Η εμφάνισή μου είναι απελπισία. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Α και η κοιλιά μου είναι όλο μελανιές και κύστες από τις συνεχείς ενέσεις lol
    Δες βελόνες για πένα 3.5mm 34G. Απλά επειδή είναι απίστευτη κοντή βελόνα, δεν την αποσύρεις αμέσως μετά την ένεση . Περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα. Κάνει απίστευτα μικρό τραύμα όμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Ήμουν όλη μου τη ζωή εύσωμη. Τα χαμηλότερα κιλά μου ήταν 70 κάτι και για να τα φτάσω αυτά τότε, δεν έπινα ούτε νερό για μέρες. Μετά από αυτά, έτρωγα και όσα έχασα, τα πήρα πολλαπλάσια και έφτασα 106. Με τις κετοξεωσεις, κατέβηκα στα 80. Καμία δίαιτα, απλά κετοξεώσεις.

Εχω προσέξει από το σχολείο κλπ, πως όλοι διατηρούμε τα κιλά που πάντα είχαμε. Οι αδύνατοι είναι ακόμη αδύνατοι. Οι υπέρβαροι είναι ακόμη υπέρβαροι. Οι κανονικοί είναι ακόμη κανονικοί. Το ίδιο και με εμένα, ποτέ δεν ήμουν ούτε κανονική, πόσο μάλλον αδύνατη.
    Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ, παλιές συμμαθήτριες μου που μπορεί να είχαν παραπάνω κιλά, στο πανεπιστήμιο τα έχασαν και μετά τα ξαναπήραν. Γενικά πιστεύω η διατροφή είναι τρόπος ζωής, αν έχεις μάθει ( δεν μιλάω για σένα) από μικρή ηλικία να τρως σουβλάκια κτλ τότε μετά δύσκολο να το κόψεις. Αλλά υπάρχουν πολύ νόστιμα υγιεινά φαγητά που δεν είναι παχυντικά, όπως και υγιεινά σνακ που μπορεί να σου κόψουν την πείνα αλλά να σου δώσουν βιταμίνες κτλ.

Εγώ το πιστεύω αυτό που λες ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση, ας μην λέμε μλκιες. Όμως στη τελική αυτό που μετρά δεν είναι τι πιστεύει ο άλλος για εσένα, ΑΛΛΑ ΕΣΥ για τον εαυτό σου. Αν εσύ πιστεύεις ότι είσαι χάλια , το μεταδίδεις και στον άλλον, εμείς δεν σε έχουμε δει, αλλά παρουσιάζεις τον εαυτό σου σαν τον χειρότερο άνθρωπο που υπάρχει. Ακόμη και εμφανίσιμη να μην είσαι, όταν αγαπάς τον εαυτό σου και τον σέβεσαι το μεταδίδεις. Και ο άλλος το βλέπει, και δεν μένει στην εικόνα. Σε όλες τις γνωριμίες που έχεις κάνει και τις έχεις διηγηθεί εδώ, απ'οτι θυμάμαι με το που γνωριζόσασταν έλεγες τα προβλήματα σου και το πόσο χάλια είσαι. Νομίζω ότι είναι καιρός να αγαπήσεις τον εαυτό σου με όλες τις ατέλειες του, και να σταματήσεις να τν πληγώνεις. Φιλικά στα λέω :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ, παλιές συμμαθήτριες μου που μπορεί να είχαν παραπάνω κιλά, στο πανεπιστήμιο τα έχασαν και μετά τα ξαναπήραν. Γενικά πιστεύω η διατροφή είναι τρόπος ζωής, αν έχεις μάθει ( δεν μιλάω για σένα) από μικρή ηλικία να τρως σουβλάκια κτλ τότε μετά δύσκολο να το κόψεις. Αλλά υπάρχουν πολύ νόστιμα υγιεινά φαγητά που δεν είναι παχυντικά, όπως και υγιεινά σνακ που μπορεί να σου κόψουν την πείνα αλλά να σου δώσουν βιταμίνες κτλ.

Εγώ το πιστεύω αυτό που λες ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση, ας μην λέμε μλκιες. Όμως στη τελική αυτό που μετρά δεν είναι τι πιστεύει ο άλλος για εσένα, ΑΛΛΑ ΕΣΥ για τον εαυτό σου. Αν εσύ πιστεύεις ότι είσαι χάλια , το μεταδίδεις και στον άλλον, εμείς δεν σε έχουμε δει, αλλά παρουσιάζεις τον εαυτό σου σαν τον χειρότερο άνθρωπο που υπάρχει. Ακόμη και εμφανίσιμη να μην είσαι, όταν αγαπάς τον εαυτό σου και τον σέβεσαι το μεταδίδεις. Και ο άλλος το βλέπει, και δεν μένει στην εικόνα. Σε όλες τις γνωριμίες που έχεις κάνει και τις έχεις διηγηθεί εδώ, απ'οτι θυμάμαι με το που γνωριζόσασταν έλεγες τα προβλήματα σου και το πόσο χάλια είσαι. Νομίζω ότι είναι καιρός να αγαπήσεις τον εαυτό σου με όλες τις ατέλειες του, και να σταματήσεις να τν πληγώνεις. Φιλικά στα λέω :-)
    εγω παλι, εχω δει ΠΑΡΑ πολλες διαφοροποιησεις, ειδικα στους ανδρες ομως, οι οποιοι συνηθως αθλουνταισ την εφηβικη/ μετεφηβικη ηλικια, τρωνε ο,τι θελουν χωρις να βαζουν βαρος και δενε χουν αρκετες γνωσεις για την διατροφη , επειδη δεν τις χρειαστηκαν μικροι και μολις σταματησουν την αθληση, αφησουν το μαγειρεμενο φαι της μαμας και πεσουν στο τζανκ, πολλοι απο αυτους, οσοι ειναι φαγανοι (διοτι δεν ειναι ολοι), βαζουν ΠΟΛΛΑ κιλα, ειδικα κοιλια και οταν προχωρησει και η αραιωση μαλλιων σε αρκετους, βλεπεις εναν ΑΛΛΟΝ ανθρωπο.. τον παππου του πρωην συμμαθητη σου... οι γυναικες συνηθως ασολουνται περισσοτερο με την διατροφη τους, αν και πολλες δεν τα καταφερνουν τοσο καλα. ετσι μενουν πιο κοντα σε αυτο που θελουν, αν δεν ολισθησουν σε διαταραχες, ή τπτ παθησεις που θελουν αγωγη που παχαινει... οι πιο πολλες διαφοροποιησεις και στ δυο φυλα, ειναιναπο το πιο αδυνατο στο πιο παχυ, διοτι ειναι και η πιο ευκολη αλλαγη. και μοονο να αναπαυθεις σε μια καθιστικη ζωη με σχετικα αρκετο φαι (δεν θελει και πολυ για 10-20 κιλα), παχαινεις και μονο που ζεις... εχω δει και θεαματικες αλλαγες απο το παχυ στο αδυνατο, αλλα λιγες.

Senior Member
    ναι ισχύει αυτό που λες. Πάντως συγγενείς μου που μεγαλώσαμε σχετικά μαζί, είχαν παραπανίσια κιλά από παιδιά αλλά στο σπίτι έτρωγαν ότι να' ναι.. Στη σχολή ο ένας τα έχασε αλλά μετά τα ξαναπήρε. Και γενικά σκέφτομαι ότι τα παιδιά που είναι παχύσαρκα, ένα μερίδιο ευθύνης έχουν και οι γονείς, ή εκτός και αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας. Πάντως εγώ θυμάμαι στα 18 που είχα φύγει από το σπίτι ε τη πρώτη χρόνια είχα βάλει κιλά τρώγοντας συνέχεια πατατάκια και σοκολάτες, τα έχασα όμως.. Ξαναπήρα κάποια κιλά όταν ξεκίνησα να εργάζομαι, έτρωγα μια πίτα με σουβλάκι κτλ χωρίς υπερβολές αλλά ουσιαστικά σε καθημερινή βάση. Σκεφτόμουν εντάξει κρέας είναι πρωτείνη να με κρατήσει.. είχα κάνει μπούτια απλά και μόνο τρώγοντας 1 πίτα τη μέρα και αυτά ήταν και τα πιο δύσκολα κιλά να χάσω ..Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω τι βάζουν και τι κρέας είναι αυτό που τρώμε. Πλέον θα φάω καμιά φορά απέξω αλλά σπάνια..

Senior Member
    δεν ειναι το κρεας, ειναι οτι τα κανουν πολυ λιπαρα αυτα τα φαγητα.

Senior Member
    σίγουρα αλλά είναι και το κρέας. Σκέψου και τις πατάτες που τηγανίζουν, το λάδι αυτό πόσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί ..
    εδώ σπίτι αν τηγανίσεις μια φορά μετά θέλει πέταμα..

Senior Member
    σίγουρα αλλά είναι και το κρέας. Σκέψου και τις πατάτες που τηγανίζουν, το λάδι αυτό πόσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί ..
    εδώ σπίτι αν τηγανίσεις μια φορά μετά θέλει πέταμα..
    μα το λαδι ειναι το λιπος.. και τις πατατες τηγανιζουν και ο γυρος εχει λιπος, και τις πιτες λαδωνουν και ολα τα λαδωνουν! ωστοσο, οταν εχει καποιος προγραμμα, μπορει μια χαρα να τρωει πιτογυρο (ενικος αριθμος) και να αδυνατιζει, αρκει να το υπολογιζει σαν πληρες γευμα και να τρωει 2 γευματα, ή ενα... οχι τρια.. αν θελεις 3 γευματα, ή αυτα που λενε να τρως καθε 3 ωρες σαν νεογεννητο, τοτε πρεπει να τρως τα γνωστα, ενα αυγο, ενα μαρουλι, μια ντοματα.
    αν θες να φας κατι λιπαρο και οχι στεγνο, πρεπει να μεινεις στα 2 περιορισμενα γευματα. πχ ενα πιτογυρο μεσημερι (χωρις πατατες) και μια σαλατα το βραδυ, η μια μικρη ομελετα το βραδυ κλπ. αν καποιος το πιτογυρο το εχει σαν κατι ελαφρυ, ή τρωει 2 , πεταξε το πουλακι...

Senior Member
    ναι το να φας μια φορά ή έστω μια φορά τη βδομάδα δεν νομίζω ότι παχαίνει. Το θέμα είναι να μην το εντάξεις στη διατροφή σου και τρως καθημερινά, εγώ δεν τρώω όχι γιατί κάνω δίαιτα αλλά γιατί δεν μ' αρέσει τόσο. Αν με βάλεις να επιλέξω μεταξύ πιτόγυρου και παστίτσιο θα σου πω παστίτσιο ... Επίσης και τα έτοιμα γλυκά είναι φουλ παχυντικά, εδώ ένα κέικ αν φτιάξεις σου λέει ο Πετρετζίκης 2 κούπες ζάχαρη και πάλι γίνεται ελαφρά γλυκό.. φανταστείτε τα έτοιμα γλυκά από ζαχαροπλαστείο πόση ζάχαρη έχουν.. με τν κουβά

Senior Member
    ναι το να φας μια φορά ή έστω μια φορά τη βδομάδα δεν νομίζω ότι παχαίνει. Το θέμα είναι να μην το εντάξεις στη διατροφή σου και τρως καθημερινά, εγώ δεν τρώω όχι γιατί κάνω δίαιτα αλλά γιατί δεν μ' αρέσει τόσο. Αν με βάλεις να επιλέξω μεταξύ πιτόγυρου και παστίτσιο θα σου πω παστίτσιο ... Επίσης και τα έτοιμα γλυκά είναι φουλ παχυντικά, εδώ ένα κέικ αν φτιάξεις σου λέει ο Πετρετζίκης 2 κούπες ζάχαρη και πάλι γίνεται ελαφρά γλυκό.. φανταστείτε τα έτοιμα γλυκά από ζαχαροπλαστείο πόση ζάχαρη έχουν.. με τν κουβά
    ολα τα γλυκα ειναι παχυντικα... και τα ετοιμα και τα σπιτικα..
    πρεπει να εχεις μεγαλο περιθωριο για να τρως και φαγητο και γλυκο και να μην παχαινεις, ενω αν τρως μονο γλυκο και οχι φαγητο για να μην παχυνεις, δεν τρεφεσαι σωστα και θα το πληρωσεις ακριβα.. η μονη λυση για να φας γλυκο, ειναι να το τρς πολυ αραια και οταν το τρως να κανεις ελαφρια διατροφη για να μην επιβαρυνθεις. ... κι οταν κατσεις να υπολογισεις ποσο πρεπει να "ελαφρυνεις" την διατροφη για να φας γλυκο, προτιμας να φας σαν ανθρωπος και να παραλειψεις το γλυκο...
    και το πιτογυρο, σαν θερμιδες μπορεις να το ενταξεις και καθημερινα, και να μην παχυνεις (το ενα παντα, οχι τα δυο, ουτε την πιτσα), αλλα αν το κανεις, δεν εχεις χωρο για να φας σωστα. πρεπει να φας κι αλλα πραγματα που αν τα φας, θα ξεφυγεις σε θερνιδες κι αν δεν τα φας, κανεις κακο στον εαυτο σου.

Senior Member
    Εχετε δοκιμασει "ψωμι" απο φακες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εχετε δοκιμασει "ψωμι" απο φακες;
    ναι.. όπως επίσης έχω φάει και φακές χωρίς σάλτσα ..

Senior Member
    εντάξει υπάρχουν και γλυκά που δεν παχαίνουν τόσο, δηλαδή το σπιτικό κεικ, αν θεωρείται γλυκό, δεν είναι τόσο παχυντικό. Θεωρώ ότι ο γύρος δεν έχει κάτι να προσφέρει κάτι παρά μόνο θερμίδες, αν αρέσει σε κάποιον στη γεύση μπορεί να τρώει μια φορά τη βδομάδα αλλά δεν είναι υγιεινό για κάθε μέρα. Υπάρχουν φαγητά σπιτικά που είναι και πιο νόστιμα και θρεπτικά απ' αυτό

Page 3 of 3 FirstFirst 123