Θα μπορούσα να βρω ενοίκιο μέχρι 200€ σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 85 of 85
    Senior Member
    Άλλο να νιώθεις πως δεν έχεις (εκεί είναι εσωτερικό και μάλλον έχεις κάποιο ψυχικό πρόβλημα), και άλλο να βλέπουν και οι έξω πως όντως δεν έχεις (εκεί είναι η εξωτερική πραγματικότητα).

Senior Member
    Μέχρι το πάρκο θα πάω, Μαριλου, το καλοκαίρι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόσταση, όπως κάθε καλοκαίρι, όπως πάντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Νομίζω δεν έχει καταλάβει κανείς ότι ήθελαν να με κλείσουν μόνιμα σε ψυχιατρείο και αν ξανακαταλήξω εκεί, θα έχουν εκείνοι την απόφαση για το αν βγω ή όχι, και δεν θα με βγάλουν ποτέ. Τότε θα είναι πολύ αργά.
    στο έγραψα και πριν δεν σου λέω να πας σε κάποιο νησί, μπορείς να βρεις και κάπου εντός αττικής κάπου παραθαλάσσια για τον επόμενο μήνα ή εστω για τον Σεπτέμβρη, και για 3-4 μέρες αν μπορείς να πας μια χαρά είναι. Τώρα αυτό που λες, αναφέρεσαι για τους δικούς σου έτσι ? άρα η τελευταία φορά που μπήκες ήταν με δικιά τους απαίτηση ? έγινε κάτι συγκεκριμένο κάποιος τσακωμός και ήσουν μέσα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Άλλο να νιώθεις πως δεν έχεις (εκεί είναι εσωτερικό και μάλλον έχεις κάποιο ψυχικό πρόβλημα), και άλλο να βλέπουν και οι έξω πως όντως δεν έχεις (εκεί είναι η εξωτερική πραγματικότητα).
    δηλαδή εσύ θωρείς οτι ψυχικά είσαι καλά ( δεν μιλάω ειρωνικά ) και το πρόβλημα ειναι οι δικοί σου ?

Senior Member
    Απλά έχω στεναχωρηθεί, δεν έχω τίποτα άλλο. Οποιοσδήποτε στην θέση μου θα είχε απελπιστει και θα ήταν πολύ χειρότερα από ότι εγώ. Δεν μου έχει πάει τίποτα καλά, ούτε υγεία, ούτε σχέσεις, ούτε φιλίες, ούτε επαγγελματικά, δεν μου πήγε. Είναι ειρωνεία γιατί το ένιωθα από παιδάκι πως ασχημα πράγματα με περιμένουν, απλά δεν είχα ιδέα τι και πόσο. Λες και με άφησαν εξωγήινοι, με ξέχασαν εδώ και έφυγαν και ποτέ δεν γύρισαν να με πάρουν.

Έχω στερηθεί την ζωή, δεν έχω καταφέρει ούτε ένα πράγμα, είναι πολλά.

Όχι, η τελευταία φορά δεν ήταν από δικούς μου, αλλά οι δικοί μου έδωσαν κατάθεση με πολλές βλακείες και υπερβολές που δεν ίσχυαν καν. Οι δικοί μου ήταν εκείνοι που αρνιόντουσαν να με πάρουν σπίτι, θα μπορούσα να είχα φύγει νωρίτερα, αλλά δεν το δέχτηκαν. Και την επόμενη φορά, φοβάμαι πως δεν θα βγω ποτέ. Λαβύρινθος με τοίχους, αλλά τι να κάνω.

Σκέφτομαι και σε άλλο μονοπάτι του, πιστεύοντας πως αυτό είναι η λύση, μέχρι να πέσω πάνω στον άλλον τοίχο.

Senior Member
    Είδα ένα αυτοκόλλητο που έλεγε πως όλο τον κύκλο της ζωής τον κάνουν σε ένα μέρος, και είχε το όνομα της γειτονιάς. Μου έμεινε. Μάλλον δεν ήταν και τόσο τυχαίο που το βρήκα. Δεν θα φύγω ποτέ.

Senior Member
    Μακάριοι οι άνθρωποι που αποδέχονται την ήττα, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα.

Senior Member
    για τους γονείς το καταλαβαίνω δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει κάτι απλά αποδεχόμαστε τη κατάσταση. Τώρα για τς φίλους σχεση που λες, σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να φταίς και εσύ κάπου ?

Senior Member
    Οι άνθρωποι που με επιλέγουν είναι άνθρωποι με σοβαρά ψυχιατρικά.

Ο ένας ήταν κοινωνιοπαθής, στην κυριολεξία. Δεν έκανα εγώ την διάγνωση. Εμένα η συμπεριφορά του μου έβγαινε πάρα πολύ για νάρκισσος, είχε όλα τα σημάδια της ναρκισσιστικής συμπεριφοράς και όταν το είχα συζητήσει με γιατρούς, μου είχαν πει ότι ακούγεται σαν αυτό. Πάντως καλά δεν ήταν.

Η φίλη ήταν εξαρτημένη από ουσίες. Πιθανότατα, για αυτό με διάλεξε και έμεινε χρόνια. Νομίζω δεν ήταν η φίλη, αλλά οι ουσίες με τις οποίες έκανα παρέα και είχα αποδοχή.

Ναι, αυτά. Οπότε καθώς αυτοί είναι οι μόνοι που δέχονται να έρθουμε κοντά, και οι μόνοι με τους οποίους νιώθω ΣΥΝΔΕΣΗ, ότι και να κάνω, είναι πέρα για πέρα καταδικασμένο.

Εγώ ήμουν κολλιτσιδα στον φίλο, αλλά αυτό ξεκίνησε επειδή πίστευα πως θα πάθει κάτι με όσα μου έλεγε συνέχεια.

Η φίλη ήταν κολλιτσιδα σε έμενα, αν δεν απαντουσα σε μήνυμα, έπαιρνε τηλέφωνο και αν δεν απαντούσα ούτε σε αυτό, έπαιρνε άλλα 10 τηλέφωνα καπάκι.

Στον Σ. ήμουν πολύ ειλικρινής και είπα πάρα πολλά.

Γενικά, τους είδα σαν λόγο να συνεχίσω τη ζωή, και αυτό τους βάρυνε. Εν τέλει, έφυγαν.

*Ξαναρωτησα για την φίλη έναν δικό της φίλο, και αυτή τη φορά, με έγραψε κανονικά. Και τι να μου πει; Με έχει φλομωσει στο ψέμα τόσους μήνες.

Το μεγαλύτερο λαθος μου είναι ότι 1. Είμαι πολύ άσχημη, δεν μου μιλάει κανένας ποτέ έξω πέρα από ηλικιωμένους γιατί η άσχημη συμπεριφορά εμπνέει εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη ηλικία. Θα είναι πχ πιο πέρα όμορφες κοπέλες, αλλά σε εμένα θα έρθουν να τα πουν. 2. Είμαι πάρα πολύ βαρετή.

Κανένα από τα δύο δεν αλλάζει.

Και προφανώς όλα όσα ανέφερα μαζί, και μου στερούν την ζωή (δεν με επιλέγουν) και με κάνει χειρότερα (αγκιστρωνομαι στον έναν που θα με επιλέξει, που πάντα έχει μεγάλο πρόβλημα). Δεν έχω την πολυτέλεια να επιλέγω εγώ ανθρώπους, πάω οπουδήποτε με ανέχονται-δέχονται.

Senior Member
    Νομίζετε ότι υπερβάλλω, αλλά πραγματικά χρειάζεται υπερβολική προσπάθεια και παρά πολλές ώρες, όχι για να φανώ "όμορφη" (ποτέ δεν τα κατάφερα να με δουν και να μου πουν αυτό το επίθετο), αλλά μόνο για να φανώ άνθρωπος.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456