Αιγινητειο (πάλι) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Ακυρώθηκε το ραντεβού.

22 Ιουλίου είπε τώρα :')

Μιλάμε η δωρεάν ψυχοθεραπεία είναι τέλεια. Στους δύο μήνες πας 5 λεπτά :')

Συγκινήθηκα.
    Θα πας και θα πεις κι ενα τραγουδι (το τραγουδι προαιρετικο). Θα παρεις τη βενταλια σου, ή το φορητο σου ανεμιστηρακι με μπαταρια (εχει κατι ωραια με κατω απο 10 ευρω που φορτιζουν με usb), θα παρεις και το παγωμενο νερακι σου και ολη σου την υπομονη και θα πας. Ο λογος? Τον ειπες ηδη καπου νομιζω οτι το διαβασα. Θα τηρεις τα ραντεβου σου ωστε να «παρακολουθεισαι» να «κανεις πραγματα για την ψυχικη σου υγεια» και να μην καταληξεις σε καμια καινουρια ακουσια παλι. Κανε αυτη τη χαρη στον εαυτο σου κοπελα μου. Δε θα κερδισεις τιποτα απολυτως σε επιπεδο ψυχικης υγειας αν τις ακουσιες τις κανεις 10,11,12 κλπ. Το ξερεις πλεον. Ισα ισα μπορει να ζοριστεις τοσο πολυ εκει μεσα που να γινεις τελειως χαλια. Παρε λοιπον ολη σου την υπομονη και πηγαινε στο πενταλεπτο ραντεβου σου και παιξε το παιχνιδι τους. Πες ηρθα, επιτελους ηρθε το ραντεβου μου, δε νιωθω καλα εδω και καιρο και ηρθα να με βοηθησετε. Θα καταγραφει οτι πηγες στο ραντεβου, θα σου συνταγογραφησει και φαρμακα (μαλλον) που ομως δε θα στα βαλει και με το ζορι στο στομα σου, θα φαινονται ομως στον ηλεκτρονικο σου φακελο και ολα αυτα πχ ειναι πολυ πολυ χρησιμα πραγματα για σενα να τα εχει ο δικηγορος σου πχ αυτος που θα σε υπερασπιστει απεναντι στον κακοποιητη και το δικηγορο του και που θα εχει πλεον στα χερια του αδιασειστα στοιχεια, ραντεβου, συνταγογραφησεις, ακουσιες νοσηλειες κλπ που αποδεικνυουν πως η νεαρη πελατης του οντως ηταν και εξακολουθει να ειναι σε κακη, κακιστη ψυχολογικη κατασταση τον καιρο που υπηρχε το νταραβερι με τον αλλον. Καταλαβαινεις τι λεω? Βγαζει νοημα? Τωρα ενδεχεται να πεσεις και σε κανεναν «πολυ ηλιθιο» επαγγελματια υγειας στο ραντεβου σου, που ενδεχεται να σπουδασε τα 6 χρονια ιατρικης συν τα 5 χρονια ειδικοτητας ωστε να μισει τους ασθενεις του και να τους απευθυνει τετοιους χαρακτηρισμους. Ειδικα κιολας αυτους, οπως ενα νεαρο κοριτσι που ειναι σε κακιστη ψυχικη κατασταση και εχει κινδυνεψει να κανει πολλες φορες κακο στον εαυτο του, και ηδη εχει κανει πραγματα αυτοκαταστροφικα. Τωρα αν σε εναν τετοιο ασθενη σου πας και μιλας ετσι, τι να πω τοτε, απλη ανθρωπια χρειαζεται και κοινος νους, οχι 10+ χρονια σπουδων.. Αλλα η ανθρωπια δε διδασκεται πουθενα κοπελα μου, η την εχεις η δεν την εχεις, και δεν αφορα μονο το γιατρο σου, τετοια φαινομενα θα βρεις παντου, σε ολους τους κλαδους και σε ολους τους τομεις της ζωης. Λοιπον, ετσι θα κανεις, θα πηγαινεις σε ολα τα ραντεβου σου σχολαστικα και φευγοντας θα κανονιζεις και το επομενο και το σκεπτικο θα ειναι αυτο που σου ειπα, οχι οτι εχεις να περιμενεις κατι απο ενα πενταλεπτο στη χαση και στη φεξη. Μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα, να υπηρχε ουσιαστικη βοηθεια απο τη δημοσια υγεια, αλλα δυστυχως οχι μονο δεν υπαρχει αλλα υπαρχουν τετοια παραδειγματα σαν αυτα που λες και καμια φορα εχουν και υφος περισπουδαστο και πολλες περγαμηνες.

Senior Member
    Βασίλη περιμένω πώς και πώς να ακύρωσω την καταγγελία που έκανα. Παρακολουθώ δικαστήρια άλλων υποθέσεων και κάνω εικόνα στο μυαλό μου το δικό μου και θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Έχω πει πάρα πολλά στο διαδίκτυο και όλα είναι μλκιες, δεν μπορείς να φανταστείς τι έγραφα. Να τα πουν αυτά μπροστά σε δικαστή, ανακριτή, εισαγγελέα; Αποκλείεται. Θα σου στείλω σκριν μερικές από τις δημοσιεύσεις μου, να γελάς μέχρι αύριο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Δυστυχώς, όταν μου απαντάς με replies σε βλέπω. Κυριολεκτικά ζήτημα να υπάρχουν 1-2 μέλη του φόρουμ με τα οποία δεν έχεις καυγαδίσει. Έχεις αρχίσει καυγάδες από το πουθενά με όλους. Επίσης, φρόντισε να εξελίξεις λίγο τον γραπτό σου λόγο, γιατί έχεις ασυνταξίες και γράφεις ακατάληπτα ή μπορεί να γράφεις σε μη ήρεμη κατάσταση και να ξεφεύγεις.
    δεν θελω να σε ταραξω κι αλλο, αλλα μονο στην αμφιβολου ποιοτητας κριση σου ισχυουν αυτα, η οποια οπως σου εξηγησα δεν με αφορα ετσι κι αλλιως.

τα 'παμε, μην τα ξαναλεμε.. ισως φταιει ο τροπος που σκεφτεσαι, οχι ο τροπος που εκφραζομαι.

οσο για τους καβγαδες, ολοι εχουν δει οτι εχεις ξαναμπει εδω μονο για να δημιουργησεις καβγαδες και για κανεναν αλλον λογο και να μας μιλας για γριφους νηπιαγωγειου και μουσικες που δεν ακουν ουτε αυτοι που τις εγραψαν, να περναει η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ελευθερη ωρα σου..
    μηδενικη συμμετοχη..

υ.γ. μα παντα με ριπλαι απανταω.. κι αφου με βλεπεις , γιατι μας λες οτι δεν με βλεπεις;;;; εεεε;;; εεεε; ψοοοματα... ψευτραααα
    ασε ρε αλεπουδιαρα... οταν εσυ πηγαινες , εμεις πηγαινοερχομασταν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν θελω να σε ταραξω κι αλλο, αλλα μονο στην αμφιβολου ποιοτητας κριση σου ισχυουν αυτα, η οποια οπως σου εξηγησα δεν με αφορα ετσι κι αλλιως.

τα 'παμε, μην τα ξαναλεμε.. ισως φταιει ο τροπος που σκεφτεσαι, οχι ο τροπος που εκφραζομαι.

οσο για τους καβγαδες, ολοι εχουν δει οτι εχεις ξαναμπει εδω μονο για να δημιουργησεις καβγαδες και για κανεναν αλλον λογο και να μας μιλας για γριφους νηπιαγωγειου και μουσικες που δεν ακουν ουτε αυτοι που τις εγραψαν, να περναει η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ελευθερη ωρα σου..
    μηδενικη συμμετοχη..

υ.γ. μα παντα με ριπλαι απανταω.. κι αφου με βλεπεις , γιατι μας λες οτι δεν με βλεπεις;;;; εεεε;;; εεεε; ψοοοματα... ψευτραααα
    ασε ρε αλεπουδιαρα... οταν εσυ πηγαινες , εμεις πηγαινοερχομασταν...
    Να τα βρείτε εσείς οι δύο δεν παίζει Ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Να τα βρείτε εσείς οι δύο δεν παίζει Ε;
    δεν εχουμε χασει κατι. εγω ειμαι κομπλε..

Page 2 of 2 FirstFirst 12