Results 1 to 3 of 3
Thread: Μαλλιά
-
06-07-2025, 09:55 #1
Μαλλιά
Η μητέρα μου κάνει μια κίνηση που με φέρνει σε άθλιο σημείο. Βάζει την άκρη των μαλλιών πίσω από το αυτί μου και δεν ξέρω γιατί, δεν το αντέχω. Μου σπάει τα νεύρα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που θέλω να ουρλιαξω. Σίγουρα φωνάζω. Το έκανε στον ύπνο μου σήμερα και απλά άρχισα να τρίβω το πλάι του κεφαλιού/το αυτί μου. Μπορεί και να σπρώξω με τα χέρια, αν δεν το κάνει όσο κοιμάμαι.
Δεν νιώθω ποτέ μου πιο άθλια από εκείνες τις στιγμές και για ΩΡΕΣ μετά τρίβω βί@ια το κεφάλι μου. Όπως έτριβα το στόμα μου όταν μου κράτησαν το κεφάλι με το ζόρι και με φίλησαν στα 18-19. Είναι ακριβώς η ίδια αηδία, ο ίδιος τρόμος, το ίδιο αίσθημα να φωνάζει στο κεφάλι μου "ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ". Νιώθω αηδία.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω, και γνωρίζω πως ακούγεται παρανοϊκό, αλλά όταν θυμάμαι πως η περισσότερη παιδική μου ηλικία είναι σβησμένη, δεν έχω καλό ένστικτο.
*Της έχω ζητήσει να μην το κάνει, αλλά όπως πάντα ποτέ δεν άκουγε κανένα "όχι". Το ίδιο νιώθω όταν ψάχνει τις τσάντες μου, απλά εκεί δεν νιώθω κάτι στο σώμα μου. Και στο ψάξιμο έχω αντιδράσει, αλλά απλά με ρωτάει αν πήρα τα χάπια, ότι ψαχνομαι και να πάω σε γιατρό. Ποτέ δεν ζητά συγνώμη, και ξαναψάχνει κι άλλες φορές.
- 06-07-2025, 10:28 #2
Κι εμένα κάποιες κινήσεις που κάνουν οι γονείς μου- ειδικά η μητέρα μου- μου σπάνε τα νεύρα και με ενοχλούν. Έχει να κάνει με δική μας ευαισθησία και με τραύματα που έχουμε από αυτούς. Εγώ, όμως, είμαι καλύτερα χάρη σε ένα φάρμακο που παίρνω. Λόγω της κατάστασής σου, στο έχουν πει πολλοί εδώ, πρέπει να πας σε γιατρό να σου βρει ένα φάρμακο που θα τα μετριάσει όλα αυτά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος!
06-07-2025, 11:09 #3
Εχει να κανει με δικη τους ελλειψη σεβασμου προς την προσωπικοτητα του παιδιου τους. Δεν την υπολογισαν ποτε. Θεωρουν οτι εχουν το δικαιωμα ετσι απλα να επεμβαινουν με τοσο ακομψο τροπο και οτι το κανουν δηθεν για καλο. Κι εγω εχω καποιες αντιστοιχες ιστοριες απο το παρελθον πανω σε αυτο. Τι να κανεις.. Οι χαρακτηρες των ανθρωπων δεν αλλαζουν. Πρωτον, πρεπει να το δουν και να το θελησουν οι ιδιοι αυτο και δευτερον, και παλι ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξεις μια συμπεριφορα δεκαετιων, ειδικα κιολας οταν νομιζεις οτι δεν κανεις τιποτα κακο.
Καλημερα παιδια..