είναι κρίση πανικού - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 97 of 97
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77 View Post
    Όχι ρε Γιωργαρα. Μην απολογείται και μην σε ανησυχεί. Πώς είναι το σπίτι σου? Είσαι οκ?αυτό έχει σημασία τώρα.
    Το σπίτι καλά.. Όλα γύρω μαύρα.

Η μέρα σου πώς είναι μέχρι τώρα?

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το σπίτι καλά.. Όλα γύρω μαύρα.

Η μέρα σου πώς είναι μέχρι τώρα?
    Πρόσεχε τι αναπνέεις Γιώργο
    Θέλει προσοχή. Ευτυχώς είσαι καλά και το σπίτι σου.
    Η μετά μου ...είχα κάτι δουλειές και ξεχάστηκα αλλά με ξενερώνουν τα ψυχοσωματικά. Με ρίχνουν πολύ όταν συμβαινουν

Senior Member
    Πώς γίνεται όμως να ερχο ται οι κρίσεις σε στιγμές ηρεμίας και ησυχίας. Αυτό τι μηχανισμό δεν μπορώ να τον καταλάβω.
    μήπως αγχώνεσαι υποσυνείδητα ? ..

Πρόσεχε τι αναπνέεις Γιώργο
    Θέλει προσοχή. Ευτυχώς είσαι καλά και το σπίτι σου.
    Η μετά μου ...είχα κάτι δουλειές και ξεχάστηκα αλλά με ξενερώνουν τα ψυχοσωματικά. Με ρίχνουν πολύ όταν συμβαινουν
    Είναι ένας λόγος το υποσυνείδητο. Αλλά πώς το αποδεικνύουμε. Προχθές βράδυ είχα κάτι περίεργο. Όταν σηκώνομουν από ξαπλωμενος στο κρεβάτι σε όρθια στάση αισθανομουν κάτι περίεργο στο κεφάλι. Όχι ζάλη. Σαν να το ένιωθα βαρύ..σαν να ένιωθα μια πίεση. Για 3-4 φορές. Μετά έστρωσε. Τι να πω? Ο νευρολόγος και ο ψυχίατρος μου λένε ότι τα περισσότερα ψυχοσωματικά χτυπάνε στο κεφάλι. Και οι κρίσεις πανικού/άγχους. Είναι να μην μπλέξεις εξαρχής.

Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    μήπως αγχώνεσαι υποσυνείδητα ? ..
    Γεια σου Μαριλου

Ευχαριστώ που απάντησες στο ποστ μου.
    Το υποσυνείδητό παίζει σίγουρα ρόλο σύμφωνα με τους γιατρούς. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να το ελέγξουμε . Και δεν μπορούμε να το αποδείξουμε ότι φταίει αυτό. Τι να πω? Βαβελ

Senior Member
    Είναι ένας λόγος το υποσυνείδητο. Αλλά πώς το αποδεικνύουμε. Προχθές βράδυ είχα κάτι περίεργο. Όταν σηκώνομουν από ξαπλωμενος στο κρεβάτι σε όρθια στάση αισθανομουν κάτι περίεργο στο κεφάλι. Όχι ζάλη. Σαν να το ένιωθα βαρύ..σαν να ένιωθα μια πίεση. Για 3-4 φορές. Μετά έστρωσε. Τι να πω? Ο νευρολόγος και ο ψυχίατρος μου λένε ότι τα περισσότερα ψυχοσωματικά χτυπάνε στο κεφάλι. Και οι κρίσεις πανικού/άγχους. Είναι να μην μπλέξεις εξαρχής.
    Γεια σου. Είσαι ευάλωτος μάλλον αυτή την περίοδο γιαυτό είναι έντονο όλο αυτό. Βοηθάει πολύ να μιλάς στον εαυτό σου, να τον ηρεμεις, να του εξηγείς τι είναι αυτά που αισθάνεσαι για να μη φοβάσαι..
    Δεν σε ηρεμεί κάπως το ότι οι γιατροί έχουν πει ότι είναι ψυχοσωματικα;

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γεια σου. Είσαι ευάλωτος μάλλον αυτή την περίοδο γιαυτό είναι έντονο όλο αυτό. Βοηθάει πολύ να μιλάς στον εαυτό σου, να τον ηρεμεις, να του εξηγείς τι είναι αυτά που αισθάνεσαι για να μη φοβάσαι..
    Δεν σε ηρεμεί κάπως το ότι οι γιατροί έχουν πει ότι είναι ψυχοσωματικα;
    Κοίτα ρε Γιωργαρα τώρα πως κολλάει το μυαλό. Έχω μια ιμορροιδα που με παιδεύει μια φορά το μήνα με αιμορραγία που κρατάει 7-10 μέρες. έχω κάνει κολονοακοπηση και είναι καθαρή τον Απρίλιο του 24. Πριν 15 μήνες δλδ. Παίρνω τηλέφωνο το γιατρό που μου έκανε την κολόνοσκ να τον ρωτήσω τι να κάνω για την αιμορροιδα. Μου δίνει συμβουλές και μου λέει ότι έκανε επέμβαση καταρράκτη στο ένα μάτι διότι δεν έβλεπε καθόλου και το άλλο έβλεπε 3-4/10. Και πάει το μυαλό μου τώρα στο εξής. Μήπως στην κολονοακοπηση πριν 15 μήνες δεν έβλεπε καλά και δεν την έκανε σωστά? Έχω κολλήσει τώρα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567