Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Junior Member

Αποστολή χειρόγραφου γραμματος

Καλησπέρα, έχω χωρίσει πριν ένα μήνα και νιώθω αρκετές ενοχες για ότι εγινε ( την εβρισα και την προσεβαλα), ορισμένες φορες άδικος...σκέφτομαι να στείλω ένα χειρόγραφο γράμμα με ένα λουλούδι στην κοπέλα λέγοντας απλά κάποια πράγματα, ζητώντας συγνώμη και ότι την έχω συγχωρέσει και εγώ κτλπ...είναι ωραιο σαν κίνηση?

Senior Member
    Nα πεις συγνωμη, ναι. Αλλα το λουλουδι μου φντ λιγο χειριστικη κινηση...

Ρε φίλε έχοντας διαβάσει την ιστορία σου σε προηγούμενο thread θα σου έλεγα να μην το κάνεις...θα γίνεις χειρότερα, θα στείλεις και θα περιμένεις αντίδραση της και θα αγωνίας...τις έχω κάνει κι εγώ αυτές τις μλκιες και μόνο σε κακό μου βγήκαν, κάνε λίγο υπομονή και θα σου περάσει, εσύ τώρα ελπίζεις μέσα σου να ξαναγίνει κάτι ενώ σου φέρθηκε έτσι...κάνε ένα νοητικό πείραμα και σκέψου την ιστορία σου σαν να την περνούσε ένας κολλητός σου , τι θα τον συμβουλευες?θεωρώ ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση καλύτερα να δουλέψεις πάνω σε αυτό, χεστην και προχώρα, καλύτερα μόνος...

Junior Member
    Όχι δεν περιμένω κάτι να μην σου λέω ψέματα, για την δικιά συνείδηση θέλω να το κάνω να ξέρω ότι έχω κάνει το σωστό...

Senior Member
    Δεν ειναι σωστο να κανεις κινησεις που κανουν τον αλλο να νοιωθει υποχρεωμενος.

Junior Member
    Σε καμία περιπτωση να νιωθει υποχρεωμένη...αφού θα το γράφω ότι δεν θέλω κάποια απάντηση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas kz View Post
    Σε καμία περιπτωση να νιωθει υποχρεωμένη...αφού θα το γράφω ότι δεν θέλω κάποια απάντηση...
    Ναι, αλλα οι ανθρωποι δεν κανουν αυτα που λενε.

Junior Member
    Εγώ τα κάνω όσα λεω...τώρα αν αυτή ας κάνει ότι θέλει μετά...

Senior Member
    Εγώ τα κάνω όσα λεω...τώρα αν αυτή ας κάνει ότι θέλει μετά...
    Το θεμα δεν εισαι εσυ, αλλα το τι θα σκεφτει αυτη που προφανως και δεν σε νοιαζει.

Senior Member
    ξαναδιάβασα το άλλο thread σου, έγραφες οτι έχεις ρίξει την αξιοπρεπειά σου.. διαβασέ το και εσύ για να θυμηθείς πάλι σε τι κατάσταση ήσουν

λανθασμένα θεωρείς οτι το πρόβλημα είναι οτι την έβρισες, και αν της ζητήσεις συγνώμη θα λυθεί. Είτε την έβριζες είτε όχι την ίδια κατάληξη θα είχε. Όλοι πάνω στον θυμό μας μπορεί να πούμε κάτι παραπάνω, δεν έγινε και κάτι τραγικό. Μην μπείς στη διαδικασία να της στείλεις και γράμμα με λουλούδια, μετά το περιστατικό που της είπες οτι θα φουντάρεις. Δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι απ' αυτό, αυτή ναι την επιβεβαιώνεις, επίσης θα σε θεωρήσει κολλημένο ή μπορεί και να τρομάξει.. Εγώ γενικά καταλαβαίνω απο τον χαρακτήρα σου οτι είσαι αρκετά ευαίσθητος και δενέσαι πολύ γρήγορα, αν γνωρίσεις κάποια άλλη σου εγγυώμαι οτι θα τη ξεχάσεις χτες. Βγες έξω, γνώρισε κόσμο, κατέβασε καμιά εφαρμογή γνωριμιών και θα δεις πως θα την ξεχάσεις..

Senior Member
    Καλησπέρα, έχω χωρίσει πριν ένα μήνα και νιώθω αρκετές ενοχες για ότι εγινε ( την εβρισα και την προσεβαλα), ορισμένες φορες άδικος...σκέφτομαι να στείλω ένα χειρόγραφο γράμμα με ένα λουλούδι στην κοπέλα λέγοντας απλά κάποια πράγματα, ζητώντας συγνώμη και ότι την έχω συγχωρέσει και εγώ κτλπ...είναι ωραιο σαν κίνηση?
    μα αφου εκεινη εφυγε. επανερχεσαι τωρα σε εναν ανθρωπο που εχει προχωρησει για να ζητησεις ΕΣΥ συγνωμη; περσινα, ξυνα σταφυλια, εχω να σου πω... και σαν κινηση, προσωπικα την βρισκω ξενερωτη και παλιακη. εννοω το χειρογραφο με το λουλουδι...
    ξερω θα μου πεις η συγνωμη θα ηταν γιατι κι εσυ ειχες πει εκεινη την χειριστικη βλακεια κλο.
    μα δεν φαιενται σαν να ζητας συγνωμη, αλλα σαν να επανερεσαι για να ξανακανεις κρουση.
    εγω το βρισκω λυπηρο και απωθητικο..

Junior Member
    Εντάξει είναι όπως το λαμβάνει ο καθένας μας, εγώ θα πω την συγνώμη μου για να φύγει το βάρος από μέσα μου, και έχω γνωρίσει 2-3 κοπέλες από εκείνη την στιγμή αλλά καμία δεν γέμισε..

Junior Member
    Δεν θα ζητήσω επιστροφή, ούτε θα κάτσω να παρακαλέσω. Είναι θέμα να έχω την συνείδηση μου καθαρή μετά από όλα αυτά...και επίσης μετά από ένα μήνα είχα αρχίσει να την ξεχνάω και την πέτυχα μέσα σε μια μέρα 3 φορές στον δρόμο, και τις 3 γύρισε λαμπάδα που ήταν πλάτη και με καρφωνε στα μάτια ενώ οδηγούσα την μηχανή...

Senior Member
    Εντάξει είναι όπως το λαμβάνει ο καθένας μας, εγώ θα πω την συγνώμη μου για να φύγει το βάρος από μέσα μου, και έχω γνωρίσει 2-3 κοπέλες από εκείνη την στιγμή αλλά καμία δεν γέμισε..
    καντο τουλαχιστον πιο νορμαλ. ειναι λιγο creepy αυτο με το γραμμα και το λουλουδι. στειλε ενα μειλ, κατι ηλεκτρονικο.

Junior Member
    Creepy το χειρόγραφο γράμμα? Τι ιμειλ στέλνω κάνα βιογραφικό μήπως? Το θέμα είναι να βγει αγνο, και είναι μια πολύ ωραία κίνηση...

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread