Δεν ταυτίζομαι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Δεν ταυτίζομαι

Για μια ακόμη φορά, πέτυχα άτομα με διαγνωσμένη οριακή και δεν ταυτίστηκα σε τίποτα μαζί τους. Το αντίθετο - ΔΕΝ τους αντέχω. Είναι τα μόνα άτομα που θέλω όσο πιο μακριά γίνεται, σε φάση, σε παρακαλώ μην μου μιλήσεις.

Άλλο λένε την μία, άλλο την άλλη, άλλο την παραλλη, υποκρίνονται πολύ, είναι βίαιοι, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και σε πράξεις (στραγγαλίζουν, σπάνε αντικείμενα, χτυπούν άλλους, απατούν), έχουν ιστορικό αλκοόλ και ουσιών, και με έναν περίεργο τρόπο, μπορώ να καταλάβω ότι έχουν οριακή μόνο με το να τους δω, άντε και να πουν μια πρόταση, λες και έχουν ένα φωτακι και τους εντοπίζω πλέον από χιλιόμετρα.

Σίγουρα με δυσκολεύουν κάποια πράγματα, αλλά δεν θα μπορούσα να έχω πάρει πιο λάθος διάγνωση. Είναι αστείο, όλοι νοσηλεύονται για ακραίες πράξεις κι εγώ για posts στο internet.

Τι έκανες; "Στραγγ@λισα την μάνα μου", "μ@χ@ίρωσ@ τον πατέρα μου" , εγώ : "έγραψα στο Twitter "

Senior Member
    Με εκνευρίζει που στα χαρτιά μου έχω μια διάγνωση που δεν έχω από γιατρούς που δεν μου μίλησαν ποτέ πάνω από 5 λεπτά. Η ψυχολόγος είναι η μόνη που μου έχει μπει στον κόπο να μου μιλήσει και είναι και η μόνη που έχει καταλάβει πως δεν έχω τίποτα κοινό με τους οριακούς της ασθενείς.

Senior Member
    μπορεί απλά οι άλλοι να το έχουν σε μεγάλο βαθμό, αυτό δεν σημαίει οτι δεν το έχεις, ειδικά αν στο έχουν πει πολλοί γιατροί

Senior Member
    Εγω δεν εχω απατησει ποτέ, παρουσιαζω την αντικαταστατρια επδεικτικα.

Senior Member
    Η μόνη ειδικός που με άκουσε επιμένει και πάλι πως δεν ισχύει καθόλου για εμένα

Senior Member
    Marylou έχεις διάγνωση ;

Senior Member
    τι διάγνωση τι εννοείς ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    τι διάγνωση τι εννοείς ?
    ρωταει αν εισαι οριακη.

Wanderer, οι διαγνωσεις αυτες εχουν καταργηθει, τωρα η διαγνωση ειναι μια - διαταραχη προσωπικωτητας.

Senior Member
    όχι δεν είμαι οριακή...