Διάφορα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

Thread: Διάφορα

Senior Member

Διάφορα

1. Είμαι κουρασμένη μονίμως.

2. Κανένα νέο από κανέναν από όσους αγαπώ.

3. Ξεκίνησε να μου μιλά ένας online, και ενώ αρνήθηκα την συνάντηση (είμαι αηδία), ένιωσα ζεστά γιατί μου έλεγε καλημέρα, καληνύχτα, τι κάνεις; Και έλεγε όμορφα πράγματα. Ναι, σταμάτησε χτες απότομα. Ορκίζομαι δεν έκανα τίποτα. Σήμερα, επειδή είδα αυτήν την αλλαγή, με έπιασε το "φύγε πρώτη" και διέγραψα όλα όσα του είχα στείλει (διαγράφηκαν και από εκείνον). Μου έδωσε ανακούφιση η διαγραφή, ότι αφού έφυγα εγώ, δεν είχε σημασία, γιατί δεν το άφησα να έχει σημασία.

4. Η ψυχολόγος της καταγγελίας μου έκανε κανονικό ghosting αφότου της είπα πως γύρισα στο σπίτι, τότε που ήμουν στον δρόμο. Από ότι κατάλαβα, θεωρούσε πως δεν έπρεπε να γυρίσω, και να μπω στον δρόμο της "ενηλικίωσης" και να αφήσω πίσω τους γονείς. Ναι, όταν γύρισα, δεν μου απάντησε ξανά ποτέ, και το ραντεβού που είχαμε κλείσει απλά ήταν σαν να μην το είχαμε κλείσει ποτέ.

5. Κανένα νέο από την καταγγελία, δεν ξέρω αν πραγματικά μου έκανε μήνυση ή όχι, δεν έχω το θάρρος να πάω στο τμήμα. Και πλέον, δεν έχω ούτε την ψυχολόγο.

6. Αρνήθηκα τον καφέ με την κοπέλα, που τελικά θα έφερνε και την άλλη κοπέλα, 2 φορές. Ξέρω ότι πρέπει εγώ να στείλω τώρα να προτείνω, αλλά το νιώθω μόνο ως καταναγκαστικό πρέπει και δεν θέλω καθόλου.

7. Ξεκίνησα ένεση για το βάρος. Ναυτία και κούραση, δεν σκέφτομαι πλέον το φαγητό όλη την ώρα, που σημαίνει ότι δεν έχω τίποτα να κάνω, μείον το τελευταίο ενδιαφέρον που είχα.

8. Δεν νομίζω ότι θα ήθελα το σεξ, αλλά θα έδινα τα πάντα για να κοιμηθώ με κάποιον αγκαλιά, θα ήθελα να αγκαλιάσουν εμένα, τα λούτρινα δεν το κάνουν αυτό. Λυπάμαι που το λέω, αλλά θα συναντούσα οποιονδήποτε για αυτό. Πάραυτα, έχω πάρει απόφαση ότι δεν βλέπομαι, ότι μια ζωή θα είμαι αηδία και απόρριψη, και δεν ασχολήθηκα ξανά με το τιντερ.

9. Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο στο Αιγινήτειο, γιατί, Αύγουστος.

Εν ολίγοις:

10. Έχω παραιτηθεί.

Senior Member
    Ο διαβήτης είναι ο μόνος που πάει πολύ καλά πρώτη φορά. Λόγω της ένεσης.

Senior Member
    Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα καμμένο τοπίο. Είμαι στο περιθώριο.

Senior Member
    Κανένας δεν με ρώτησε, αλλά υποκρίνομαι πως κάποιος ρώτησε. Καληνύχτα

Senior Member
    1. Εμείς που δουλεύουμε να δεις πόσο κουρασμένοι νιώθουμε. Πήγαινε σε κανένα γυμναστήριο να αυξήσεις τις αντοχές σου και κάνε σωστή διατροφή να παίρνεις τις απαραίτητες βιταμίνες. Αν τρως σαβούρες και ανεβαίνει το σάκχαρο στα ύψη, λογικό να κουράζεσαι.

2. Αφού εσύ είπες ότι τους έδιωξες όλους.

3. Δεν έχει νόημα όλο αυτό με τις εφαρμογές. Εσύ η ίδια είχες γράψει ότι σου μιλούσε ένα καλό παιδί, ευγενικά και ωραία κι εσύ άρχισες να το βρίζεις στα καλά καθούμενα και σε μπλόκαρε. Αφού και να σου μιλήσει κάποιος, αργά ή γρήγορα θα τον απορρίψεις πριν σε απορρίψει αυτός.

4. Κανένας επαγγελματίας ψυχικής υγείας δεν είναι υποχρεωμένος να ασχολείται διαρκώς μαζί σου και να μην κάνει άλλη δουλειά, ιδίως όταν βγάζεις χειριστικότητα και βρίσκεσαι διαρκώς σε άρνηση σε ό,τι κι αν σου πουν. Για να απογαλακτιστείς πρέπει να έχεις δικό σου πορτοφόλι. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να εργαστείς και να είσαι ανεξάρτητη, αναγκαστικά θα ζεις με τους γονείς σου.

5. Αν σου έχει κάνει μήνυση, θα σου έρθει κλήση να καταθέσεις. Καλό είναι αν φτάσει σε αυτό το σημείο, να βρεις δικηγόρο, έστω και με δωρεάν νομική βοήθεια.

6. Αυτό σου λέμε όλοι. Ότι και ένας άνθρωπος να εμφανιστεί που να ενδιαφέρεται για εσένα, θα τον διώξεις.

7. Καλά έκανες, συνέχισε. Η απώλεια βάρους θα βελτιώσει την υγεία και την ψυχολογία σου. Φρόντισε να το συνδυάσεις με σωστή διατροφή και άσκηση.

8. Πάντα έτσι λες κι όλο στις εφαρμογές είσαι. Και είτε θα βρεις κάποιον επικίνδυνο τύπο, όπως αυτός που ήθελε kinky πράγματα και τελικά σε βίασε και σε πέταξε στον δρόμο με αιμορραγία, είτε θα διώξεις όποιον πάει να σου φερθεί λίγο ανθρώπινα.

9. Θα μπορούσες όμως να αρχίσεις από Σεπτέμβριο μια συστηματική θεραπεία.

Εν ολίγοις:

10. Ενδιαφέρσου λίγο για την υγεία σου και εμπιστεύσου τους ειδικούς.