Έχετε δει καθόλου τον Vassili; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 120
    Senior Member
    Και επισήμως δεν συμπαθώ κανέναν από το φόρουμ. Ιδιαίτερα την Μαριλου, αλλά πλέον σας αντιπαθώ πάνω κάτω όλους

. ݁₊ ⊹ . ݁˖ . ݁. ݁₊ ⊹ . ݁˖ . ݁. ݁₊ ⊹ . ݁˖ . ݁. ݁₊ ⊹ . ݁˖ . ݁

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Για ποιο λόγο να ζητήσεις σε κάποιον να πάτε για μπάνιο αν δεν κάνεις εσύ μπάνιο; Τι φάση; Εμένα μου είπαν να πάμε για μπάνιο άτομα που κάνουν μπάνιο. Εγώ, που έχω να κάνω πάνω από 10 χρόνια, θα πάω να πω σε άλλον άνθρωπο, ε πάμε για μπάνιο, αλλά εγώ δεν θα κάνω μπάνιο;;; Αν θέλω θάλασσα και καφέ, θα πάω για ΚΑΦΕ στην ΘΑΛΑΣΣΑ. Και την Χάρλεϊ την δούλευες.

Χαίρομαι που η Μαριλού κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, γιατί εμένα να σου πω την αλήθεια δεν με ανησυχεί αυτό που πρότεινες, αλλά τι θα ακολουθούσε μετά αν αντί για την Μαριλου είχες κάποια ηλίθια σαν εμένα που δεν θα καταλάβαινε τίποτα.

Δεν έκανες τίποτα στην ουσία, αλλά με προβληματίζει το μετά, αν είχες ένα θύμα αντί για την Μαριλου. Η Μαριλού δεν ήταν θύμα.
    Ουτε τη Χαρλευ δουλευα, ουτε τη Μαριλου. Αλλα μπορει ρε παιδια να μη θελω να τα συζηταω (για τους δικους μου λογους) δημοσιως ολα αυτα. Εσυ τωρα βλεπεις ενα διαλογο, ενα περιστατικο στο οποιο δε συμμετειχες και προσπαθεις να κρινεις. Αν θες μπορεις να με ρωτησεις ευθεως και θα σου απαντησω. Αν ομως κατι δε θελω να γραφτει δημοσιως ενδεχεται να στειλω ιδιωτικα την απαντηση. Η και να σου πω ξερεις κατι? Εδω δε θελω να πω. Καταλαβε οτι δεν εμπλεκεται μονο η δικη μου ιδιωτικοτητα εδω. Η αλλη η κοπελα οταν της ειπα λιγα μηνυματα πιο πανω αν «μπορω να της κανω μια ευθεια ερωτηση» δεν αποκριθηκε απο χτες, ας το σεβαστουμε αυτο ρε παιδες. Ουτε σημαινει οτι επειδη δεν απαντησε εγω θα πηγαινω τωρα πισω απο την πλατη της κατα καποιο τροπο να συζητω με τον καθενα εδω μεσα για κατι που αφορα εμενα και αυτην. Wanderer, κοριτσι μου, αμα η Μαριλου, η η Μαριλου μαζι με τη Χαρλεϋ θελουν να ερθουν σε ιδιωτικο μας πηγαδακι στο ινμποξ να με ρωτησουν κατι, ξερουν παρα πολυ καλα οτι μπορουν να το κανουν. Αμα εσυ αγαπη θες κατι να με ρωτησεις κατι, επισης ρωτα με. Γιατι ηθελα να παω στο beach bar? Χμμ, γιατι σερβιρει και καφεδες, κι εγώ μπορει να εχω βίτσιο for whatever personal reason να πιω καφε 15 ευρω ενω δεν κανω μπανιο ουτε καν , λογω δικου μου θεματακίου υγειας. Σου κανει ως απαντηση? Η θες κι αλλη διευκρινιση?
    Last edited by _Vassilis; 03-07-2025 at 09:52.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εγω στο #5316 στο διπλα θρεντ εφαγα μια διπλη κοκκινη καρτα και ο mod εστειλε αυτοματοποιημενο μηνυμα οτι εχω infraction μεχρι καπου προς τα τελη του μηνα. Τωρα δε βλεπω κατι απο αυτα. (Το μηνυμα βεβαια υπαρχει στο ινμποξ). Ισως παρακατω να το άλλαξε, να τροποποιησε την ποινη. Anyway, θενκς Ρεμεντυ, καλημερα κιολας.
    απορια... αφου εμπαινες στο φορουμ, δεν δοκιμασες να κανεις ποστ να δεις αν σημαινει κατι το ινφρακσιον;;;;

Senior Member
    Δεν έκανες τίποτα στην ουσία, αλλά με προβληματίζει το μετά, αν είχες ένα θύμα αντί για την Μαριλου. Η Μαριλού δεν ήταν θύμα.
    Κανενα «θύμα» δεν ειχα ουτε πριν, ουτε μετα. Μπορει να βγαινω απο το σπιτι για δικους μου λογους (fact) και να μου λειπει λιγο να τριγυρισω σε αυτα τα μερη με τα μακρυμανικα μου οπως εκανα εικοσιτοσα χρονια πριν καθε καλοκαιρι με το κοριτσι μου, την πρωην συζυγο. Βεβαια αυτο εσεις δεν μπορειτε να το ξερετε. Η μπορει απλα να ηθελα να βοηθησω τη Μαριλου, (ενω παραλληλα ισχυει αυτο που εγραψα πριν) να τη βοηθησω κατοπιν του οτι η ιδια εγραφε εδω δημοσια οτι δεν βγαινει η τσεπη να παει διακοπες, και δημοσιως παραπονιοταν οτι πως να τρεχει με συγκοινωνιες για μπανιο εδω και μετα μες τη ζεστη να ξαναπαιρνει συγκοινωνια κλπ. Και τα συζητουσε και με την αλλη την κοπελα. Εδω δημοσιως εγιναν αυτα. Δε λεω κατι που γραφτηκε ιδιωτικα. Ε, απο αυτα ορμωμενος της εστειλα αυτη την «προταση» που βασικα απλα της ειπα εν ολιγοις «στη διαθεση σου αν θες να κανονισουμε κατι και φερε και τη whatever παρεα σου αμα θες, θα μπορουσε να μου φερει αντρες ρε σεις, θα μπορουσε να μου φερει φιλους της, τον καλο της, οποιον ηθελε. Δεν επανηλθα ποτε σε αυτο και μετα κοντα ενα μηνα ηρθε και ξεσπασε η καταιγιδα εδω στο φορουμ, για πραγματα για τα οποια δεν ειχα ιδεα οτι σκεφτοταν. Αμα η Μαριλου θελει να μου δωσει την αδεια να της κανω μια ευθεια ερωτηση που ελεγα χτες, εδω δημοσιως, αμα θελει να μου μιλησει, θα ερθει και θα πει «ναι, στη δινω/οχι δε στη δινω», ειδαλλως ας το σεβαστουμε αυτο παιδια, μπορει να μη θελει καν να μου μιλησει. Η μπορει να νομιζει τωρα οτι ο Βασιλης εξακολουθει να γινεται «χειριστικος», δεν μπορω να ξερω ρε παιδια, εγω απλα θελω να σεβαστω τη σταση της αλλης πλευρας. Σεβαστειτε κι εσεις ολοι οτι ειναι κατι προσωπικο μεταξυ εμου και της Μαριλους - Χαρλευ, τη Χαρλευ τη βαζω λιγο σε παρενθεση. Πιο πολυ με τη Μαριλου θα με ενδιεφερε να ξεκαθαρισω οτι υπαρχει, γιατι απο εκει ξεκινησε η παρεξηγηση.

Senior Member
    Και επισήμως δεν συμπαθώ κανέναν από το φόρουμ. Ιδιαίτερα την Μαριλου, αλλά πλέον σας αντιπαθώ πάνω κάτω όλους

. ݁₊ ⊹ . ݁˖ . ݁. ݁₊ ⊹ . ݁˖ . ݁. ݁₊ ⊹ . ݁˖ . ݁. ݁₊ ⊹ . ݁˖ . ݁
    To put it frankly, εχω δικαιωμα ως πελατης να παω ακομα και μονος μου σε καφετερια (και το μπιτς μπαρ καφε σερβιρει) και να κατσω να πληρωσω τον «ενα σκασμο λεφτα καφε», φορωντας μακρυμανικα ρουχα (λογω θεματακιου υγειας) και να το κανω ολο αυτο για τους δικους μου whatever reasons, χωρις και να με ενδιαφερει κιολας το πως φαινεται/ακουγεται ολο αυτο. Ειμαι πελατης της καφετεριας, ναι η οχι?

Senior Member
    Παιδια, εδω ειμαι οτι θετε να λυσουμε ας το λυσουμε..

Μαριλου μου εχεις τη συγγνωμη μου για μια τεραστια παρεξηγηση που εγινε που ομως ειναι παρεξηγηση. Ως μεγαλυτερος η ευθυνη ειναι ολη πανω μου για ολο αυτο που εγινε. Ουδεποτε ομως ηθελα κατι απο ολα αυτο που υπονοησες, ουτε απο σενα, ουτε απο καποιον αλλον ανθρωπο. ......
    ε καλα, το οτι εισαι μεγαλυτερος δεν σημαινει οτι εισαι και εξυπνοτερος, ουτε και υπευθυνοτερος.. το ειδαμε ολοι αυτο....
    η ευθυνη ειναι πανω σου γιατι εσυ το προκαλεσες, οχι επειδη εισαι μεγαλυτερος.
    η χειριστικοτητα, σου ε χει γινει δευτερο δερμα κι ουτε καν αντιλαμβανεσαι τι "πετας" ολη την ωρα...
    ξεχασες να μας πεις για το μικρο της "μυαλουδακι", που τα αντιλαμβανεται αλλιως..

ξερεις κατι βασιλη;
    "αυτο", ειναι ο,τι ειναι.
    αλλα οποτε ανοιγεις το στομα σου, την επιβεβαιωνεις και το χειροτερευεις.

Senior Member
    Η Χάρλεϊ είναι όντως σε παρένθεση, γιατί απλά υποστηρίζει τα λεγόμενα της Μαριλού, με αποδείξεις όμως, και γνωρίζοντας πολύ καλά το τι έγινε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απορια... αφου εμπαινες στο φορουμ, δεν δοκιμασες να κανεις ποστ να δεις αν σημαινει κατι το ινφρακσιον;;;;
    Οχι, δε δοκιμασα, ειδα κοκκινη καρτα και μηνυμα απο το mod για ινφρακσιον μεχρι εικοσικατι του μηνα (νομιζω) και θεωρησα οτι αυτο αντιστοιχει στο οτι δεν μπορω να ποσταρω. Δεν ηξερα καν οτι δουλευουν τα ιδιωτικα μηνυματα, νομιζα οτι το ινφρακσιον ισχυει και εκει, παρακατω ειδα οτι μπορω να στειλω και να λαβω ιδιωτικο μηνυμα. Που να τα ξερουμε ολα αυτα ρε παιδες εμείς οι (ας το πουμε) νεοτεροι στο φορουμ??

Senior Member
    Οχι, δε δοκιμασα, ειδα κοκκινη καρτα και μηνυμα απο το mod για ινφρακσιον μεχρι εικοσικατι του μηνα (νομιζω) και θεωρησα οτι αυτο αντιστοιχει στο οτι δεν μπορω να ποσταρω. Δεν ηξερα καν οτι δουλευουν τα ιδιωτικα μηνυματα, νομιζα οτι το ινφρακσιον ισχυει και εκει, παρακατω ειδα οτι μπορω να στειλω και να λαβω ιδιωτικο μηνυμα. Που να τα ξερουμε ολα αυτα ρε παιδες εμείς οι (ας το πουμε) νεοτεροι στο φορουμ??
    εχει δυο μερες που μας ελεγαν νεα σου οι φιλοι σου εδω, θεωρησα οτι δοκιμασες και ποστ αφου δοκιμασες μηνυματα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Η Χάρλεϊ είναι όντως σε παρένθεση, γιατί απλά υποστηρίζει τα λεγόμενα της Μαριλού, με αποδείξεις όμως, και γνωρίζοντας πολύ καλά το τι έγινε.
    Καλα.. το «πολυ καλα» αστο ρε Χαρλευ, ουτε σε σενα δε θα κατσω να πω με το νι και με το σιγμα πραγματα που αφορουν ιδιωτικη συναναστροφη με την κοπελα. Πραγματα που θα με βοηθουσαν να βγω απο την υποτιθεμενη «δυσκολη θεση» στην οποια βρισκομαι τωρα

Καλημερα ρε συμπαθεια.. <3

Senior Member
    εχει δυο μερες που μας ελεγαν νεα σου οι φιλοι σου εδω, θεωρησα οτι δοκιμασες και ποστ αφου δοκιμασες μηνυματα..
    Ποστ δοκιμασα μονο αφοτου διαβασα το μηνυμα σου Ρεμεντυ, εγω πριν απο αυτο νομιζα οτι απλα ειμαι «φυλακη» αλλα οτι το ινμποξ δεν επηρεαζεται και δουλευει, αυτο νομιζα.

Και καταλαβετε ρε guys οτι ναι μεν ηταν αρκετα σοβαρο αυτο που συνεβη, αλλα μπορει ο πισινος μας να καιγεται για αλλα σοβαροτερα, απειρως σοβαροτερα real life ζητηματα εκει εξω, δεν ειμαστε πανω απο το φορουμ, ουτε καιγομαστε τοσο «να αποκαταστησουμε τη δημοσια εικονα για το κοινο».
    Last edited by _Vassilis; 03-07-2025 at 09:55.

Senior Member
    Για ποιο λόγο να ζητήσεις σε κάποιον να πάτε για μπάνιο αν δεν κάνεις εσύ μπάνιο; Τι φάση; Εμένα μου είπαν να πάμε για μπάνιο άτομα που κάνουν μπάνιο. Εγώ, που έχω να κάνω πάνω από 10 χρόνια, θα πάω να πω σε άλλον άνθρωπο, ε πάμε για μπάνιο, αλλά εγώ δεν θα κάνω μπάνιο;;; Αν θέλω θάλασσα και καφέ, θα πάω για ΚΑΦΕ στην ΘΑΛΑΣΣΑ. Και την Χάρλεϊ την δούλευες.

Χαίρομαι που η Μαριλού κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, γιατί εμένα να σου πω την αλήθεια δεν με ανησυχεί αυτό που πρότεινες, αλλά τι θα ακολουθούσε μετά αν αντί για την Μαριλου είχες κάποια ηλίθια σαν εμένα που δεν θα καταλάβαινε τίποτα.

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο τα είπε δημόσια η Μαριλού, Γουόντερερ, για να προστατέψει κάποιες σαν εσένα! Και στο είπα στην αρχή αλλά εσύ δεν πίστευες. Αυτή ακριβώς η πονηριά παίχτηκε.

Senior Member
    ε καλα, το οτι εισαι μεγαλυτερος δεν σημαινει οτι εισαι και εξυπνοτερος, ουτε και υπευθυνοτερος.. το ειδαμε ολοι αυτο....
    η ευθυνη ειναι πανω σου γιατι εσυ το προκαλεσες, οχι επειδη εισαι μεγαλυτερος.
    η χειριστικοτητα, σου ε χει γινει δευτερο δερμα κι ουτε καν αντιλαμβανεσαι τι "πετας" ολη την ωρα...
    ξεχασες να μας πεις για το μικρο της "μυαλουδακι", που τα αντιλαμβανεται αλλιως..

ξερεις κατι βασιλη;
    "αυτο", ειναι ο,τι ειναι.
    αλλα οποτε ανοιγεις το στομα σου, την επιβεβαιωνεις και το χειροτερευεις.
    Ρε συ Ρεμεντυ αληθεια τωρα, ειμαι ενα χρονο και βαλε εδω και σας διαβαζω ολους ακομα πιο πριν, πριν να κανω το λογαριασμο, μου χετε κρατησει παρεουλα σε πολυ πολυ δυσκολα δικα μου χωρις να το ξερετε. Αληθεια ρε Ρεμ, πιστευεις οτι προσπαθω να χειριστω καποιον? Δηλαδη αν εγω τωρα σηκωσω το ποτηρι μου να πιω μια τζουρα καφε, αυτο το κανω και το γραφω κιολας γιατι προσπαθω να χειριστω εσενα (και ολους) να σας παω προς καποια κατευθυνση? Η να σας απομακρυνω απο καποια αλλη? Και γιατι να με ενδιαφερει υπερβολικα ρε σεις να κατσω τωρα να φαγωνομαι με ολους ωστε να σας αλλαξω τη γνωμη? Σας ειπα, οτι συγκεκριμενο θελετε να λυσουμε εδω ειμαι, αλλα δε νιωθω απολογουμενος, αληθεια, θελω και το κανω.

Senior Member
    Δεν ξερω ποιοι ειναι οι «φιλοι» μου Ρεμ και δε θελω να ξερω. Δε γινομαι αδιακριτος να ρωτησω. Εγω σε ιδιωτικα πηγαδακια δε γινομαι «φιλος» να συμμετεχω, τα ιδιωτικα μου πηγαδακια (αν εχω) αφορουν μονο τα ατομα με τα οποια μιλαω και δεν ειναι πηγαδακια με διαθεση «κουτσομπολιου» ας το πω ετσι, δεν καθομαι δηλαδη με τη Ρεμεντυ να κουτσομπολεψω ιδιωτικα για το φουφουτο.

Senior Member
    Εγω την ερώτηση θα την κανω κι ας μην ελαβα αποκριση απο τη Μαριλου, δημοσια ομως γραφω.

Μαριλου, ασε την οθονη του κινητου και το τι εγινε στα ιδιωτικα μηνυματα κλπ και το τι «βλεπεις» απο την υπολοιπη δραστηριοτητα του Βασιλη στο φορουμ. Στην ιδιωτικη μας συναναστροφη εκει εξω ως ανθρωποι, και οχι ως λογαριασμοι ενος φορουμ, στα «2-3 καφεδακια» που ηπιαμε εκει εξω και οτι αλλο καναμε, σε προκαλω αν αισθανθηκες ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ οτι σε κοιταξα με τροπο ασεμνο η σου εκανα το οτιδηποτε, σου απλωσα χερι ας πουμε. Σε προκαλω να βγεις να το πεις. Η μονη φορα που σου «απλωσα χερι» ηταν οταν πρωτογνωριστηκαμε και χαιρετηθηκαμε. Ποτε αλλοτε. Αν εχεις γνωμη διαφορετικη σε προκαλω να βγεις να την πεις. Αλλα οπως σου ξαναειπα και σου ξαναματαεπαναλαμβανω, facts Μαριλου, οχι τι νομιζες η τι υπεθεσες η πως ερμηνευσες κατι που εκανα εγω. Ας μεινουμε στα facts. Μονο βοηθεια πηρες απο μενα, τιποτα αλλο. Τωρα αν εγω βοηθιεμαι βοηθωντας αλλους αυτη ειναι η δικη μου ψυχοδιαστροφη και ισως πρεπει να την κοιταξω και σιγουρα παντως να ειμαι πιο προσεκτικος στο εξης (θα ειμαι)

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast