Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μια χαρα μεγαλο ρολο παιζει η εμφανιση, μην λεμε κι οτι θεμε..
    ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ, ουτε ειναι απολυτως απαραιτητη ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ.
    αλλα οτι ειναι εισιτηριο η εμφανιση, βεβαιως και ειναι..
    Να μου αρέσει μια γυναίκα μόνο εξωτερικά ναι.. Αλλά δεν ειναι κριτήριο επιλογης για σχέση η εξωτερική εμφάνιση. Όχι για όλους. Για κάποιους ναι.

*Η ομορφιά είναι υποκειμενική.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Μιλάω κινέζικα;
    Εμείς μάλλον μιλάμε κινέζικα.. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις διάλογο. Να είσαι μέρος μιας συζήτησης. Τι δεν σου άρεσε από αυτά που είπαμε?

Senior Member
    μην το ψάχνεις νομίζει οτι η εμφάνιση θα έλυνε ολα τα προβλήματα

Senior Member
    Και τα μαρμαρα στον παρθενωνα ομορφα ειναι...

Senior Member
    Εύγε, Ρεμεντι. Είσαι εντός πραγματικότητας, οι υπόλοιποι μιλούν σαν να ζουν σε άλλο πλανήτη με αλλες κοινωνίες

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνετε τι λέω και πίστευα πως μάλλον έχω πρόβλημα εγώ στην χρήση γλώσσας, αλλά αφού με κατάλαβε ένας τι θέλω να πω, μάλλον μια χαρά το είπα απλά δεν το πιάσατε. Δεν είπα πουθενά ότι η εμφάνιση λύνει όλα τα προβλήματα, βασικά δεν είπα τίποτα από όσα λέτε. Ίσως να ξαναδιαβάσετε το σχόλιο Ρεμεντι, μπορεί να το εξέφρασε με καλύτερο τρόπο από ότι εγώ.

Senior Member
    Η σχέση είναι ένα ΚΤΕΛ. Το εισιτήριο για να ανέβεις στο ΚΤΕΛ είναι η εμφάνιση. Τα υπόλοιπα χαρακτήρα κλπ είναι για να μείνεις στο ΚΤΕΛ και να μην σε πετάξουν έξω στην διάρκεια του ταξιδιού.

Μήπως έτσι γίνομαι πιο κατανοητή;

Senior Member
    Αν ΔΕΝ έχω εισιτήριο, δεν μπορώ να επιβιβαστω.

Μπορεί να έχω εισιτήριο και να επιβιβαστω και να φέρομαι ανάρμοστα στο ταξίδι και να με αφήσουν στον δρόμο. Αλλά ΠΡΩΤΑ θα πρέπει ΝΑ ΕΧΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

Το εισιτήριο δεν μου εξασφαλίζει ότι δεν θα με πετάξουν στον δρόμο, αλλά μου εξασφαλίζει ότι θα μπω στο ΚΤΕΛ και θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω. Χωρίς εισιτήριο, no travel.

Senior Member
    το καταλάβαμε, αλλά αυτό που δεν κατάλαβες εσύ είναι οτι μπορείς να τραβήξεις τη προσοχή του άλλου και με άλλους τρόπους, όπως με την αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Και μην μου πεις πάλι οτι για να φτάσει εκεί κάποιος πρέπει να αρέσεις, όχι. Φαίνεται μια γυναίκα που αποπνέει αυτοπεποίθηση, γυρίζουν να την κοιτάξουν όλοι χωρίς καν να είναι εμφανίσιμη. Και σε αυτή τη περίπτωση τέτοιες γυναίκες ξεκινάνε και πρώτες το φλερτ, πόσες φορές θα σας πω οτι ξέρω κοπέλα χάλια σε εμφάνιση αλλά και με κωλοχαρακτήρα που ήταν μονίμως σε σχέσεις.. ?

αυτό που δεν έχεις καταλάβει εσύ είναι οτί και μοντέλο να ήσουν με τη συμπεριφορά σου τα ίδια αποτελέσματα θα είχες . Όταν στήνεις καραούλι σε σπίτια αγνώστων και δεν δέχεσαι το οχι μην περιμένεις κάτι καλύτερο.

Senior Member
    Σας έχω σιχαθεί, τον κόσμο σας, το ότι για πολλά πράγματα εισιτήριο είναι αυτά που δεν είχα ποτέ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δοκιμάσω τίποτα, έχω σιχαθεί ότι για να καταλάβετε τι λέω οι περισσότεροι, πρέπει να γράψω ένα κατεβατό με αναλύσεις και παρομοιώσεις μήπως καταλάβετε αυτό που κάνει μπαμ για εμένα. Γιατί ο/η Ρεμεντι κατάλαβε χωρίς αναλύσεις; Τι ήταν εκείνο που τον/την διαφοροποίησε;

Δεν είπα ποτέ πως η εμφάνιση λύνει όλα τα προβλήματα και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταλαβαίνετε. Απλά σιχάθηκα να εξηγώ τόσο βασικά πράγματα της πραγματικότητας και της καθημερινότητας, και να μην καταλαβαίνει κανείς τι λέω ή να μιλούν σαν να μην ζουν στο ίδιο μέρος.

Η μάλλον αυτό φταίει. Δεν ζουν στο ίδιο μέρος, έχουν το αρχικό εισιτήριο και μπήκαν στο λεωφορείο. Και δεν μπορώ να βρω μια κοπέλα σαν εμένα που δεν είχε ούτε εκείνη αυτό το αναθεματισμένο εισιτήριο, που έμεινε κι εκείνη στην στάση. Δεν γνωρίζω το ταξίδι, γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να επιβιβαστω. Απλά περίμενα σε διαφορετικές στάσεις, χωρίς ποτέ να έχω εισιτήριο...

Senior Member
    wanderer πρέπει να καταλάβεις οτι και μοντέλο να ήσουν απο το τιντερ που οι περισσότεροι βγαίνουν ξεκάθαρα για σεξ, και απο τη στιγμή που εσύ η ίδια προτείνεις το σεξ, μην περιμένεις κάτι παραπάνω. Έχεις μια λανθασμένη εντύπωση οτι αν ήσουν όμορφη και έβγαινες απο το τιντερ ο άλλος θα σου έλεγε να τα φτιάξετε. ΟΧΙ. Δεν έχει να κάνει με εσένα και με το πόσο όμορφη είσαι

Senior Member
    και εγώ εχώ βγεί, απο το ινσταγκραμ όμως, συνομιλούσα με ένα παιδί για κανα 2 μήνες, που δεν ήταν σε σχέση και πριν βγούμε μου είχε πει ότι δεν είναι σε φάση για σχέση κτλ. Δηλαδή θα έπρεπε να σκεφτώ οτι φταίω εγώ.. ? βγήκα γιατί ούτε και εγώ ήμουν σε φάση, και ο τύπος αλλιώς ήταν απο κοντά και αλλιώς απο τις φώτο. Άσε που υπάρχει και αυτή η αμηχανία αν θα αρέσεις απο κοντά κτλ.,

Senior Member
    anyway εγώ βγαίνω απο εδώ, wanderer κάτσε και σκέψου διάβασε και κανένα βιβλίο, βρες τα με τον εαυτό σου και μην στεναχώριεσαι

να βάζεις πάνω απ' όλα εσένα και την υγεία σου, και μην σκέφτεσαι τόσο το τι κάνουν οι άλλοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Η σχέση είναι ένα ΚΤΕΛ. Το εισιτήριο για να ανέβεις στο ΚΤΕΛ είναι η εμφάνιση. Τα υπόλοιπα χαρακτήρα κλπ είναι για να μείνεις στο ΚΤΕΛ και να μην σε πετάξουν έξω στην διάρκεια του ταξιδιού.

Μήπως έτσι γίνομαι πιο κατανοητή;
    Δεν ειναι ετσι, οι ανθρωποι κανουν σχεσεις για το συναισθημα, εσυ που εισαι οριακη θα επρεπε να το ξερεις καλυτερα. Τι θα εδινες δλδ για λιγο συναισθημα και αποδοχη; Την ξερεις πολυ καλα την απαντηση.

Senior Member
    1. Den είμαι οριακή.

2. Δεν έχω τι να κάνω την ζωή (που δεν έχω). Δεν έχω ζωή.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast