Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Senior Member

Έχω χαζεψει, μου λείπει η σύνδεση

Μάλλον πρέπει να σκάσω
    Last edited by wanderer010; 28-06-2025 at 01:07.

Senior Member
    Ακόμη κι οι αγκαλιές, δεν ήταν αγκαλιές,.Κρίμα που είμαι αποκρουστική, κρίμα που με παράτησαν όλοι. Κρίμα που δεν έμεινε ούτε άνθρωπος
    Last edited by wanderer010; 27-06-2025 at 23:47.

Senior Member
    wanderer δεν σου συμπεριφέρθηκαν έτσι γιατί είσαι αποκρουστική, κανείς δεν είναι

σταμάτα να προσπαθείς να βρεις την αγάπη και την αποδοχή μέσα από αγνώστους στο τίντερ

Senior Member
    Άνθρωπος που δεν είναι αποκρουστικός, έχει υπάρξει μέσα σε σχέση μέχρι τα 27 του

Αλλά τι να κάνουμε, ατυχή γονίδια, δεν τα επέλεξα

Senior Member
    έχεις λάθος αντιλήψεις, το οτι κάποιος πρέπει να έχει κάνει σχέση μέχρι τα 27 ποιος το λέει ? Και πάλι μιλάς για σχέση συνέχεια, στο τιντερ πάντως ήταν ξεκάθαρα για αντρική συντροφιά. Ξέρεις καταλαβαίνω αυτό που λες οτι θες να κάνεις σχέση και το κυνηγάς, αλλά πιστεύεις οτι αυτό θα σε κάνει καλύτερα ? Πες οτι βγαίνεις με κάποιον απο το τιντερ, του αρέσεις σε αποδέχεται οπως είσαι και κάνετε σχέση.. Πιστεύεις οτι αυτό θα λύσει τα προβλήματα σου..? Το να είσαι με κάποιον χωρίς καν να σ' αρέσει απλά και μόνο επειδή σε έχει αποδεχτεί δεν θα σε κάνει καλύτερα. Πρέπει να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και να κάνεις σχέση με κάποιον που σ' αρέσει, όχι με κάποιον που απλά δέχτηκε να βγει μαζί σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    έχεις λάθος αντιλήψεις, το οτι κάποιος πρέπει να έχει κάνει σχέση μέχρι τα 27 ποιος το λέει ? Και πάλι μιλάς για σχέση συνέχεια, στο τιντερ πάντως ήταν ξεκάθαρα για αντρική συντροφιά. Ξέρεις καταλαβαίνω αυτό που λες οτι θες να κάνεις σχέση και το κυνηγάς, αλλά πιστεύεις οτι αυτό θα σε κάνει καλύτερα ? Πες οτι βγαίνεις με κάποιον απο το τιντερ, του αρέσεις σε αποδέχεται οπως είσαι και κάνετε σχέση.. Πιστεύεις οτι αυτό θα λύσει τα προβλήματα σου..? Το να είσαι με κάποιον χωρίς καν να σ' αρέσει απλά και μόνο επειδή σε έχει αποδεχτεί δεν θα σε κάνει καλύτερα. Πρέπει να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και να κάνεις σχέση με κάποιον που σ' αρέσει, όχι με κάποιον που απλά δέχτηκε να βγει μαζί σου
    Αυτο ειναι ευκολο, ωραιοποιεις τον αλλον μεχρι να σου αρεσει λολ

Senior Member
    εσύ θα έκανες σχέση δηλαδή με έναν άνθρωπο χωρίς να σ' αρέσει απλά και μόνο για να μην είσαι μόνος ?

παιδιά δεν είναι τόσο απλό, και το χρόνο που θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο χάνεις ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιον άλλον που θα ταιριάξεις καλύτερα. Το να είσαι με κάποιον χώρις κοινά, χωρίς να σ' αρέσει και να περνάνε μήνες, χρόνια έτσι μαζί, είναι σαν να είσαι σε φυλακή

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    εσύ θα έκανες σχέση δηλαδή με έναν άνθρωπο χωρίς να σ' αρέσει απλά και μόνο για να μην είσαι μόνος ?

παιδιά δεν είναι τόσο απλό, και το χρόνο που θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο χάνεις ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιον άλλον που θα ταιριάξεις καλύτερα. Το να είσαι με κάποιον χώρις κοινά, χωρίς να σ' αρέσει και να περνάνε μήνες, χρόνια έτσι μαζί, είναι σαν να είσαι σε φυλακή
    Ετσι ειναι, για αυτο και δεν ειμαστε καλα.

Senior Member
    έτσι πάντως γίνεσαι σίγουρα χειρότερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Άνθρωπος που δεν είναι αποκρουστικός, έχει υπάρξει μέσα σε σχέση μέχρι τα 27 του
    Δηλαδή, εγώ πόσο αποκρουστικός πρέπει να είμαι? Λολ

Senior Member
    Βέβαια θα έμενα με κάποιον που θα με ήθελε. Θα βρω τέτοιον άνθρωπο μετά από 1500 ανθρώπους και θα τον απορρίψω;; Τι λες καλε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Βέβαια θα έμενα με κάποιον που θα με ήθελε. Θα βρω τέτοιον άνθρωπο μετά από 1500 ανθρώπους και θα τον απορρίψω;; Τι λες καλε;
    Σιγα μην ζεις στον φοβο οτι θα σε παρατησει. εδω σαμποταρεις την επικοινωνια σου με τους αλλους στο φορουμ την σχεση σου δεν θα σαμποταρεις;

Senior Member
    Έτσι που είμαι, δεν έχω καν την ευκαιρία να σκεφτώ αυτό. Για να σκεφτείς αυτό, πρέπει πρώτα να σε πλησιάσει κάποιος. Εμένα, ποτέ κανείς.

Senior Member
    Πρώτα είναι η εμφάνιση, μετά ο χαρακτήρας. Είναι σκαλοπάτια όλα. Αν δεν ανέβει το πρώτο, δεν γίνεται να πάει στο δεύτερο. Ο χαρακτήρας είναι αυτός που κρατάει, αλλά η εμφάνιση αυτό που ξεκινάει.

Senior Member
    Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει το ίδιο φύλο με το δικό μου σωματικό, να μην είχε ποτέ σχέσεις μέχρι αυτήν την ηλικία. Βάζω στοίχημα, Μαριλου, πως ούτε εσύ είσαι στην ίδια κατηγορία με εμένα.

Page 1 of 4 123 ... LastLast