Θα μπορούσα να βρω ενοίκιο μέχρι 200€ σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 85
    Senior Member
    Δεν ξέρω και τι θα τους πω. Πες πως θα μαζέψω κάποια χρήματα και πάω σε λίγους μήνες. Όσοι μετακομίζουν είτε έχουν βρει δουλειά εκεί είτε είναι φοιτητές. Εγώ τι θα πω;

Θα νοικιαζατε έστω 20 τμ σε έναν άνθρωπο που ούτε σπουδάζει ούτε δουλεύει;

Senior Member
    Οχι, το αναπηρικο ειναι ασφαλεια, βρεξει χιονισει εσυ εχεις λεφτα.

Senior Member
    Δεν είναι ασφάλεια τα 330. Πχ με αυτό στην αγγελία, θα πρέπει να βγάζω όλα τα άλλα έξοδα με 190. Βέβαια θα είμαι μόνη μου, τι έξοδα θα έχω; Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν γίνεται ρεαλιστικά να τα καλύπτω όλα, λογαριασμούς, φαγητό, με 190/μήνα.

Senior Member
    Και φοβάμαι ότι μέχρι να βάλω κάτι στην άκρη, θα είναι η εποχή που θα πηγαίνουν στην Πάτρα φοιτητές και θα ανέβουν κι αυτές οι γκαρσονιέρες.

Senior Member
    Πάντως αν τα βγάζω με 140 ενοίκιο, 100 φαγητό και 90 για τα υπόλοιπα (ρεύμα και νερό, δεν έχω ιδέα πόσο θα έπρεπε να πληρώνω ένα άτομο για ρεύμα και νερό, πες και 13€ για ίντερνετ), θα ήμουν οκ.

Senior Member
    Για Σεπτέμβρη σκέφτομαι, μακάρι να βρω άτομα να μου το νοικιάσουν. Θα πάω αν με δεχτούν.

Senior Member
    Λολ παιδιά δεν έχει καν πόρτα, για αυτό είναι 140

Senior Member
    Τι βλακείες. Σιγά μην βρω με 140 στην Πάτρα το φθινόπωρο. Στην Πάτρα. Το φθινόπωρο.

Senior Member
    https://www.spitogatos.gr/aggelia/218257337

Διαβάστε τι λέει στην περιγραφή... 1200 αν το κλείσεις για όλο το χρόνο, υποθέτω τα θέλει όλα μαζί, και 600 αν είναι για μήνα;

Senior Member
    ακόμη και αν βρείς σπίτι με 100 ευρώ, κάθε μήνα θα πρέπει να πληρώνεις ΔΕΗ και άλλους λογαριασμούς + φαγητό κτλ. Ένα σπίτι έχει έξοδα, με 300 ευρώ απ' το επίδομα που παίρνεις, δεν θα βγαίνεις το μήνα. Θα στο πω και διαφορετικά, και τζάμπα να έβρισκες να μείνεις κάπου, με 300 εύρω το μήνα δεν βγαίνεις για να πληρώσεις λογαριασμούς και φαγητό.

όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας βαραίνουν, έχουμε την τάση να θέλουμε να φύγουμε. Όμως και αλλού να πας πάλι το ίδιο θα νιώθεις, γιατί αυτό που νιώθεις δεν προέρχεται απο εξωτερικούς παράγοντες αλλά απο μέσα σου. Σίγουρα το να φύγεις για κάποιες μέρες, να αλλάξεις παραστάσεις θα σου κάνει καλό. Γι' αυτό και εγώ θα σου πρότεινα να πας διακοπές. Κλείσε κάπου για κάποιες μέρες, δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο νησί, ή να αλλάξεις πόλη, μπορείς να κλείσεις και κάπου παραθαλάσσια εντός Αττικής. Ενημέρωσε τους γονείς σου για το που θα είσαι, μην φύγεις χωρίς να πεις κάτι και σε ψάχνουν μετά. Πιστεύω αυτό θα σου κάνει καλό.

Senior Member
    Από εξωτερικούς παράγοντες προέρχεται. Από τσακωμούς, διαφωνίες, έλλειψη σεβασμού και προσωπικού χώρου - ιδιωτικότητας (οποιασδήποτε), και φωνές. Πάλι φωνάζαμε σήμερα. Όπως πάντα.

Senior Member
    Νομίζετε ότι είναι εσωτερικό πρόβλημα γιατί δεν καταλαβαίνετε το περιβάλλον. Ίσως και γιατί κάνετε προβολή την δική σας κατάσταση σε εμένα.

Όποιος με κατάλαβε - κι έχει ζήσει αντίστοιχα - , μου έχει προτείνει να φύγω, γιατί αυτά ποτέ δεν αλλάζουν αν δεν φύγεις.

Senior Member
    Τι διακοπές μωρέ που θέλεις 100+ μόνο για δωμάτιο για 3 μέρες, χωρίς φαγητό και μετακίνηση, και εγώ έχω μείνει με 15€ για τον υπόλοιπο Ιούλιο; Δεν συζητάμε για Αύγουστο ... Που θα έπρεπε να δώσω όλα όσα παίρνω για να πάω κάπου 3 μέρες, ΑΝ έβρισκα κιόλας, και μετά να μην έχω τίποτα για όλο τον μήνα.

Senior Member
    Νομίζω δεν έχει καταλάβει κανείς ότι ήθελαν να με κλείσουν μόνιμα σε ψυχιατρείο και αν ξανακαταλήξω εκεί, θα έχουν εκείνοι την απόφαση για το αν βγω ή όχι, και δεν θα με βγάλουν ποτέ. Τότε θα είναι πολύ αργά.

Senior Member
    Όπως μου είπε κάποιος σήμερα που ούτε με ξέρει, αλλά είπα συνοπτικά το θέμα, είναι τα πάντα λάθος και δεν έχω ελπίδα ούτε μόνο για τα μάτια

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast