Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Από τώρα γεράματα σκέφτεσαι εσύ;
    Αν τα μελετάς, τα προκαλείς αυτομάτως!
    Εγώ η παλιοζωη που με έκανε αγχωτικό; Χαχαχα
    Πέρα από την πλάκα 30+ είμαι, οπότε σε μερικά χρόνια θα έρθουν και οι άσπρες τριχουλες κ.λ.π.
    Αλλά ναι, συνήθως ότι νιώθεις είσαι, άμα νιώθεις κουρασμένος νιώθεις γέρος.
    Δεν είμαστε όλοι νεουδια σαν και σενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Εγώ η παλιοζωη που με έκανε αγχωτικό; Χαχαχα
    Πέρα από την πλάκα 30+ είμαι, οπότε σε μερικά χρόνια θα έρθουν και οι άσπρες τριχουλες κ.λ.π.
    Αλλά ναι, συνήθως ότι νιώθεις είσαι, άμα νιώθεις κουρασμένος νιώθεις γέρος.
    Δεν είμαστε όλοι νεουδια σαν και σενα
    Ε και εγώ με την ίδια λογική, να πω σε 7 χρόνια θα είμαι 30, άρα θα ξεκινήσει η κατρακύλα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    30+ γέρος είσαι; Άσπρες τρίχες λέει. Ναι, οκ κάποιοι βγάζουν από νωρίς, αλλά αυτό δεν σε κάνει αυτόματα «γέρο». Νεότατος είσαι!
    Τι να πουν οι 60+;
    Στο ψυχολογικό κομμάτι ωστόσο συμφωνώ. Γιατί, αν δεν κάνεις τίποτα και κάθεσαι σπίτι, μπορεί να νιώθεις ότι κάνεις την ζωή 80χρονου ή άμα έχεις κατάθλιψη.
    Αλλά αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η κατάθλιψη ειδικότερα στη σύγχρονη εποχή δεν σχετίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ με την ηλικία. Είναι θέμα βιωμάτων, τρόπου σκέψης, ρουτίνας κλπ. Μπορεί ένας 80χρονος να είναι σε εγρήγορση συνέχεια, και ένας 30χρονος να μην κάνει τίποτα και να έχει βυθιστεί στην κατάθλιψη.

Senior Member
    Ε και εγώ με την ίδια λογική, να πω σε 7 χρόνια θα είμαι 30, άρα θα ξεκινήσει η κατρακύλα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    30+ γέρος είσαι; Άσπρες τρίχες λέει. Ναι, οκ κάποιοι βγάζουν από νωρίς, αλλά αυτό δεν σε κάνει αυτόματα «γέρο». Νεότατος είσαι!
    Τι να πουν οι 60+;
    Στο ψυχολογικό κομμάτι ωστόσο συμφωνώ. Γιατί, αν δεν κάνεις τίποτα και κάθεσαι σπίτι, μπορεί να νιώθεις ότι κάνεις την ζωή 80χρονου ή άμα έχεις κατάθλιψη.
    Αλλά αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η κατάθλιψη ειδικότερα στη σύγχρονη εποχή δεν σχετίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ με την ηλικία. Είναι θέμα βιωμάτων, τρόπου σκέψης, ρουτίνας κλπ. Μπορεί ένας 80χρονος να είναι σε εγρήγορση συνέχεια, και ένας 30χρονος να μην κάνει τίποτα και να έχει βυθιστεί στην κατάθλιψη.
    Στα 30 θα ξεκινήσει η κατρακύλα; Άρα εγώ ήδη έχω γεράσει χαχα.
    Εντάξει νέος είμαι, αλλά μου λείπουν αρκετά πράγματα από την ζωή μου τον τελευταίο καιρό και νιώθω πενηντάρης.
    Δεν κάθομαι σπίτι τελείως, βγαίνω αλλά δεν το ευχαριστιεμαι όπως παλιά.
    Πάντως ισχύει αυτό που λες , κατάθλιψη και άγχος σε κάνουν να νιώθεις ογδονταρης .
    23αρα; Είσαι; Η καλύτερη ηλικία. Τυχερή είσαι. Ελπίζω να σου έχει περάσει το άγχος και η κατάθλιψη; Η κάνω λάθος και δεν είχες εσύ;

Senior Member
    Στα 30 θα ξεκινήσει η κατρακύλα; Άρα εγώ ήδη έχω γεράσει χαχα.
    Εντάξει νέος είμαι, αλλά μου λείπουν αρκετά πράγματα από την ζωή μου τον τελευταίο καιρό και νιώθω πενηντάρης.
    Δεν κάθομαι σπίτι τελείως, βγαίνω αλλά δεν το ευχαριστιεμαι όπως παλιά.
    Πάντως ισχύει αυτό που λες , κατάθλιψη και άγχος σε κάνουν να νιώθεις ογδονταρης .
    23αρα; Είσαι; Η καλύτερη ηλικία. Τυχερή είσαι. Ελπίζω να σου έχει περάσει το άγχος και η κατάθλιψη; Η κάνω λάθος και δεν είχες εσύ;
    Ναι, 1η Αυγούστου τα έκλεισα.
    Το «στα 30 θα ξεκινήσει η κατρακύλα» το είπα επειδή εσύ ανέφερες ότι νιώθεις γέρος! Λες είμαι 30+ οπότε σε λίγα χρόνια θα βγουν άσπρες τρίχες. Οπότε στην ουσία σε τρολλάρω. Να μου έλεγες μετά τα 45, να έλεγα οκ.
    Παρεπιπτόντως να ξέρεις, αν προσέχεις τον εαυτό σου, (σωστή διατροφή, γυμναστική, δεν αγχώνεσαι κλπ), διατηρείσαι νέος ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία. (Αν φοβάσαι το «σπάσιμο» του προσώπου και γενικά την τροποποίηση των χαρακτηριστικών με την πάροδο της ηλικίας). Βέβαια παίζουν ρόλο και τα γονίδια. Αλλά όσο να ναι αν φροντίζεις τον εαυτό σου, μπορεί να «κλέψεις» ακόμα και 20 χρόνια νεότητας. Αν αφεθείς, θα γεράσεις πριν την ώρα σου.
    Τι ακριβώς σου λείπει;
    Το άγχος δεν φεύγει ποτέ. Δυστυχώς σταθερή αξία. Και έχω πάει σε 1 ψυχολόγο και σε 2 ψυχιάτρους σκέψου. Αλλά δεν βγαίνω κιόλας συχνά για να «δουλέψω» τους φόβους μου, οπότε μάλλον πρέπει να δοκιμάσω πράγματα για να αρχίσω να διαχειρίζομαι το άγχος μου.
    Κατάθλιψη, ισχυριζόμουν ότι έχω, ωστόσο η ψυχίατρος μου επιβεβαίωσε πως δεν έχω κάποιο ψυχιατρικό νόσημα. Απλά πολύ άγχος που πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι. Εγώ νομίζω ότι έχω αγχώδη διαταραχή, αλλά για να μου είπε πως δεν υπάρχει κάτι ψυχιατρικό στην μέση, μάλλον δεν είναι σοβαρά τα πράγματα.

Senior Member
    Ναι, 1η Αυγούστου τα έκλεισα.
    Το «στα 30 θα ξεκινήσει η κατρακύλα» το είπα επειδή εσύ ανέφερες ότι νιώθεις γέρος! Λες είμαι 30+ οπότε σε λίγα χρόνια θα βγουν άσπρες τρίχες. Οπότε στην ουσία σε τρολλάρω. Να μου έλεγες μετά τα 45, να έλεγα οκ.
    Παρεπιπτόντως να ξέρεις, αν προσέχεις τον εαυτό σου, (σωστή διατροφή, γυμναστική, δεν αγχώνεσαι κλπ), διατηρείσαι νέος ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία. (Αν φοβάσαι το «σπάσιμο» του προσώπου και γενικά την τροποποίηση των χαρακτηριστικών με την πάροδο της ηλικίας). Βέβαια παίζουν ρόλο και τα γονίδια. Αλλά όσο να ναι αν φροντίζεις τον εαυτό σου, μπορεί να «κλέψεις» ακόμα και 20 χρόνια νεότητας. Αν αφεθείς, θα γεράσεις πριν την ώρα σου.
    Τι ακριβώς σου λείπει;
    Το άγχος δεν φεύγει ποτέ. Δυστυχώς σταθερή αξία. Και έχω πάει σε 1 ψυχολόγο και σε 2 ψυχιάτρους σκέψου. Αλλά δεν βγαίνω κιόλας συχνά για να «δουλέψω» τους φόβους μου, οπότε μάλλον πρέπει να δοκιμάσω πράγματα για να αρχίσω να διαχειρίζομαι το άγχος μου.
    Κατάθλιψη, ισχυριζόμουν ότι έχω, ωστόσο η ψυχίατρος μου επιβεβαίωσε πως δεν έχω κάποιο ψυχιατρικό νόσημα. Απλά πολύ άγχος που πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι. Εγώ νομίζω ότι έχω αγχώδη διαταραχή, αλλά για να μου είπε πως δεν υπάρχει κάτι ψυχιατρικό στην μέση, μάλλον δεν είναι σοβαρά τα πράγματα.
    Χρόνια πολλά, πολύχρονη , να σε χαίρονται αυτοί που σε έχουν, έστω και καθυστερημένα στα λέω.
    Το ξέρω ότι τρολλαρεις μικρό.
    Αρχίζω άμα καιρούς σωστή διατροφή και γυμναστική αλλά την κόβω.

Λοιπόν, μου λείπει μια κοπέλα, δεν μπορώ να φλερτάρω, με το που πάω να μιλήσω και να φλερτάρω μια κοπέλα με πιάνει σαν κρίση πανικού.( Απίστευτο και όμως αληθινό).
    Μου λείπει να διασκεδάζω και να βγαίνω με φίλους σε κλαμπ η διακοπές σε νησιά.
    Μου λείπει να είμαι ξένοιαστος.
    Μου λείπει να είμαι ανεξάρτητος οικονομικά, δεν μπορώ να δουλέψω λόγω άγχους.
    Και πολλά άλλα. Οπότε για αυτό είναι και ντάουν.

Έστω να μετριάζεται το άγχος; Δώσε μου ελπίδες; Να φύγει το ξέρω ότι δεν γίνεται.
    Τι φόβους έχεις αν επιτρέπεται;
    Πρέπει να γίνεις πιο ενεργή στην κοινωνία αν θέλεις αλλαγή στην ζωή σου και στους φόβους σου.
    Η κατάθλιψη είναι περίεργο πράγμα, μπορεί να μην το καταλαβαίνεις και απλά να βουλιάζεις.
    Έχεις δει βελτίωση με τους ψυχιάτρους που πας; Παίρνεις αγωγή;

Senior Member
    Quote Originally Posted by salvador View Post
    ευχαριστώ Vassilis. αυτό με το «ωπαλάκια» όταν κάθεσαι και «ωχωχωχ» όταν σηκώνεσαι, ναι, το είχα ξεκινήσει και εγώ. Όμως το ξέχασα αφότου επανήλθα στα φυσιολογικά μου κιλά. Σαν να ένιωσα 10 χρόνια νεότερος.
    εύστοχη παρατήρηση αυτό για τις διαφημίσεις των ουίσκι. Θυμάμαι εκείνη με τους τύπους που πετούσαν τάπες σε ένα άδειο βαρέλι περιμένοντας να ωριμάσουν μέσα στο κελάρι τα βαρέλια με ουίσκι αλλά και αυτή που παραθέτω αποκάτω και που ανέτρεξα τελευταία για να την ξαναδώ, τώρα που συζητιέται το θέμα της ΤΝ
    Μπράβο που έχασες τα κιλά. Εγώ τα έχω κάνει σκ@τ@. Είχα χασει 75 κιλά και μετά λόγω άγχους άρχισα παλι να καταφεύγω στο φαΐ και πρέπει να χω πάρει κάμποσα. Δεν έχω ζυγιστεί γιατί η ζυγαριά μου είναι χαλασμένη, πρέπει να βρω άλλη. Όλο προβλήματα, από παντού προβλήματα συνεχώς, έχω κουραστεί..

Senior Member
    Να μου έλεγες μετά τα 45, να έλεγα οκ.
    Πάψε άκαρδη!!

(Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά σου. Ό,τι επιθυμείς ευχή μου. Άκαρδη.. )

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Μπράβο που έχασες τα κιλά. Εγώ τα έχω κάνει σκ@τ@. Είχα χασει 75 κιλά και μετά λόγω άγχους άρχισα παλι να καταφεύγω στο φαΐ και πρέπει να χω πάρει κάμποσα. Δεν έχω ζυγιστεί γιατί η ζυγαριά μου είναι χαλασμένη, πρέπει να βρω άλλη. Όλο προβλήματα, από παντού προβλήματα συνεχώς, έχω κουραστεί..
    https://www.youtube.com/shorts/GHN6Gt9iYFg

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Α ναι, αυτός έχει πολύ πλάκα!

Προσωπικά αυτοπροσδιορίζομαι ως κοντός και όχι χοντρός. Αν είχα το ύψος του Robert Wadlow θα ήμουν μια χαρά.

Senior Member
    Φίλε πολλά τα 75 κιλά , μπράβο.
    Όσο για την ζυγαριά και η δικιά μου χαλασμένη αυτόν τον καιρό άσε χαχα.

Senior Member
    Σας μερσώ μεσιέ, είναι πολλά όμως και τα κιλά που κουβαλάω. Έχω και μια άλλη ζυγαριά αλλά αυτή δεν τη θέλω, μου κάνει bullying. Αρνείται να με ζυγίσει και με αρχίζει κατευθείαν στις προσβολές. «Είσαι ένα λάθος» (της φύσης..) και τέτοια. (Βγάζει μήνυμα «error» ) Δε με αντέχει ούτε αυτή..
    Last edited by _Vassilis; 09-08-2025 at 11:52.

Senior Member
    Φήμες λένε πως άμα είσαι απόλυτα σταθερός όταν ανεβαίνεις πάνω, αν κρατιέσαι δηλαδή από το πόμολο της πόρτας πχ, η ζυγαριά επανέρχεται, φτιάχνει. Ακολουθήστε με και για άλλες τεχνικές συμβουλές..

Senior Member
    Σας μερσώ μεσιέ, είναι πολλά όμως και τα κιλά που κουβαλάω. Έχω και μια άλλη ζυγαριά αλλά αυτή δεν τη θέλω, μου κάνει bullying. Αρνείται να με ζυγίσει και με αρχίζει κατευθείαν στις προσβολές. «Είσαι ένα λάθος» (της φύσης..) και τέτοια. (Βγάζει μήνυμα «error» ) Δε με αντέχει ούτε αυτή..
    Χαχαχα, όλα κομπλέ φίλε, έχεις κάνει υπερπροσπάθεια, λίγη ξεκούραση τώρα που είναι καλοκαίρι και ξαναρχίζεις τον χειμώνα.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234