Αισθανομαι στεναχωρια αρκετα συχνα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Αισθανομαι στεναχωρια αρκετα συχνα

Καλησπερα σε ολους, φετος εκλεισα τα 40 και αισθανομαι ψυχολογικα οτι εχω αποτυχει στα προσωπικα μου οντας εργενης, οτι κανεις δεν με χρειαζεται κ.τ.λ.
    Αυτο εχει ως αποτελεσμα αρκετα συχνα να αισθανομαι στεναχωρια. Δεν εχω καταθλιψη αλλα φοβαμαι μην με παρει η μπαλα περισσοτερο.
    Γνωριζω οτι πολλοι ανθρωποι ειναι μονοι τους, δεν εχουν οικογενεια κ.τ.λ. αλλα αυτο δεν με παρηγορει παρα πολυ.
    Σκοπευω να παω και σε ψυχολογο μπας και με βοηθησει (δεν εχω ταμπου, ειχα παει πριν κατι χρονια για λιγο για να συζητησω καποιο αλλο προβλημα).
    Αλλα παρ' ολα αυτα θα ηθελα να ακουσω και την αποψη σας εδω, απλα οχι απο μικρους σε ηλικια αλλα απο ανθρωπους 40+ που να με μπορουν να με καταλαβουν καλυτερα λογω βιωματων.
    Ευχαριστω.

Senior Member
    Тι παει να πει απετυχες; Το να θελεις να σε χρειαζονται ειναι αρρωστημενο - κανενας δεν θελει να ειναι εξαρτημενος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Тι παει να πει απετυχες; Το να θελεις να σε χρειαζονται ειναι αρρωστημενο - κανενας δεν θελει να ειναι εξαρτημενος.
    Οτι ουτε καν σχεση εχω , ενω εχω πολλους γνωστους παντρεμενους με παιδια στην ηλικια που ειμαι. Ειμαι μονος ενω δεν ηθελα να ειναι ετσι, αυτο θεωρω αποτυχια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Davy View Post
    Οτι ουτε καν σχεση εχω , ενω εχω πολλους γνωστους παντρεμενους με παιδια στην ηλικια που ειμαι. Ειμαι μονος ενω δεν ηθελα να ειναι ετσι, αυτο θεωρω αποτυχια.
    Αφου δεν θελεις να εχεις σχεση, αλλα να ελεγχεις καποιον αλλον απο ανασφαλεια. Κανε επιχειρηση και δωσε δουλεια σε καποιον και θα σε χρειαζεται.

Senior Member
    το να θέλει να έχει μια συντροφιά δεν πάει να πει οτι θέλει να ελέγχει κάποιον, απλά είναι άκυρο να θεωρεί ως αποτυχία το οτι οτι δεν έχει κάνει οικογένεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    το να θέλει να έχει μια συντροφιά δεν πάει να πει οτι θέλει να ελέγχει κάποιον, απλά είναι άκυρο να θεωρεί ως αποτυχία το οτι οτι δεν έχει κάνει οικογένεια
    Το "θελω να με χρειαζονται" δεν ειναι τυχαιο. Δεν ειπε "θελω να ειμαι ποθητος" για παραδειγμα.

Senior Member
    μα εσύ το εκλαμβάνεις έτσι.. συντροφιά είπε οτι θέλει, ούτε το να τον χρειάζονται ούτε το να είναι ποθητός για να ελέγχει

Senior Member
    ... οτι κανεις δεν με χρειαζεται κ.τ.λ.
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    μα εσύ το εκλαμβάνεις έτσι.. συντροφιά είπε οτι θέλει, ούτε το να τον χρειάζονται ούτε το να είναι ποθητός για να ελέγχει
    Εισαι σιγουρη; Δεν επιλεγουμε πως να εκφραστουμε τυχαια.

Senior Member
    Ναι σόρυ δν το διάβασα αυτό

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους, φετος εκλεισα τα 40 και αισθανομαι ψυχολογικα οτι εχω αποτυχει στα προσωπικα μου οντας εργενης, οτι κανεις δεν με χρειαζεται κ.τ.λ.
    Αυτο εχει ως αποτελεσμα αρκετα συχνα να αισθανομαι στεναχωρια. Δεν εχω καταθλιψη αλλα φοβαμαι μην με παρει η μπαλα περισσοτερο.
    Γνωριζω οτι πολλοι ανθρωποι ειναι μονοι τους, δεν εχουν οικογενεια κ.τ.λ. αλλα αυτο δεν με παρηγορει παρα πολυ.
    Σκοπευω να παω και σε ψυχολογο μπας και με βοηθησει (δεν εχω ταμπου, ειχα παει πριν κατι χρονια για λιγο για να συζητησω καποιο αλλο προβλημα).
    Αλλα παρ' ολα αυτα θα ηθελα να ακουσω και την αποψη σας εδω, απλα οχι απο μικρους σε ηλικια αλλα απο ανθρωπους 40+ που να με μπορουν να με καταλαβουν καλυτερα λογω βιωματων.
    Ευχαριστω.
    Προφανώς είσαι σε μια φάση που κοιτάς τι έκανες και τι δεν έκανες.. Συγκρίνεις κιόλας τον εαυτό σου με τους άλλους και βλέπεις μόνο τι δεν έχεις και όχι τι έχεις. Στόχος του ανθρώπου το μόνο σίγουρο δεν είναι να παντρευτεί.. Η ψυχοθεραπεία σίγουρα θα σε βοηθήσει σε πολλά θέματα της ζωής σου.
    Θες όντως να παντρευτείς? Να γνωρίσεις γενικά κάποια κοπελα? Α ναι, τι κάνεις για αυτό? Βγαίνεις? Χόμπι έχεις;

Senior Member
    με τι ασχολεισαι μεσα στη μερα σου; εργαζεσαι; εργαστηκες ποτε; εχεις καποιες αλλες ασχολιες; μενεις μονος σου ή με την πατρικη σου οικογενεια;
    ειχες ποτε σχεση και τελειωσε ή δεν εχεις κανει ποτε καποια σχεση;

Junior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αφου δεν θελεις να εχεις σχεση, αλλα να ελεγχεις καποιον αλλον απο ανασφαλεια. Κανε επιχειρηση και δωσε δουλεια σε καποιον και θα σε χρειαζεται.
    Ρε φιλε ελεος, δεν θελω κανεις να με χρειαζεται με σχεση εξαρτησης. Οτι δεν εχω καποια ουσιαστικη σχεση συντροφικοτητας που να σημαινω πολλα για τον αλλον εννοουσα. Ελπιζω να το ξεκαθαρισα τωρα και να σταματησεις να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Προφανώς είσαι σε μια φάση που κοιτάς τι έκανες και τι δεν έκανες.. Συγκρίνεις κιόλας τον εαυτό σου με τους άλλους και βλέπεις μόνο τι δεν έχεις και όχι τι έχεις. Στόχος του ανθρώπου το μόνο σίγουρο δεν είναι να παντρευτεί.. Η ψυχοθεραπεία σίγουρα θα σε βοηθήσει σε πολλά θέματα της ζωής σου.
    Θες όντως να παντρευτείς? Να γνωρίσεις γενικά κάποια κοπελα? Α ναι, τι κάνεις για αυτό? Βγαίνεις? Χόμπι έχεις;
    Εχω φτασει σε οριακο σημειο ηλικιακα και προφανως θελω για να με στεναχωρει. Οχι εχω προβλημα στο να γνωριζω πολλα ατομα, εχει μικρυνει ο περιγυρος λογω φθορας σε φιλιες (οχι οτι απο εκει εβγαζα πολλες γυναικες). Λιγα χομπυ ,και σε δουλειες που εχω κανει κατα καιρους δεν ετυχε να γνωρισω απο εκει κοπελα. Για αυτο εχω ξενερωσει , δεν βλεπω προοπτικη και εχω αρχισει και μεγαλωνω επικινδυνα.