Results 1 to 5 of 5
-
04-08-2025, 16:10 #1
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
Δεν ξέρω. Πραγματικά πονάω, αλλά ξέρω πως θα έπρεπε να χαίρομαι που έχω ένα κρεβάτι, στέγη, φαγητό. Αλλά δεν μου αρκούν και νιώθω αχάριστη. Πονάω που δεν έχω σχέσεις, που δεν το βίωσα ούτε μια φορά στη ζωή μου, πονάω που δεν μπορώ να δεθώ με τους ανθρώπους, πονάω που δεν νοιάζομαι για κανέναν, πονάω που είμαι σκουπίδι στην εμφάνιση και δεν μπορώ να το αλλάξω, πονάω που δεν παίρνω χαρά από πράγματα όπως το περπάτημα, ή έναν καφέ, πονάω που δεν αντέχω να πάω για καφέ με τις κοπέλες, πονάω που δεν μπορώ να κάνω τίποτα.... Πονάω που τα λόγια δεν με αγγίζουν. Πονάω που ακόμη δεν έχω μια αγκαλιά, και ας πήγαινα οπουδήποτε για να τη βρω.
Γίνομαι πιο πολύ αδρανής, όλα παίρνουν παραπάνω ενέργεια... Δεν περπατάω όπως περπατούσα, απλά κάθομαι σε ένα σημείο. Μου φαίνεται και πάλι πολύ κουραστικό το να κάθομαι, θέλω συνέχεια να ξαπλώνω. Δεν έχω ενέργεια.
Δεν ήμουν έτσι.Last edited by wanderer010; 04-08-2025 at 16:41.
- 04-08-2025, 16:23 #2
Είναι απολύτως λογικό να πονάς που δεν έχεις κάτι παραπάνω από απλά στέγη και τροφή και νιώθεις άδεια! Χρειάζονται και παραπάνω πράγματα, αυτό είναι σίγουρο. Απλά μήπως να ψάξεις σε συλλόγους ατόμων που έχουν ψυχικές διαταραχές για να βρεις επιτέλους συμβατή παρέα, και μετά ψάχνεις και για σχέση!
04-08-2025, 16:29 #3
Η ψυχίατρος στην τελευταία νοσηλεία μου είπε να μην ψάξω άτομα με διαταραχές, μου έδωσε ένα παράδειγμα πως σε κάποιον με κατάθλιψη, δεν θα έλεγε ποτέ να βρει άλλον με κατάθλιψη. Μιλούσε και για αυτό μια κοπέλα, την οποία είχε προσεγγίσει άτομο με αγωγή, ενώ και η ίδια είχε αγωγές, και τον απέρριψε γιατί είπε ότι το να μπλέξει με άτομο με αγωγές ενώ και η ίδια έχει προβλήματα, δεν θα την βοηθούσε σε τίποτα. Είχαν και οι δύο δίκιο.
Πέραν του ότι βγάζω μια κακία και αντιπάθεια προς όλους τώρα τελευταία. Δε ξέρω γιατί, απλά έχω μίσος για όλους.
04-08-2025, 16:45 #4
παρακολουθω λιγο καιρο τα γραπτα σου, το μισος που εχεις γα τους αλλους στην ουσια ειναι η απεχθεια προς τον εαυτο σου γιατι νιωθεις ανυμπορη να κανεις το οτιδηποτες οποτε το να μισεις τους αλλους ειναι πιο ευκολο καθως ισως σκεφτεσαι πως αφου εκεινοι εχουν ολες τις προδιαγραφες να ειναι καλα γιατι δεν το κανουν, αλλα αυτο ειναι επικινδυνο γιατι σε βαζει σε ενα βαθρο ανωτεροτητας, πως μονο εσυ μπορεις να πονας, οι αλλοι οχι. δεν νομιζω τοσο οτι εχεις οριακη απο αυτα που διαβαζω, ισως κατι με ναρκισιστικες τασεις, γιατι η ματαιωση σου ερχεται οτι δεν μπορεις να κανεις τους αλλους να σε νιωσουν, οχι τοσο εσωτερικα απο σενα, δεν ειναι τοσο αυτοσαμποταζ, γιατι εκει δεν θα χρειαζοσουν αλλους να το επιτυχεις, θα σου εφτανες εσ, οχι δεν κανω διαγνωση, απλως παρατηρησα αυτο το πραγμα
04-08-2025, 16:47 #5
Στις ομαδες που εχω παει κανενας δεν δειχνει την καταθλιψη του, αφου ολοι ειναι εστω λιγο ανεβασμενοι που βγηκαν εξω. Θα εχεις παρεα για εξωδους αφου πολυ πηγαινουν για καφε και μπυριτσα μετα τις συναντησεις.