατεβει τον κιπ με μενα.
    ασετον υσηχο μωρε.θες να μπλεξει?λολ.
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ...
    ΓΙΑΙΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΝΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.....................

υ.γ ειπα για το σαιτ στον ψυχολογο μου λολολ και του φανΗκε ενδιαφερον.λετε να μπει να με παρακολουθει?λολ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ...

Senior Member
    τι λες πανο?ακαταλαβιστικα γραφεις.

μαγαπαει και λεει παπαριες τα χθεσηνα π εγραψα κλεγοντας?αντε μην τα παρω.αντε
    !!!!!!!!!
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ [ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ] ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ Ας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΟΛΥΡΙΟ
    ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member
    εισαι τρελος για δεσιμο γερο.τρελλογερε.αχαχχααχ

τι λες πανο?ακαταλαβιστικα γραφεις.
    διαβασε τα με την ψυχη σου για να τα καταλαβεις ....
    το να μπλεξει καποιος που μεχρι σημερα το φοβαται ,
    ειναι σαν να αναπνευσει με τα πνευμονια του ενα μωρακι
    που οσο ζουσε στην κοιλια της μαμας του ,
    αναπνεε σαν τα ψαρια....

Senior Member
    Δε σημαίνει οτι επειδη ειναι στο δημόσιο δε θα είναι καλός.. Μάλιστα εφόσον ενδιαφέρθηκε και σου έκανε τόσες ερωτήσεις καλός θα είναι.. Πραγματικά πιστεύω πως αν και εσυ προσπαθήσεις θα σε βοηθήσει πολύ και θα πάνε όλα πολύ καλύτερα στη ζωή σου. Το θέμα είναι όμως να το πάρεις απόφαση να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Οπώς λέει και το - όχι και τοσο αστείο - ανέκδοτο: \"Πόσοι ψυχολογοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα? Ένας.. αρκει να το θέλει και η ίδια..\"
    Δεν είναι τόσο αστείο αλλά νομίζω λέει πολλά..

εισαι τρελος για δεσιμο γερο.τρελλογερε.αχαχχααχ
    μα δεμενος ειμαι.....
    οσο για το τρελος εχω σπουδασει ψυχολογια,
    οποτε το παιρνω σαν κοπλιμεντο!
    χαχαχαχαχα

Originally posted by evath
    Δε σημαίνει οτι επειδη ειναι στο δημόσιο δε θα είναι καλός.. Μάλιστα εφόσον ενδιαφέρθηκε και σου έκανε τόσες ερωτήσεις καλός θα είναι.. Πραγματικά πιστεύω πως αν και εσυ προσπαθήσεις θα σε βοηθήσει πολύ και θα πάνε όλα πολύ καλύτερα στη ζωή σου. Το θέμα είναι όμως να το πάρεις απόφαση να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Οπώς λέει και το - όχι και τοσο αστείο - ανέκδοτο: \"Πόσοι ψυχολογοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα? Ένας.. αρκει να το θέλει και η ίδια..\"
    Δεν είναι τόσο αστείο αλλά νομίζω λέει πολλά..
    φοβερο το ανεκδοτο ευη!

ολα εχουν γινει ενα μπαχαλο στο μυαλο μου.τι να πρωτοξεκινησω να αλλαζω και πως?
    ενα κουβαρι γινανε ολα.και χανω ευκολα την ψυχραιμια μου.
    παντως το μονο καλο ειναι στην δουλεια.ειμαι ελος του δοιηκιτικου συνβουλιου και ολα τα αλλα μελη με συμπαθουν και θελουν εμενα για την δουλεια στο ζεσταμα των φαγητων,για τι ειμαι καθαρη και νεα.ειδηκα ενα μελος δειχνει ιδιαιτερο ενδιαφερον αλλα ειναι παντρεμενος ειναι και γιατρος ειναι και πεδαρος.λολ.
    η παλια π δουλευε λεει μαλακιες οτι βρωμαει το ψυγειο π βαζουν τα φαγητα τα παιδια οι γονεις λενε οτι εινια πιο καθαρο και απο το δικο τους.κλπ κλπ.
    μετα τις εκλογες θα ψηφησουμε πια τελικα θα ζεστενει τα φαγητα ολο τον χρονο.οι γονεις και τα μελη του συλλογου γονεων θελουν εμενα και το πιο πι8ανο ειναι να μηνω εγω,
    σε παιδικο σταθμο δουλευεις ?

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast