Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως

Κουράστηκα να νιώθω έτσι. Δεν πιστεύω πως υπάρχω. Περιμένω να ξυπνήσω, αλλά δεν ξυπνάω. Από τότε που έχασα και την τελευταία μου σχέση, δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχω, μου φαίνεται ψέμα.

Αυτή ήταν δηλαδή η ζωή μου, τα όσα έζησα ήταν μέχρι εδώ και από εδώ και πέρα θα είναι ένα τίποτα; Δεν είναι ότι βαριέμαι απλά, πραγματικά σαν να μην είμαι ξύπνια. Και βλέπω πως περνά ο καιρός και αυτό δεν αλλάζει.

Σκέφτομαι να βγω κάπως από αυτόν τον "ύπνο" και ο μόνος τρόπος που σκέφτηκα είναι να δοκιμάσω να ξαναστειλω στον φίλο, και αν. Με μπλοκάρει πάλι και από εκεί, να ανοίξω πάλι εφαρμογή.

Αν δεν ήμουν έτσι όπως ήμουν, θα ήταν πολύ καλύτερα. Γιατί τώρα... Έτσι που είμαι... Για να δεχτεί να με γνωρίσει άνθρωπος, θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με άλλους εκατοντάδες στην καλύτερη, χιλιάδες στην χειρότερη, και πάλι ΑΝ μου κάνει τη χάρη.

Σκέφτομαι πως αν με δεχτεί κάποιος , τουλάχιστον θα "ξυπνήσω", θα νιώσω κάτι και δεν θα είναι πια σαν να μην υπάρχω.

Senior Member
    σταμάτα ρεεεεε

γιατί να σου κάνει ο άλλος τη χάρη και να μην κάνεις εσύ τη χαρη στο άλλον για να μιλήσετε ??

Δέθηκες πολύ μαζί του. Ευτυχώς είσαι ελεύθερος να κινηθείς όπου θέλεις. Αυτό σ ανοίγει νέους ορίζοντες για οτιδήποτε επιθυμείς, ακόμα και για νέες γνωριμίες.
    γιάννης

Senior Member
    Marylou, γιατί έχω φάει αμέτρητα στησίματα, γιατί ακόμη κι αυτοί που όντως γνώρισα από κοντά, ήταν αρκετά κοινωνικά πετυχημένοι άνθρωποι - ανεξάρτητοι, με σπουδές και πολλά ταξίδια στον κόσμο, ο ένας είχε πάει σε όλο τον κόσμο, ο άλλος είχε ασανσέρ για αυτοκίνητα, πρώτη φορά το είδα στη ζωή μου, ακόμη και ένας που ήταν εύσωμος παραπάνω από εμένα, ζούσε μόνος του (από σπίτι γονιών βέβαια), και είχε ζήσει πράγματα, είχε πάει σε διάφορα μέρη, ακόμα και οι 50άρηδες, έκαναν τόσα πολλά πράγματα, και πάλι ουσιαστικά με απέρριψε λόγω εμφάνισης, δεν δέχτηκε συνάντηση και μου το είπε κιόλας ότι δεν θα συναντιόταν ποτέ μαζί μου. Άλλος προτιμούσε να κοιμηθεί και μετά μου έλεγε "δεν φτάνει που σου κάνω και χάρη να σε δω".

Είμαι σκ@τ@ εμφανισιακά. Αν μπει κοπέλα στο τιντερ που έχει εμφάνιση, θα βρει άτομα να συναντήσει από την πρώτη εβδομάδα, μην σου πω και τις πρώτες μέρες μόνο.

Εγώ τίποτα. Δεν είναι τυχαίο ότι έξω έχουν όλες να πουν ότι κάποιος τους την έπεσε ή τις φλέρταρε και εγώ δεν έχω να πω τίποτα απολύτως.

Πιστεύω πως δεν θα με θέλει ποτέ ξανά στη ζωή μου κανένας, ούτε από απόσταση ούτε να με ακουμπήσει (μάλλον θα κάνουν εμετό), και οι μόνες εμπειρίες που είχα ποτέ θα είναι οι τελευταίες.

Νιώθω πως ότι έζησα έζησα και τώρα στο τίποτα και πως ακόμη κι αν συνεχίσω να προσπαθώ, απλά θα τρώω απορρίψεις και εξευτελισμό.

Senior Member
    Οι εφαρμογές είναι το τελευταίο στάδιο της απελπισίας, όπως λένε, αλλά είναι ξεκάθαρα βιτρίνα. Και στην καθημερινότητα βιτρίνα είναι. Γιατί τουλάχιστον στην εφαρμογή, η βιτρίνα συνοδεύεται και με μια ετικέτα (bio/about), όπου γράφεις λίγα πράγματα για εσένα. Όπως τα προϊόντα που παραγγέλνεις online, που έχουν μια βασική περιγραφή...

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε αυτή η ετικέτα. Είσαι μόνο εμφάνιση.

Senior Member
    Δεν τους ελκυω από φωτογραφίες online. Δεν τους ελκυω από κοντά, στην πραγματικότητα δεν μου μιλά ποτέ κανένας. ΠΟΥ να πάω; Δεν τα κατάφερα ποτέ στην πραγματικότητα να με πλησιάσει ΕΝΑΣ στα 27 χρόνια, ΕΝΑΣ ΕΛΕΟΣ. Δεν τα καταφερα στο ίντερνετ, ε δεν έμεινε τίποτα και δεν θέλω το τίποτα.

Αισθήματα άκρας απογοήτευσης όταν κοιτάμε προς τα πίσω και βλέπουμε πόσα χάσαμε, κάποτε από λάθη μας, άλλοτε από απόρριψη. Απογοήτευση τέτοιου βαθμού είναι απόδειξη ότι όντως χάσαμε πολλά και σημαντικά στη ζωή μας.
    Τα συναισθήματα δεν κάνουν λάθος. Έχουν τα αίτια τους. Κι αυτά είναι τα άσχημα βιώματα, όπως τα όσα χάσαμε.
    Μιλάω σε σένα μα έχω στη σκέψη μου κι εμένα.
    Όλοι ξέρουν να δινουν πολύ καλές συμβουλές, αλλά κανένας απ αυτούς δεν μας βοηθά. Αν μας βοηθούσαν θα λύνονταν διάφορα προβήματα μας και θα νιώθαμε καλύτερα.
    Ο καθένας μας έχει και τον δικό του πόνο. Αν δεν λυτρωθεί απ αυτό που τον πονεί δεν ηρεμά. Όλα τα υπόλοιπα είναι διέξοδοι για να ξεχνιόμαστε αλλά δεν ξεχνιόμαστε.
    Εύχομαι να καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς.
    γιάννης

Senior Member
    Δεν ειναι ετσι wanderer, και η πιο ομορφη στον κοσμο να ησουν κανενας δεν θελει να βαλει στην ζωη του τετοια αρνητικοτητα. Εσυ κανεις τον αλλον να αισθανεται οτι δεν επαρκει.

Senior Member
    Τουλάχιστον θα είχα την ευκαιρία να προσπαθήσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Marylou, γιατί έχω φάει αμέτρητα στησίματα, γιατί ακόμη κι αυτοί που όντως γνώρισα από κοντά, ήταν αρκετά κοινωνικά πετυχημένοι άνθρωποι - ανεξάρτητοι, με σπουδές και πολλά ταξίδια στον κόσμο, ο ένας είχε πάει σε όλο τον κόσμο, ο άλλος είχε ασανσέρ για αυτοκίνητα, πρώτη φορά το είδα στη ζωή μου, ακόμη και ένας που ήταν εύσωμος παραπάνω από εμένα, ζούσε μόνος του (από σπίτι γονιών βέβαια), και είχε ζήσει πράγματα, είχε πάει σε διάφορα μέρη, ακόμα και οι 50άρηδες, έκαναν τόσα πολλά πράγματα, και πάλι ουσιαστικά με απέρριψε λόγω εμφάνισης, δεν δέχτηκε συνάντηση και μου το είπε κιόλας ότι δεν θα συναντιόταν ποτέ μαζί μου. Άλλος προτιμούσε να κοιμηθεί και μετά μου έλεγε "δεν φτάνει που σου κάνω και χάρη να σε δω".

Είμαι σκ@τ@ εμφανισιακά. Αν μπει κοπέλα στο τιντερ που έχει εμφάνιση, θα βρει άτομα να συναντήσει από την πρώτη εβδομάδα, μην σου πω και τις πρώτες μέρες μόνο.

Εγώ τίποτα. Δεν είναι τυχαίο ότι έξω έχουν όλες να πουν ότι κάποιος τους την έπεσε ή τις φλέρταρε και εγώ δεν έχω να πω τίποτα απολύτως.

Πιστεύω πως δεν θα με θέλει ποτέ ξανά στη ζωή μου κανένας, ούτε από απόσταση ούτε να με ακουμπήσει (μάλλον θα κάνουν εμετό), και οι μόνες εμπειρίες που είχα ποτέ θα είναι οι τελευταίες.

Νιώθω πως ότι έζησα έζησα και τώρα στο τίποτα και πως ακόμη κι αν συνεχίσω να προσπαθώ, απλά θα τρώω απορρίψεις και εξευτελισμό.
    δεν κατάλαβα αν βγήκες ή δεν βγήκες με αυτούς του ανθρώπους που λες, πάντως μην επηρεάζεσαι απο τις φώτο που έχουν στο τίντερ. Οι περισσότεροι προβάλλουν μια ψεύτικη ζωή που δεν ισχύει στη πραγματικότητα. Σταμάτα να μιλάς έτσι για τον εαυτό σου, μήπως είσαι υπερβολική ? ?