Results 106 to 120 of 120
Thread: Έχετε δει καθόλου τον Vassili;
-
03-07-2025, 09:35 #106
Οποιος αλλος εχει απορια και θελει να ρωτησει κατι ας μου πει, αλλα ας σεβαστουμε το ιδιωτικο της Μαριλους, μπορει να μη θελω να δωσω απαντηση σε κατι που αφορα την κοπελα, ειδικα κιολας οταν η ιδια ειναι εδω και μπορει να βγει να μιλησει για τον εαυτο της αμα θελει. Εσεις ομως ρωτηστε με απροβληματιστα ο,τι θελετε, εγω σαν Βασιλης δεν εχω θεμα, αν μου ανηκε στο 100% η ιδιωτικοτητα ολου αυτου, θα σας απαντουσα και θα ελυνα ολες τις αποριες σας. Αμα.. (τωρα δεν)
- 03-07-2025, 09:43 #107
Θα ακολουθουσε οτι ο Μπιλαρος θα επινε καφεδακι στην θαλασσα, η Μαρια με τη whatever πιθανη παρεα της θα εκανε το μπανακι της εκει και μετα θα γυρνουσαμε στα σπιτια μας ολοι χωρις να χρειαστει να παρουμε συγκοινωνιες, αυτο θα ακολουθουσε.
Wanderer, στο επαναλαμβανω, δες με υποθετικα σαν ενα φιλο του πατερα σου. Θα μπορουσα να εχω παιδι μεγαλυτερο απο την current ηλικια σου κοριτσι μου.. Α, και ειστε θυματα και «μυαλουδακια» και οι δυο σας, και αυτο δεν ειναι υποτιμηση, αλλα κριτικη που σας κανω. Να σκεφτεστε περισσοτερο και να ειστε πιο προσεκτικες, αυτο σας λεω. Δεν ξερετε τι κυκλοφορει εκει εξω, και προφανως δεν εννοω τον εαυτο μου, αλλα ουτε και τον εξαιρω. Να προσεχετε κοριτσια.
03-07-2025, 09:53 #108
Ναι, αυτά και η περηφάνεια ότι έχεις δει το σώμα της Μαριλού με μαγιό.
03-07-2025, 10:03 #109
Ποιος σου ειπε ρε Χαρλεϋ οτι θα εβλεπα «με περηφανεια» κιολας το σωμα της Μαριλους με μαγιο? Με την ιδια «περηφανεια» (ουτε καν , αλλα με αναγκαζεις τωρα να το κανω), με λυπη μου στην πραγματικοτητα που το δημοσιοποιω, σου λεω οτι εχω δει το μαγιο της Μαριλους (οχι φορεμενο, οχι το σωμα της), το ρουχο μαγιο, γιατι αυτη ηρθε απο μονη της και μου το εδειξε, χωρις ποτε εγω να το ζητησω αυτο.
Να ΑΥΤΑ τωρα δε γουσταρω ρε παιδια να γινονται, εγω ξερω οτι εχω απαντησεις, αλλα αυτη τη στιγμη αισθανομαι οτι εκθετω δημοσιως τον αλλον ανθρωπο με αυτο που με αναγκαζετε να πω. Δεν το σταματατε λιγακι ολοι να σεβαστουμε το οτι η κοπελα απο οτι μαλλον φαινεται δε θελει να μου μιλησει καν? Εγω εχω διαθεση να το σεβαστω αυτο.
03-07-2025, 10:05 #110
Εχω εξωτερικη δουλεια και πρεπει να βγω. Τα λεμε αργοτερα παλι παιδες. Φιλια σε ολη την παρεα.
03-07-2025, 10:07 #111
Μα αυτός λέμε ότι ήταν ο σκοπός της πρότασης σου. Να την δεις με το μαγιό.
Δεν έχω πρόβλημα να το σταματήσω. Έτσι κι αλλιώς τα έχουμε ξανά γράψει.
Ας μην το κουράζουμε άλλο.
03-07-2025, 10:19 #112
Ρε Χαρλευ, οχι, δεν ηταν αυτος ο σκοπος. Κανεις τωρα κι εσυ αυτο που κανουν και ολοι οι αλλοι. «Βλεπεις» κατι που δεν το εζησες και απο μια εικονα προσπαθεις να κρινεις. Μια αλλη πιθανη ερμηνεια ειναι να σκεφτεις οτι ο Βασιλης δεν ηρθε τελικα απο το πουθενα να πει για το μπανιο, η αλλη ειχε ηδη ερθει απο μονη της χωρις αυτος να το ζητησει, να του δειξει το μαγιο της το καινουριο. Φταιω εγω μετα που υπεθεσα οτι εχουμε μια καποια οικειοτητα παραπανω ωστε να προτεινω αυτο με το μπανιο? Και γιατι να θελω να δω το σωμα της Μαριλους ρε συ Χαρλευ? Ουτε καν τα γουστα μου δεν ξερεις ρε αγαπη, τα γουστα του Βασιλη, μπορει να μην περιλαμβανουν το να καθεται να κοιταει με τετοιο τροπο «την κορη» του. Ουτε και τα κανονικα μου γουστα ξερεις. Η πρωην που τη διαλεξα και με διαλεξε once upon a time 20 και βαλε years ago, δε μοιαζει εμφανισιακα με την κοπελα, ουτε καν.. Εχει διαφορετικο «σχημα και μεγεθος»
Εφυγα, τα λεμε..
03-07-2025, 11:46 #113
οτι ειστε πανω απο το φορουμ, ειναι δεδομενο, δεν το συζητω...
αυτα, φαινονται..
αλλα καμια υποχρεωση δεν εχεις κι εσυ και ολοι, να απαντας σε οποιονδηποτε αν δεν το θελεις. αλιμονο, δηλαδη....
επισης, επειδη το εγραψες προς ολους, αλλα απαντας σε εμενα, εγω δεν παραπονεθηκα οτι δεν εγραψες ή χαθηκες, να τα λεμε κι αυτα....
03-07-2025, 11:50 #114
Το ότι σου έδειξε το μαγιό της κι εσύ της πρότεινες να πάτε για μπάνιο αλλά εσύ να κάθεσαι και να πίνεις καφέ αλλά αν δεν πάτε στη θάλασσα που ΤΟΣΟ ήθελες, ας πάτε στην πισίνα (WTF δηλαδή!), το ότι σου έδειξε το μαγιό της λοιπόν κι εσύ από αυτό πήρες την ιδέα, απέδειξες ότι σημαίνει "δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι" και όχι οικειότητα.
03-07-2025, 17:39 #115
Κάθε σου λέξη είναι μια αηδία ψεμάτων και μισών αληθειών που μόνο για να γελάνε οι γύρω σου κάνουν. Ήρθες μαζί μου στα ΕΛΤΑ, είδες ακριβώς τι παρέλαβα, καπέλα θαλάσσης και μαγιό ήταν και το άνοιξα μπροστά σου, αλλά προτιμάς να κάνεις τη μαλ@κ@ σου φαντασία σαν να απευθύνεσαι σε κανα ηλίθιο. Δεν μπορείς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό να υπερασπιστείς, δεν είσαι απλά ανίκανος, είσαι η προσωποποίηση της γελοιότητας.. Η εμμονή σου σε αυτό το θέατρο κουράζει και εκθέτει περισσότερο εσένα, κανείς σοβαρός δεν ασχολείται μαζί σου
04-07-2025, 00:32 #116
Οχι, δεν καταλαβες Μαριλου. Δεν εχω να υπερασπιστω κατι γιατι δεν σου εκανα τιποτα. Ποιο ειναι το θεατρο? Πες το μας. Ολα αυτα που λες ειναι φαντασιες και συμπερασματα δικα σου. Σου εκανα μια ερωτηση στο #105 εδω και δεν την απαντησες ποτέ, αλλα λες τα δικα σου. Ασε τα μηνυματα , το φορουμ και ολα αυτα. Ποτε ρε κοπελα μου μας ειδες στη μεταξυ μας συναναστροφη να σε ενοχλησουμε με τον οποιονδηποτε τροπο? Τι σου καναμε? Ειδες ποτε να σε κοιταξω εστω με ασχημο τροπο? Σε ακουμπησα ποτε? Εκτιθεσαι οσο αποφευγεις να απαντησεις. Πως βγαινεις και λες τετοια αστηριχτα πραγματα και επιμενεις κιολας? Δεν μπορεις να κατηγορεις και να σπιλωνεις την υπόληψη του αλλου ετσι και να βγαινεις τοσον καιρο μετα και να του καταλογιζεις τι ακριβως? Μιλα ευθεως, πες τι σου εκανα, οχι τι νομιζεις/σκεφτεσαι/φανταζεσαι οτι σου εκανα. Πες εκει που πιναμε τον καφε μας ο Βασιλης τον επιασα τυχαια να κοιταει το σώμα μου πχ. Βγες και πες το, σε προκαλω. Αυτο ολο που κανεις ειναι παρα παρα πολυ ασχημο. Ειπαμε, εγινε οτι εγινε, δεν εδωσα εκταση παροτι ισως θα πρεπε αλλα εσυ το συνεχιζεις. Για χαρη σου δεν εδωσα εκταση. Θες να πουμε κι αλλα δημοσιως? Εγω ομως δε θελω ρε συ Μαριλου, και ξερεις γιατι? Δεν ειναι καν για σενα, για μενα το κανω. Γιατι δεν βγηκα για καφε με μια κοπελα (κατοπιν δικης της δημοσιας προσκλησης) ουτε μετα που μου εδωσε το τηλεφωνο της και μιλουσαμε η ανταλλασαμε μηνυματα φανταστηκα οτι απο το πουθενα θα βγει να κανει κατι τετοιο. Εγω δε γουσταρω να δημισιοποιησω τα μεταξυ μας, δεν ειναι ο Βασιλης αυτο, ουτε καν αυτο που ειπα με το μαγιο σου μου αρεσε που το ειπα. Αλλα εσυ μας εκανες βουκινο, εσυ το εκανες οχι εγω. Αν εσυ μας ζητησες πριν τη βολτα να παρεις ενα δεμα ςου απο τα Ελτα και μετα μας μοστραρεις... λοιπον, χεστο, παρατα το, ειμαι ταραγμενος τωρα απο αλλα πραγματα που δεν εχουν να κανουν με σας. Ειχα μια πολυ πολυ δυσκολη μερα και δεν ειμαι ηρεμος αυτη τη στιγμη. Αμα εχεις να πεις κατι για το #105 βγες και πες το, αλλιως θα τρως report αν συνεχιζεις με τη λασπη. Κι εσυ και ολοι οσοι το κανουν. Κι αν δω οτι οι διαχειριστες δεν ενδιαφερονται να προστατευσουν καποιον που βαλλεται με ανυποστατα ψευδη, τοτε μπορει να μη γουσταρω κι εγω να συμμετεχω στο φορουμ στο εξης. Δε θα μαι και ο πρωτος που του συμβαινει αυτο. Εσυ που βγηκες να με κατηγορησεις πες μας τι ακριβως σου καναμε. Γεγονοτα, οχι σκεψεις δικες σου. Εγω σου καταλογιζω οτι επιμενεις σε ολο αυτό. Δεν εισαι κανα μωρο παιδι. Πλεον αρχιζω να σκεφτομαι οτι σε νοιαζει μονο να σπιλωσεις τον αλλον και οτι δεν υπαρχει καμια απο μερους σου παρεξηγηση. Σε νοιαζει μονο η εικονα σου εδω, πραγμα που με παραπεμπει εμενα αλλου. Αλλα δε με ενδιαφερει κιολας. Δεν εχω να πω κατι αλλο τα εχω ηδη πει. Οταν γινεται μια παρεξηγηση εγω ξερω οτι τη λυνεις με αυτον που σου την εκανε, εσυ ζεις για το κοινο και χανεσαι στη φαντασια σου, λες εξωφρενικα αστηριχτα πραγματα τα οποια δεν τα αιτιολογεις. Λοιπον, ενα κι ενα κανουν δυο. Αμα οντως κατι εχεις να λυσεις ελα να το λυσουμε, αλλιως δε θα καθομαι εγω εδω να απανταω στο καθετι που γραφει ο ενας και ο αλλος, οπου κρινω οτι πρεπει να προστατευτω θα τρωτε report, και αμα παραχοντρυνει ολο αυτο, τοτε αναγκαστικα και χωρις καθολου να το θέλω θα πρεπει να το χοντρυνω και εγω. Λοιπον, εχουμε κι αλλα προβληματα στη ζωη μας, δεν μπορουμε να ασχολουμαστε αλλο με αυτη την αηδια. Παρατηστε με ησυχο ολοι σας. Αν εχεις κατι ουσιαστικο να πεις για το 105, πες το, αλλιως οσο εισαι «πυρ και μανια» και «βγαινεις απο τα ρουχα σου», μονο εσυ εκτιθεσαι γιατι προφανως δεν εχεις κατι αλλο να πεις. Μη συνεχιζεις αλλο τις φαντασιοπληξιες σου. Δειξε λιγο σεβασμο πρωτα στον εαυτο σου και μετα και στους αλλους. Ειδικα σε αυτους που ηρθαν και σου καναν παρεα οταν το ζητησες δημοσιως και οταν ακουγονταν διαφορα πραγματα για σενα. Ενταξει? Μαζεψου λιγο, μη φερεσαι σα μικρο παιδι γιατι δεν εισαι.
04-07-2025, 01:34 #117
δεν σε εκθέτει κανείς, εκτίθεσαι μόνος σου κάθε φορά που μιλάς
04-07-2025, 03:38 #118
γεια και παλι παιδια. τι κανετε? λοιπον θαθελα να επισημανω καποια πραγματα που παρατηρησα. πρωτον με τον βασιλη πουχε γινει ολο αυτο. φιλε βασιλη μιας και δεν σε ξερω ουτε ξερω αν εχεις δικιο η αδικο απλα νομιζω παρατηρισα νομιζω πως απο ενα σημειο και μετα που θελησες να ξεκαθαρησεις τα πραγματα υπυρξε μια ταση εμμονικοτας λιγο. επειδη και εγω εχω βρεθει στο παρελθον σε παρομοια θεση και εχω γινει και εγω εμμονικος πριν καποια χρονια (και ελπιζω να ηταν η τελευταια φορα). εχω να σου πω πως δεν φνταζεσαι τι βαρος κα κακο δημιουργεις στον εαυτο σου. τωρα δεν το βλεπεις καθως τωρα απλα θελεις να δικαιωθεις στον βαθμο που νιωθεις οτι το αξιζεις. ομως αυριο μεθαυριο θα σε νοιαξει. οπως εμενα πλεον δεν με νοιαζει η κοπελα πριν δυο χρονια πλεον αλλα στεανχωρεθηκα με μενα που δεν κρατησα πιο σωστη σταση και παρακαλουσα σαν χαζος μεχρι που ενισα την ξεφτυλα και εφαγα και μπλοκ. τωρα στην δικια μου ιστορια μπλεκωναι κιαλα αλλα δεν ειναι της παρουσης. ομως οταν εκατσα πισω και εδωσα χρονο στον εαυτο μου καταλαβα τα παντα πολυ καθαρα πραγμα οπως δεν ταβλεπα πριν. τωρα και οι κοπελες εδω που απαντουσανε στα μηνηματα απο κατω ισως μπορουσανε να το χειριστουνε καλυτερα π.χ. αργισαν να το λιξουν απο πλευρας τους και τ συρανε αρκετα. και δεν αρκεστηκαν στο να εξηγουσαν μονο την πλευρα τους που αυτο ειναι το σωστο πιστευω. αλλα αντιδρουσανε που το δικαιολογω σε έναν βαθμο αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα βρεθηκες στο επικεντρο των γεγονωντων γιαυτο απευθηνωμαι πιο πολυ σε σενα. οχι για αυτο το γεγονος αλλα πιο πολυ για το μελλον σου. και για τις μετεπειτα συναναστροφες σου. ειμαι σηγουρος ηταν μια εμπειρια αυτο για σενα που εχεις πολλα να μαθεις αν κατσεις και στευτεις ειληκρινα με τον εαυτο σου και τα συμπερασματα αυτα ας μην τα δειξεις προς τα εξω, ουτε εγω τα δειχω η τα δειχνω μεχρι οσο να ορισω λιγο την θεση απο πλευρας μου μονο. και φευγω. καθε μια καρβουνιασμενη κατασταση πλεον. ειναι μαθημα για την επομενη μεχρι να εδρεωσουμε καλες συνθηκες στην ζωη μας και μια βιωσιμη σταθερωτητα. εγω θα σου πρωτεινα να οσο μπορεις να κλεινεις πλεον και να φηνεις πισω απο αυτην την κατασταση. και κοιτα μπρωστα. ισα ισα πιστευω θα διξεις και μια καλυτερη εικονα του εαυτου σου. γιατι στην τελικη αυτον εχουμε κατα βαση. και τελευταιο επρεπε ολοι να σκευτειτε πως οι συναναστροφες απο ενα τετιο φορουμ πανευκολα μπορει να παρεξηγηθουν με το παραμικρο καθως ειναι ενα ποολυ ευαισθητο φορουμ και ανετα καποιος μπορει να θελει να εκμεταλευτει καποιον. ευχωμαι να ηταν απλα παρεξηγηση και να μην υπυρχε οντος κατι πονηρο. στην ζωη σαν να εχετε σαν κεντρο τον εαυτο σας και να κρατατε μικρο καλαθι παντα.
νιοθω την αναγκη να πω καποια πραγματα. γιατι πλεον οι περισωτεροι δεν μαθαινουμε πραγματα ουτε σπιτι μας ουτε απο σχολειο ουτε απο πουθενα. και με τον περιορισμο της ανθρωπινης επικοινωνιας ο κοσμος ειναι σε κριση πλεον. και ο μονος τροπος ειναι απο την δικια μας ζωη ακομα και τα βασικα. και εγω δεν εμαθα πολλα ουτε απο το σπιτι μου. εμαθα κατα βαση απο την ζωη μου. (ο θεος να την κανει) και ακομα μαθαινω και εχω κανει και προσφατα μαλακιες ακομα νιοθω μπερδεμενος ακομα και σε απλα πραγματα. αλλα με τα χρονια πρεπει να αποκτουμε επιγνωση.
04-07-2025, 03:49 #119
είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις πότε ξεπερνάς τα όρια και πότε υπάρχει πρόβλημα
στη δικιά σου περίπτωση έστω και αργα το κατάλαβες, τι έκανες και λες οτι ήσουν εμμονικός ?
05-07-2025, 03:10 #120
κοιτα να σου πω την αληθεια, δεν θελω να το αναλυσω πολυ ουτε να το φερνω στο μυαλο μου γτ απλα ειναι ανουσιο. μπορω να πω πηρα μαθηματα απ αυτην την ιστορια οντας λιγο κατι πιο διαφορετικο. ηταν λιγο πιο ατιθαση, περιπετιωδης αλλα και πιο πονηρη. θα πω απλα πως πηρα την καλυτερη αποφαση. ναι εγω ηθελα να σταματησουμε αν και ακομα δεν μου ειχε φυγει τελειως το συναισθηματικο κομματι και μοιαζει γελειο ξερω. αλλα οσο το κοιταζα λογικα το πραγμα καποια πραγματα δεν στεκαν καλα. ειχα τις αμφιβολιες μου. και μεκανα να ποναω πιο πολυ. ειμασταν περιπου μισο χρονο. απλα οταν εξ αρχης μια σχχεση συνανπεται απο αναγκες και οχι τοσο απο επιλογη και απο τις δυο πλευρες λογικο πολλα πραγματα να μην καθωνται καλα. και οταν μου ειπε πως θελει να την κανουμε μαζι και αποσο καταλαβα αυτη πιο πολυ βηθελε να ξεφυγει αλλα μαλλον ηθελε και εναν κομπαρσο μαζι της που απλα θα την βρισκουν. και συνχρονος αυτο ηταν τεραστια δεσμευση και υποχρεωση. μολης ειπα οτι δεν μπορω τουλαχιστον οχι τοσο γρηγορα. τρελαθηκε μου εβγαλε τεραστιο κομπλεξ. μολης ειδα αυτην την τοσο ψυχρη εναλαγη λες και δεν αγαπησε ποτε παγωσα. ειδα την αληθεια αλλα ακομα αρνιωμουν να το δεχτω. ενω πιο πριν απλα μου ηρθε στο πιατο αλλα εδειχνε τοσο αφωσιωμενη και ολα καλα. οπως και πως στο παρελθον ειχε ξανα φυγει, οπως και ναχει οφειλω να ομολογησω πως ηταν λιγο πιρανχας ομως και η επαρχια ειδικα τα χωρια ειναι και αυτα λιγο ζορικα καμια φορα. οπως και ναχει εγω ηθελα να συνεχισουμε οπως ημασταν η τουλαχιστον να το δουμε για αεργωτερα αλλα επειδη οταν μαλωσαμε με μια φαση λιγο, εγω ειπα καποια πραγματα οπως τα πιστευα και ισως να ενιωσε πως εκτεθηκε. γιαυτο μετανα θελησε να εξαφανιστει τελειως. η τουλαχιστονη να μην της πεσει ο εγωισμος να δειξει οτι φευγει με ψηλα το κεφαλι. η καλυτερη σκεψη που εκανα πιστευω απο ολην την ιστορια ηταν πως αν ηταν ολα ωραια οπως "ηθελαν" να δειχνουν δεν θαπρεπε να αμφιβαλω ακομα και οταν δε ηξερα καποια σημεια που σας ανεφερα πιο πανω και οπως οταν το μυαλο και το συναισθημα χωριζουν ως προς τις αποψεις τους σε καποια φαση κατι θελουν να σου πουν. αυτα δεν θελω να πω κατι παραπανω. απλα να προσθεσω πως χερωμαι που εμεινα στα αυγα μου και εκανα πραγματα για μενα που οτνος πιασαν τοπο και χωρις να αμφιβαλω
Last edited by nikosnikos98; 05-07-2025 at 05:17.