Αποστολή χειρόγραφου γραμματος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    μα αν ήθελες να ζητήσεις συγνώμη για να φύγει απο πάνω σου όπως λες, θα της έστελνες απλά ένα μήνυμα. Το να μπεις στη διαδικασία και να της στείλεις γράμμα με λουλούδια είναι σαν να προσπαθείς να γυρίσει πίσω. Σε έχει μπλοκάρει ?

Μένετε κοντά ? πως γίνεται να την πετύχεις 3 φορές σε μια μέρα ? γιατί αν δεν μένετε κοντά και μένεις αθήνα ή σε μεγαλούπολη τέλοσπαντων λογικό να σε κοιτάει σα χάνος που σε είδε.

Junior Member
    Κοντά μένουμε σε μια μικρή πόλη, απλά έτυχε ενα μήνα να μην έχουμε ειδωθει...και έγινε πριν κάτι μέρες 3 φορές μέσα στην μέρα, απλά ετυχε...οχι δεν θέλω να γυρίσει πίσω, απλά με έχει μπλοκάρει και κάνω αυτόν τον τρόπο..

Senior Member
    αν θέλεις να φύγει απο πάνω σου γράψε σε ένα χαρτί τι θα ήθελες να της πεις και θα τελειώσει εκεί μέσα σου

επίσης και να σε έχει μπλοκάρει και να σκέφτηκες γι' αυτό το γράμμα, τα λουλούδια που κολλάνε ? αφου το είπες και μόνος σου πριν, βγήκες και με άλλες αλλά δεν μπορείς να την ξεχάσεις. Σε αγνώστους μιλάς, παραδέξου οτι θες να το κάνεις για να γυρίσει πίσω. Και μετά απο τι σε μπλόκαρε, όταν την πρόσβαλλες, της έστελνες πιεστικά μηνύματα ή σε μπλόκαρε απλά για να κόψει επαφές ? τουλάχιστον μιλα μας ειλικρινά

Junior Member
    Όχι την τελευταία φορά απλά βριστικαμε και με μπλοκαρε, δεν εκβίασα, δεν πίεσα, δεν ξανά ζήτησα επαφή με κανέναν τρόπο...μάλιστα κιολας απέφευγα σημεία που ξέρω ότι μπορεί να την πετύχω...δεν είναι ο σκοπός μου να γυρίσει, το τονίζω αυτό...απλά είμαι άνθρωπος που όταν κάνω κάτι καο νιωθω τυψεις μετά και θέλω να ξέρω ότι έχει φύγει από μέσα μου και έχω την συνείδηση μου καθαρή...το πώς θα το λάβει αυτή και αν δεν με νοιάζει...με νοιάζει αυτό που θα κάνω εγώ... ναι φυσικά και έχω αισθήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την θέλω πίσω...ξέρω τι πέρασα και δεν μου αξίζει αυτό...

Senior Member
    κοίτα για να μπήκες να ρωτήσεις αν είναι καλή κίνηση το να στείλεις γράμμα με λουλούδια, καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος οτι είναι υπερβολή. Απλά ρωτάς για να δείς πόσο υπερβολικό είναι. Αν σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και δεν σε νοιάζει το πως θα φανείς και θέλεις απλά να φύγει απο πάνω σου ναι θα μπορούσες να το κάνεις.. Αλλά μερικές φορές όταν έχουν προηγηθεί διάφορα, τέτοιες κινήσεις μπορεί να τρομάξουν τον άλλον. Καλό είναι να σκέφτεσαι και τον άλλον, μπορεί να την τρομάξεις με αυτό. Ήδη τη προηγούμενη φορά της είπες οτι θα φουντάρεις, λες την έβρισες, δεν ξέρω τι ειπώθηκε και μετά λες σε μπλόκαρε.

Junior Member
    Πως μπορεί να την τρομάξει αυτό? Παράλληλα όπως με.εβρησε και αυτή με έφερε στο σημείο και το έκανα και εγώ, και απλά με μπλοκαρε πιθανών γιατί προσβλήθηκε, συγνώμη κιόλας αλλά οι επιλογές της την προσεβαλαν, εγώ απλά τις ονόμασα τις επιλογές της...και επίσης όπως είπα, στο γράμμα δεν θα γράψω μεγάλα λόγια και επιστροφές και σε παρακαλώ και τετοια πράγματα, ένα συγνώμη, ένα σε συγχωρώ και ένα εύχομαι να είσαι καλά...και υπερβολή δεν το θεωρώ, πάντα της άρεσαν τετοια πράγματα...και επίσης αν υπήρχε στο σενάριο να τρομάξει όταν με είδε 3 φορές δεν θα γυρίζει να με καρφώσει με αυτό το βλέμμα...απλά.θα έριχνε μια ματιά, η δεννθα κοιτούσε καν...

Senior Member
    το οτι μπορεί να σε κοίταξε γιατί τρόμαξε ? ειδικά αν αυτές τις 3 φορές την πέτυχες κοντά στο σπίτι της

δεν ξέρω τι παίχτηκε, ξέρουμε μόνο τη δική σου πλευρά. Απλά με αυτά που έχεις γράψει φαίνεται να έχεις μια εμμονή, και δεν νομίζω οτι έχει να κάνει μόνο με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Πιστεύω οτι γενικά είσαι έτσι όταν γνωρίζεις κάποια δένεσαι και μετά δεν ξεκολλάς. Οπότε σχετικά με την ερώτηση σου πως θα τρομάξει,μα όταν είχατε τσακωθεί της είχες πει οτι θα φουντάρεις, και δεν ξέρω τι άλλο ειπώθηκε. Και τώρα μετά απο 3 μήνες την σκέφτεσαι ακόμα και θες να της στείλεις γράμμα με λουλούδια, δείχνεις σαν να μην σέβεσαι τα όρια του άλλου. Γενικά η συμπεριφορά σου σε κάποια σημεία δεν δικαιολογείται και επειδή τόσα ακούμε στις ειδήσεις, είναι λογικό η κοπέλα να τρομάξει.

Junior Member
    Στο κέντρο ειμασταν, δεν πλησιάζω στο σπίτι γιατί δεν θέλω να δώσω δικαίωμα και πίστεψε με μια χαρά μπορούσε να αποφύγει το βλέμμα γιατί τις 2 φορές ήταν πλάτη και της έκανε σήμα η φίλη της και γύρισε και με καρφώνε με ένα χαμόγελο...όσο για αυτό που λες ότι γενικά κολαω ούτε καν, είχα πολλές σχέσεις στο παρελθόν και όταν έκλεινε, έκλεινε...τελείωνε εκεί και ο καθένας τον δρόμο του...δεν έχω δώσει ποτέ σημάδια ότι θα της έκανα κακό, και δεν θα το έκανα ποτέ...ούτε πίεση για το οτιδήποτε ούτε τίποτα, πάντα ευγενικός και δεκτικός ήμουν, αυτό το οτι θα φουνταρω ναι είναι το μόνο πράγμα που μετανιώνω γιατί το διαχειρηστηκα λάθος αλλά το μετάνιωσα την ίδια στιγμή, και είναι μετά από 1 μήνα όχι 3

Senior Member
    σχετικά με εκείνη ήξερες εξαρχής οτι είναι σε σχέση, δεν σε κοροιδεψε. Ακόμη και αν σου έλεγε οτι θα χωρίσει, δεν υπήρχε κανένας λόγος να την εμπιστευτείς, ένας άνθρωπος που λέει ψέματα στη σχέση του, θα πει ψέματα και σε οποιοδήποτε άλλον γνωρίσει.

Αλλά ας πούμε και οτι φταίει εκείνη, όλη η συμπεριφορά σου, το να την απειλείς οτι θα πεθάνεις αν φύγει, δείχνει μια ανισορροπία στις σκέψεις σου. Δεν μπορείς να κρατήσεις τον άλλον με το ζόρι, ούτε είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι μετά απο 3 μήνες, πόσο μάλλον να θες να βάλεις τέλος στη ζωή σου γι' αυτό. Δεν ξέρω αν το εννούσες αυτό που της είπες, μπορεί να ήταν πάνω στη στιγμή. Γενικά απ' όλα αυτά που γράφεις εγώ καταλαβαίνω οτι υποβόσκουν άλλα θέματα. Και για να μην ξαναβάλεις τον εαυτό σου σε αυτή τη κατάσταση, δούλεψε το. Γι' αυτό το λόγο νομίζω οτι της έχεις πει και άλλα, ή ισως η συμπεριφορά σου κάποιες φορές να ήταν υπερβολική, γι' αυτό σου είπα πριν οτι θα την τρομάξεις με το γράμμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas kz View Post
    Στο κέντρο ειμασταν, δεν πλησιάζω στο σπίτι γιατί δεν θέλω να δώσω δικαίωμα και πίστεψε με μια χαρά μπορούσε να αποφύγει το βλέμμα γιατί τις 2 φορές ήταν πλάτη και της έκανε σήμα η φίλη της και γύρισε και με καρφώνε με ένα χαμόγελο...όσο για αυτό που λες ότι γενικά κολαω ούτε καν, είχα πολλές σχέσεις στο παρελθόν και όταν έκλεινε, έκλεινε...τελείωνε εκεί και ο καθένας τον δρόμο του...δεν έχω δώσει ποτέ σημάδια ότι θα της έκανα κακό, και δεν θα το έκανα ποτέ...ούτε πίεση για το οτιδήποτε ούτε τίποτα, πάντα ευγενικός και δεκτικός ήμουν, αυτό το οτι θα φουνταρω ναι είναι το μόνο πράγμα που μετανιώνω γιατί το διαχειρηστηκα λάθος αλλά το μετάνιωσα την ίδια στιγμή, και είναι μετά από 1 μήνα όχι 3
    τι να σου πω ρ φίλε... και να μην την τρομάξεις πάντως, σίγουρα θα νιώσει επιβεβαίωση.. Αν το κάνεις για να φύγει απο πάνω σου κάνε το, αλλά αν το κάνεις γιατι τρέφεις ελπίδες τότε άστο. Εφόσον μένετε σε μικρή πόλη όπως λες, δεν γίνεται να την πλησιάσεις με άλλο τρόπο κοινή παρέα κτλ ? ίσως να πας σε μια καφετέρια με κάποιον φίλο σου που μπορεί να συχνάζει και αυτή.. ? Νομίζω αν θες να της πεις κάτι καλό είναι να την βρεις κάπως τυχαία, μην καταλάβει οτι την έψαξες ή την σκέφτεσαι ακόμα

Junior Member
    Για το πρώτο σκέλος συμφωνώ απόλυτα, το ήξερα..
    Αλλά να σου πω την αλήθεια προσπάθησα αρκετές φορες να φύγω όσο ήταν νωρίς, αλλά με παρακαλούσε να μείνω με αιτιολογία ότι δεν μπορεί να με αποχωριστει, και ότι θέλει να ζήσει τα πάντα μαζί μου και ότι δεν έχει νιώσει πάλι κτλπ.. εγώ σαν ερωτευμένος τα πίστευα αυτά, αλλά κάπου άρχισε να βρωμάει η υπόθεση όταν δεν έβλεπα πράξη, και εγώ επενδυα γτ πίστευα μέσα από αυτα έλεγε...
    Δεν την απείλησα ότι αν με παρατήσει θα πάω να φουνταρω... ήταν μια στιγμή αδυναμίας χωρίς πρόφαση τον "χωρισμό" πάνω στην ένταση και δεν το εννοούσα για να μην σου λέω ψέματα...και όχι δεν έχω πει αλλά τέτοια, ουτε ημουν υπερβολικος και πάντα συζητούσαμε το οτιδηποτε .. πάντα ήμουν δεκτικός, πάντα είχα κατανόηση, υπομονή και ίσως όλα αυτά πολύ παραπάνω από όσα έπρεπε και ίσως είναι η αιτία που έφτασα σε αυτή την αντίδραση...πίστεψε με πάω σε ψυχολόγο εδώ και 1.5 μήνα περίπου γιατί υπάρχουν και άλλα σοβαρά θέματα στην ζωή μου και τα πάμε μια χαρά, με έχει βοηθήσει αρκετά...

Junior Member
    Δεν ξέρω, ίσως αυτό να την έκανε να πιστεύει ότι την ψάχνω επίτηδες, δλδ να την πιάσω από κοντά, και επίσης δεν θέλω να την βλέπω ιδιαιτερα γιατί όπως είπα ξέρω τι μου έχει κάνει και ξέρω την κατασταση που βρίσκομαι μέσο αυτής και πως ένιωσα όταν την είδα τυχαία πριν κάτι μέρες...πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου..

Senior Member
    καταλαβαίνω οτι ήσουν '' ερωτευμένος '' και οι δηλώσεις της περι χωρισμού σε έπειθαν, αλλά δεν μπορείς να ρίξεις το φταίξιμο σε εκείνη, είναι ξεκάθαρο δικό σου φτσίξιμο. Κράτησε το όλο αυτό σαν μια εμπειρία για να σου γίνει μάθημα έτσι ώστε την επόμενη φορά να μην πείθεσαι απο τα λόγια αλλά απο τις πράξεις.. επίσης και να χώριζε και να 'ταν μαζί σου θα εμπιστεύσουν μια κοπέλα που εχει απατήσει τη σχέση της ? το ίδιο μπορεί να έκανε και σε εσένα μετά. Αυτό είναι θέμα χαρακτήρα, μόνο κάποιον που είναι σε κακοποιητική σχέση και δυσκολεύεται να φύγει μπορώ να σκεφτώ. Όλοι οι άλλοι που είναι σε σχέση και κοροϊδεύουν, λένε ψέματα και όλα καλά δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα τους.

Μα αν πας σε μια καφετέρια με εναν φίλο σου που συχνάζει και αυτή εκεί, πως θα σιγουρευτεί οτι πήγες εκεί για εκείνη ? Δηλαδή σε όποια μαγαζιά πήγαινει θα τα αποκλείσεις..? άσε που σε μικρή πόλη, επαρχία, είναι εύκολο να πετύχεις κάποιον.. Αν την δεις και της μιλήσεις μετά απο κάποια ώρα, είσαι άνετος της ζητήσεις συγνώμη χωρίς παρακάλια, δεν θα καταλάβει κάτι... εαν της στείλεις γράμμα με λουλούδια θα σε περάσει για κολλημένο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    .. επίσης και να χώριζε και να 'ταν μαζί σου θα εμπιστεύσουν μια κοπέλα που εχει απατήσει τη σχέση της ? το ίδιο μπορεί να έκανε και σε εσένα μετά. Αυτό είναι θέμα χαρακτήρα, μόνο κάποιον που είναι σε κακοποιητική σχέση και δυσκολεύεται να φύγει μπορώ να σκεφτώ. Όλοι οι άλλοι που είναι σε σχέση και κοροϊδεύουν, λένε ψέματα και όλα καλά δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα τους.
    Καλα, εχεις ακουσει ποτέ καποιον που κερατωνει χωρις δικαιολογια;

Banned
    Ρε φίλε τόσο καλές π€π€ς , σου έκανε ? Κοίτα μπορείς να στείλεις λουλούδια κ ένα γράμμα , αλλά αντί για λέξεις βάλε μέσα ένα 500ρικο ! Θα το εκτιμήσει περστρο να ψωνίσει κανένα μπικίνι , κανένα παρεο ,κανένα προϊόν για την κυτταρίτιδα,μάσκα προσώπου ( αν κ αυτό με τα αγγούρια κάνει δουλίτσα ) να πάρει ένα λιπ γκολς και κανένα σετακι εσωρούχων .

Υγ. Θα σου έγραφα κ άλλα , αλλά θα μου την πέσουν κάτι φεμιν εδώ μέσα κ "άνδρες" για αναφορά κ μπλοκ . Έχουν αγαστη συνεργασία με το μαγαζάκι εδώ μέσα .

Υγ2 . ΓΙΝΕ ΑΝΔΡΑΣ άκου γράμμα κ λουλουδάκια.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread