Results 16 to 30 of 51
Thread: Λογικη σκεψη η παρανοικη σκεψη?
-
30-09-2009, 20:22 #16
[quote]Originally posted by πανος12345
Originally posted by katerinaki
Originally posted by πανος12345
Originally posted by keep_walking
Ουτε λογικη,ουτε παρανοικη...δεν απτεται της λογικης τοσο οσο του συναισθηματος.
Εσυ τι θες να κανεις?
Εγω αν ηταν γυναικα και εμενα μονος θα την φιλοξενουσα αν δεν ειχα δεσμο και μου αρεσε:P
Αλλα δεν ειναι το ιδιο...και δεν μπορουμε να απαντησουμε για σενα.
Ασε που φοβαμαι μη παθω καμμια κρισαρα απο τον ερωτα,αν τελικα τον θελω,κ εσενα σε βοηθησανε κ σε ακουσανε ολοι εδω μεσα τοτε,κ τα καταφερες χωρις να αλλαξης φαρμακα κλπ ενω εγω ?
Οσο για το συναισθημα που λες ,τρεις μερες τον ειδα,κ μετα οταν εφυγε μεχρι σημερα πολυ χλιαρα νοιωθω, οποτε νομιζω ειναι λογικο να θελω να τσεκαρω\'
Αλλα ξερεις Κηπ ολα αυτα φυσικα κ δε θα με προβληματιζαν πριν τη φαση μου ,θαταν πολυ φυσικο ναρθει σπιτι μου κι αν δεν τον γουσταρα θα τον εδιωχνα κ δε θα σκεφτομουν τιποτε απολα αυτα ,αλλα τωρα ειμαι κ νοιωθω λιγο ανασφαλεια για οτιδηποτε μου συμβαινει κ συνηθησα πολυ καιρο στην απαθεια κ τωρα κολωνω λιγο στη διαχειριση των συναισθηματων μου
αυτο που σε αποδιοργανωνει τωρα ειναι η αναμονη , το απροσμενο και το αγνωστο , γιαυτο βλεπεις ποσο ευκολα δεχθηκα να θυσιασεις την εννοια της φιλοξενιας , για να ξαναρχισει η φαση απο την αρχη ενω θα αισθανεσαι ασφαλεια στο σπιτακι σου μονη σου....
Ο Ισπανος , εχει αιμα φλογερο και ψυχη με δοντια....
θα σου ανεβασει κατακορυφα την διαθεση αλλα εχει σημασια να πας χαλαρα εκει και γιαυτο μιλησε με την ψυχολογο σου για το πως θα πρεπει να προετοιμαστεις για αυτη την συναντηση...
εγω παντως ψηφιζω την παλια αν η καινουργια μας χαλασει τα σχεδια !
χαχαχαχαχαα [
οχι η παλια αποκλειεται!πρωτα απολα ειναι αθεη κ εγω δεν ειμαι!
- 30-09-2009, 20:30 #17
[quote]Originally posted by katerinaki
Ουτε λογικη,ουτε παρανοικη...δεν απτεται της λογικης τοσο οσο του συναισθηματος.
Εσυ τι θες να κανεις?
Εγω αν ηταν γυναικα και εμενα μονος θα την φιλοξενουσα αν δεν ειχα δεσμο και μου αρεσε:P
Ασε που φοβαμαι μη παθω καμμια κρισαρα απο τον ερωτα,αν τελικα τον θελω,κ εσενα σε βοηθησανε κ σε ακουσανε ολοι εδω μεσα τοτε,κ τα καταφερες χωρις να αλλαξης φαρμακα κλπ ενω εγω ?
Οσο για το συναισθημα που λες ,τρεις μερες τον ειδα,κ μετα οταν εφυγε μεχρι σημερα πολυ χλιαρα νοιωθω, οποτε νομιζω ειναι λογικο να θελω να τσεκαρω\'
Αλλα ξερεις Κηπ ολα αυτα φυσικα κ δε θα με προβληματιζαν πριν τη φαση μου ,θαταν πολυ φυσικο ναρθει σπιτι μου κι αν δεν τον γουσταρα θα τον εδιωχνα κ δε θα σκεφτομουν τιποτε απολα αυτα ,αλλα τωρα ειμαι κ νοιωθω λιγο ανασφαλεια για οτιδηποτε μου συμβαινει κ συνηθησα πολυ καιρο στην απαθεια κ τωρα κολωνω λιγο στη διαχειριση των συναισθηματων μου
αυτο που σε αποδιοργανωνει τωρα ειναι η αναμονη , το απροσμενο και το αγνωστο , γιαυτο βλεπεις ποσο ευκολα δεχθηκα να θυσιασεις την εννοια της φιλοξενιας , για να ξαναρχισει η φαση απο την αρχη ενω θα αισθανεσαι ασφαλεια στο σπιτακι σου μονη σου....
θα σου ανεβασει κατακορυφα την διαθεση αλλα εχει σημασια να πας χαλαρα εκει και γιαυτο μιλησε με την ψυχολογο σου για το πως θα πρεπει να προετοιμαστεις για αυτη την συναντηση...
χαχαχαχαχαα
βεβαια μπορει να ειναι χριστιανος αθεος οπως εγω...
η καλυτερα ο μεντορας μου ο Εβραιος .......απο την Βιεννη...
30-09-2009, 20:32 #18
παντως ο Ισπανος , αποκλειεται να ειναι αθεος !
λες να ειναι αυτο που τους κανει πρωταθλητες στο σεξ?
χαχαχαχαχαχα
30-09-2009, 20:46 #19
[quote]Originally posted by πανος12345
Εσυ τι θες να κανεις?
χαχαχαχαχαα
30-09-2009, 20:55 #20
[quote]Originally posted by katerinaki
Εσυ τι θες να κανεις?
χαχαχαχαχαα
οπου λαλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει λεει ο λαος μας και στην συγκεκριμενη περιπτωση θελω να σκοραρεις με τον
Ισπανο σου ακομα και αν ηταν Βουιστης , γιατι αυτο θελει
η μαμα ολων των θρησκειων ο ταυρος !
αν δεν καταλαβες τι εννοω ,
φαντασου την μητρα με τις ωοθηκες !
01-10-2009, 00:23 #21
Ειναι απολυτα λογικο να μη θελεις να μεινει σπιτι σου, δεν χωρα καμια αμφιβολια και δεν νομιζω οτι δεν το καταλαβαινει κι ο ιδιος.
Και αν μου ζηταγε να μεινει σπιτι μου παλι δεν θα δεχομουν αν ημουν στη θεση σου.
Αν και μου φαινεται λιγο περιρεγο, δεν δουλευει δεν κανει κατι πως τα αφηνει ολα και ερχεται Ελλαδα, πως κερδιζει τα προς το ζειν, τον ζουν οι δικοι του? Πολλα τα ερωτηματα.
Originally posted by imagine
Σοβαρά μιλάς? Πολύ λογικές σκέψεις κάνεις. Ούτ εγώ θα τον ήθελα σπίτι μου. Μια περιπέτεια ήταν, άνευ μεγάλης σημασίας όπως καταλαβαίνω απο τα λεγόμενά σου. Ποιός ο λόγος να φέρεις τον εαυτό σου σε δύσκολη θέση έχοντάς τον μες στο σπίτι σου?????
όχι κορίτσι μου, καμμία σχέση με παράνοια. Λογική λ\'έγεται αυτό.
01-10-2009, 19:08 #22
Originally posted by Prisoner
Ειναι απολυτα λογικο να μη θελεις να μεινει σπιτι σου, δεν χωρα καμια αμφιβολια και δεν νομιζω οτι δεν το καταλαβαινει κι ο ιδιος.
Και αν μου ζηταγε να μεινει σπιτι μου παλι δεν θα δεχομουν αν ημουν στη θεση σου.
Αν και μου φαινεται λιγο περιρεγο, δεν δουλευει δεν κανει κατι πως τα αφηνει ολα και ερχεται Ελλαδα, πως κερδιζει τα προς το ζειν, τον ζουν οι δικοι του? Πολλα τα ερωτηματα.
Originally posted by imagine
Σοβαρά μιλάς? Πολύ λογικές σκέψεις κάνεις. Ούτ εγώ θα τον ήθελα σπίτι μου. Μια περιπέτεια ήταν, άνευ μεγάλης σημασίας όπως καταλαβαίνω απο τα λεγόμενά σου. Ποιός ο λόγος να φέρεις τον εαυτό σου σε δύσκολη θέση έχοντάς τον μες στο σπίτι σου?????
όχι κορίτσι μου, καμμία σχέση με παράνοια. Λογική λ\'έγεται αυτό.
δεν εχουν ομως καμμια με τον ερωτα !
02-10-2009, 16:11 #23
Και ο έρωτας εξ αποστάσεως,με μόνο υλικό την αλληλογραφία,ή την μη φυσική,αλλά διαδικτυακή επικοινωνία,δεν είναι έρωτας,παρά μόνο κατά φαντασίαν.Προυποθέτει άλλα πράγματα ο έρωτας,και κυρίως το να δεις,συζητήσεις,κρίνεις την ποιότητα του άλλου από κοντά,στον φυσικό κόσμο.Να δείτε αν υπάρχει χημεία,έλξη,να γνωριστείτε λιγάκι.
Κατερίνα,θεωρώ την επιφύλαξή σου λογικότατη,ούτε εγώ θα άνοιγα το σπίτι μου σε κάποιον που δεν τον γνωρίζω καν."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-10-2009, 12:13 #24
λογικη σκεψη....
Το \'\'παρανοικο\'\' ομως ειναι το οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η σκεψη ειναι τελειως σωστη απο μονη σου...lol
παιρνω και εγω zyprexa και το παθαινω και εγω αυτο
26-10-2009, 16:06 #25
Originally posted by positivecreep21
λογικη σκεψη....
Το \'\'παρανοικο\'\' ομως ειναι το οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η σκεψη ειναι τελειως σωστη απο μονη σου...lol
παιρνω και εγω zyprexa και το παθαινω και εγω αυτο
Ακριβως αυτο! γιαυτο εβαλα αυτη την ερωτηση γιατι θελω να με τσεκαρουν και να τσεκαρω και εγω τις σκεψεις μου,φυσικα αυτο συμβαινει τωρα -6 μηνες- που εχω κοψει τα ψυχοφαρμακα κ νοιωθω πολυ καλα, ομως αμφιβαλω ακομη κ γιαυτο γιατι συνηθησα 2 χρονια στην απαθεια κ την ναρκωση της προσωπικοτητας μου κ κουβαλαω και το βαρυ φορτιο της τρομοκρατικης αντιληψης περι υποτροπης
26-10-2009, 18:09 #26
Θα ηθελα τη γνωμη σας!
Πριν ενα μηνα ,γνωρισα ενα ξενο τουριστα ,στο νησι, που μενω τα καλοκαιρια.Περασαμε τρεις μερες μαζι κ ηταν ωραια-διαλλειμα στη μονοτονια που με περικυκλωνει τα τελευταια δυο χρονια-δεν ηταν σιγουρα κεραυνοβολος ερωτας(μπορει να φταινε τα ζυπρεξα,που προκαλουν μια σχετικη απαθεια) αλλα σιγουρα υπηρξε μια ελξη.
Ειχαμε επικοινωνια ,οχι πολυ συχνη,και τωρα μετα απο ενα μηνα μου λεει οτι θελει να ερθει γιατι η Ελλαδα (μενει Λονδινο) εχει ωραιο καιρο κ θελει να με γνωρισει καλυτερα !
Το θεμα ειναι οτι εμενα δε θα με πειραζε αν ερχοταν αλλα δε θελω να τον φιλοξενησω σπιτι μου γιατι δεν τον γνωριζω αρκετα !
Αυτο λοιπον σας ρωταω,ειναι λογικο να μη θελω να μεινει σπιτι μου γιατι πρωτα απολα δεν ξερω πως θα νοιωσω οταν τον δω κ δευτερον γιατι μπορει κ να φοβαμαι λιγο επειδη δεν τον γνωριζω καλα η ειναι παρανοια κ ειμαι ενα φοβικο αδυναμο κοριτσακι (27 χρονων) και σκεφτομαι ετσι, απο τη στιγμη που εχω κανει ερωτα μαζι του?
Ο ιδιος προτεινε να μεινει σε ξενοδοχειο ,φυσικα δε ξερει αυτους τους προβληματισμους μου,κ συμφωνησα.
Θα με βοηθησετε πολυ αν ακουσω γνωμες σας .
αναρωτιέμαι, αν μέσα σου έχεις βρει ένα σταθερό κριτήριο που να σε κάνει να ξεχωρίζεις πότε φέρεσαι σαν φοβικό αδύναμο κοριτσάκι και πότε φέρεσαι λογικά...
Αλήθεια, ποιός μπορεί με σιγουριά να χαράξει την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην λογική και την μη λογική?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
26-10-2009, 19:23 #27
Originally posted by weird
Θα ηθελα τη γνωμη σας!
Πριν ενα μηνα ,γνωρισα ενα ξενο τουριστα ,στο νησι, που μενω τα καλοκαιρια.Περασαμε τρεις μερες μαζι κ ηταν ωραια-διαλλειμα στη μονοτονια που με περικυκλωνει τα τελευταια δυο χρονια-δεν ηταν σιγουρα κεραυνοβολος ερωτας(μπορει να φταινε τα ζυπρεξα,που προκαλουν μια σχετικη απαθεια) αλλα σιγουρα υπηρξε μια ελξη.
Ειχαμε επικοινωνια ,οχι πολυ συχνη,και τωρα μετα απο ενα μηνα μου λεει οτι θελει να ερθει γιατι η Ελλαδα (μενει Λονδινο) εχει ωραιο καιρο κ θελει να με γνωρισει καλυτερα !
Το θεμα ειναι οτι εμενα δε θα με πειραζε αν ερχοταν αλλα δε θελω να τον φιλοξενησω σπιτι μου γιατι δεν τον γνωριζω αρκετα !
Αυτο λοιπον σας ρωταω,ειναι λογικο να μη θελω να μεινει σπιτι μου γιατι πρωτα απολα δεν ξερω πως θα νοιωσω οταν τον δω κ δευτερον γιατι μπορει κ να φοβαμαι λιγο επειδη δεν τον γνωριζω καλα η ειναι παρανοια κ ειμαι ενα φοβικο αδυναμο κοριτσακι (27 χρονων) και σκεφτομαι ετσι, απο τη στιγμη που εχω κανει ερωτα μαζι του?
Ο ιδιος προτεινε να μεινει σε ξενοδοχειο ,φυσικα δε ξερει αυτους τους προβληματισμους μου,κ συμφωνησα.
Θα με βοηθησετε πολυ αν ακουσω γνωμες σας .
αναρωτιέμαι, αν μέσα σου έχεις βρει ένα σταθερό κριτήριο που να σε κάνει να ξεχωρίζεις πότε φέρεσαι σαν φοβικό αδύναμο κοριτσάκι και πότε φέρεσαι λογικά...
Αλήθεια, ποιός μπορεί με σιγουριά να χαράξει την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην λογική και την μη λογική?
26-10-2009, 19:24 #28
σχετικη σιγουρια φυσικα γιατι καθε εξεταση υποκειται σε υποκειμενικοτητα ....
26-10-2009, 19:25 #29
Χαίρομαι που το σχετικοποίησες Πάνο και χαίρομαι επίσης που αναφέρεσαι στον παράγοντα της υποκειμενικότητας.
:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
26-10-2009, 21:17 #30
μα αν δεν το εκανα θα ημουν πραγματι κομπογιανιτης αλλα δεν ειμαι!
καθε τεστ μετραει μια στιγμιαια απεικονηση μιας προσωπικοτητας....
αυτο που λεμε χαρακτηρας ...ξερεις ποσους εχουμε ?
οσες και τα δευτερολεπτα μεσα σε ενα αιωνα !
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία