Results 1 to 3 of 3
Thread: Πίεση στην δουλειά
-
02-08-2025, 08:41 #1
Πίεση στην δουλειά
Καλημέρα σας, Είμαι πολύ αγχώδεις σαν άνθρωπος και τώρα τελευταία με την πίεση που νιώθω στην δουλειά νομίζω ότι τα έχω παίξει. Σε γενικά πλαίσια μου αρέσει η δουλειά που κάνω μηχανικός, έχει να κάνει με σχέδια και εφαρμογές από την ιδέα στην πράξη. Το θέμα είναι ότι για να βγάλω το φορτίο της δουλειάς κάθομαι 9-10 ώρες καθημερινά στην δουλειά, αυτό γίνεται εδώ και δύο χρόνια και νομίζω ότι έφτασα στο τέρμα μου. Όλοι μέρα σκέφτομαι την δουλειά, πέφτω για ύπνο και προσπαθώ να σκεφτώ πως θα το κάνω εκείνο, πώς θα βρούμε συνεργείο να πάμε εκεί και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Παιρνω μισό ρεμερον που πιστεύω με βοηθάει αρκετά. Τον τελευταίο καιρό έχω απομακρυνθεί από παρέες και το αντιμετωπίζω όλο αυτό μόνος. Είμαι σε ένα δίλημμα να σταματήσω να επανέλθω λίγο και να βρω κάτι άλλο ; Η να σφίξω τα δόντια και να συνεχίσω; Τα θετικά της δουλειάς είναι ότι μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα και έχει σχετικά καλά λεφτά. Επίσης πολλές φορές έρχομαι αντιμέτωπος με πράγματα που δεν ξέρω να κάνω και έτσι θέλει χ2 και χ3 προσπάθεια για να ανταπεξέλθω. Έχω κουραστεί παρά πολύ , έχω παραλύσει και δεν ξέρω τι κάνω. Συνέχεια σκέφτομαι αλλά πράγματα, δεν τρώω καλά , κάθομαι πολλές ώρες στο κινητό. Το μυαλό μου και οι σκέψεις μου έχουν γίνει ένα κουβάρι και αυτό φαίνεται προς τα έξω.
- 02-08-2025, 14:45 #2
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα φιλαρακι, εφοσον ο φορτος ειναι αυξημενος για ενα ατομο θα απευθυνθεις στον προισταμενο σου για να ζητησεις να προσλαβουν κι αλλο μηχανικο. Η παρατεταμενη υπερεργασια οδηγει σε ψυχολικη κουραση και λαθη πανω στη δουλεια. Μη καθεσαι εσυ και τεντωνεσαι για να βγαλουν λεφτα με το τσουβαλι τα αφεντικα, τον μπουλο.
02-08-2025, 15:32 #3
Καλησπέρα και καλό μήνα. Τώρα τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες, ευκαιρία να πάρεις μια άδεια να ξελαμπικάρει το μυαλό σου. Γενικά, με τόσες ώρες δουλειά κάθε μέρα, είσαι σε θέση να κρατήσεις ισορροπίες στη ζωή σου; Να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου, στην οικογένειά σου; Να βγεις με φίλους;