Δουλειά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34

Thread: Δουλειά

Senior Member
    Ψυχίατρο πηγαίνω στο αιγινητειο μια φορά τον μήνα 5 λεπταψαχαχαχα

Αλλά μου αρέσει που όλοι έχετε να προτείνετε στα λόγια μπλα μπλα μπλα και στην πράξη ψάχνω αυτά που λέτε και ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΆ.

Ξέρεις πόσες φορές μου λένε έλα μωρέ βγάζει θέσεις το δημόσιο για ποσοστό αναπηρίας κλπ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ; Εγώ γιατί δεν το βλέπω;

Senior Member
    Σε σουπερμάρκετ είχα στείλει και στα 18-19 και πάλι έχω στείλει και δεν έχω ακούσει τί πο τα. Και πώς να ακούσω δηλαδή; Αφού δεν έχω βιογραφικό, άδειο είναι, δεν έχω εμπειρία, εμένα νομίζεις θα παίρνανε;

Senior Member
    Αφου ξερεις και σε ξερουν σε ολα τα νοσοκομεια γιατι δεν δοκιμαζεις να προσεχεις αρρωστους ως αποκλειστικη. Λιγα μεροκαματα να κανεις τον μηνα ειναι κατι. Ουτε δεσμευμενη δεν θα εισαι ουτε τπτ.

Senior Member
    Και η ψυ μου πρότεινε βιβλιοθήκη ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ.

Στα λόγια κι εγώ σου λέω να πας να γίνεις αεροσυνοδός. Που πιο εύκολα θα γίνεις, γιατί δεν είναι δημόσιο λολ

Το δε άλλο που ακούω για μόνιμες θέσεις ΑΜΕΑ και γελάω-κλαίω για ώρες μετά, γιατί δεν έχουν ιδέα τι λένε, δεν τα έχουν ψάξει ποτέ, απλά έχουν ακούσει δύο μπούρδες και τις πετάνε από εδώ κι από εκεί χωρίς να έχουν ασχοληθεί.

Senior Member
    Αχλ, μήπως, λέω μήπως, γιατί για να είσαι αποκλειστική, πρέπει να έχεις τελειώσει νοσηλευτική; Λολ λέω ΜΗΠΩΣ.

Γιατί δεν φτιάχνεις προγράμματα σε υπολογιστές; Από ίντερνετ φαίνεται να ξέρεις.

Senior Member
    Σιγα βρε, και αυτοι που προσεχουν τους συγγενεις τους εχουν διπλωματα; Τα μαξιλαρια τους θα φτιαχνεις, κανα ποτηρι νερο και αυτα. Δεν μπορει ο καθενας να αφησει την δουλεια του να κατσει στο νοσοκομειο, η απλα κουραζονται.

Senior Member
    Βεβαια αν θες σε αφηνω να μιλας μονη σου.

Senior Member
    Ξέρεις κανέναν που σε πληρώνει για να τους φτιάχνεις μαξιλάρια και να τους δίνεις νερό; Γιατί εγώ αποκλειστικές ήξερα πως είναι η νοσηλευτική φροντίδα, οι πάνες, το καθάρισμα, το μπάνιο, και γενικά όλα τα νοσηλευτικά.

Ναι, αν είναι να λέμε ανυπόστατες και ανύπαρκτες βλακείες που δεν υπάρχουν πουθενά και να χαλάμε χρόνο με μπλα μπλα που δεν υφίσταται σε τίποτα, καλύτερα να μιλάω μόνη μου γιατί τουλάχιστον λέω πράγματα που ισχύουν και όχι πράγματα που δεν υπάρχουν.

Senior Member
    Φαντάσου να στείλω σε άτομο που ζητάει αποκλειστική και να πάω να πω α εγώ δεν ξέρω τίποτα από νοσηλευτική, δεν έχω πτυχίο, απλά θα φτιάχνω κανένα μαξιλάρι και θα δίνω κανένα ποτήρι και θα προσέχω να μην το σκάσει η γιαγιά

Senior Member
    Και θα μου πει, ω μα τι ευκαιρία, δεν γίνεται να το χάσω αυτό, ακριβώς τίποτα από αυτά που ζητούσα, και θα με προσλάβει αμέσως

Senior Member
    Αχλ ελπίζω να με τρολαρεις, γιατί αν το εννοούσες σοβαρά, έχεις πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Αχλ ελπίζω να με τρολαρεις, γιατί αν το εννοούσες σοβαρά, έχεις πρόβλημα.
    Οχι δεν σε τρολαρα, μια ιδεα σου ειπα να ξεκολλησεις απο την αρνητικοτητα και να μην μιλας μονη σου. Μαλλον λαθος εκανα.

Senior Member
    Ψυχίατρο πηγαίνω στο αιγινητειο μια φορά τον μήνα 5 λεπταψαχαχαχα

Αλλά μου αρέσει που όλοι έχετε να προτείνετε στα λόγια μπλα μπλα μπλα και στην πράξη ψάχνω αυτά που λέτε και ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΆ.

Ξέρεις πόσες φορές μου λένε έλα μωρέ βγάζει θέσεις το δημόσιο για ποσοστό αναπηρίας κλπ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ; Εγώ γιατί δεν το βλέπω;
    Η 6Κ/2024-Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων πεντακοσίων ενενήντα δύο (1592) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Δημοσίου αποκλειστικά από άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό (50%). Τον Ιούνιο του 2025 βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα.

Η 3Κ/2023 ομοίως.
    Επίσης, 18μηνες συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε δήμους για ΑΜΕΑ, 75% επιδοτούμενα. Έχουν προσληφθεί και άτομα σε δημοτικές βιβλιοθήκες: https://www.dypa.gov.gr/active-emplo...isis-a-vathmou

Το 2025 επίσης βγαίνει μια μεγάλη προκήρυξη άμεσα ΑΜΕΑ: https://workenter.gr/asep-episimo-er...xi-amea-771732

Δύο άτομα από το φόρουμ πρόσφατα διορίστηκαν με τέτοιους διαγωνισμούς. Ξέρεις τι χρειάζεται όμως; ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ. Όταν ήταν για άντρα, μια χαρά ήξερες και έψαχνες. Γιατί δεν έκανες αίτηση στην 6Κ/2024;

Senior Member
    Φαντάσου να στείλω σε άτομο που ζητάει αποκλειστική και να πάω να πω α εγώ δεν ξέρω τίποτα από νοσηλευτική, δεν έχω πτυχίο, απλά θα φτιάχνω κανένα μαξιλάρι και θα δίνω κανένα ποτήρι και θα προσέχω να μην το σκάσει η γιαγιά
    ΟΛΕΣ οι γυναίκες που ξέρω και φροντίζουν ηλικιωμένες και ηλικιωμένους είναι αλλοδαπές, καθώς οι Έλληνες προτιμούν να είναι άνεργοι από το να κάνουν αυτή την αξιοπρεπέστατη δουλειά. Δεν έχουν κανένα πτυχίο, ούτε μόρφωση, ούτε καν καλά ελληνικά δε μιλάνε. Και φυσικά πολλοί θα προτιμούσαν ημεδαπή βοηθό ηλικιωμένων, γιατί τις εμπιστεύονται περισσότερο. Αλλά σπάνια βρίσκουν.

Senior Member
    Υπαρχουν κυκλωματα στα νοσοκομεια που σε ενημερωνουν αν βγει δουλεια, παιρνουν το πρωτο μεροκαματο.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast