είναι κρίση πανικού - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 69 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77 View Post
    Nαι έχει καυσωνα. Δουλεύω όμως. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν δούλευα δεν ξέρω αν θα πήγαινα θάλασσα. Και λόγω ψυχολογίας αλλά και του καύσωνα. Δεν είναι ωραίο με τόση ζέστη να κάθεσαι ούτε κάτω από ομπρέλα.

Δεν πήρες φάρμακα πότε διότι είχες τη δύναμη ότι πέρασες να το νικησεις μόνο σου..? Ξέρω δεν γίνεται να υπάρχει μέρα που να πω ότι δεν θα σκεφτώ το πρόβλημα. Προσπαθώ όμως να κάνω αλλά πραγματικά. Θα δούμε.
    Δεν χρειάστηκε να πάρω φάρμακα.. Πήρα ένα μήνα ομοιοπαθητικα. Δεν ξέρω αν όντως με βοήθησαν. Τότε ένιωθα τυχερός που δεν πήρα χάπια (φοβόμουν να πάρω ακόμη και πανατολ). Αν έπρεπε να πάρω όμως θα έπαιρνα. Τα θεωρώ σημαντικά. Ο συνδυασμός φαρμακευτική αγωγή (όταν είναι απαραίτητη) και ψυχοθεραπείας πιστεύω ότι αλλάζει τη ζωή του ανθρώπου.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν χρειάστηκε να πάρω φάρμακα.. Πήρα ένα μήνα ομοιοπαθητικα. Δεν ξέρω αν όντως με βοήθησαν. Τότε ένιωθα τυχερός που δεν πήρα χάπια (φοβόμουν να πάρω ακόμη και πανατολ). Αν έπρεπε να πάρω όμως θα έπαιρνα. Τα θεωρώ σημαντικά. Ο συνδυασμός φαρμακευτική αγωγή (όταν είναι απαραίτητη) και ψυχοθεραπείας πιστεύω ότι αλλάζει τη ζωή του ανθρώπου.
    Βρε Γιώργο ξέρεις αυτό το προϊόν?

https://www.skroutz.gr/s/20891381/Sk...kapsoules.html

Είναι φυτικό λένε και βοηθάει το νευρικό σύστημα και γενικά σε άγχος και κατάθλιψη. Φαντάζομαι σε light μορφές αλλά μου είπαν δύο άνθρωποι ότι τους βοήθησε.

Senior Member
    Βρε Γιώργο ξέρεις αυτό το προϊόν?

https://www.skroutz.gr/s/20891381/Sk...kapsoules.html

Είναι φυτικό λένε και βοηθάει το νευρικό σύστημα και γενικά σε άγχος και κατάθλιψη. Φαντάζομαι σε light μορφές αλλά μου είπαν δύο άνθρωποι ότι τους βοήθησε.
    Δεν έχω άποψη. Νομίζω καλύτερα να το συζητήσεις με τον γιατρό σου. Μη γεμίζεις με φάρμακα. Δώσε λίγο χρόνο να δεις αν σε βοηθήσει τώρα που αύξησες τη δόση και μετά βλέπεις.

Δεν έχω άποψη. Νομίζω καλύτερα να το συζητήσεις με τον γιατρό σου. Μη γεμίζεις με φάρμακα. Δώσε λίγο χρόνο να δεις αν σε βοηθήσει τώρα που αύξησες τη δόση και μετά βλέπεις.
    Έλα ρε Γιώργο πάλι είχα σήμερα κάτι περίεργα που ένιωσα για 1-2 δευτερόλεπτα. Μπορεί και λιγότερο . Προσπαθώ να αδιαφορησω αλλά δεν είναι και εύκολο ρε γμτ. Με επηρεάζουν πολύ.

Senior Member
    Έλα ρε Γιώργο πάλι είχα σήμερα κάτι περίεργα που ένιωσα για 1-2 δευτερόλεπτα. Μπορεί και λιγότερο . Προσπαθώ να αδιαφορησω αλλά δεν είναι και εύκολο ρε γμτ. Με επηρεάζουν πολύ.
    Και είναι οκ.. Μη θυμώνεις με εσένα που νιώθεις έτσι. Εγώ τότε όταν γινόταν κάτι(ή ένιωθα κάτι περίεργο), ξαπλωνα και περίμενα να έρθει ο τύπος με τα μαύρα. Είναι μέρος της διαδικασίας ο φόβος.. Απλά δεν γίνεται να είμαστε για πάντα παντρεμένοι μαζί του.Σιγά σιγά θα πάρεις και εσύ διαζύγιο. Μην είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου.

Και είναι οκ.. Μη θυμώνεις με εσένα που νιώθεις έτσι. Εγώ τότε όταν γινόταν κάτι(ή ένιωθα κάτι περίεργο), ξαπλωνα και περίμενα να έρθει ο τύπος με τα μαύρα. Είναι μέρος της διαδικασίας ο φόβος.. Απλά δεν γίνεται να είμαστε για πάντα παντρεμένοι μαζί του.Σιγά σιγά θα πάρεις και εσύ διαζύγιο. Μην είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου.
    Καλησπέρα Γιώργο. Κάποια από τα συμπτώματα μου ταιριάζουνε τα λεγόμενα brain zaps. Τα έχεις άκουσα?

https://www.quora.com/unanswered/Are...zaps-dangerous

Senior Member
    Καλησπέρα Γιώργο. Κάποια από τα συμπτώματα μου ταιριάζουνε τα λεγόμενα brain zaps. Τα έχεις άκουσα?

https://www.quora.com/unanswered/Are...zaps-dangerous
    Έλα Γεώργιε. Πώς ήταν η μέρα σου σήμερα;
    Όχι δεν τα έχω ακούσει.

Έλα Γεώργιε. Πώς ήταν η μέρα σου σήμερα;
    Όχι δεν τα έχω ακούσει.
    Γεια σου Γιώργο μου . Προσπαθώ με την αύξηση των φαρμάκων να προσαρμοστώ. Κάπως καλύτερα. Απλά μου φαίνονται πολλά τα φάρμακα ρε Γιώργο.
    Εφεξορ 300mg
    Μinitran 2*4.45mg
    Brintallix 20 mg
    Xanax 1mg σίγουρα και από εκεί και πέρα ανάλογα το άγχος.

Τι να πω όμως? Σάμπως ξέρω?

Senior Member
    Γεια σου Γιώργο μου . Προσπαθώ με την αύξηση των φαρμάκων να προσαρμοστώ. Κάπως καλύτερα. Απλά μου φαίνονται πολλά τα φάρμακα ρε Γιώργο.
    Εφεξορ 300mg
    Μinitran 2*4.45mg
    Brintallix 20 mg
    Xanax 1mg σίγουρα και από εκεί και πέρα ανάλογα το άγχος.

Τι να πω όμως? Σάμπως ξέρω?
    Καλημέρα.. Φίλε μου δεν έχω ιδέα από φάρμακα αλλά % ο γιατρός ξέρει.. Είδες βελτίωση άρα κάνουν δουλειά. Αυτό δεν σου φτάνει? Κανόνισες να κάνεις κάτι σήμερα? Να βγεις;

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345