Έχετε δει καθόλου τον Vassili; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 120
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Eνοουσα να μην μαλωνετε αλλο με την Μαρια.
    Οτι θελουμε θα κανουμε ρε..

Εγω απο την αρχη ηθελα να λυθει ιδιωτικα ολο αυτο και το προσπαθησα προς αυτη την κατευθυνση. Δεν εγινε, οκ. Ας ξεκαθαριστει ομως εστω κι ετσι. Ο,τι θελετε εδω ειμαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Μαριλου, μπορω να σου κανω μια ευθεια ερωτηση?

Senior Member
    Καλα, ας ξεκουραστουμε ολοι, ας χαλαρωσουμε, κι αυριο μερα ειναι..

Senior Member
    Δεν λες πουθενά τι της πρότεινες.

Senior Member
    Ελπίζω να μην την ακουμπησες. Πραγματικά το ελπίζω.

Γιατί είναι όλα τόσο απογοητευτικά; Κουράστηκα. Νόμιζα πως εσύ δεν θα ήσουν έτσι.

Senior Member
    Μου ακούγονται όλα σαν δικαιολογίες για κάτι που έκανες, το οποίο δεν λες (;;; Καμπανάκι). Αλλά δεν είμαι ηλίθια (μάλλον νόμιζες πως είμαι)

Προφανώς δεν θέλεις να πεις τι έκανες. Άντε στον αγύριστο κι εσύ

Senior Member
    Ειλικρινά αν πειραξες την Μαριλου η οποιονδήποτε άλλον εδώ, μακάρι να πληρώσεις για όλα.

Senior Member
    Φίλε ακόμη να γνωρίσω καλό οριακό lol όλοι μλκες είστε απλά πίσω από προσωπεία

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Μου ακούγονται όλα σαν δικαιολογίες για κάτι που έκανες, το οποίο δεν λες (;;; Καμπανάκι). Αλλά δεν είμαι ηλίθια (μάλλον νόμιζες πως είμαι)

Προφανώς δεν θέλεις να πεις τι έκανες. Άντε στον αγύριστο κι εσύ
    Αφου δε γνωριζεις τι εχει γινει, γιατι βιαζεσαι να κρινεις? Εδω δεν εχεις διαβασει καν αυτα που εγραψε η κοπελα στο αλλο θρεντ. Καναμε λιγο παρεα, δεν ειχα ιδεα για ολα αυτα που εβαζε με το μυαλο της ολο αυτο τον καιρο, και ξαφνικα απο το πουθενα βγηκε και εγραψε στο φορουμ ολα αυτα. Αυτο που ξεχειλισε το ποτηρι της υποθετω ηταν οτι της προτεινα στις αρχες του μηνα να παμε για μπανιο, που δεν το εκανα ομως απο το πουθενα, ειχαμε κανει καποια παρεα, εστω και στοιχειωδως και ειχε ηδη γραψει εδω οτι ψαχνει τροπο να παει για μπανιο χωρις να εχει να παιρνει συγκοινωνιες. Βλεπεις ομως τωρα τι γινεται? Εγω δε νιωθω ωραια να τα γραφω αυτα ρε wanderer. Μπορει η κοπελα να θελει να ησυχασει λιγο, ας την αφησουμε. Ηδη πιο πανω τη ρωτησα κατι, ας απαντησει όποτε θελει αν θελει. Της ειπα αν μπορω να τη ρωτησω κατι. Προφανως δε θελει να μου μιλησει. Μην την πιεζουμε να βγει να μιλησει.
    Last edited by _Vassilis; 03-07-2025 at 09:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Φίλε ακόμη να γνωρίσω καλό οριακό lol όλοι μλκες είστε απλά πίσω από προσωπεία
    Ωραια, εσυ τουλαχιστον μου μιλας, τι μου καταλογιζεις? Τι θες να διευκρινισεις? Ρωτα με. Ελευθερα..

Senior Member
    Και βασικα δεν της «προτεινα» ακριβως αν θελουμε να τα λεμε και σωστα, της ειπα απλα ειμαι στη διαθεση σου αμα θες να κανονισουμε, εχει διαφορα και καλο ειναι να διευκρινιζονται αυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ρε σεις δεν το ηξερα οτι μπορω να ποσταρω! Θενκς ρε Ρεμ.. Τοτε το infraction τι σημαινει ρε παιδια?? Εχω φαει κοκκινη καρτα. Σε τι αντιστοιχει αυτο δηλαδη?
    αντιστοιχει σε μια (συνηθως) κοκκινη καρτα, που αν γινουν τρεις, τρως αυτοματο μπαν... μπορει να φας και με την μια μπαν, αν κανεις κατι σοβαρο οπως διπροφιλο η κατι αλλο σοβαρο, αλλα τοτε φαινεται και στο προφιλ σου οτι εισαι banned. αντι για senior member κατω απο το ονομα, γραφει banned.

Senior Member
    Δεν έχουν καμία λογική αυτά που λες, Βασίλη. Ούτε σε αυτά που έλεγες στην Χάρλεϊ-μαριλού είχαν καμία λογική. Μου ακούγεσαι σαν την σχιζοφρενή συγκάτοικο που είχα στο νοσοκομείο που άλλαζε όσα έλεγε.

Senior Member
    Για ποιο λόγο να ζητήσεις σε κάποιον να πάτε για μπάνιο αν δεν κάνεις εσύ μπάνιο; Τι φάση; Εμένα μου είπαν να πάμε για μπάνιο άτομα που κάνουν μπάνιο. Εγώ, που έχω να κάνω πάνω από 10 χρόνια, θα πάω να πω σε άλλον άνθρωπο, ε πάμε για μπάνιο, αλλά εγώ δεν θα κάνω μπάνιο;;; Αν θέλω θάλασσα και καφέ, θα πάω για ΚΑΦΕ στην ΘΑΛΑΣΣΑ. Και την Χάρλεϊ την δούλευες.

Χαίρομαι που η Μαριλού κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, γιατί εμένα να σου πω την αλήθεια δεν με ανησυχεί αυτό που πρότεινες, αλλά τι θα ακολουθούσε μετά αν αντί για την Μαριλου είχες κάποια ηλίθια σαν εμένα που δεν θα καταλάβαινε τίποτα.

Δεν έκανες τίποτα στην ουσία, αλλά με προβληματίζει το μετά, αν είχες ένα θύμα αντί για την Μαριλου. Η Μαριλού δεν ήταν θύμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αντιστοιχει σε μια (συνηθως) κοκκινη καρτα, που αν γινουν τρεις, τρως αυτοματο μπαν... μπορει να φας και με την μια μπαν, αν κανεις κατι σοβαρο οπως διπροφιλο η κατι αλλο σοβαρο, αλλα τοτε φαινεται και στο προφιλ σου οτι εισαι banned. αντι για senior member κατω απο το ονομα, γραφει banned.
    Εγω στο #5316 στο διπλα θρεντ εφαγα μια διπλη κοκκινη καρτα και ο mod εστειλε αυτοματοποιημενο μηνυμα οτι εχω infraction μεχρι καπου προς τα τελη του μηνα. Τωρα δε βλεπω κατι απο αυτα. (Το μηνυμα βεβαια υπαρχει στο ινμποξ). Ισως παρακατω να το άλλαξε, να τροποποιησε την ποινη. Anyway, θενκς Ρεμεντυ, καλημερα κιολας.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast