Φοβικη νευρωση με κρισεις πανικου.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by melene
    θεοφανια το απλο χορταρακι δεν εχει τετοιες ιδιοτητες.δεν ειναι απο τα ψυχοτροπα ναρκωτικα για να της βγαλει στην επιφανεια πραγματα..
    Μελ...επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το χόρτο που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια ποτίζεται μέχρι και με πρέζα. Έχει πάθει πολύς κόσμος ζημιά από το απλό χορταράκι, που πια δεν είναι τόσο απλό. Το έχω γράψει και σε άλλο θέμα: έχω πρώην συμμαθητή μου που κάνει χρόνια χρήση και έχει φτασει πλέον σε βαριά ψύχωση....
    ξερεις γιατι το κανουν Θεοφανια ?
    να σου εξηγησω ...
    Γιατι ο εμπορος ναρκωτικων ξρει οτι αν τον πιασουν θα παει φυλακη ασχετα αν πουλαει χασις η ηρωινη η κοκα!
    Αυτο που θελει ο ιδιος ειναι να οικονομησει περισσοτερα ρηματα με λιγοτερο ρισκο...
    Το χασις πιανει πολυ σε ογκο και περναει απο πολλα χερια απο τον αγροτη που θα το καλλιεργησει μεχρι τον ντιλερ που θα το πλασαρει και που κατα πασα πιθανοτητα το κανει για να εξασφαλισει την δοση του σε σκληρα ναρκωτικα ...
    Τι κανουν λοιπον?
    Νοθευουν το αθωο χορταρακι , για να ριξουν στην εξαρτηση τον χρηστη σε πιο σκληρα νρακωτικα!
    Αυτο ακριβως πηγε να αποφυγει Η Ολλανδια πρωτη πρωτη και στην συνεχεια πολλες Πολιτεις των ΗΠΑ και Χωρες στην ΔΕυρωπη
    Την εξερτηση του πληθυσμου των χρηστων της καναβις απο τα σκληρα ναρκωτικα !
    Στο Αμστερνταμ για παραδειγμα , ηπια το καλυτερο μαυρο στην ζωη μου! Ωραια πακεταρισμενο , καθαρο το περιβαλλον στα μπαρ κλπ...Στο σουβλατζιδικο ομως που μπηκα για να αφω κατι μετα , ο σουβλατζης μου λεει αν θελω κραχ!!!!!!!!!!!!!!!
    σκεφτηκα να παω στην Αστυνομια εκει διπλα να τον δωσω αλλα μετα το ξανασκεφτηκα και τραβηξα τον δρομο μου αναλογιζομενος οτι η καλυτερη αμυνα μιας κοινωνιας ειναι παντα η προσβαση στην αληθεια και την γνωση γιατι δεν ειναι μονο το κραχ , η ηρωινη η το οπιο που μονος μου αρνηθηκα παντα να δοκιμασω εστω στην ζωη μου , αλλα το γεγονος οτι εμαθα μονος μου τι ειναι καλο η κακο για μενα χωρις να ειναι αναγκη παντα να το δοκιμαζω βαζοντας εκ των υστερων τον εαυτο μου σε δοκιμασια ...

Senior Member
    Σας βρισκω ασχετους ,για να μη πω οτι προωθειτε μια αναχρονικη αντιληψη τρομοκρατιας κ του αλκοολ.
    Δε ποτιζεται το χορτο με ηρωινη
    Το σκαν ειναι χορτο απο μετταλαγμενους σπορους που καλιεργειται σε κλειστο χωρο με ηλεκτρικο κ οχι ηλιακο φως.
    Το χορτο προκαλει ψυχωσεις οταν γινεται χρηση σε μικρη ηλικια κ απο ενηλικες ανισσοροπους.
    Ειναι ψυχωδηλωτικο κ ως εκτουτου δυσκολα λειτουργει σαν ευφορικο.
    Σημερα τα εισαγωμενα χορτα απο Αλβανια κ Βουλγαρια ειναι επικινδυνα επειδη καλλιεργουνται σε εδαφη που υπαρχουν πυρηνικα αποβλητα κ χρησιμοποιουνται φυτοφαρμακα.
    Πολλες φορες το LSD κ η κανναβη χρησιμοποιουνται απο εμπειρους επιστημονες (Καυκαλιδης,Stanislav Kroff ,κ αλλους) για τη θεραπεια των ψυχωσεων

Senior Member
    καλα τα λες ομως η λεγομενη πρεζοφουντα κυκλοφορει αναμεσα μας,σε αυτο τουλαχιστον κανεις λαθος..

Banned
    ε μην παιρνετε και εσεις βρε παιδια χαλασμενα, μπαααα...

Senior Member
    Πρεζοφουντα λενε τις αλβανικες που αντι να διεγειρουν συναισθηματα δημιουργουν καταστολη κ αναισθησια οπως η πρεζα.Δε νομιζω οτι ποτιζεται με πρεζα γιατι εξαλλου δεν συμφερει ,φταιει ο σπορος κ ο τροπος καλλιεργειας.
    melene,νομιζω οτι δεν πρεπει να ψαχνεσαι με τη διαγνωση του γιατρου σου,δεξου αυτο που σου ειπε,δηλ.διαταραχη προσωπικοτητας στο νευρωτικο πεδιο-φοβικη προσωπικοτητα η υστερικη δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια οσο αυτο που σου ειπε οτι δηλ οτι κιαν εχεις ειναι στο νευρωτικο φασμα ,κατι δηλ. που αφορα το μεγαλυτερο ποσοστο των νεοελληνων.
    Φαινεσαι εξυπνη κ ενημερωμενη ,με την καταλληλη ψυχοθεραπεια η αυτογνωσια,κ ισως με μια προσωρινη χρηση ψυχοφαρμακων για την αντιμετωπιση των συμπτωματων-εμμονες,κρισεις πανικου κλπ θα ξαναλαμψεις κ θα εισαι ευτυχισμενη,εισαι τυχερη που δεν εχεις καταθλιψη ,αναθεωρησε τις επιθυμιες σου κ τι ειναι αυτα που σευχαριστουν ,κ δωσε χωρο στη ψυχη σου για τον ερωτα που αν δεν τον εχεις βρει, σε περιμενει!

ακριβώς αυτό εχω κι εγώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ξαφνικά αρχίζω και φοβάμαι, νοιώθω αυτό το συναίσθημα, χωρίς να ξέρω το γιατί. Μετά αρχίζει το μυαλό μου και σκέφτεται διάφορα δυσάρεστα και έπειτα κολάει κάπου. Είτε αφορά εμένα ειτε τους άλλους. Και στο τέλος παθαίνω κρίση πανικού. Το αντιμετωπίζω εδώ και δύο χρόνια με φάρμακα. Αντικαταθλιπτικά και ένα αντιψυχωσικό σε μικρή δόση. Επίσης παίρνω και αγχωλυτικά όταν αρχίζω και δεν νοιώθω καλά και καταλάβω πως θα με πιάσει αν και με τη θεραπεια δεν το ξαναέπαθα ποτέ παρά μόνο μια απλή αγχώδη διαταραχη

Senior Member
    και ποσα χρονια κανεις τωρα την θεραπεια?δεν κουραστηκες?σε ψυχολογο εχεις παει?

Senior Member
    α δυο ειπες..διαβασα αλλο.οκ!

Originally posted by katerinaki
    Σας βρισκω ασχετους ,για να μη πω οτι προωθειτε μια αναχρονικη αντιληψη τρομοκρατιας κ του αλκοολ.
    Δε ποτιζεται το χορτο με ηρωινη
    Το σκαν ειναι χορτο απο μετταλαγμενους σπορους που καλιεργειται σε κλειστο χωρο με ηλεκτρικο κ οχι ηλιακο φως.
    Το χορτο προκαλει ψυχωσεις οταν γινεται χρηση σε μικρη ηλικια κ απο ενηλικες ανισσοροπους.
    Ειναι ψυχωδηλωτικο κ ως εκτουτου δυσκολα λειτουργει σαν ευφορικο.
    Σημερα τα εισαγωμενα χορτα απο Αλβανια κ Βουλγαρια ειναι επικινδυνα επειδη καλλιεργουνται σε εδαφη που υπαρχουν πυρηνικα αποβλητα κ χρησιμοποιουνται φυτοφαρμακα.
    Πολλες φορες το LSD κ η κανναβη χρησιμοποιουνται απο εμπειρους επιστημονες (Καυκαλιδης,Stanislav Kroff ,κ αλλους) για τη θεραπεια των ψυχωσεων
    πολυ σωστα κατερινακι!
    Να γινει νομος η χορηγηση του δικαιωματος συνταγογραφιας για να μην ξοδευει ο αρρωστος τοσα χρηματα για ναρκοδολαρια και τοξικα σκευασματα !
    Το χασις στα φαρμακεια [με λιστα προμηθευτη και τηρηση αποθηκης ]με συνταγη [ναρκωτικων ]γιατρου!

Originally posted by katerinaki
    Πρεζοφουντα λενε τις αλβανικες που αντι να διεγειρουν συναισθηματα δημιουργουν καταστολη κ αναισθησια οπως η πρεζα.Δε νομιζω οτι ποτιζεται με πρεζα γιατι εξαλλου δεν συμφερει ,φταιει ο σπορος κ ο τροπος καλλιεργειας.
    melene,νομιζω οτι δεν πρεπει να ψαχνεσαι με τη διαγνωση του γιατρου σου,δεξου αυτο που σου ειπε,δηλ.διαταραχη προσωπικοτητας στο νευρωτικο πεδιο-φοβικη προσωπικοτητα η υστερικη δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια οσο αυτο που σου ειπε οτι δηλ οτι κιαν εχεις ειναι στο νευρωτικο φασμα ,κατι δηλ. που αφορα το μεγαλυτερο ποσοστο των νεοελληνων.
    Φαινεσαι εξυπνη κ ενημερωμενη ,με την καταλληλη ψυχοθεραπεια η αυτογνωσια,κ ισως με μια προσωρινη χρηση ψυχοφαρμακων για την αντιμετωπιση των συμπτωματων-εμμονες,κρισεις πανικου κλπ θα ξαναλαμψεις κ θα εισαι ευτυχισμενη,εισαι τυχερη που δεν εχεις καταθλιψη ,αναθεωρησε τις επιθυμιες σου κ τι ειναι αυτα που σευχαριστουν ,κ δωσε χωρο στη ψυχη σου για τον ερωτα που αν δεν τον εχεις βρει, σε περιμενει!
    κατερινακι ...
    θα σας τρομαξω για να καταλαβετε ποσο σημαντικη ειναι η αληθεια !
    η φουντα για να αποκτησει γρηγοροτερα σπιντ ποτιζεται με στριχνινη! η στριχνινη την ξεραινει και δινει την ταχυκαρδια που εχουν ηδη περιγραψει πολλοι!
    Καθε παρανομο σκευασμα , ενεχει κινδυνους για την δημοσια υγεια!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345