Radar
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: Radar

Senior Member

Radar

Ορκίζομαι ότι πλέον καταλαβαίνω ποιος έχει οριακή διαταραχή από την πρώτη πρόταση που λένε, πολλές φορές και από την εμφάνισή τους. Δεν χρειάζεται να πουν λέξη παραπάνω.

Και ΠΕΦΤΩ ΜΕΣΑ.

Ήμουν σε ένα chat, και είναι μια κοπέλα, μια πρόταση γράφει και είμαι σίγουρη χωρίς να πει τίποτα άλλο.

Κάποια στιγμή γράφει "έχω και μια ασθένεια που δεν ελέγχω"

Της γράφω "ναι, οριακή."

Βέβαια συμφωνεί, και βέβαια της λέω πως δεν είχα καμία αμφιβολία.

Έγραφε πως "χτυπάω τον εαυτό μου για εσένα" για κάποιον που γνώρισε από το ίντερνετ.

Την ρώτησα αν καταλαβαίνει πόσο κακοποιητικό είναι αυτό, και λέει όχι εγώ δεν κακοποίησα κανέναν. Της είπα πως δεν το έκανε για τον άλλον αυτό, αλλά για τον εαυτό της, για να πάρει εκείνη κάτι μέσω χειριστικοτητας και να μην ξαναπεί ότι έκανε κάτι τέτοιο "για εσένα" σε κανέναν.

Είπε ότι εκείνη ζημιώνεται μόνο.

Προφανώς δεν της άρεσε τίποτα από όσα είπα.

Προφανώς μου έσπασε τα νεύρα, και διέγραψα τον λογαριασμό μου από το chat στο οποίο δεν πρόκειται και να ξαναμπώ.

Κάτι τέτοιες μλκιες μου έλεγε κι εμενα ο μλκας. Δηλαδή άντε και γα- που θα πεις ότι το κάνεις για τους άλλους.

Senior Member
    Δεν επρεπε να φυγεις, ειναι καθρεφτης και παραθηρο που σου επιτρεπει να δεις τον εαυτο σου οπως δεν εχεις δει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Ορκίζομαι ότι πλέον καταλαβαίνω ποιος έχει οριακή διαταραχή από την πρώτη πρόταση που λένε, πολλές φορές και από την εμφάνισή τους. Δεν χρειάζεται να πουν λέξη παραπάνω.

Και ΠΕΦΤΩ ΜΕΣΑ.

Ήμουν σε ένα chat, και είναι μια κοπέλα, μια πρόταση γράφει και είμαι σίγουρη χωρίς να πει τίποτα άλλο.

Κάποια στιγμή γράφει "έχω και μια ασθένεια που δεν ελέγχω"

Της γράφω "ναι, οριακή."

Βέβαια συμφωνεί, και βέβαια της λέω πως δεν είχα καμία αμφιβολία.

Έγραφε πως "χτυπάω τον εαυτό μου για εσένα" για κάποιον που γνώρισε από το ίντερνετ.

Την ρώτησα αν καταλαβαίνει πόσο κακοποιητικό είναι αυτό, και λέει όχι εγώ δεν κακοποίησα κανέναν. Της είπα πως δεν το έκανε για τον άλλον αυτό, αλλά για τον εαυτό της, για να πάρει εκείνη κάτι μέσω χειριστικοτητας και να μην ξαναπεί ότι έκανε κάτι τέτοιο "για εσένα" σε κανέναν.

Είπε ότι εκείνη ζημιώνεται μόνο.

Προφανώς δεν της άρεσε τίποτα από όσα είπα.

Προφανώς μου έσπασε τα νεύρα, και διέγραψα τον λογαριασμό μου από το chat στο οποίο δεν πρόκειται και να ξαναμπώ.

Κάτι τέτοιες μλκιες μου έλεγε κι εμενα ο μλκας. Δηλαδή άντε και γα- που θα πεις ότι το κάνεις για τους άλλους.
    συνειδητοποιεις οτι περιεγραφες τον εαυτο σου οταν της τα ελεγες αυτα, ή μπα;
    κι εσυ το ιδιο κανεις και για τους ιδιους λογους...