Πώς να ξεπεράσω την μοναξιά; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Είμαι μήνες μόνη μου. Είναι 7 μήνες χωρίς την φίλη, 4 χωρίς εκείνον που έβλεπα από την εφαρμογή, και 2 από τον φίλο που είχα καθημερινή επικοινωνία 6 χρόνια.
    Πιστεύεις ότι είναι τυχαίο πως αυτοί οι δύο άνθρωποι εξαφανίστηκαν από την ζωή σου την ίδια ακριβώς περίοδο και σε εγκατέλειψαν χωρίς εξηγήσεις, χωρίς τίποτε; Εννοώ την φίλη και τον φίλο, όχι τον Σ.

Senior Member
    Κοίτα, η αλήθεια είναι πως καλά δεν φέρθηκα.

Με τον φίλο είχα την απαίτηση να μου απαντά γρήγορα (πχ σε κάποιες ώρες), γιατί έτσι ήταν η επικοινωνία μας χρόνια, εκτός όταν μου έκανε ghosting, έβγαζε το διαβάστηκε, και το last seen και έμπαινε, τα διάβαζε τότε και απλά με έγραφε. Από τότε που μου το έκανε αυτό, μου δημιουργήθηκε αυτό το πράγμα, να απαιτώ μια σύντομη σχετικά απάντηση. Τέλος πάντων, είναι πάρα πολλά. Άλλες φορές, πίστευα ειλικρινά πως είχε πάθει κάτι και τον έπαιρνα 10 κλήσεις.

Και τώρα είχε αρχίσει να μην απαντά για μέρες και μια μέρα που δεν είχε απαντήσει σχεδόν όλη μέρα, ενώ ήξερα πχ πως είχε ρεπό, τον πήρα πολλές κλήσεις το τέλος της μέρας. Έτσι με μπλόκαρε, αλλά αυτή τη φορά δεν ξαναγύρισε.

Αντιδρώ όταν νιώθω πως με αφήνουν, και γίνομαι πιεστική και φορτική. Το ίδιο πράγμα κάθε φορά. Φοβάμαι, και τελικά η ίδια μου η συμπεριφορά είναι που τους κάνει να φύγουν, τουλάχιστον στο τελικό στάδιο. Δεν αντέχω την εγκατάλειψη και είναι σαν να θέλω τον άλλον να είναι συνέχεια εκεί. Δεν αντέχω μόνη μου.

Αυτό για τον φίλο. Γιατί μου είπε την προηγούμενη εβδομάδα που έβαλα αριθμό, "έχεις γίνει ένα παράσιτο που θυμώνει και φωνάζει επειδή έχω πράγματα να κάνω". Εν τω μεταξύ είναι κάτι που πάντα έλεγε σαν δικαιολογία, δηλαδή μπορεί να μην είχε τίποτα να κάνει και αν του ζητούσα να μιλήσουμε, να μου έλεγε πως έχει πολλά να κάνει και είναι απασχολημένος και μετά όταν μιλούσαμε, μου έλεγε ξεκάθαρα πως δεν είχε κάτι να κάνει, πως δεν ήταν αλήθεια δηλαδή, και πολλές φορές με έκανε να αμφισβητώ όσα μου είχε πει αρχικά (έπεφτε ΠΟΛΥ gaslighting).

Η φίλη πάντως είναι φυλακή, οπότε δεν επέλεξε να με αφήσει.

Senior Member
    Αλλά ξέρεις, μου φέρθηκε τόσο άσχημα. Με έβριζε επί χρόνια, στις νοσηλείες μου έστελνε μηνύματα να πεθ@νω, όταν του έπαιρνα κάποιο δωράκι, στην αρχή έκλαιγε και μετά το πέταγε. Με κατηγορούσε για τα πάντα. Εκείνος ποτέ δεν έφταιγε, ποτέ δεν είπε ούτε ένα συγνώμη, όλα ήταν δικό μου λάθος.

Senior Member
    Με έβριζε επειδή τον ρωτούσα τι κάνει ή αν έφαγε. Με μπλόκαρε στα μηνύματα κάθε τρεις και λίγο, με μλκιες, και μετά γυρνούσε και έκανε τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου, "πώς είσαι;". Φίλε, κυριολεκτικά μου είπες να πεθ@νω και πως δεν θα λείψω σε κανέναν, 10 λεπτά πριν.

Senior Member
    Δεν μπορείς να φανταστείς για τι κυκλοθυμία μιλάμε και τι πράγματα και απειλές έχω ακούσει γιατί απλά ξέρω εγώ τον ρώτησα τι κάνει ή του πήρα ένα δωράκι και εγώ έπαιρνα μην πω τι, δεν ήξερα σε ποιον άνθρωπο θα μιλούσα όχι την επόμενη μέρα, το επόμενο λεπτό. Αλλά εγώ τα ανέχτηκα όλα γιατί τον αγαπούσα.

Senior Member
    Δεν δέχομαι ότι έφταιγα εγώ για αυτόν τον άνθρωπο. Για τον συγκεκριμένο, όχι. Δέχτηκα, ανέχτηκα, και μπορώ να σου πω πως με κατέστρεψε κιόλας. Γιατί πριν από εκείνον, ήμουν χαρούμενη και πίστευα κάποια καλά πράγματα για εμένα. Τα διέλυσε όλα.

Senior Member
    Ο συγκεκριμένος ήταν ο λόγος που βρήκα αυτό το φόρουμ, ήθελα βοήθεια στο πώς να το διαχειριστώ. Όλοι μου είχαν πει πόσο χειριστικος ήταν και να τον αφήσω, αλλά δεν τον άφησα. Ποτέ δεν τον άφησα.

Senior Member
    @Remedy , 6 χρόνια μετά, μπορώ να σου πω πως είχες δίκιο σε όλα όσα μου έγραψες τότε.

Senior Member
    Και τότε, το 20, δεν είχα φτάσει καν ακόμη στις χειρότερες καταστάσεις

Senior Member
    Αν άκουγα τα σχόλιά σου, δεν θα είχα αυτή τη ζωή που είχα τα τελευταία 6 χρόνια και που έχω σήμερα. ((Ένα τίποτα))

Senior Member
    είσαι κάπως καλύτερα ?

Senior Member
    …μπορώ να προβλέψω το μέλλον με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Έχουν βάσεις όλα όσα λέω.

Δεν έχεις καμία βάση για να μου πεις ότι αύριο θα εμφανιστεί ο από μηχανής Θεός σε κάποια μορφή και όλα θα φτιάξουν. Αυτό θέλεις να πιστεύεις, όπως όλοι θα θέλαμε να συμβεί, αλλά δεν είναι έτσι ούτε η ζωή ούτε η πραγματικότητα. Όλα όσα σου λέω, έχουν βάση.

Ήξερα το μέλλον - ήξερα ότι θα φύγει ο Σ, ήξερα ότι θα αντιδράσω άσχημα, ήξερα πού θα με οδηγήσει, ήξερα την επερχόμενη νοσηλεία πολύ πριν έρθει - το είχα πει στον Σ. πως εκεί θα καταλήξω πάλι, πολύ πριν όντως βρεθώ εκεί. Ήξερα και την τελευταία νοσηλεία ότι θα έρθει, μια μέρα πριν έρθει η αστυνομία, έγραφα στην ψυ πως φοβάμαι ότι θα έρθει η αστυνομία. Είχα το ένστικτο. Το ένιωθα. Έχω προβλέψει πάρα πολλά πράγματα για τη δική μου ζωή, γιατί γνωρίζω την βάση. Δεν φυτρώνει πορτοκάλι από μια μηλιά. Ούτε λουλούδι από ξεραμένα κλαδιά.
    Εγώ δεν βοηθάω κανέναν πια.

Απλά είσαι καλός άνθρωπος και βοηθάς τους άλλους.

Δυστυχώς εγώ πλέον δεν μπορώ να βγάλω κάτι από λόγια.
    Υπάρχει πιο απλή εξήγηση: είμαι σχιζοφρενής και κανένα από αυτά τα πρόσωπα δεν υπήρξαν, όλα τα φαντάστηκα

Καλύτερα έτσι
    Έεελααα, ακομα περιμενω 5+1 νουμερα, θελω τα λεφτα μου, γιατι με καθυστερεις? Θα εχεις μεριδιο απο τα κερδη. Και τις μαντικες σου ικανοτητες εμπιστευομαι και στην παρουσα φαση και την τυχη σου εμπιστευομαι, οποιουδηποτε αλλου η τυχη ειναι πιο γουρικη για το Βασιλη σε σχεση με το «κατσίκι» τον Βασιλη. Και μαυρη γατα μπορει να βαλω να περπατησει σε νουμερα που θα εχω γραψει με κιμωλια στο πεζοδρομιο, αυτο κι αν θα ναι τυχη.. Αν δε στειλεις νουμερα ειναι το backup plan μου.

Δε σου ειπα οτι θα εμφανιστει κανενας Θεος ουτε οτι θα σκασει μυτη με μηχανη. Μπορει να ειναι κανενας εμετικης εμφανισης που θα σκασει με πατινι, η με ποδηλατο. Μπορει να μην ειναι Θεος αλλα να ειναι ενας ταπεινος ημιθεος, δε σου κανει? Ποσο ψηλα εχεις βαλει τον πηχυ??

Δηλαδη με λες ψευτη που σου λεω οτι βοηθιεμαι απο το να σου γραφω? Και πας να καλυψεις την προσβολα λεγοντας με δηθεν «καλο ανθρωπο»? Μια χαρα διαβολικουλης ειμαι, σε παρακαλω, μην με προσβαλεις.. Δε σου επιτρεπω.. :p

ΚΑΙ γιατρος? ΚΑΙ ψυχιατρος? ΚΑΙ διαγνωστης? Ελα ρε συναδελφακι.. Που εχεις τελειωσει? Εδω Αθηνα? Σε αλλη πολη? Μηπως εξωτερικο? Ειδικοτητα που εκανες? Εδω η εξω? Αμα εχεις τιποτα παλιες σημειωσεις απο τις παραδοσεις στειλε τιποτα προς τα εδω, θα χρειαστουν. Για την ωρα ειμαι ακομα εκει και θα το παλεψω. Απο το Σεπτεμβρη και μετα ισως δε μου χρειαζονται πλεον. Αλλα off topic αυτο, my problem, μην ασχολεισαι.. Ενα ωραιο αστειο που ειχα δει καποτε στο ιντερνετ ηταν ενα χαρτι κολλημενο εξω απο το ιατρειο ενος απηυδισμενου συναδελφου που ελεγε το εξης:

Warning!!!

Patient will be charged extra for annoying the doctor with self-diagnosis gotten off the internet.

Εγω το αφηνω απλα εδω, δε θα πω κατι αλλο.

Ακου λεει καλος ανθρωπος.. Παω να ακουσω Σακη Τολη να στανιαρω λιγο, α, και στην επομενη πανσεληνο να θυσιασω κανα κοκορι, παρθ1 δεν εχω προχειρη για ανθρωποθυσια..

Κοριτσι… Ψυχραιμια.

https://youtu.be/sGhYcwcdo-4?si=yfzanmD1EjfvMyi-
    Last edited by _Vassilis; 13-07-2025 at 03:30.

Senior Member
    Στον ύπνο μου βλέπω όλα όσα έχασα. Βλέπω ολόκληρες συνομιλίες με τον φίλο και πως τον συναντώ, βλέπω πως βγαίνω με την φίλη, το ζωάκι μου πως ζει, βλέπω πως ο Σ. μου λέει πάλι να συναντηθούμε, βλέπω και έναν που με είδε και έφυγε. Βλέπω πως είμαι σε ψυχιατρείο και δεν μου δίνουν εξιτήριο και μου λένε θα μείνω για πάντα εκεί.

Βαριέμαι τα πάντα. Σαν να χάθηκε το νόημα. Δεν μπορώ και να κοιμηθώ να περάσει η ώρα, με στεναχωρεί. Δεν θέλω ούτε το ένα ούτε το άλλο, είναι τα πάντα τόσο βαρετά.

Senior Member
    Οι συνομιλίες με την ψ δεν με βοηθάνε. Εκείνη τη στιγμή μόνο νιώθω σαν να έχω κάποια φίλη, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης είναι χαριστικές, και έχω αρχίσει να έχω πολλές ενοχές για αυτό.

Από το Αιγινήτειο δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο για το νέο ραντεβού.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast