Η εμφάνισή μου είναι απελπισία. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Όλα χαλάνε και όλα φτιάχνονται. Από εμάς εξαρτάται καλώς ή κακώς.

Senior Member
    Δεν πειράζει.

Senior Member
    Αποδοχή. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι ίδιοι.
    Last edited by wanderer010; 25-07-2025 at 23:58.

Senior Member
    Δεν θα έχω αποδοχή από ανθρώπους. Δεν είμαι αποδεκτή. Αλλά μπορώ να έχω από τα ζώα.

Senior Member
    Που είναι πολύ καλύτερα από τους ανθρώπους και αξίζει να ζεις για να τα βοηθάς.

Member
    θα σου πω κατι πολυ σοβαρα και λεω πασα αληθεια. εχω και ειχα παντοτε πολυ καλο παρουσιαστικο. και παντα του γυμναστηριου. ειχα ευκαιριες για σχεσεη εχω βγει πολλα ραντεβου πανω απο 10 σηγουρα μπορει και 15. ποτε δεν εκανα σχεση η σεξ. δεν προχωρουσε το πραγμα απο πλευρας μου κυριος. κοριτσια μου κανουν ακυρα σχολια στον δρομο και νομιζα με κοροιιδευουν μεχρι που με ειπα η ξαδεφη μου τι παιζει. ζπουσα εκτος τοπου ν και χρονου. ακομα και οταν εβλεπα οτι γουσταραν εγω φοβωμουν παλι. χρονια με χαπια και ηθελα ναπεθανω ακομα και τωρα με περναεν σκεψεις παρομοιες δοξα τον θεο οχι σοβαρα. ιο κοντινοι μου δεν το πιστευουν οτι δνε εχω κανει κατι. κιομως ειχα ενα θεμα που αργουσα να ρημασω και περασα ψυχολογικα και κοινωνικη αποριψη. με με γονεις που ειχαν και αυοι τα δικα τους. και δεν εχω μαθει και να δουλευω ολες οι δουλειες που εκαννα μεχρι τωρα ηταν μικρες περιωδους ομως ξερω και μπορω νοιτικα να αντιληφθω. πως θα ημουν η πως εινα ατομα που μεγαλωσαν με αρωγους και σωστους προσανατολισμους σην ζωηςε με αρχες αξιες και ινδανικα. εγω τωρα αρχιζ να τα κατανοω αυτα. και ομως η μεφανηση δεν επαιξε πουθενα ρολ9ο και εχω δειαλλα ατομα χοντρα να το πω χυμα, να εχουν νοιτικο και πνευματικο επιπεδο που χρειαζεται για ν εχουν και εμπειριες και να πορευθουν στην ζωη. γτ πλεον ποι πιο πολλοι κατανωουν τις εσωτερικες αξιες. εχει προοδευσει η ανθωρποτητα σε καποια πραγματα εστω. παλι ειναι ζωα οι ανθωρποι δεν λεω, δλδ δεν τα ξεπερασαν ολλα ομως αρχισουν εστο να κατανωουν καπως. απο το 2000 και μετα περασαμε σε μια φαση αναλαμπης στο συνολο. μακαρι να φτασουμε να αλαζουμε και ολας και να περιοριζουμε την ζωοδη φυση μας η να την ελενχουμε

Senior Member
    Από αυτά που έχεις γράψει, καταλαβαίνω ότι σε ενοχλούν τα κιλά σου. Το σωματικό βάρος διορθώνεται με υγιεινή διατροφή και άσκηση, εκτός αν έχεις ορμονικό θέμα. Επίσης, σε ενοχλεί η τριχοφυία σου. Κι αυτό διορθώνεται και μόνιμα με λέιζερ και προσωρινά με χαλάουα. Δεν ξέρω τι άλλο σε ενοχλεί πάνω σου, πχ στραβά δόντια, μυωπία, ακμή, αλλά κι αυτά διορθώνονται πλέον. Μόνο το ύψος δεν αλλάζει. Οι άνδρες πέφτουν όταν είσαι καταδεκτική και πρόσχαρη, παρά όταν είσαι κουκλάρα. Εδώ υπάρχουν άντρες που κομπλάρουν και να μιλήσουν σε μια γυναίκα επειδή είναι πολύ όμορφη. Οι άνθρωποι όμως απωθούνται από την ανασφάλεια, την υπερεξάρτηση και τη μιζέρια.
    Καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κάποια σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας και όχι να αμφισβητείς τους γιατρούς, τους ψυχολόγους και τους πάντες γύρω σου. Και όταν μάθεις να λύνεις ή έστω να διαχειρίζεσαι τα προβλήματά σου και αποκτήσεις κοινωνική ζωή, αυτομάτως θα έρθουν και οι σχέσεις.

Senior Member
    Δεν με νοιάζει η εμφάνιση στην πραγματικότητα, δεν είναι αυτό που με νοιάζει. Αλλά η ΑΠΟΡΡΙΨΗ που έχω φάει ΟΛΗ μου τη ζωή για αυτήν. Η μοναξιά.

Εύσωμος ≠ Άσχημος

Έχω δει ευσωμους με υπέροχα χαρακτηριστικά. Εγώ ήμουν χάλια και στα 70. Καλά οκ στα 106 ήμουν α η δ ί α. Και τώρα είμαι αηδία. Δεν έχω κρατήσει ούτε μια φωτογραφία από όλη τη ζωή μου. Μόνο τις πολύ παιδικές που με έβγαζαν οι γονείς με την φωτογραφική τότε προ Χριστού. Ίσως έχω μια-δυο που είχα στο τιντερ. Δεν έχω τίποτα. Σαν να μην υπήρχα.

Senior Member
    Με πειράζει, βέβαια, που όλη μου τη ζωή, ο μόνος που με είχε πει ποτέ όμορφη ήταν ο ένας παππούς. Πέθανε και δεν το άκουσα ποτέ μου πάλι.

Ποτέ κανένας δεν με έλεγε όμορφη. Αλλά τις άλλες γύρω μου, πάντα... "Τι ομορφη που είσαι σήμερα!!" "Κούκλα!" "-Α, γεια σου, wanderer, δεν σε είδα"

Senior Member
    Βρήκα κάποτε μια ιστορία που είχα γράψει στα 9; 10; Και τελικά ήταν η ζωή μου στα 20s.

Senior Member
    Αλλά δεν έχω ιδέα πώς κατάφερα να το προβλέψω ή αν απλά από τότε ένιωθα έτσι και με τρομάζει η πιθανότητα να ένιωθα τότε αυτά που έγραψα στα 9.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Αλλά δεν έχω ιδέα πώς κατάφερα να το προβλέψω ή αν απλά από τότε ένιωθα έτσι και με τρομάζει η πιθανότητα να ένιωθα τότε αυτά που έγραψα στα 9.
    αυτοεκπληρουμενη προφητεια λεγεται αυτο, οχι προβλεψη....
    υπαρχουν δεκαδες πραγματα που μπορει να κανει καποια/ος για να βελτιωσει την εμφανιση του. και αυτο ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οσο οι φοροι.
    ψαξε καλυτερα γιατι δεν το κανεις αφου σε ενοχλει τοσο η εμφανιση σου, αλλα προτιμας να δυστυχεις γι αυτο , η να "προετοιμαζεις" τους αλλους για το οτι δεν εισαι αυτο που ισως φανταζονται.
    κατα την αποψη μου το μεν πρωτο συνεχιζει να ειναι αυτοεκπληρουμενη προφητεια (τι πιο ευκολο για να μην κινητοποιηθω απο το να λεω στον εαυτο μου οτι δεν γιν εται να αλλαξω τιποτα), το δε δευτερο (με την προετοιμασια των αλλων) για μενα ειναι χειριστικοτητα, που παιζει παρα πολυ στον χαρακτηρα σου οπως εχω διαπιστωσει απο τις διηγησεις σου.
    δηλαδη, σου λεω οτι ειμαι απωθητικη. αν αποφασισεις να με γνωρισεις θα πρεπει να με αποδεχτεις, γιατι αφου στο ειπα και ηρθες, ειναι προβλημα σου πλεον. οκ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Έχω κουραστεί τόσο πολύ από την εμφάνιση. Μα την Παναγία, με βλέπω σε μια αντανάκλαση τυχαία.

Και μετά βλέπω τόσο όμορφες κοπέλες όλες έξω. Και θέλω να πάω να κρυφτώ κάπου γιατί ντροπή.

Και μετά σκέφτομαι τους γονείς μου που πάντα ζήλευαν τους άλλους γονείς που είχαν όμορφες κόρες και μου το έλεγαν/έδειχναν.

Και μετά σκέφτομαι όλα τα σχολικά μου χρόνια.

Και μετά σκέφτομαι τις δουλειές που έχασα λόγω εμφάνισης. Και τις κοπέλες που έπαιρναν την θέση.

Και μετά σκέφτομαι ότι κανένας δεν με προσέγγισε ποτέ.

Και μετά σκέφτομαι όσους γνώρισα από το Τιντερ.

Αυτόν που με είδε και έφυγε.

Αυτόν που δεν μου ξαναεστειλε.

Αυτόν που έδωσε ως μόνο λόγο για το ότι πήγε μαζί μου το ότι "δεν είναι ψώνιο". Που με έκρινε με έμμεσα σχόλια, άσχημα.

Δεν μπορώ να είμαι σαν τις άλλες.
    Ωραία, αντί λοιπόν να σκεφτείς όλα αυτά, δεν μπαίνεις καλύτερα στη διαδικασία να σκεφτείς πιο θετικά;

Η μιζέρια είναι απωθητική γιατί είναι δονητικά χαμηλή.. εκπέμπει έλλειψη, όχι δύναμη. Και η λύπηση, όσο γλυκιά κι αν φαίνεται για σένα, δεν είναι μαγνήτης για έρωτα, ούτε για συντροφικότητα.. αλλά καθρέφτης ανισορροπίας. Σαν να ψάχνεις κάποιον να σε σώσει, όχι να σε δει και να μοιραστεί. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό σε αυτό αντ αυτού είναι ξενεροτικο. Το ''είναι του καθενός'' η πες το όπως θες, έλκεται από το φως, όχι από τη σκιά που σέρνεται ζητώντας λύπηση.
    Αν ο κόσμος σου βουλιάζει μονίμως στην αυτολύπηση και στις ίδιες δραματικές επαναλήψεις, δεν υπάρχει χώρος για έρωτα. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ; Δεν ζητάς ισότητα, ούτε σύντροφο.. ζητάς ''σωτήρα''. Και αυτό δεν είναι ελκυστικό, είναι απωθητικό.

Τα πάντα είναι ενέργεια. Θες να έλξεις; Γίνε πόλος. Όχι ''καλό'' η ''καλύτερος'', αλλά αληθινός, σταθερός, με επίγνωση του ποιος είσαι πραγματικά. Η δύναμη και το φως είναι μέσα σου.. απλώς τα έχεις σκεπάσει με όλη τη σαβούρα που έχεις μαζέψει στο μυαλό σου. Και αυτή ακριβώς η βαριά ενέργεια σε εμποδίζει να συνδεθείς με τον αληθινό εαυτό σου.
    Όταν σταματήσεις να ζητιανεύεις φως απ έξω και αρχίσεις να παράγεις το δικό σου, τότε έλκεις ανθρώπους που δεν σε λυπούνται.. σε βλέπουν. Και τότε η σύνδεση δεν βασίζεται στην ανάγκη, αλλά στην αναγνώριση.

Επιβάλλεται λοιπόν να καθαρίσεις το πεδίο σου.. συναισθηματικά, νοητικά, ενεργειακά. Να μεταμορφώσεις τον οίκτο σε αξιοπρέπεια και τη θυματοποίηση σε πυγμή. Πρέπει να σταματήσεις το θρήνο, να αφήσεις τις δικαιολογίες και να πάρεις την ευθύνη σου.

Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι το πεδίο μάχης όπου ξεκινά η μεταμόρφωση.

Senior Member
    Και κάτι τελευταίο.
    Πρέπει να αρχίσεις να παρατηρείς τι και πώς σκέφτεσαι, χωρίς να αφήνεις τις σκέψεις σου αχαλίνωτες. Από εκεί, μπορείς να αναγνωρίσεις τις αρνητικές, αυτοματοποιημένες πεποιθήσεις.. αυτές που σε ρίχνουν στην αυτολύπηση και τη θυματοποίηση.. να τις αμφισβητήσεις και να τις αντικαταστήσεις με πιο ρεαλιστικές, δυναμικές και γεμάτες σεβασμό προς τον εαυτό σου σκέψεις.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.

Στην ουσία, αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς.. από θύμα σε δημιουργό, από παθητικό παρατηρητή σε ενεργό διαχειριστή της ενέργειάς σου. Αυτή η αλλαγή γίνεται μόνο με επίμονη φροντίδα και συνειδητή προσπάθεια.

Είμαστε οι επιλογές μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αντε παλιιιιι....
    Το να κλαιγεσαι οτι εισαι ασχημη ειναι πιο ασχημο απο το να εισαι ασχημη.
    Συμφωνώ.
    Άλλαξε τρόπο έκφρασης και σκέψης και ίσως δεις αλλαγές στην ζωή σου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12