είναι κρίση πανικού - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 127 of 127
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γιατί θα κάνεις κολονοσκοπηση? Από το άγχος είναι τα ψυχοσωματικά. Οπότε αυτό να σκέφτεσαι και να ηρεμεις τον εαυτό σου. Άκουσε μουσική, δες καμία ταινία μέχρι να περάσει η ώρα να κοιμηθεις
    Εγώ αιμορροιδες . Απλά για σιγουριά...δεν βοηθάει ότι και να κάνω
    Το μυαλό κολλημενο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77 View Post
    Εγώ αιμορροιδες . Απλά για σιγουριά...δεν βοηθάει ότι και να κάνω
    Το μυαλό κολλημενο
    Το μυαλό έμαθε έτσι.. Εσύ θα το εκπαιδεύσεις να αλλάξει. Είναι σαν τον υπολογιστή.. Εξάλλου λίγες ώρες εμειναν

Το μυαλό έμαθε έτσι.. Εσύ θα το εκπαιδεύσεις να αλλάξει. Είναι σαν τον υπολογιστή.. Εξάλλου λίγες ώρες εμειναν
    Ολα καλά με κολονοσκοπηση αλλά πριν και μετά την εξέταση μου βγηκαν κάτι συμπτώματα περίεργα . Ένα κάψιμο στο λαιμό που ανέβαινε στα μηνίγγια . Τι να πω βρε Γιώργο ακόμα και στα καλά νέα με κατακλύζουν .

Ολα καλά με κολονοσκοπηση αλλά πριν και μετά την εξέταση μου βγηκαν κάτι συμπτώματα περίεργα . Ένα κάψιμο στο λαιμό που ανέβαινε στα μηνίγγια . Τι να πω βρε Γιώργο ακόμα και στα καλά νέα με κατακλύζουν .
    Και τώρα που είμαι καθιστός στο κρεβάτι το σκέφτομαι , συγκεντρώνονται στη κατάσταση του κεφαλιού μου και τσουπ σκάει το σύμπτωμα..εγώ το δημιουργώ?

Senior Member
    Και τώρα που είμαι καθιστός στο κρεβάτι το σκέφτομαι , συγκεντρώνονται στη κατάσταση του κεφαλιού μου και τσουπ σκάει το σύμπτωμα..εγώ το δημιουργώ?
    Φίλε γιατί δεν το βλέπεις σαν κάτι φυσιολογικό.. Είσαι ρομπότ; Είχες άγχος για μια εξέταση. Είναι λογικό πριν και μετά να είσαι κάπως. Θέλει λίγο χρόνο το σώμα να συνέλθει.. Το σημαντικό εδώ είναι τα αποτελέσματα της εξέτασης και όχι το τι σου δημιούργησε το άγχος. Όσο δίνεις σημασία στο άγχος, τόσο αυτό θα σε γεμίζει και θα ασχολησε μόνο μαζί του.

Φίλε γιατί δεν το βλέπεις σαν κάτι φυσιολογικό.. Είσαι ρομπότ; Είχες άγχος για μια εξέταση. Είναι λογικό πριν και μετά να είσαι κάπως. Θέλει λίγο χρόνο το σώμα να συνέλθει.. Το σημαντικό εδώ είναι τα αποτελέσματα της εξέτασης και όχι το τι σου δημιούργησε το άγχος. Όσο δίνεις σημασία στο άγχος, τόσο αυτό θα σε γεμίζει και θα ασχολησε μόνο μαζί του.
    Άσε Γιωργαρα πήγα στο ιατρικό κέντρο στα επείγοντα. Μεγάλη κρίση. Είχα πίεση 17/11. Έκανα ΗΚΓ και ακτινογραφία θωρ και ήταν καλές. Μου έκαναν ένεση stedon. Δεν άντεξα και πήγα. Δεν μπορούσα άλλο σπίτι. Δεν κατάφερα και πολλά βέβαια. Πρέπει να το πολεμήσω μόνος μου. Εν τω μεταξύ κάνω και την βλακεία και ψάχνονται να δω αν μου έρθει το σύμπτωμα. Τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει και τσουπ έρχεται. Τα έχω κάνει σκατα

Senior Member
    Άσε Γιωργαρα πήγα στο ιατρικό κέντρο στα επείγοντα. Μεγάλη κρίση. Είχα πίεση 17/11. Έκανα ΗΚΓ και ακτινογραφία θωρ και ήταν καλές. Μου έκαναν ένεση stedon. Δεν άντεξα και πήγα. Δεν μπορούσα άλλο σπίτι. Δεν κατάφερα και πολλά βέβαια. Πρέπει να το πολεμήσω μόνος μου. Εν τω μεταξύ κάνω και την βλακεία και ψάχνονται να δω αν μου έρθει το σύμπτωμα. Τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει και τσουπ έρχεται. Τα έχω κάνει σκατα
    Έγινε.. Όλα καλά. Γιατί είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου? Κι εγώ έπαθα κρίση πανικού και εγώ πήγα πρώτες βοήθειες και τώρα όλα αυτά είναι πίσω. Δεν θύμωσα με το εαυτό μου επειδή αγχώθηκα, ούτε επειδή φοβήθηκα.
    Αποδεξου το ότι είσαι άνθρωπος. Δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο για τα πάντα. Θα πέσεις, θα ξανά σηκωθείς, θα ξαναπέσει. Ειναι μέρος της διαδικασίας. Το θέμα είναι ότι καταλαβαίνεις οτι όλα αυτά δεν σου ταιριάζουν και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να βγεις από αυτό το μοτίβο.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789